Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

alin alinnnn kizlar benide araniza alin noyay ...evet her gun nete gire bilirim bir aksilik olmazsa...tamammi?alindimmi?kilomu falan yazimmi

hoşgeldin canım kendini bir tnaıt adın ne nerdensin kaç yaşındasın şimdiki kilon nedir hedefin nedir kilo alma serüvenin vb

taniticamda benden ozel mesaj getmiyo amaaaa... ay bende bir alinsam takima versem kilolari

canım kaptanımız seni yönlendirir takım ve girme koşulları ile..eğer yer varsa ve uygunsa zatene konuşulur..

canım aytacı ben davet ettim takımda 1 kişilik yer var bakın sizde gözünüz tutrsa alırız
aytacım şaka yapıyorum alınma sakın

canım banyodan çıkarken göğüslerine tut 1-2 dakka suyu yeter ne olcak herşey güzellik için

hoşgeldin canım kendini bir tnaıt adın ne nerdensin kaç yaşındasın şimdiki kilon nedir hedefin nedir kilo alma serüvenin vb

hos buldum kaptanim hemde cok hos buldum..:))) oyle bir kilo problemim yokdu benim aslinda universite sinavlari falan derken stres yapdim cok yedim surekli yedim kilo aldim...boy 166 simdiki kilo 57 hedef 50 ....offf hem yasim bir az kucuk korkuyom soylersem araniza almazsiniz diye

kuzu senin çok kilon yok boyuna göree tam sınırdasın bence 7 kg çok geldi bence 54 falan yapsan hedefini hem daha gerçekçi olur hemde verdiğini görünce daha çok şevke gelirisn.

yapma şok diyet ya.yazık bünyene..ne kadar sürede vermiş acep gelince soralım bakalım..bende sevmem ıspanak sadece börekte

börektede sevmem ben ıspanağı

valla canım ben 3 ayda 21 kilo vermiştim 85 den 64 e düşmüştüm sonra buhrnalı bir an hoop 100 lere çıktım arada yine yaptım elma diyeti 5 günde 5 kilo diyeti verdim sonra fazlasıyla aldım benim sorunum moral
moralim bozuk olunca bırakıyorum kendimi yemeye veriyorum

inş canım ilk hafta fazla verilir vücuttan suda gider ama daha sonra yavaşlar kilo vermen sakın veremiyom diye üzülme normal bişey bu ben şimdiden söyleyim karamsarlığa düşme

korkma yavrum korkma biz bıldırcın severiiz burda:)))şaka bi yana hoşgeldin aramıza..merak etme bizim kapılarımız her yaşa ve her kese uygun..ben de fatma 28 yaşındayım...155 boy ve 74 kilolukum şu an..ama bu hafta bi atak yapcem bakalım inş..ne kadar sürede vermek istiyosun kilonu..zaten aşırı bi kilon yok maşallah ama daha da ilerlemeden önünü almak en mantıklısı....

kuzu senin çok kilon yok boyuna göree tam sınırdasın bence 7 kg çok geldi bence 54 falan yapsan hedefini hem daha gerçekçi olur hemde verdiğini görünce daha çok şevke gelirisn.

canim ya oyle ama ben hep daha zayif gorunmek istiyom hem bacaklarimda bir az kilolu...54 olur ama menim ureyimde yenede 50 di:))hem ben babamla spor yaptim zayiflicam diyee off of

yok canım yaş önemli değil ünve sınavı olduğuna göre 18 yaşındasın yine sorun yok
ben aslı takım kaptanıyım 29 yaşındayım sivasta öğretmenim
50 hedef az ddeğil mi canım boyuna göre
ben 158 boyundayım benim hedefim 50 :44::44:

kaptancım çiçeğemm benden sana tam yetki moralin bozulunca buzdolabıı kapağını açmak yerine bana tel açıp sayabilirsin...yeter ki bu kadar ilerlemişken bırakma yoska bak bu kadar insan da toz duman olruzzzz sana güveniom ÖĞRETMENİMMMMM...

hihi menim qanim cox isindi size hahay...INWALLAH birlikte veririz kilolarimizi

Ya bu BİZİM YENGE dizisi resmen beni anlatıyo yafff:)))bi kaynanam ii o kadından bi de bizimki 11 kişilik dil 13 kişilik bi evlilik

tamam canım şu aralar allaha şükür iyiyim daha okul başladı dönem sonuna doğru ararım seni

ayyy öğretmenlik damarım tuttu bak
türkçemize ne olur sahip çıkalım
beni oraya getirtme bak

oyle...oyretmenmi ayyyyy bende bu sene oyretmenliyi kazandim...taniwdigimiza cok sevindim

yaa bıldrıcınım sorun dil yaş ama tek bi şartım var benim..anlayabileceğim türkçeyle yazı yazsan çok sevincem...sizin yaş grubu yabancı harfleri çok kullana kullana iice yabancılaşmış yazınız yaf:))valla ben yazdıklarından heeçç bişşey anlamadımm bıldırcınım yumurtammmm cahilem yavrum açık ve net yaz ki anlayamheyy gidi yeni nesil heyy yaşlanmışız yaf

tamam ablacim yazmam bir daha ..ay cok eylenceliymis burasi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…