Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın canım.wayy bee işte budurrrrbu arada canım zaten sabahları aç karnına tartılıyoruz o konuda dorudur yaptığın....hadi bakalım cumaya 2 kilo garanti inş...
bu arada bi sayfada bi paylaşım olmuş çok hoşuma gitti.sizinle de paylaşmak istedim.
ALINTIDIR
canım sorduğun soruya cevabım ;
zayıf olamak:
- kendine olan saygının artması
-aynaya baktığında löp löp yağ görmemek
-alışverişe çıkınca üzerime uygun bişeler bulabilmek
- yaz geldimi şıp şıp terlememek
- daha atik olabilmek yürüyünce iki adımda soluğun kesilmemesi gibi
- zayıf kişileri görünce bende keşke olabilsem dememek
- kocanın kilosuna yaklaşmak ve daha genç görünmek ( benimki 62 kilo ve 19 yaşında gösteriyor boğasım geliyor bazen ama bu büyük kusuruna rağmen onu çok seviyorum :roflol:)
- 100 bedene kadar çıkan gögüslerin biraz küçülmesini sağlamak ve onları taşırken zorlanmamak ve sütyen alırken rahatça bedeni söyleyebilmek
- rahatça hamile kalabilmek ...
- şuan belki sorun değil ama ileriki yaşlarda hastalıklara davetiye çıkarmamak ...
- grip aşısı olurken yada hastanede kan aldırırken hemşirenin damarın nerdeki bulamadım demesinden kurtulmak
- "ayyy hamilemisin canım benim yaa hiç haberimiz olmadı kaç aylık " gibi sözcükler duymamak

ayy daha aklıma gelmeyen bir dolu neden yani en basiti kendimi daha iyi hissetmek için vermek istiyorum kilolarımı en önemlsisde gardrobumdaki kıyafetlerimi yeniden giymek için ....

ve vereceğimde durmak yok tam yol ileri

ALINTIDIR...

kızlar haydin bizler de neden zayıflamak istiyoruz onu paylaşalım:-kendisi zayıf ve kompleksli olduğu için nasıl zayıf kaldığını toplum içinde özellikle eşimin yanında bana ders verircesine anlatan ve ekmek yeme,sporo yap diyerek yol gösterdiğini sanan ama sadece kendi egosunu tatmin eden beyni küçük egosu da kabarık bayana inat
-mağazaya gidince kabinde sürekli bi büyük beden isteyen ve içerde sinirden ateş basan kişi olmaktan kurtulmak için
-her yediği lokmada lezzet almaktan çok vicdan azabı çekerek hayatın hep acı olduğunu istemese de beynine sinyal olarak gönderen insan olmaktan çıkmak
-sırf kilo sorunu olduğu için gelinlik bakmaya giderken bile nişanlısndan utandığı için tek başına gidip kendine uygun bedeni buluncaya kadar bu mutlu anı yanlız yaşamak zorunda kalan ezik şahsiyet olmaktan kurtulmak ki beni en çok üzen zamanlardan biridir...sağolsun nişanlım da beni kırmadı ve anlayışla karşıladı o zaman.ve kendime ahdimdir ideal kiloma ulaşınca sırf bu anı yaşatacağım eşime...gidip bi mağazada nişanlı taklidi yapıp eşim hangi gelinliği beğendiyse onu giyip üzerimde göstermek istiyorum..
-topluma çıkınca karakter yönünden üstün bir insan olduğunu bildiğin bi insanın yanında zatı muhterem direk kilo problemini konu alan uzun bi konuşma yaptığında ve de iradesi zayıf insanlar sınıfında kiloluları sayarken gözlerine baktığında söyleyecek tek kelime bulamayıp sinir küpü olmaktan kurtulmak
-göğüslerim sallanmadan sporumu yapmak özellikle de toplum içindeyken koşabilmek
bunlar ilk aklıma gelenler..
sizlerde neler var kızlar....

Yok canım gerginlik ailesi ile alakalı da boşver..önümüze bakalım biz..bu isveç meledi de çare olmazsa artık atcem kendimi biyerden

canımcım ben artık çıkıyorum..akşama yine görüşürüz.sabahtan beri burdayım accık da evi barkı toparlıyım..anca akşama girerim..çok öptüm canım...

bir cevap ancak bukadar güzel olabilir kesinlikle her maddesine katılıyorum sırff bunlar için zayıflamalıyız:)))

Ay bu arada inş. cumaya 2 kg gider aç karnına tartılma konusunada ayrıca sevindirik oldum.tok karnına akşamyatarken tartılınca moralim bozuluyor çünkü.

