- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.321
ara:
2 tane diyet bisküvi(=püskevit)
öğle:
3 y.k et sote
3 y.k pilav
1 dilim karpuz
kızlar çok mutluyum..2 gündür saat kaçırmadan düzenli yiyorum.cok uzun süredir acıktığımı hatırlamıyordum.hep 2 öğün yiyip tıka basa yediğim için..şimdi 6 öğün acıkıyorum olley..
yaaa inanmıyorum hem de atrtıya bu kadar az zaman kalmışken(bak yavru kuşum bugün bu dietteki ilk günüm ve sana hafif bi fırçayla geçtim şimdilik...sadece akşam 1 saat yürüyüş veriyorum...ama bundan sonra daha zor bi döneme giricem diette..o yüzden bi sonraki kaçamağında!!!!!!! bu kadar yumuşak bi dil bulamazsın malesef...çünkü sinirlerim aşırı gergin olacak senin için....ona göre ayrıca da zero die kolaya güvenme..onların tadları doğal olmadığı için beyin onları da işlenmiş olarak algılıyor ve hepsiinii yağ depolarına yolluyor yani ha bi küçük!!!! kutu kola içmişsin ya da oturup bi küçük!!!! kutu yağ içmişsin
yaaa nazcoom yapmayın yaaaaa((cumaya şurda ne kaldı accık sıkın dişinizi yaff (şimdik sana da 30 dakka yürüyüş veriom..bu geçen günkü yazım cezası için yumuşatılmış bi ceza..bi dahakine daha stresli ve gergin olucam diette günlerim ilerlemiş olcek o yüzden bence bi dahakine iki kere düşün...
hee ya attım ocağa yemeğimi..yiycem birazdan...
açıkcası canım listede belli başlı yiycekler var..sadece onları yemen lazım..tek esprisi bu..yoksa o kadar da katı dil...bi de su ve yeşil çayla desteklemen lazım...mesela bugünküü programım şu:
1. sabah 8 de 1 fincan kahve şekersiz
saat 9 da bir kesme şeker
saat 11 bitki çayı
saat 12 bir yumurta
saat13 bir yumurta ve ıspanak bunları yedim :))
saat 15 domates
saat 17 kırmızı et
saat 18 yada 18.30 salata
ve bundan sonra sadece bitkiçayı
yaa açıkcası topiğin ilk 35 sayfasında buna rastlamadım..diğerlerini de zamanla okıycam..ama bilse bilse en ii prenses bilir gelince ona da sorarız..ayrıca ben işişede konserve ıspanak aldım tadı diğer ıspanaklara göre daha ii..belki bi denesen hoşuna gider aslım...inş böyle devam eder canım
fatmacım sen kız bunlara bugün benim dermanım kalmadı daha gidip dünün mesajlarını saycam
bu isveç diyetinde yumurta ve ıspanak yerine başka bişey yenilemez mi acaba :44::44::44:
canımcım aslında sabahları kahve acayip tutuyo..bi de ben kahveden önce ve sonra toplamda 1 litre su içtim..spor olarak bugün üzerinden ordu geçmiş evimi yemizleyip toparlama işini yaptım.akşama da yürrürüm muhtemelen...ama yarın sabah yürümek istiyorum bakalım fırsat bulursam inş....hımm yumurta et falan varmış iyiymiş..ama sabah cok fena ölürüm aclıktan kahvaltı yapmazsam :)
hadi bakalım Fatmacığım inş verirsin yanındayızz spor yapıyor musun yanında?
süper tatlım böyle gidersen cumaya çok mutlu olucaksın bundan eminim
oyyyyyyy fatmacım isveç diyetine başlamış bende bu diyeti yaparken çok sinirli olmuştum kaçııııııın yani
haklısın fatmacım yaptığımız büyük hata o yüzden ben bu gün hem yürüycem hemde bana akşam yemeği olarak sadece iki salatalık var acısını çıkarcam yani kendimden
hakkaten :)))
bilişim canım facede yazmıştım demekki gelmedi msj.nasıl gidiyor seminerler cok bekletiyorlar mı?kaç kilo vermiş prenses İsveç'le..cok zor değilmiş ama kahvaltı işi zor.ben detoksu zayıflama amaçlı yaptım sadece sebze vardı.aç olmadım hiç ama hastanelik etti beni.
