- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.281
günaydın canım.wayy bee işte budurrrrKızlar öncleikle herkese günaydın ben diyedete perşembe girdim. Bugün tardıldım
63,600 gr mımD hehe çok mutluyum.Aç karnına ama kızlar.(perşmb günü sabah aç karnına 65,200 düm).
Bu sabahki kahvaltım
1 bardak çayy
4 eti burçak bisküvi yulaflı olanlardan. şimdide çay içiyorum şekersiz.
Yok canım gerginlik ailesi ile alakalı da boşver..önümüze bakalım biz..bu isveç meledi de çare olmazsa artık atcem kendimi biyerdenGünaydın fıstıkkk açılışı yapmışssın bereketli bir gün olsunD
Günaydın fatt afiyet olsun pıtpıt yağolmasın.
Neden eşinle gerginsin ben anlamadım yawss dietler yüzündenmi yani diyet yüzündne grilip ona çıkımıyorsun ???
bu arada bence çok başarılı bir kahvaltı.
günaydın canım.wayy bee işte budurrrrbu arada canım zaten sabahları aç karnına tartılıyoruz o konuda dorudur yaptığın....hadi bakalım cumaya 2 kilo garanti inş...
bu arada bi sayfada bi paylaşım olmuş çok hoşuma gitti.sizinle de paylaşmak istedim.
ALINTIDIR
canım sorduğun soruya cevabım ;
zayıf olamak:
- kendine olan saygının artması
-aynaya baktığında löp löp yağ görmemek
-alışverişe çıkınca üzerime uygun bişeler bulabilmek
- yaz geldimi şıp şıp terlememek
- daha atik olabilmek yürüyünce iki adımda soluğun kesilmemesi gibi
- zayıf kişileri görünce bende keşke olabilsem dememek
- kocanın kilosuna yaklaşmak ve daha genç görünmek ( benimki 62 kilo ve 19 yaşında gösteriyor boğasım geliyor bazen ama bu büyük kusuruna rağmen onu çok seviyorum :roflol:)
- 100 bedene kadar çıkan gögüslerin biraz küçülmesini sağlamak ve onları taşırken zorlanmamak ve sütyen alırken rahatça bedeni söyleyebilmek
- rahatça hamile kalabilmek ...
- şuan belki sorun değil ama ileriki yaşlarda hastalıklara davetiye çıkarmamak ...
- grip aşısı olurken yada hastanede kan aldırırken hemşirenin damarın nerdeki bulamadım demesinden kurtulmak
- "ayyy hamilemisin canım benim yaa hiç haberimiz olmadı kaç aylık " gibi sözcükler duymamak
ayy daha aklıma gelmeyen bir dolu neden yani en basiti kendimi daha iyi hissetmek için vermek istiyorum kilolarımı en önemlsisde gardrobumdaki kıyafetlerimi yeniden giymek için ....
ve vereceğimde durmak yok tam yol ileri
ALINTIDIR...
Yok canım gerginlik ailesi ile alakalı da boşver..önümüze bakalım biz..bu isveç meledi de çare olmazsa artık atcem kendimi biyerden
canımcım ben artık çıkıyorum..akşama yine görüşürüz.sabahtan beri burdayım accık da evi barkı toparlıyım..anca akşama girerim..çok öptüm canım...
kızlar haydin bizler de neden zayıflamak istiyoruz onu paylaşalım:-kendisi zayıf ve kompleksli olduğu için nasıl zayıf kaldığını toplum içinde özellikle eşimin yanında bana ders verircesine anlatan ve ekmek yeme,sporo yap diyerek yol gösterdiğini sanan ama sadece kendi egosunu tatmin eden beyni küçük egosu da kabarık bayana inat
-mağazaya gidince kabinde sürekli bi büyük beden isteyen ve içerde sinirden ateş basan kişi olmaktan kurtulmak için
-her yediği lokmada lezzet almaktan çok vicdan azabı çekerek hayatın hep acı olduğunu istemese de beynine sinyal olarak gönderen insan olmaktan çıkmak
-sırf kilo sorunu olduğu için gelinlik bakmaya giderken bile nişanlısndan utandığı için tek başına gidip kendine uygun bedeni buluncaya kadar bu mutlu anı yanlız yaşamak zorunda kalan ezik şahsiyet olmaktan kurtulmak ki beni en çok üzen zamanlardan biridir...sağolsun nişanlım da beni kırmadı ve anlayışla karşıladı o zaman.ve kendime ahdimdir ideal kiloma ulaşınca sırf bu anı yaşatacağım eşime...gidip bi mağazada nişanlı taklidi yapıp eşim hangi gelinliği beğendiyse onu giyip üzerimde göstermek istiyorum..
