- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.301
kızlarrr bu öğlen çok kötü birşey yaptımmm( kızlar kanıma girdii ofs ofss
öğlen yemeğim
tavuklu sandiviç (tavuk ızgara çok küçük bir parça ekmeğide unonun hamburger ekmeği hafif ve kçüktü)
yanıa yarım kutu cola zero
asıl kötü olan yanı şu ki patates kızartması vardı yanında 8-9 dilimcik( bunu yediğim için çok pişmanım
lütfen bana çok kızın ver birdaha yapmayayım bu kızartma hatasını(( ofsss
hıııııııı al sana
tatlım aynı hatayı bu sabah bende yaptım tuttum peynirleri kızarttım
bu da bana
ama bizim kızartmadan uzak durmamız lazım nekadar seversek sevelim
yoksa istediklerimizi elde etmemiz biraz zor ve bizim zaman kaybına hiç tahammülümüz yok
günaydın canım..hoşgeldin..evet isveç dieti 13 günlük bi diet..biraz ilginç gıdalarla yapıyosun aslında et ve yumurta seviyosan hiç ama hiç sorun yok gerisi genelde sebze ağırlıklı..benim vücut uzun zamandır direniyo bi de tatilde çok aldım..bu sefer böle bi yöntem denemek istiyorum..dietten sonra da 2 hafta koruma gibi bişeyi becerebilirsem ondan sonrası daha kolay olack..çünkü uzun zamandır gram gram verdim hep böle bi şok bana da vücuduma da ii gelcek zannımca...sen napıosun?detaylı tanışamadık..nerdendin cnaım sen?ben kırklarelidenim...28 yaşındayım...
bu da çok mu az olmuş neebizde bi memnun olamıyoz dimi bee
merhaba nazmiyeceğim nasılsın senin oğluş kaç yaşındaydı canım...
ilahi yasemin yaa sen beni çok güldürüyon hee şekersiz çaya alışınca sonra şekerli içemiyosun boş ver alıştır kendini...
ıyyy ciddi olmazsın şu an yediğim bütün yoğurt kaymaklarını düşünüyorum :26::26::26:
yaaa inanmıyorum hem de atrtıya bu kadar az zaman kalmışkenkızlarrr bu öğlen çok kötü birşey yaptımmm( kızlar kanıma girdii ofs ofss
öğlen yemeğim
tavuklu sandiviç (tavuk ızgara çok küçük bir parça ekmeğide unonun hamburger ekmeği hafif ve kçüktü)
asıl kötü olan yanı şu ki patates kızartması vardı yanında 8-9 dilimcik( bunu yediğim için çok pişmanım
yaaa nazcoom yapmayın yaaaaahıııııııı al sana
tatlım aynı hatayı bu sabah bende yaptım tuttum peynirleri kızarttım
bu da bana
ama bizim kızartmadan uzak durmamız lazım nekadar seversek sevelim
yoksa istediklerimizi elde etmemiz biraz zor ve bizim zaman kaybına hiç tahammülümüz yok
hee ya attım ocağa yemeğimi..yiycem birazdan...nerdesiniz hatuncuklar açlıktan bayıldınızmı yawss
açıkcası canım listede belli başlı yiycekler var..sadece onları yemen lazım..tek esprisi bu..yoksa o kadar da katı dil...bi de su ve yeşil çayla desteklemen lazım...mesela bugünküü programım şu:ben İstanbuldayım canım..öğretmenim..hımm sok diyet gibi bir şey..inşallah faydalı olur.canım ben böyle diyetlerin daha sonra daha fazla kilo aldırdığını düşünüyorum..yanlış anlama inş işe yarar..benim 3 günlük detoks maceram var sadece sebze falan yiyiorsun..hiç aç kalmıyorsun.sonu hastanede bitti 1 hafta yattım serumlar iğneler doktorum cok kızdı..dilim yandığı için tövbe ettim.protein kalsiyum vs.depoların 3 gunde bile boşalıp seni perişan edebiliyormuş
ben İstanbuldayım canım..öğretmenim..hımm sok diyet gibi bir şey..inşallah faydalı olur.canım ben böyle diyetlerin daha sonra daha fazla kilo aldırdığını düşünüyorum..yanlış anlama inş işe yarar..benim 3 günlük detoks maceram var sadece sebze falan yiyiorsun..hiç aç kalmıyorsun.sonu hastanede bitti 1 hafta yattım serumlar iğneler doktorum cok kızdı..dilim yandığı için tövbe ettim.protein kalsiyum vs.depoların 3 gunde bile boşalıp seni perişan edebiliyormuş
selam hatunlar..ne ediiniz?ben de sıraya 2 saat arayla listedekileri yiyorum o kadar zorlanmadım daha..ve sanırım aşırı gazın da etkisiyle zorlanmıycam...bu arada vücudumda başka el atmam gereken neler varsa onlarla ilglenmeye de karar verdim sadece içten diil dıştan da değişim yapmam gerek kendime zannımca...zayıflamanın yanında göğüs sıkılaştırıcı ve yüz gözeneklerini sıkılaştırıcı şeyleri araştırıyorum bi taraftan...sizler ne ediiniz?