canım şimdi hemen kalk sıcak su koy kendine önce bi yeşil çay iç ya da ılık limonlu su iç..sonra biraz bekle 10 dakka kadar hala geçmez ise açlığın yersin meyveni...kızlarrr bu menü beni salatadan daha çok acıktırdı hala açımve yemek istiyorum gelriken erik almıştım yesemmi erkenmi olur yemek yiyeli 2 saat oldu
bende takima katilmak istiyorum nereye gitsemki bilmem
haklısınnnyaaa inanmıyorum hem de atrtıya bu kadar az zaman kalmışken(bak yavru kuşum bugün bu dietteki ilk günüm ve sana hafif bi fırçayla geçtim şimdilik...sadece akşam 1 saat yürüyüş veriyorum...ama bundan sonra daha zor bi döneme giricem diette..o yüzden bi sonraki kaçamağında!!!!!!! bu kadar yumuşak bi dil bulamazsın malesef...çünkü sinirlerim aşırı gergin olacak senin için....ona göre ayrıca da zero die kolaya güvenme..onların tadları doğal olmadığı için beyin onları da işlenmiş olarak algılıyor ve hepsiinii yağ depolarına yolluyor yani ha bi küçük!!!! kutu kola içmişsin ya da oturup bi küçük!!!! kutu yağ içmişsin
ara:
2 tane diyet bisküvi(=püskevit)
öğle:
3 y.k et sote
3 y.k pilav
1 dilim karpuz
kızlar çok mutluyum..2 gündür saat kaçırmadan düzenli yiyorum.cok uzun süredir acıktığımı hatırlamıyordum.hep 2 öğün yiyip tıka basa yediğim için..şimdi 6 öğün acıkıyorum olley..
aslım kaptanım ben öle acıyı verene kurban olurum..iyisiyle kötüsüyle bi 13 kilo gitti ama naberrrrrrr....yok canım 12 de bırakıyorlar
geçen hafta boş boş oturduk
bu hafta sınıfımı temizliyorum düzenleyecem
prenses 5 kilo verdi heralde tam hatırlamıyorum gelince sorarız
benim bünye sağlam ya da bekliyor birden patlıyacak
o kadar çok şok diyetler yaptım ki
şimdide bunun acısını çekiyorum fazlasıyla geldi ve bünye alıştı diyete artık gıdım gıdım veriyorum
canım şimdi hemen kalk sıcak su koy kendine önce bi yeşil çay iç ya da ılık limonlu su iç..sonra biraz bekle 10 dakka kadar hala geçmez ise açlığın yersin meyveni...
yaa açıkcası topiğin ilk 35 sayfasında buna rastlamadım..diğerlerini de zamanla okıycam..ama bilse bilse en ii prenses bilir gelince ona da sorarız..ayrıca ben işişede konserve ıspanak aldım tadı diğer ıspanaklara göre daha ii..belki bi denesen hoşuna gider aslım...
canımcım aslında sabahları kahve acayip tutuyo..bi de ben kahveden önce ve sonra toplamda 1 litre su içtim..spor olarak bugün üzerinden ordu geçmiş evimi yemizleyip toparlama işini yaptım.akşama da yürrürüm muhtemelen...ama yarın sabah yürümek istiyorum bakalım fırsat bulursam inş....
kızlarrr bu menü beni salatadan daha çok acıktırdı hala açımve yemek istiyorum gelriken erik almıştım yesemmi erkenmi olur yemek yiyeli 2 saat oldu
yaa açıkcası topiğin ilk 35 sayfasında buna rastlamadım..diğerlerini de zamanla okıycam..ama bilse bilse en ii prenses bilir gelince ona da sorarız..ayrıca ben işişede konserve ıspanak aldım tadı diğer ıspanaklara göre daha ii..belki bi denesen hoşuna gider aslım...
canımcım aslında sabahları kahve acayip tutuyo..bi de ben kahveden önce ve sonra toplamda 1 litre su içtim..spor olarak bugün üzerinden ordu geçmiş evimi yemizleyip toparlama işini yaptım.akşama da yürrürüm muhtemelen...ama yarın sabah yürümek istiyorum bakalım fırsat bulursam inş....
