Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süper tatlım böyle gidersen cumaya çok mutlu olucaksın bundan eminim

oyyyyyyy fatmacım isveç diyetine başlamış bende bu diyeti yaparken çok sinirli olmuştum kaçııııııın yani
haklısın fatmacım yaptığımız büyük hata o yüzden ben bu gün hem yürüycem hemde bana akşam yemeği olarak sadece iki salatalık var acısını çıkarcam yani kendimden

yaa açıkcası topiğin ilk 35 sayfasında buna rastlamadım..diğerlerini de zamanla okıycam..ama bilse bilse en ii prenses bilir gelince ona da sorarız..ayrıca ben işişede konserve ıspanak aldım tadı diğer ıspanaklara göre daha ii..belki bi denesen hoşuna gider aslım...

hımm yumurta et falan varmış iyiymiş..ama sabah cok fena ölürüm aclıktan kahvaltı yapmazsam :)
hadi bakalım Fatmacığım inş verirsin yanındayızz spor yapıyor musun yanında?
canımcım aslında sabahları kahve acayip tutuyo..bi de ben kahveden önce ve sonra toplamda 1 litre su içtim..spor olarak bugün üzerinden ordu geçmiş evimi yemizleyip toparlama işini yaptım.akşama da yürrürüm muhtemelen...ama yarın sabah yürümek istiyorum bakalım fırsat bulursam inş....

kızlarrr bu menü beni salatadan daha çok acıktırdı hala açımve yemek istiyorum gelriken erik almıştım yesemmi erkenmi olur yemek yiyeli 2 saat oldu

evet sinirliyim asabiyim ama perdelerimi kaldırınca da kedi kadar yumuşak bi ben varım altında
sağoalsın nazmiyem şekerceğizim..ya sen yaptın dimek..o zaman şunu da soriim prenses verim almış.sende durum ve sonuç ne oldu kine?he yaaa açıkcası arkadaşlar zaten başka gerginliklerim de vardı onun üstüne mi gelri yoksa eksi eksi ile birleşince artı mı olur onu da zamanla görcem üzerimde..bi nevi kobay misali yani:)))

yok canım 12 de bırakıyorlar
geçen hafta boş boş oturduk
bu hafta sınıfımı temizliyorum düzenleyecem

prenses 5 kilo verdi heralde tam hatırlamıyorum gelince sorarız

benim bünye sağlam ya da bekliyor birden patlıyacak
o kadar çok şok diyetler yaptım ki
şimdide bunun acısını çekiyorum fazlasıyla geldi ve bünye alıştı diyete artık gıdım gıdım veriyorum

kızlarrr bu menü beni salatadan daha çok acıktırdı hala açımve yemek istiyorum gelriken erik almıştım yesemmi erkenmi olur yemek yiyeli 2 saat oldu
canım şimdi hemen kalk sıcak su koy kendine önce bi yeşil çay iç ya da ılık limonlu su iç..sonra biraz bekle 10 dakka kadar hala geçmez ise açlığın yersin meyveni...

bende takima katilmak istiyorum nereye gitsemki bilmem

gel hayatım aramızaa aslı kaptan bir göz kırp:)))

haklısınnn ( tamam kolayıda çıkarıyorum hayatımdannn ofss ben ne çok zararlı şey tüketiyormuşum yawsss ofs ofsss

süpersinn çok güzel bir menü benceeeee. Bende hep aç dolnaıyorum bu ara az önce kocama yazıyorum açımm çok diee yeni yemedinmi diyor yeidm ama hala açım diyorum yaaa

aslım kaptanım ben öle acıyı verene kurban olurum..iyisiyle kötüsüyle bi 13 kilo gitti ama naberrrrrrr....
yani hedefine 13 kilo daha yaklaştın..az ya da yavaş farketmez gidiyo mu gidiyo o kadar....bundan sonrası motivasyonun devamına bağlı...zor ama meyvesi güzel olcek inş çiçeğeeeeemmmm

Son düzenleme:
canım şimdi hemen kalk sıcak su koy kendine önce bi yeşil çay iç ya da ılık limonlu su iç..sonra biraz bekle 10 dakka kadar hala geçmez ise açlığın yersin meyveni...