bende 2 çocuk annesi oolarak, benimle yarış yapan daha doğum bile yapmamış olan arkadaşlarımı çatlatmak için zayıflamak istiyorum...
afiyet olsun canımm bitsin artık temizlik faslı dinlern arkdişim bu arada kahvaltılarınıza çok özeniyorum(
ya şu göğüs problemini nasıl aşçaz bilmiyorum benimkilerde artık gevşemeye başladı sanki taş gibi olmalarını istiyorum
bu gün çok şeyler istiyorum
kızlarrr bu öğlen çok kötü birşey yaptımmm( kızlar kanıma girdii ofs ofss
öğlen yemeğim
ben İstanbuldayım canım..öğretmenim..hımm sok diyet gibi bir şey..inşallah faydalı olur.canım ben böyle diyetlerin daha sonra daha fazla kilo aldırdığını düşünüyorum..yanlış anlama inş işe yarar..benim 3 günlük detoks maceram var sadece sebze falan yiyiorsun..hiç aç kalmıyorsun.sonu hastanede bitti 1 hafta yattım serumlar iğneler doktorum cok kızdı..dilim yandığı için tövbe ettim.protein kalsiyum vs.depoların 3 gunde bile boşalıp seni perişan edebiliyormuş
yok yok doğru kabul ettim şimdi :)tatlım ben faceden sana mesaj attım demi yanlış kişi olmasın sakın benim duvarımda çıktıydı
:26::26:
ara:
2 tane diyet bisküvi(=püskevit)
öğle:
3 y.k et sote
3 y.k pilav
1 dilim karpuz
kızlar çok mutluyum..2 gündür saat kaçırmadan düzenli yiyorum.cok uzun süredir acıktığımı hatırlamıyordum.hep 2 öğün yiyip tıka basa yediğim için..şimdi 6 öğün acıkıyorum olley..
yaaa inanmıyorum hem de atrtıya bu kadar az zaman kalmışken(bak yavru kuşum bugün bu dietteki ilk günüm ve sana hafif bi fırçayla geçtim şimdilik...sadece akşam 1 saat yürüyüş veriyorum...ama bundan sonra daha zor bi döneme giricem diette..o yüzden bi sonraki kaçamağında!!!!!!! bu kadar yumuşak bi dil bulamazsın malesef...çünkü sinirlerim aşırı gergin olacak senin için....ona göre ayrıca da zero die kolaya güvenme..onların tadları doğal olmadığı için beyin onları da işlenmiş olarak algılıyor ve hepsiinii yağ depolarına yolluyor yani ha bi küçük!!!! kutu kola içmişsin ya da oturup bi küçük!!!! kutu yağ içmişsin
yaaa nazcoom yapmayın yaaaaa((cumaya şurda ne kaldı accık sıkın dişinizi yaff (şimdik sana da 30 dakka yürüyüş veriom..bu geçen günkü yazım cezası için yumuşatılmış bi ceza..bi dahakine daha stresli ve gergin olucam diette günlerim ilerlemiş olcek o yüzden bence bi dahakine iki kere düşün...
hee ya attım ocağa yemeğimi..yiycem birazdan...
