Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlım allah gönlüne göre versin inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun sende

sağolun kızlar desteğiniz için evet sıkıldım ama bitti şükür bidaha görmim inş

inş canım
nasılsın canım keyifler nasıl

işte o cok zor 8'de ancak yiyebiliyoruz.eşim işten ancak geliyor.buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum.zaten birlikte yediğimiz bi akşam yemeği var.

canım o zaman akşamları hafif yiyeceksin ve 2-3 saat geçmeden yatmayacaksın ve başka bişey yemiyeceksin

selam kızlarrrrr..gönderdim misafirlerimi....ALlah hayrımı kabul etsin...ya bu sabır ne zor işmiş...akşam yemeğinde 1 tabak güveç,2 dilim ekmek yedim o kadar...şimdi de acıkır gibi oldum ne yesem die karar veremiyorum...siz neler yaptınız?

yaaa kızlar ben çokkk acıktımm yaaa meyve yesem çokmu geç olar

canım meyve ye ve hemen yatma aradan 1-2 saat geçsin

hoşgeldin canım
evet sabır zor iştir
ben bugün sınıfta yine temizlik yaptım
sonra akşama doğru komşunun bahçesinde sacda çörek pişirdim semaver yakıp çay içtik

hatuncuklarrr ben de kaçıyorumm ii akşamlarrr terkar gireiblirim ama hemen kurtulduğunuzu sanmayınnn bir mutfağa doğru yol almaya karar verdim hehe

işte o cok zor 8'de ancak yiyebiliyoruz.eşim işten ancak geliyor.buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum.zaten birlikte yediğimiz bi akşam yemeği var.

ayy dayanamadım geri döndüm canım benimeşimde geç geliyor o yiyor yiyor yemekleri ama maşallah çakı gibi ben yiyiom yiyom baktım balon gibi valla dedim olmıycak ben akşam saat 6 yı geçmeden yiyorum yemeğimi demliyorum yeşil çayımı eşim gelince ona hazırlıyorum yemeğini alıyorum yanıma bir bardak yeşil çayı oturuyorum karşısına sohbet ederken yiyo valla yemeğini ilk başlarda yadırgıyodu oda ama baktı kilolar gidiyo hiç şikayetçi değil valla halinden

bende yemeği yiyim salatayı onla yiyim diye düşünüyorum.yemek yapma işini baya erkene cekmem lazım..dur organize edeyim.oda sorun etmiyor zaten sagolsun bende akşam yemeği kültürü oluşturmak istiyorum.cocuklar falan olunca bir sofra kültürü oluşsun diye düşündüm.neyse çocuklar olsun düşünürüz.(ay aklımdan ne geciyosa yazdım):)

kaptancım kalorilere bağlı kalmak aslında çok da mantıklı dil.önemli olan beynin o yiğeceği hangi sınıfa koyup depoladığı..ve önemli not beyin tanımlayamadığı her besini yağ olarak depoluyor..ne acı ki tanımlanamayan sınıfa işlenmiş gıdalar giriyor..istersek çok az abur cubur yiyip kalorimizin dolmadığını sanalım.aslında resmen kalori dolduracak kadar yağ içmiş gibi bişey oluyoruz..o yüzden kalorinin yanında gıdaların sınıflarına da dikkat etmek gerekiyor!!!1

kızlar bebikimin resmini koydum
ALlah bağışlasın canım o büzüşüğk dudakları....
canım hoşgeldin tekrar aramıza..ben de fatma tanışmışmıydık hatırlamıyorum fakat tanıştıysak da ikinciye tanışalım...

aslıcım umarım sadece çay içmişsindir...sacda çörek olunca sadece çay da pek lezzetli olmuştur eminim...

saol canım allah sanada nasip etsin inşallah nasılsın kayınvaliden nasıl oldu ??

kızlar bu sefer gerçekten gidiyorum uyku tam bastırdı bana yarın görüşürüz hepinize bol tatlılı rüyalar...rüyamızda bari yiyelim

yaa fadikim üzme moralini inş geçersin...tahlil sonuçlarına da çok sevindim..inş net sonuçlar da eline ulaşınca iice için rahatlayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…