-topluma çıkınca karakter yönünden üstün bir insan olduğunu bildiğin bi insanın yanında zatı muhterem direk kilo problemini konu alan uzun bi konuşma yaptığında ve de iradesi zayıf insanlar sınıfında kiloluları sayarken gözlerine baktığında söyleyecek tek kelime bulamayıp sinir küpü olmaktan kurtulmak
-göğüslerim sallanmadan sporumu yapmak özellikle de toplum içindeyken koşabilmek
bunlar ilk aklıma gelenler..
sizlerde neler var kızlar....
kızlar haydin bizler de neden zayıflamak istiyoruz onu paylaşalım:-kendisi zayıf ve kompleksli olduğu için nasıl zayıf kaldığını toplum içinde özellikle eşimin yanında bana ders verircesine anlatan ve ekmek yeme,sporo yap diyerek yol gösterdiğini sanan ama sadece kendi egosunu tatmin eden beyni küçük egosu da kabarık bayana inat
-mağazaya gidince kabinde sürekli bi büyük beden isteyen ve içerde sinirden ateş basan kişi olmaktan kurtulmak için
-her yediği lokmada lezzet almaktan çok vicdan azabı çekerek hayatın hep acı olduğunu istemese de beynine sinyal olarak gönderen insan olmaktan çıkmak
-sırf kilo sorunu olduğu için gelinlik bakmaya giderken bile nişanlısndan utandığı için tek başına gidip kendine uygun bedeni buluncaya kadar bu mutlu anı yanlız yaşamak zorunda kalan ezik şahsiyet olmaktan kurtulmak ki beni en çok üzen zamanlardan biridir...sağolsun nişanlım da beni kırmadı ve anlayışla karşıladı o zaman.ve kendime ahdimdir ideal kiloma ulaşınca sırf bu anı yaşatacağım eşime...gidip bi mağazada nişanlı taklidi yapıp eşim hangi gelinliği beğendiyse onu giyip üzerimde göstermek istiyorum..
-topluma çıkınca karakter yönünden üstün bir insan olduğunu bildiğin bi insanın yanında zatı muhterem direk kilo problemini konu alan uzun bi konuşma yaptığında ve de iradesi zayıf insanlar sınıfında kiloluları sayarken gözlerine baktığında söyleyecek tek kelime bulamayıp sinir küpü olmaktan kurtulmak
-göğüslerim sallanmadan sporumu yapmak özellikle de toplum içindeyken koşabilmek
kızlar günaydın
sayfanın en erken gireni ve en erken çıkanı oldum valla
hatun kişiler günaydın..bir isveçli olarak uyanmaktan gurur duydum yaf:)))kahvemi içiyom şu an..
Kızlar öncleikle herkese günaydın ben diyedete perşembe girdim. Bugün tardıldım
63,600 gr mımD hehe çok mutluyum.Aç karnına ama kızlar.(perşmb günü sabah aç karnına 65,200 düm).
Bu sabahki kahvaltım
1 bardak çayy
4 eti burçak bisküvi yulaflı olanlardan. şimdide çay içiyorum şekersiz.
bir cevap ancak bukadar güzel olabilir kesinlikle her maddesine katılıyorum sırff bunlar için zayıflamalıyız:)))
Ay bu arada inş. cumaya 2 kg gideraç karnına tartılma konusunada ayrıca sevindirik oldum.tok karnına akşamyatarken tartılınca moralim bozuluyor çünkü.
günaydın canım.wayy bee işte budurrrrbu arada canım zaten sabahları aç karnına tartılıyoruz o konuda dorudur yaptığın....hadi bakalım cumaya 2 kilo garanti inş...
bu arada bi sayfada bi paylaşım olmuş çok hoşuma gitti.sizinle de paylaşmak istedim.
