- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.261
iii çok şükür...sonunda yemeğini yedi evine gitti ordusu ile beraber....ya ben artık bu apartmandan çıkmak istiyorum Allah denk getirsinn....ne diet kaldı 2 gündür ne rejim...yağlı yağlı güveçlerdn yedim hep vakit ve imkansızlıktan...sen nasılsın?bebiş ne alemde?saol canım allah sanada nasip etsin inşallah nasılsın kayınvaliden nasıl oldu ??
aslıcım umarım sadece çay içmişsindir...sacda çörek olunca sadece çay da pek lezzetli olmuştur eminim...
iii çok şükür...sonunda yemeğini yedi evine gitti ordusu ile beraber....ya ben artık bu apartmandan çıkmak istiyorum Allah denk getirsinn....ne diet kaldı 2 gündür ne rejim...yağlı yağlı güveçlerdn yedim hep vakit ve imkansızlıktan...sen nasılsın?bebiş ne alemde?
ahh ahh çok sevdiğim üniden bi arkımla adaşşsın.o da ayşe melekdi kualkarı çınlasın..hoşgeldin aramıza....hoşbulduk sende hoşgeldin Melek Ayşe bende..
yok canım emin ol bu apartmanda yapmayan daha makbul bugün bi kere daha bunu anladım..ya neyse en iisi kendini hırpalamadan kendi dünyana bakmak....canım canın her bişi istediğinde kocaman bir bardak soğuk su iç karnın şişiyo yemek yeme isteği azalıyo..ben böle kandırıyom kendimi:)))
ilahi fadik ''bekarım çok şükür''yazına çok güldüm bence de şükret bekarlık sultanlık boşver
iyiyiz fatmacığım senin şu yazını okudum şimdide kayınvalidenin hastalığını valla sen en güzelini yapmışsın boşver saygında kusur etme hiç...ilerde o kaçanlar da yaşlanacak allah bildiği gibi yapar herkesi...bak ben kayınvalidemle çok iyiyim kızımada çok güzel bakıyo üstelik doğumdan sonra loğusayken 40 gün boyunca yemeğimide yaptı evimide temizledi allah razı olsun...herşey karşılıklı bu dünyada sen en güzelini yapmışsın...
selam arkadaslar, gecmisi tam okuyamasamda gozdenin ayrildgini okudum, hayirlisi olsun.
Fatmacigim isvec diyetine baslamadinizmi daha?
yarin baslayacaksaniz bende baslayim sizinle. benim oksuruk devam ediyor ama diyet etkilemez sanirim.
yarin baslayalim ok.
kizlar zayifladiginizi ilk hafta goreceksiniz isvec diyetiyle bundan emin olun:)
canım bu gece yatılı misafirim vardı son dakka..başlayamadım ama yarın sabah inş...bu ay dualarımız seninle..inş hayırlısı ile olacak bu sefer...Sagol canim yaa cok tesekkur ederim simdiden destek oldun bile:)) aa yasitmisiz ne guzel. Bebisinde hayirli olsun . 4 aylik tam sevimlilik zamanlari. Burdaki arkadasiminda 5 aylik bebegi var. bende bebek istiyorum ins. benim icinde dua edersen en buyuk destegin bu olur sanirim:))
ah be aslım sorun ailesinn kalabalık olması dil ailesinin aşrırı bencil ve cahil olması....EĞİTİM ŞARTbu sene şansım temizlikten açıldı canım şu sınıfta bitsin 1 yıl temizlik yapmayacam
ahh canım ya senind eçekmediğin kalmadı eşinin ailesi yüzünden
ben karar verdim kimsesiz birini bulayım bari
güzel bir fikir
inş canım istediğin olur
bende çocuk istiyom ama önce babayı bulmam lazım dimi
veeeeeeeeeeee 30 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım
İYİ GECELER CANIM...bende kaçar yavs yavas kızlar..iyi geceler..
bir tane yedim canım ama saat 5 di
hımm neyse o zaman sorun yok..5den şimdiye erimştircanım önündeki bu 3 günü iyi değerlendirmen gerekiyor haberin olsun başlıyor musun yarın isveçe
hımm neyse o zaman sorun yok..5den şimdiye erimştir
evet inş başlıyorum...yarın tam gaz...fadikimle prenses de başlıycaktı bakalım hep beraber kaç kilo vercez?
kızlar bana da müsade..artık ayakta duramıyorum..uyumam lazım....çok öptüm...yarın bir isviçreli oalrak uyanacağım inş.bakalım hayatımda nasıl etkisi olcek?,ii geceler...
bebiş iyi canım emiyo uyuyo uyanıyo arada ağlıyo iş kesiyo yuvarlanıp gidiyoz birlikte...ayyy yemeseydin keşke neyse isveç dietiyle verirsin artık aldıklarını canım...iii çok şükür...sonunda yemeğini yedi evine gitti ordusu ile beraber....ya ben artık bu apartmandan çıkmak istiyorum Allah denk getirsinn....ne diet kaldı 2 gündür ne rejim...yağlı yağlı güveçlerdn yedim hep vakit ve imkansızlıktan...sen nasılsın?bebiş ne alemde?
evet canım bazende hak etmiyolarsa hiç bişey yapmıycaksın aman boşver sen bi kendini bi kocanı bil yeter gerisi fasa fiso kalıyo valla...yok canım emin ol bu apartmanda yapmayan daha makbul bugün bi kere daha bunu anladım..ya neyse en iisi kendini hırpalamadan kendi dünyana bakmak....
bebiş iyi canım emiyo uyuyo uyanıyo arada ağlıyo iş kesiyo yuvarlanıp gidiyoz birlikte...ayyy yemeseydin keşke neyse isveç dietiyle verirsin artık aldıklarını canım...
evet canım bazende hak etmiyolarsa hiç bişey yapmıycaksın aman boşver sen bi kendini bi kocanı bil yeter gerisi fasa fiso kalıyo valla...
hatun kişiler günaydın..bir isveçli olarak uyanmaktan gurur duydum yaf:)))kahvemi içiyom şu an..
kahvaltım:
2 bardak yeşiln çay
1.5 kk peynir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 t.k. incir reçeli
günaydın İsveç diyeti neymiş hep duyuyorum ama hızlı diyet mi?
kızlar günaydın
sayfanın en erken gireni ve en erken çıkanı oldum valla
Günaydın fatt afiyet olsun pıtpıt yağolmasın.hatun kişiler günaydın..bir isveçli olarak uyanmaktan gurur duydum yaf:)))kahvemi içiyom şu an..
yaa benim üzüldüğüm kocamla da aramız geriliyo bu süreçten...şu an naneliyiz mesela(neyse bakalım nasıl düzelecek bu süreç...bu arada kahve çok ii geldi yaaaa...kendime geldim biraz...fadik yavrimmm nirdesin gel de az laflayalım telimi bulamıyom evde çaldırmak için (kendimden o kadar geçmişim yani (
kahvaltım:
2 bardak yeşiln çay
1.5 kk peynir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 t.k. incir reçeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?