Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saol canım allah sanada nasip etsin inşallah nasılsın kayınvaliden nasıl oldu ??
iii çok şükür...sonunda yemeğini yedi evine gitti ordusu ile beraber....ya ben artık bu apartmandan çıkmak istiyorum Allah denk getirsinn....ne diet kaldı 2 gündür ne rejim...yağlı yağlı güveçlerdn yedim hep vakit ve imkansızlıktan...sen nasılsın?bebiş ne alemde?

canım önündeki bu 3 günü iyi değerlendirmen gerekiyor haberin olsun başlıyor musun yarın isveçe

hoşbulduk sende hoşgeldin Melek Ayşe bende..
ahh ahh çok sevdiğim üniden bi arkımla adaşşsın.o da ayşe melekdi kualkarı çınlasın..hoşgeldin aramıza....

yok canım emin ol bu apartmanda yapmayan daha makbul bugün bi kere daha bunu anladım..ya neyse en iisi kendini hırpalamadan kendi dünyana bakmak....

canım bu gece yatılı misafirim vardı son dakka..başlayamadım ama yarın sabah inş...bu ay dualarımız seninle..inş hayırlısı ile olacak bu sefer...

ah be aslım sorun ailesinn kalabalık olması dil ailesinin aşrırı bencil ve cahil olması....EĞİTİM ŞART

bende kaçar yavs yavas kızlar..iyi geceler..
İYİ GECELER CANIM...

bir tane yedim canım ama saat 5 di

canım önündeki bu 3 günü iyi değerlendirmen gerekiyor haberin olsun başlıyor musun yarın isveçe
hımm neyse o zaman sorun yok..5den şimdiye erimştir
evet inş başlıyorum...yarın tam gaz...fadikimle prenses de başlıycaktı bakalım hep beraber kaç kilo vercez?

kızlar bana da müsade..artık ayakta duramıyorum..uyumam lazım....çok öptüm...yarın bir isviçreli oalrak uyanacağım inş.bakalım hayatımda nasıl etkisi olcek?,ii geceler...

hımm neyse o zaman sorun yok..5den şimdiye erimştir
evet inş başlıyorum...yarın tam gaz...fadikimle prenses de başlıycaktı bakalım hep beraber kaç kilo vercez?

inş güzel sonuçlar alırsınız canım

kızlar bana da müsade..artık ayakta duramıyorum..uyumam lazım....çok öptüm...yarın bir isviçreli oalrak uyanacağım inş.bakalım hayatımda nasıl etkisi olcek?,ii geceler...

iyi geceler canım

Fatmacigim bende yarin isvec diyeti yapicam, aslinda bu hafta dusunmuyordum ama sana destek olmak icin yapayim dedim

ilk 2 gun belki zor gecebilir senin icin , ama idare edebilirsin .

bebiş iyi canım emiyo uyuyo uyanıyo arada ağlıyo iş kesiyo yuvarlanıp gidiyoz birlikte...ayyy yemeseydin keşke neyse isveç dietiyle verirsin artık aldıklarını canım...
yok canım emin ol bu apartmanda yapmayan daha makbul bugün bi kere daha bunu anladım..ya neyse en iisi kendini hırpalamadan kendi dünyana bakmak....
evet canım bazende hak etmiyolarsa hiç bişey yapmıycaksın aman boşver sen bi kendini bi kocanı bil yeter gerisi fasa fiso kalıyo valla...

hatun kişiler günaydın..bir isveçli olarak uyanmaktan gurur duydum yaf:)))kahvemi içiyom şu an..

yaa benim üzüldüğüm kocamla da aramız geriliyo bu süreçten...şu an naneliyiz mesela(neyse bakalım nasıl düzelecek bu süreç...bu arada kahve çok ii geldi yaaaa...kendime geldim biraz...fadik yavrimmm nirdesin gel de az laflayalım telimi bulamıyom evde çaldırmak için(kendimden o kadar geçmişim yani(