ALINTIDIR
canım sorduğun soruya cevabım ;
zayıf olamak:
- kendine olan saygının artması
-aynaya baktığında löp löp yağ görmemek
-alışverişe çıkınca üzerime uygun bişeler bulabilmek
- yaz geldimi şıp şıp terlememek
- daha atik olabilmek yürüyünce iki adımda soluğun kesilmemesi gibi
- zayıf kişileri görünce bende keşke olabilsem dememek
- kocanın kilosuna yaklaşmak ve daha genç görünmek ( benimki 62 kilo ve 19 yaşında gösteriyor boğasım geliyor bazen ama bu büyük kusuruna rağmen onu çok seviyorum :roflol:)
- 100 bedene kadar çıkan gögüslerin biraz küçülmesini sağlamak ve onları taşırken zorlanmamak ve sütyen alırken rahatça bedeni söyleyebilmek
- rahatça hamile kalabilmek ...
- şuan belki sorun değil ama ileriki yaşlarda hastalıklara davetiye çıkarmamak ...
- grip aşısı olurken yada hastanede kan aldırırken hemşirenin damarın nerdeki bulamadım demesinden kurtulmak
- "ayyy hamilemisin canım benim yaa hiç haberimiz olmadı kaç aylık " gibi sözcükler duymamak
ayy daha aklıma gelmeyen bir dolu neden yani en basiti kendimi daha iyi hissetmek için vermek istiyorum kilolarımı en önemlsisde gardrobumdaki kıyafetlerimi yeniden giymek için ....
ve vereceğimde durmak yok tam yol ileri
ALINTIDIR...
selam kızlar ben geldim hani şu temizlik yapa yapa canı çıkan arkadaşınız
nasılsınız bakalım iyisinizdir inş
kahvaltımı yazayım
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
1 bardak şekersiz çay
öğle yemeği yiyecem birazdan
aslı nasılsın canım geldinmi okuldan öğlen bitiyomu mesai
selam hatunlar..ne ediiniz?ben de sıraya 2 saat arayla listedekileri yiyorum o kadar zorlanmadım daha..ve sanırım aşırı gazın da etkisiyle zorlanmıycam...bu arada vücudumda başka el atmam gereken neler varsa onlarla ilglenmeye de karar verdim sadece içten diil dıştan da değişim yapmam gerek kendime zannımca...zayıflamanın yanında göğüs sıkılaştırıcı ve yüz gözeneklerini sıkılaştırıcı şeyleri araştırıyorum bi taraftan...sizler ne ediiniz?
selam kızlar bengeldim
sabah kahvaltım1 dilim ekmek
2 dilim peynir kızartması
yarım domates
2 zeytin
1 fincan kahve
form çayımı hazırladım soğusun ara olarak içicem
selam kızlar ben geldim hani şu temizlik yapa yapa canı çıkan arkadaşınız
nasılsınız bakalım iyisinizdir inş
kahvaltımı yazayım
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
1 bardak şekersiz çay
öğle yemeği yiyecem birazdan
slm kızlar nasılsınız....
selam canım iyiyim evet okuldna geldim şimdi seminer dönemi ya öğlaya kadar haftaya okul açılsın 3 e kadar okuldayım cnaım
sen nasılsın
nazcom ben yemek yiyecem gelirim yine öptüm
hoş geldin seli iyiyiz bizdeslm kızlar nasılsınız....
selam hatunlar..ne ediiniz?ben de sıraya 2 saat arayla listedekileri yiyorum o kadar zorlanmadım daha..ve sanırım aşırı gazın da etkisiyle zorlanmıycam...bu arada vücudumda başka el atmam gereken neler varsa onlarla ilglenmeye de karar verdim sadece içten diil dıştan da değişim yapmam gerek kendime zannımca...zayıflamanın yanında göğüs sıkılaştırıcı ve yüz gözeneklerini sıkılaştırıcı şeyleri araştırıyorum bi taraftan...sizler ne ediiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?