açıkcası canım listede belli başlı yiycekler var..sadece onları yemen lazım..tek esprisi bu..yoksa o kadar da katı dil...bi de su ve yeşil çayla desteklemen lazım...mesela bugünküü programım şu:
1. sabah 8 de 1 fincan kahve şekersiz
saat 9 da bir kesme şeker
saat 11 bitki çayı
saat 12 bir yumurta
saat13 bir yumurta ve ıspanak bunları yedim :))
saat 15 domates
saat 17 kırmızı et
saat 18 yada 18.30 salata
ve bundan sonra sadece bitkiçayı
yaaa inanmıyorum hem de atrtıya bu kadar az zaman kalmışken(bak yavru kuşum bugün bu dietteki ilk günüm ve sana hafif bi fırçayla geçtim şimdilik...sadece akşam 1 saat yürüyüş veriyorum...ama bundan sonra daha zor bi döneme giricem diette..o yüzden bi sonraki kaçamağında!!!!!!! bu kadar yumuşak bi dil bulamazsın malesef...çünkü sinirlerim aşırı gergin olacak senin için....ona göre ayrıca da zero die kolaya güvenme..onların tadları doğal olmadığı için beyin onları da işlenmiş olarak algılıyor ve hepsiinii yağ depolarına yolluyor yani ha bi küçük!!!! kutu kola içmişsin ya da oturup bi küçük!!!! kutu yağ içmişsin
yaaa nazcoom yapmayın yaaaaa((cumaya şurda ne kaldı accık sıkın dişinizi yaff (şimdik sana da 30 dakka yürüyüş veriom..bu geçen günkü yazım cezası için yumuşatılmış bi ceza..bi dahakine daha stresli ve gergin olucam diette günlerim ilerlemiş olcek o yüzden bence bi dahakine iki kere düşün...
açıkcası canım listede belli başlı yiycekler var..sadece onları yemen lazım..tek esprisi bu..yoksa o kadar da katı dil...bi de su ve yeşil çayla desteklemen lazım...mesela bugünküü programım şu:
saat 11 bitki çayı
saat 12 bir yumurta
saat 15 domates
saat 17 kırmızı et
ara:
2 tane diyet bisküvi(=püskevit)
öğle:
3 y.k et sote
3 y.k pilav
1 dilim karpuz
kızlar çok mutluyum..2 gündür saat kaçırmadan düzenli yiyorum.cok uzun süredir acıktığımı hatırlamıyordum.hep 2 öğün yiyip tıka basa yediğim için..şimdi 6 öğün acıkıyorum olley..
saat 11 bitki çayı
saat 12 bir yumurta
saat 15 domates
saat 17 kırmızı et
tatlım ben faceden sana mesaj attım demi yanlış kişi olmasın sakın benim duvarımda çıktıydı
:26::26:
nazcom kaç dakk sürdü cezayı yazmak yafafiyet olsun tatlım iyiyim bende facede otizmli çocukların davranış problemleriyle başa çıkma diye bir yazı yayınlamış bir prof ona takıldım bende
hoş geldin seli iyiyiz bizde
geçmişte sayfa sayfa benim ceza yazılarım var kuzu
ya şu göğüs problemini nasıl aşçaz bilmiyorum benimkilerde artık gevşemeye başladı sanki taş gibi olmalarını istiyorum
bu gün çok şeyler istiyorum
soğuk masaja bende başlıycam sanırım onun da çok faydası oluyomuş..bu arada ıspanağımın üzerine yumurta kırıp yağsız tavada pişirdim tadı süperrrrr gerçekten..tam abna uygunmuş yaf bu diet...:92:inş soınucundan da memnun kalırım...ooh maşallah taş gibi olacam diyon yani :82:
sen şimdide öylesin canım beni çatlatıyon
hımm düşümdümde snei takımdan atsam iyi olur hehhe
kahvaltıları canım uykulu yaptığım için az yiyom
soğuk tanzikli su ile masaj canım
ayşecim branşın ne canım
iseveç diyetini bizim takımda prenses yapmış canım geride almamış faydasını gördüm demişti
şöyle yakışıklı birine mesaj atsaydın canım
soğuk masaja bende başlıycam sanırım onun da çok faydası oluyomuş..bu arada ıspanağımın üzerine yumurta kırıp yağsız tavada pişirdim tadı süperrrrr gerçekten..tam abna uygunmuş yaf bu diet...:92:inş soınucundan da memnun kalırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?