Mübarek Köle

Bir devirde, Merv şehrinin kadısı, kızının evlilik çağına geldiğini düşünür ve ona layık bir eş aramaya başlar.
Dünürcüler birer birer kapıya dayansa da kadı efendinin acelesi yoktur, adayları teker teker değerlendirir, biricik kızını vereceği en uygun insanı bulmaya çalışır. O günlerde kadı bir rüya görür; rüyasında kendisine kızını "Mübarek" adlı kölesine vermesi söylenir. Aynı rüyayı birkaç defa görünce ve kölesini değişik şekillerde deneyip onun salih bir insan, hayırlı bir damat adayı olduğuna kanaat getirince, bu düşüncesini eşe-dosta açar. Bazıları daha münasip, asil ve zengin kimseler de bulunabileceğini söyleyerek kadı kızının bir köleye verilmesine razı olmasalar da, Merv kadısı kararını vermiştir. Kızının da rızasını alır, kölesini çağırır ve onları evlendirir.
Nikâhın üzerinden bir ayı aşkın bir süre geçmiştir ki, kadı efendi, kızının ve damadının hallerini sormak için onları ziyaret edince, kızcağız "Babacığım, damadın çok iyi bir insan ama daha peçemi indirmedi, evlendiğimizden beri benden uzak duruyor; yediriyor, içiriyor, fakat elini elime sürmüyor." der. Kadı bu hale taaccüp eder, hemen damadını bulur ve ona bu davranışının sebebini sorar. Aldığı cevap karşısında kadı gözyaşlarına boğulur ve kızını doğru insana verdiğini görmenin sevinciyle şükür hisleriyle dolar. Damat şöyle der: "Efendim, ne olur alınmayınız, su-i zanda bulunduğumu zannetmeyiniz; fakat, siz şehrin kadısısınız, size çok gelen giden olur, evinize hediyeler yollanır; Cenâb-ı Hakk'ın bana bir emaneti ve hediyesi olan kızınızın o şüpheli şeylerden yemiş olmasından korktum. Resûl-i Ekrem Efendimiz'in bedendeki haram bir lokmanın tesirinin ancak kırk günde geçeceğini söylediğini öğrenmiştim. Muhtereme eşimi hiç değilse kırk gün alın terimle kazandığım helal lokmayla beslemek istedim; ta ki, Hâlık-ı Kerîm nasip ederse, evladımız salihlerden olsun."
Evet, bu bir menkıbedir; aynıyla olmuş mudur bilinmez. Evlenen herkesin böyle bir erbaîn çıkarması da gerekmez. Mübarek adlı o Hak erinin kırk gün beklemesi sübjektif bir meseledir. Ne var ki, maneviyat âleminin sultanlarından, büyük veli Abdullah bin Mübarek işte o temiz izdivaçtan neş'et etmiştir.
Hâsılı, kendimiz ve çocuklarımız hakkında en çok korkmamız gereken hususlardan biri de haram yemek olmalıdır. Zira, Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem), "Haram lokma ile beslenip büyüyen bir insana ateş daha layıktır." buyurmuştur. Evet, ibadetlerinin mûteber, dualarının makbul ve çocuklarının salih birer kul olmasını arzu edenler, helal dairesinden ayrılmamaya azamî îtîna göstermelidirler.

Haftanın Duası
Evvel Sen, Âhir Sen, Zâhir Sen, Bâtın Sen, her şeyin ilmi nezdinde olan yegâne Alîm de Sensin. Bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahları, Senin mukaddes sevgine mazhar olmuş kullarının günahları (gibi) kabul et.. Sen'in inayetinle bizden sadır olmuş şayet bir kısım hasenât varsa, onları da kendi hata ve kusurlarıyla Sen'in sevginden mahrum kalmışların hasenatı gibi değerlendirme.. âkıbetimizi ihlasa mazhar olmuş kullarının akıbeti gibi eyle.. umutlarımızı da boşa çıkarma, ey her isteyene veren lütuf ve kerem Sahibi...

Sözün Özü
Konuştuğumuz şeyler, üslubumuz, jest ve mimiklerimiz başkalarını yanlış mülâhazalara sevk edecek televvün içinde olmamalı. Düşüncelerimiz, düşüncelerimizi ifadede kullandığımız kelimeler, hukukta olduğu gibi, çerçevesi belirli, eskilerin ifadesiyle de efradını câmi, ağyarını mâni, fevkalâde sağlam ve muhkem olmalı. Bilhassa sırtlarında ağır mesuliyetler taşıyan, toplumun 'matmah-ı nazarı' hâline gelmiş insanlar uluorta konuşmamalıdırlar

kahvaltım:

2 bardak yeşiln çay
1.5 kk peynir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 t.k. incir reçeli

günaydın İsveç diyeti neymiş hep duyuyorum ama hızlı diyet mi?

günaydın canım..hoşgeldin..evet isveç dieti 13 günlük bi diet..biraz ilginç gıdalarla yapıyosun aslında et ve yumurta seviyosan hiç ama hiç sorun yok gerisi genelde sebze ağırlıklı..benim vücut uzun zamandır direniyo bi de tatilde çok aldım..bu sefer böle bi yöntem denemek istiyorum..dietten sonra da 2 hafta koruma gibi bişeyi becerebilirsem ondan sonrası daha kolay olack..çünkü uzun zamandır gram gram verdim hep böle bi şok bana da vücuduma da ii gelcek zannımca...sen napıosun?detaylı tanışamadık..nerdendin cnaım sen?ben kırklarelidenim...28 yaşındayım...

Kızlar öncleikle herkese günaydın ben diyedete perşembe girdim. Bugün tardıldım
63,600 gr mımD hehe çok mutluyum.Aç karnına ama kızlar.(perşmb günü sabah aç karnına 65,200 düm).

Bu sabahki kahvaltım
1 bardak çayy
4 eti burçak bisküvi yulaflı olanlardan. şimdide çay içiyorum şekersiz.

kızlar günaydın
sayfanın en erken gireni ve en erken çıkanı oldum valla

Günaydın fıstıkkk açılışı yapmışssın bereketli bir gün olsunD

hatun kişiler günaydın..bir isveçli olarak uyanmaktan gurur duydum yaf:)))kahvemi içiyom şu an..
Günaydın fatt afiyet olsun pıtpıt yağolmasın.

Neden eşinle gerginsin ben anlamadım yawss dietler yüzündenmi yani diyet yüzündne grilip ona çıkımıyorsun ???
kahvaltım:

2 bardak yeşiln çay
1.5 kk peynir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 t.k. incir reçeli

bu arada bence çok başarılı bir kahvaltı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…