tamam canım kolay gelsinnnn ben gün içinde hep buralardayım forumun daimi üyesi ilan edeceğim kendimi:)))

bende biraz düşüneiym ne inciler çıkacak benden bakalım:)

ben neden zayıflamak istiyorum...
- Herşeyden önce kendim için istiyorum aynaya baktığımda hoş bir hatun görmek istiyorum ince belli güzel vucutlu bir hatun görmek istiyorum o göbeği görmek istemiyorum dümdüz olsun istiyorum.
- 38 ile 40 beden arasında gidip gelmek istmeiyorum tamamen 38 olmak istiyorum hatta 36 ama imkansızz DD
- atletik olmak istiyorum nefes nefese kalmak istmeiyorum.
- Hamile kalabilrsem eğer becerebilrisem tam bir kadın olmayıı çok kilo almadan bu işi tamamlamak istiyorum var olan kilolarıma birde hemileliği eklemk istemiyorum.
- gönlümce yiyebilmek istiyorumDDD
-biraz kilomu almışssın sözünden kurtulup herzamanki gibi formundasınları duymak istiyorum.
-özel hayatıma ahenk gelsin istiyorum

selam kızlar bengeldim
sabah kahvaltım1 dilim ekmek
2 dilim peynir kızartması
yarım domates
2 zeytin
1 fincan kahve
form çayımı hazırladım soğusun ara olarak içicem

selam kızlar ben geldim hani şu temizlik yapa yapa canı çıkan arkadaşınız
nasılsınız bakalım iyisinizdir inş

kahvaltımı yazayım
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
1 bardak şekersiz çay

öğle yemeği yiyecem birazdan

kızlar günaydın
sayfanın en erken gireni ve en erken çıkanı oldum valla

anahtarı sana vereyim canım sen aç tükkanı

hatun kişiler günaydın..bir isveçli olarak uyanmaktan gurur duydum yaf:)))kahvemi içiyom şu an..

hey isveçli kolay gelsin

tebrik edrm canım süpersin

canım sabahları aç karnına ve çıplak tartıl doğru kilon bu

ben neden zayıflamak istiyorum
-güzel ve genç bir kadın olmak istiyorum kilo insanı olduğundan daha yaşlı gösteriyor
-gene çok kilo aldın laflarını duymaktan bıktım
-beğendiğim hiçbir elbisenin üstüme olmamasından olanlarında sağımdan solumdan lop lop yağların çıkıp üstüme yakışmamasından bıktım
-yağlarımı kapatabilmek için artık hiç beğenmediğim anne kıyafetleri giymek istemiyorum yaşıma göre ve beğendiğim giysileri giymek istiyorum
-daha sağlıklı olmak istiyorum kilomu taşıyamayan ayaklarımın ağrısından kurtulup rahatça topuklu ayakkabılarımı giyip salınmak istiyorum ve çabuk yorulmamak istiyorum
-aynaya baktığımda kendimi güzel ve zarif hissetmek istiyorum
-özgüvenimin geri gelmesini ve mutlu olmayı istiyorum
-rahatça fotoğraf çektirmek istiyorum
-şişko ve hantal birisi olmayı artık kesinlikle istemiyorum ben 38 beden olmalıyım kesinlikle

aslı nasılsın canım geldinmi okuldan öğlen bitiyomu mesai

selam hatunlar..ne ediiniz?ben de sıraya 2 saat arayla listedekileri yiyorum o kadar zorlanmadım daha..ve sanırım aşırı gazın da etkisiyle zorlanmıycam...bu arada vücudumda başka el atmam gereken neler varsa onlarla ilglenmeye de karar verdim sadece içten diil dıştan da değişim yapmam gerek kendime zannımca...zayıflamanın yanında göğüs sıkılaştırıcı ve yüz gözeneklerini sıkılaştırıcı şeyleri araştırıyorum bi taraftan...sizler ne ediiniz?

ooo süpersin valla ....

bende 2 çocuk annesi oolarak, benimle yarış yapan daha doğum bile yapmamış olan arkadaşlarımı çatlatmak için zayıflamak istiyorum...

selam kızlar bengeldim
sabah kahvaltım1 dilim ekmek
2 dilim peynir kızartması
yarım domates
2 zeytin
1 fincan kahve
form çayımı hazırladım soğusun ara olarak içicem

süpe bir kahvaltııı afiyet olsun:)))

afiyet olsun canımm bitsin artık temizlik faslı dinlern arkdişim bu arada kahvaltılarınıza çok özeniyorum(

slm kızlar nasılsınız....

hoş geldinnnnn haytımm

selam canım iyiyim evet okuldna geldim şimdi seminer dönemi ya öğlaya kadar haftaya okul açılsın 3 e kadar okuldayım cnaım
sen nasılsın

nazcom ben yemek yiyecem gelirim yine öptüm

afiyet olsun tatlım iyiyim bende facede otizmli çocukların davranış problemleriyle başa çıkma diye bir yazı yayınlamış bir prof ona takıldım bende

slm kızlar nasılsınız....
hoş geldin seli iyiyiz bizde
geçmişte sayfa sayfa benim ceza yazılarım var kuzu

ya şu göğüs problemini nasıl aşçaz bilmiyorum benimkilerde artık gevşemeye başladı sanki taş gibi olmalarını istiyorum
bu gün çok şeyler istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…