kızlarrr bu menü beni salatadan daha çok acıktırdı hala açımve yemek istiyorum gelriken erik almıştım yesemmi erkenmi olur yemek yiyeli 2 saat oldu
süper tatlım böyle gidersen cumaya çok mutlu olucaksın bundan eminim
gel hayatım aramızaa aslı kaptan bir göz kırp:)))
haklısınnn( tamam kolayıda çıkarıyorum hayatımdannn ofss ben ne çok zararlı şey tüketiyormuşum yawsss ofs ofsss
süpersinn çok güzel bir menü benceeeee. Bende hep aç dolnaıyorum bu ara az önce kocama yazıyorum açımm çok diee yeni yemedinmi diyoryeidm ama hala açım diyorum yaaa
canım kaptanımız seni yönlendirir takım ve girme koşulları ile..eğer yer varsa ve uygunsa zatene konuşulur..alin alinnnn kizlar benide araniza alin noyay ...evet her gun nete gire bilirim bir aksilik olmazsa...tamammi?alindimmi?kilomu falan yazimmi
yok canım 12 de bırakıyorlar
geçen hafta boş boş oturduk
bu hafta sınıfımı temizliyorum düzenleyecem
prenses 5 kilo verdi heralde tam hatırlamıyorum gelince sorarız
benim bünye sağlam ya da bekliyor birden patlıyacak
o kadar çok şok diyetler yaptım ki
şimdide bunun acısını çekiyorum fazlasıyla geldi ve bünye alıştı diyete artık gıdım gıdım veriyorum
offf aslı ben soğuk suyla duş falan alamam bide tutmuş tazyikli su diyorsun donarım hayatta olmazooh maşallah taş gibi olacam diyon yani :82:
sen şimdide öylesin canım beni çatlatıyon
hımm düşümdümde snei takımdan atsam iyi olur hehhe
kahvaltıları canım uykulu yaptığım için az yiyom
soğuk tanzikli su ile masaj canım
ayşecim branşın ne canım
iseveç diyetini bizim takımda prenses yapmış canım geride almamış faydasını gördüm demişti
şöyle yakışıklı birine mesaj atsaydın canım
nazcom kaç dakk sürdü cezayı yazmak yaf((kıyamam sana...bu arada bi sonuç buldum göğüsler için çok pratik ve hzılı ççözüm olmuş bazısına...azzzzzz sonraaaaa:))))
yok yaf şimdik yazıyom:1,5 litrelik veya durumunuza göre yarım litrelik su siselerini su ile dolduruyonuz sonra kuşların kanatlarını çırpması gibi kollarınızı açıp kanat çırpıyonuz 25 defa aklınıza geldikçe hatta..bi de göğüsler için kendi kolalrınızla kendinizi sarıyonuz..bu sırada göğüsler sıkışıyo ve kaslar çalışıyo..bunu aklınıza geldikçe gün içinde yapın dio ilgilenenlere....
soğuk masaja bende başlıycam sanırım onun da çok faydası oluyomuş..bu arada ıspanağımın üzerine yumurta kırıp yağsız tavada pişirdim tadı süperrrrr gerçekten..tam abna uygunmuş yaf bu diet...:92:inş soınucundan da memnun kalırım...
tatlım karbonhidratlarla yaptığın öğünün arkasından daha çabuk acıkman normal bu karbonhidratlardan ve koladaki şekerden kaynaklanıyor karbonhidratlardan uzaklaşıp proteinleri bu yüzden tercih ediyoruz biri acıktırıyor diğeri tok tutuyor ben ekmeği tam buğday yiyiyorum patates ve havucuda hemen hemen hiç tüketmiyorum benim patatesleri oğluş yiyiyorkızlarrr bu menü beni salatadan daha çok acıktırdı hala açımve yemek istiyorum gelriken erik almıştım yesemmi erkenmi olur yemek yiyeli 2 saat oldu
yeşil çay içemiyorum yasak ama bir bardak sıcak su içebilirm sadeceee hemencik koyup geliyorumD birtanede erik alsam yanına
valla bilmiomm ama denemekten zarar gelmez..hergün sabah ve akşam 2 set halinde yapmaya varmısın?bakalım nasıl işe yarayacak..bi de koltuk minderlerini iki bacak arasına alıp sıkıp bırakıyolarmış..50 defa o da bacakalrın yanlarına faydalı oluyomuş ne dersin?offf aslı ben soğuk suyla duş falan alamam bide tutmuş tazyikli su diyorsun donarım hayatta olmaz
keşke sen bunu yazın o cavcav sıcaklarında söyleseydin denerdim belki nolcak şimdi ben duşu yazın bile kaynar suyla alırım
demi ya heyecan olurdu şööle adranalin
hiç sorma canım dakka tutmadım ama son zamanlardaki halimi gördün patladım sıkıldım
şu su şişeleriyle kanat çırpma iyiymiş ama onu yaparım kendimede sarılırım bide bu su şişeleriyle kanat çırpmak acaba üst kollarıda sıkılaştırırmıki sarkmamaları için kilo verdikçe oralarda sarkıyo çünkü benimkiler yumşadı artık sarkmalarını istemem
birinde görmüştüm sarkmış çok çirkin duruyor
canım durmadan acıktım acıktım dersen olmaz bence su iç
eğer fırsatın varsa dişlerini fırçala açlık hissini geçirir
meyve için erken değil 2 saat sonra yenilebilinir ama çok fazla yeme 3-4 tane yeter
aytaçcım takım kaptanı ayanalar( aslı) onda iizn çıkmalı sanırım bende tam üye değilim dahageldim geldimmmmm uccccarak hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?