- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.241
duayyenlere sormak lazımmmmmmmm:)))
sonunda güzell bebişine kavuşmuşssunnn darısı isteyen herekese olsun ah ah aynı stres bendede varr hemde alası varr. Hatta bugün regl günüm azcık umutlandım ama yine yiyeceğim kırmız kartı biliyorum regl her belirtisi varr..
duayyenlere sormak lazımmmmmmmm:)))
aslınd açok değil canım akşam yemeğini yediğin saat önemli7 den önce ise bir sorun yok
tatlım allah gönlüne göre versin inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun sende
sağolun kızlar desteğiniz için evet sıkıldım ama bitti şükür bidaha görmim inş
işte o cok zor 8'de ancak yiyebiliyoruz.eşim işten ancak geliyor.buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum.zaten birlikte yediğimiz bi akşam yemeği var.
kızlar bende çıkıyorum oğluşla ilgilenmem lazım çekiştirip duruyor beni sıkılmış
yaaa kızlar ben çokkk acıktımm yaaa meyve yesem çokmu geç olar
selam kızlarrrrr..gönderdim misafirlerimi....ALlah hayrımı kabul etsin...ya bu sabır ne zor işmiş...akşam yemeğinde 1 tabak güveç,2 dilim ekmek yedim o kadar...şimdi de acıkır gibi oldum ne yesem die karar veremiyorum...siz neler yaptınız?
işte o cok zor 8'de ancak yiyebiliyoruz.eşim işten ancak geliyor.buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum.zaten birlikte yediğimiz bi akşam yemeği var.
hatuncuklarrr ben de kaçıyorumm ii akşamlarrr terkar gireiblirim amahemen kurtulduğunuzu sanmayınnn bir mutfağa doğru yol almaya karar verdim hehe
ayy dayanamadım geri döndümcanım benimeşimde geç geliyor o yiyor yiyor yemekleri ama maşallah çakı gibi ben yiyiom yiyom baktım balon gibi valla dedim olmıycak ben akşam saat 6 yı geçmeden yiyorum yemeğimi demliyorum yeşil çayımı eşim gelince ona hazırlıyorum yemeğini alıyorum yanıma bir bardak yeşil çayı oturuyorum karşısına sohbet ederken yiyo valla yemeğini ilk başlarda yadırgıyodu oda ama baktı kilolar gidiyo hiç şikayetçi değil valla halinden
hatuncuklarrr ben de kaçıyorumm ii akşamlarrr terkar gireiblirim amahemen kurtulduğunuzu sanmayınnn bir mutfağa doğru yol almaya karar verdim hehe
kaptancım kalorilere bağlı kalmak aslında çok da mantıklı dil.önemli olan beynin o yiğeceği hangi sınıfa koyup depoladığı..ve önemli not beyin tanımlayamadığı her besini yağ olarak depoluyor..ne acı ki tanımlanamayan sınıfa işlenmiş gıdalar giriyor..istersek çok az abur cubur yiyip kalorimizin dolmadığını sanalım.aslında resmen kalori dolduracak kadar yağ içmiş gibi bişey oluyoruz..o yüzden kalorinin yanında gıdaların sınıflarına da dikkat etmek gerekiyor!!!1benimd ehep bu konu aklıma takılıyor canım kalorisi aynı olan yiyeceklerin türü önemli mi yani 100 kalorilik bir karbonhidrat ile 100 kalorilik bir sebze aynı mı bana farklı geliyor sanki karbonhidrat daha fazla kilo yaparmış gibi geliyor
ALlah bağışlasın canım o büzüşüğk dudakları....kızlar bebikimin resmini koydum
canım hoşgeldin tekrar aramıza..ben de fatma tanışmışmıydık hatırlamıyorum fakat tanıştıysak da ikinciye tanışalım...:) memnun oldum canım. Benim enbüyük zaafım yemek yemek yiyip yiyip kilo almayanalara bayılıyorumD
umarım dediğin gibi olabilirim bende dahan önce diyet yaptım genelde hedefim 60 oluyor 62 den sonra düşemiyorum orada kilitleniyorum 3-4 kg mı çok çabuk veriyorumm 1 haftada bile zayıflayabiliyorum aama 62 inin altına mümkün değil düşemiyrummmm(((( bende bırakıyorum
direnç kırma hakkında bilginiz varmı 62 direncini nasıl kırabilirimki
canım meyve ye ve hemen yatma aradan 1-2 saat geçsin
hoşgeldin canım
evet sabır zor iştir
ben bugün sınıfta yine temizlik yaptım
sonra akşama doğru komşunun bahçesinde sacda çörek pişirdim semaver yakıp çay içtik
kaptancım kalorilere bağlı kalmak aslında çok da mantıklı dil.önemli olan beynin o yiğeceği hangi sınıfa koyup depoladığı..ve önemli not beyin tanımlayamadığı her besini yağ olarak depoluyor..ne acı ki tanımlanamayan sınıfa işlenmiş gıdalar giriyor..istersek çok az abur cubur yiyip kalorimizin dolmadığını sanalım.aslında resmen kalori dolduracak kadar yağ içmiş gibi bişey oluyoruz..o yüzden kalorinin yanında gıdaların sınıflarına da dikkat etmek gerekiyor!!!1
ALlah bağışlasın canım o büzüşüğk dudakları....
canım hoşgeldin tekrar aramıza..ben de fatma tanışmışmıydık hatırlamıyorum fakat tanıştıysak da ikinciye tanışalım...
yaa fadikim üzme moralini inş geçersin...tahlil sonuçlarına da çok sevindim..inş net sonuçlar da eline ulaşınca iice için rahatlayacak...hoşbuldukk annemmmm bugün doktora gidecektim ya göğsüm için gittim iştee doktor bişey yok buranda ama için rahat etsin diye bi göğüs cerrahına git dedi elle muayene etti ya onun için bende tamm dedim. sonra hanii beni kene ısırdığında doktor kan değerlerin çok düdük dedmişti yaa bu doktorda birsürü tahlil verdi kolestrol kan troid v.s ama kan alırken bayılıcaktım allahtan hemşire çok iyidi hemen kolanya felan koklattı annemm yaaa nasıl ağladım nasıl ağladımm sinirlerim boşaldı birde yarınd sonuç almaya gidicem inş. bişey çıkmaz böyle yani sınavlara gelince anayasadan ve sanırım sınıfta da kaldım hayırlısı dicem kafama takmıcam artık napimm nazomm çalıştım olmadıı
sen nasılsınn oğluşş nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?