yeşil çay içemiyorum yasak ama bir bardak sıcak su içebilirm sadeceee hemencik koyup geliyorumD birtanede erik alsam yanına

tamam cnaım eğer bunların yerine bişey oluyorsa bana haber ver
zaten diyetteyken özellikle spordan sonra 1 fincan kahve içilmesi öneriliyor canım

canım durmadan acıktım acıktım dersen olmaz bence su iç
eğer fırsatın varsa dişlerini fırçala açlık hissini geçirir

meyve için erken değil 2 saat sonra yenilebilinir ama çok fazla yeme 3-4 tane yeter

tamam cnaım eğer bunların yerine bişey oluyorsa bana haber ver
zaten diyetteyken özellikle spordan sonra 1 fincan kahve içilmesi öneriliyor canım

canım durmadan acıktım acıktım dersen olmaz bence su iç
eğer fırsatın varsa dişlerini fırçala açlık hissini geçirir

meyve için erken değil 2 saat sonra yenilebilinir ama çok fazla yeme 3-4 tane yeter

geldim geldimmmmm uccccarak hemde

alin alinnnn kizlar benide araniza alin noyay ...evet her gun nete gire bilirim bir aksilik olmazsa...tamammi?alindimmi?kilomu falan yazimmi
canım kaptanımız seni yönlendirir takım ve girme koşulları ile..eğer yer varsa ve uygunsa zatene konuşulur..

yapma şok diyet ya.yazık bünyene..ne kadar sürede vermiş acep gelince soralım bakalım..bende sevmem ıspanak sadece börekte

offf aslı ben soğuk suyla duş falan alamam bide tutmuş tazyikli su diyorsun donarım hayatta olmaz
keşke sen bunu yazın o cavcav sıcaklarında söyleseydin denerdim belki nolcak şimdi ben duşu yazın bile kaynar suyla alırım

şöyle yakışıklı birine mesaj atsaydın canım

demi ya heyecan olurdu şööle adranalin

hiç sorma canım dakka tutmadım ama son zamanlardaki halimi gördün patladım sıkıldım
şu su şişeleriyle kanat çırpma iyiymiş ama onu yaparım kendimede sarılırım bide bu su şişeleriyle kanat çırpmak acaba üst kollarıda sıkılaştırırmıki sarkmamaları için kilo verdikçe oralarda sarkıyo çünkü benimkiler yumşadı artık sarkmalarını istemem
birinde görmüştüm sarkmış çok çirkin duruyor

tatlım karbonhidratlarla yaptığın öğünün arkasından daha çabuk acıkman normal bu karbonhidratlardan ve koladaki şekerden kaynaklanıyor karbonhidratlardan uzaklaşıp proteinleri bu yüzden tercih ediyoruz biri acıktırıyor diğeri tok tutuyor ben ekmeği tam buğday yiyiyorum patates ve havucuda hemen hemen hiç tüketmiyorum benim patatesleri oğluş yiyiyor

Son düzenleme:
yeşil çay içemiyorum yasak ama bir bardak sıcak su içebilirm sadeceee hemencik koyup geliyorumD birtanede erik alsam yanına

canım aslında eriğin çok zararı olmaz ama şu an senin nefsin ve iradenle savaşın bu..bence hemen şu an yeme ama yine de sen bilirsin..yani bu bi eşik senin için..yemez isen iraden bi sınıf daha atlıycak..yoksa elbette ki erik sonuçta bi tane ile büyük bi sorun yaşamazsın...kendinle mücadeleye girdiğin bi an aslında o yüzden biraz ssert dur bence..bi de ılık suyun içine 1 dilim limon at metabolizmayı hzıalndırıyomuş...

valla bilmiomm ama denemekten zarar gelmez..hergün sabah ve akşam 2 set halinde yapmaya varmısın?bakalım nasıl işe yarayacak..bi de koltuk minderlerini iki bacak arasına alıp sıkıp bırakıyolarmış..50 defa o da bacakalrın yanlarına faydalı oluyomuş ne dersin?

haklısın canım bitti aklımdan siliyorum aklıma düştükçee olmuyor fena oluyorum bu arada sıcak suyumu aldım birtane erik yedim yetti kesti:))) ben perşembedeb beri ii gidiyorumm cumaya 2 kg vermiş olacğaım söz verdim.

geldim geldimmmmm uccccarak hemde
aytaçcım takım kaptanı ayanalar( aslı) onda iizn çıkmalı sanırım bende tam üye değilim daha aday adayıyım hehe cumaya belki almazlar benide ozaman belli olacakk bence sen bir kendini tanıt aslı kaptana. taze üyelere sıcak bakıyor alır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…