Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrr bu öğlen çok kötü birşey yaptımmm( kızlar kanıma girdii ofs ofss

öğlen yemeğim
tavuklu sandiviç (tavuk ızgara çok küçük bir parça ekmeğide unonun hamburger ekmeği hafif ve kçüktü)
yanıa yarım kutu cola zero
asıl kötü olan yanı şu ki patates kızartması vardı yanında 8-9 dilimcik( bunu yediğim için çok pişmanım

lütfen bana çok kızın ver birdaha yapmayayım bu kızartma hatasını(( ofsss

hıııııııı al sana
tatlım aynı hatayı bu sabah bende yaptım tuttum peynirleri kızarttım
bu da bana
ama bizim kızartmadan uzak durmamız lazım nekadar seversek sevelim
yoksa istediklerimizi elde etmemiz biraz zor ve bizim zaman kaybına hiç tahammülümüz yok

aaaaahhhhhh iyi geldi buu dankalsın kafama birdahada gitmem o terasa kiki bencede en kısa zamanda sonuç almalıyızzz.

ben İstanbuldayım canım..öğretmenim..hımm sok diyet gibi bir şey..inşallah faydalı olur.canım ben böyle diyetlerin daha sonra daha fazla kilo aldırdığını düşünüyorum..yanlış anlama inş işe yarar..benim 3 günlük detoks maceram var sadece sebze falan yiyiorsun..hiç aç kalmıyorsun.sonu hastanede bitti 1 hafta yattım serumlar iğneler doktorum cok kızdı..dilim yandığı için tövbe ettim.protein kalsiyum vs.depoların 3 gunde bile boşalıp seni perişan edebiliyormuş

tatlım benim oğluş 11 yaşında

ara:

2 tane diyet bisküvi(=püskevit)

öğle:
3 y.k et sote
3 y.k pilav
1 dilim karpuz

kızlar çok mutluyum..2 gündür saat kaçırmadan düzenli yiyorum.cok uzun süredir acıktığımı hatırlamıyordum.hep 2 öğün yiyip tıka basa yediğim için..şimdi 6 öğün acıkıyorum olley..

yaaa inanmıyorum hem de atrtıya bu kadar az zaman kalmışken(bak yavru kuşum bugün bu dietteki ilk günüm ve sana hafif bi fırçayla geçtim şimdilik...sadece akşam 1 saat yürüyüş veriyorum...ama bundan sonra daha zor bi döneme giricem diette..o yüzden bi sonraki kaçamağında!!!!!!! bu kadar yumuşak bi dil bulamazsın malesef...çünkü sinirlerim aşırı gergin olacak senin için....ona göreayrıca da zero die kolaya güvenme..onların tadları doğal olmadığı için beyin onları da işlenmiş olarak algılıyor ve hepsiinii yağ depolarına yolluyor yani ha bi küçük!!!! kutu kola içmişsin ya da oturup bi küçük!!!! kutu yağ içmişsin

yaaa nazcoom yapmayın yaaaaa((cumaya şurda ne kaldı accık sıkın dişinizi yaff(şimdik sana da 30 dakka yürüyüş veriom..bu geçen günkü yazım cezası için yumuşatılmış bi ceza..bi dahakine daha stresli ve gergin olucam diette günlerim ilerlemiş olcek o yüzden bence bi dahakine iki kere düşün...

nerdesiniz hatuncuklar açlıktan bayıldınızmı yawss
hee ya attım ocağa yemeğimi..yiycem birazdan...

açıkcası canım listede belli başlı yiycekler var..sadece onları yemen lazım..tek esprisi bu..yoksa o kadar da katı dil...bi de su ve yeşil çayla desteklemen lazım...mesela bugünküü programım şu:
1. sabah 8 de 1 fincan kahve şekersiz
saat 9 da bir kesme şeker
saat 11 bitki çayı
saat 12 bir yumurta
saat13 bir yumurta ve ıspanak bunları yedim :))
saat 15 domates
saat 17 kırmızı et
saat 18 yada 18.30 salata
ve bundan sonra sadece bitkiçayı

tatlım ben faceden sana mesaj attım demi yanlış kişi olmasın sakın benim duvarımda çıktıydı
:26::26:

ooh maşallah taş gibi olacam diyon yani :82:

bende 2 çocuk annesi oolarak, benimle yarış yapan daha doğum bile yapmamış olan arkadaşlarımı çatlatmak için zayıflamak istiyorum...

sen şimdide öylesin canım beni çatlatıyon
hımm düşümdümde snei takımdan atsam iyi olur hehhe

afiyet olsun canımm bitsin artık temizlik faslı dinlern arkdişim bu arada kahvaltılarınıza çok özeniyorum(

kahvaltıları canım uykulu yaptığım için az yiyom

ya şu göğüs problemini nasıl aşçaz bilmiyorum benimkilerde artık gevşemeye başladı sanki taş gibi olmalarını istiyorum
bu gün çok şeyler istiyorum

soğuk tanzikli su ile masaj canım

ayşecim branşın ne canım
iseveç diyetini bizim takımda prenses yapmış canım geride almamış faydasını gördüm demişti

inş böyle devam eder canım

fatmacım sen kız bunlara bugün benim dermanım kalmadı daha gidip dünün mesajlarını saycam

bu isveç diyetinde yumurta ve ıspanak yerine başka bişey yenilemez mi acaba :44::44::44:

hımm yumurta et falan varmış iyiymiş..ama sabah cok fena ölürüm aclıktan kahvaltı yapmazsam :)
hadi bakalım Fatmacığım inş verirsin yanındayızz spor yapıyor musun yanında?

inş böyle devam eder canım

fatmacım sen kız bunlara bugün benim dermanım kalmadı daha gidip dünün mesajlarını saycam

bu isveç diyetinde yumurta ve ıspanak yerine başka bişey yenilemez mi acaba :44::44::44:

nazcom kaç dakk sürdü cezayı yazmak yaf((kıyamam sana...bu arada bi sonuç buldum göğüsler için çok pratik ve hzılı ççözüm olmuş bazısına...azzzzzz sonraaaaa:))))
yok yaf şimdik yazıyom:1,5 litrelik veya durumunuza göre yarım litrelik su siselerini su ile dolduruyonuz sonra kuşların kanatlarını çırpması gibi kollarınızı açıp kanat çırpıyonuz 25 defa aklınıza geldikçe hatta..bi de göğüsler için kendi kolalrınızla kendinizi sarıyonuz..bu sırada göğüsler sıkışıyo ve kaslar çalışıyo..bunu aklınıza geldikçe gün içinde yapın dio ilgilenenlere....

soğuk masaja bende başlıycam sanırım onun da çok faydası oluyomuş..bu arada ıspanağımın üzerine yumurta kırıp yağsız tavada pişirdim tadı süperrrrr gerçekten..tam abna uygunmuş yaf bu diet...:92:inş soınucundan da memnun kalırım...

şöyle yakışıklı birine mesaj atsaydın canım

hakkaten :)))
bilişim canım facede yazmıştım demekki gelmedi msj.nasıl gidiyor seminerler cok bekletiyorlar mı?kaç kilo vermiş prenses İsveç'le..cok zor değilmiş ama kahvaltı işi zor.ben detoksu zayıflama amaçlı yaptım sadece sebze vardı.aç olmadım hiç ama hastanelik etti beni.

Son düzenleme:

ne ıspanağı ne yumurtayı severim canım o yüzden sordum başka bişey olur mu yerlerine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…