Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamama slım ne zaman istersen bana uyar..zaten ben de müsait olmazsam meşgule atıom.o yüzden gönül rahatlığıyla arayabilirsin...

oyle...oyretmenmi ayyyyy bende bu sene oyretmenliyi kazandim...taniwdigimiza cok sevindim
yavru kuşum ama böle türkçe kullanırsan burdaki ablaların hiç anlamaz hatta sizin jenerasyon harici kimse ne ayzdığını anlamaz..sen bence düzgün yaz hatta arkadaşlarını da buna teşvik et..bizim kulakları çınlasın bi çatlak kemiğimiz vardı bi zamanlar o çok dikkat ederdi..senden de aynı şeyi istesek ablalarını hoş görürsün sanırım...

Ya bu BİZİM YENGE dizisi resmen beni anlatıyo yafff:)))bi kaynanam ii o kadından bi de bizimki 11 kişilik dil 13 kişilik bi evlilik

allahtan aynı evde değilsiniz yine kocana bu evden gitmeden o iş olmaz demiyon

olsa iyi olur...hem burda benimle ayni yasda olan kizlar benden daha zayiflar cookk moralim bozuluyo cokk bir zamanlar bende zayifdim ahh bu sinavlar

canım önemli olan senin sağlığın
sıfır ebden hiç iyi bişey değil bence
ne kadar zayıf olursan o kadar güzel olduğunu düşünüyor şimdikiler
kaç beden giyiyorsun şuan canım

36 giyorum 34 olsam super olur...

oyle...oyretmenmi ayyyyy bende bu sene oyretmenliyi kazandim...taniwdigimiza cok sevindim

hangi üniversite hangi bölüm canım
hayırlı olsun

oyretmenim men Azrbaycanliyam axi Azeri Turkcesiyle yazdim

iyi bir tek ben yanlış anlamamışım azari türkçesiymiş

tamam ablam dikkat edicem

anam ben öğlen yemeğimi yiyene kadar amma yazmışsınız tam 5 sayfa gözlerime inanamadım

3 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 form çay

tamam ablacim yazmam bir daha ..ay cok eylenceliymis burasi:)
hee ya eğlencelidir burası.sıkılınca yemek yerine kendimizi buraya atıyos yurdumuz 4 bi yanında yanlız hissettiğinde dertleşebileceğin ve yemek yemek yerine kendini ifade edebileceğin insanlardan oluşmuş bi grubumuz var...ben de çok seviyom burayı..Allah bozmasın..bu arada cidden azerimisin?

ahh bacımm ah yapımcı firma 2 sezon daha elini hızlı tutaydı ben de aynı taktiği uygulardım da işte yönetmenle senaristin suçu hepsi...bizim ayno ev dil ama hiç farkı yok emin ol sadece katlar arasında kapı var ve o kapıların anahtarları da herkeste var
hatun kişiler ben kaçıyom dizimi seyredim ortalığı bitiriyim herif oruçlu ona da iftar hazırlıycam..çok öptüm..bu arada diet de ii geçti bugün..akşama da sporumu yaptımmıydı tamamdır....

evet...cok iyi konuwurumda Turkceyi hic anlamazlardi Azeri olmami ama kac zamandi hic bir siteye uye olmadim bir az sizle koniwiyim duzelir INWALLAH

:))) çok güldüm senin yazma dilinede fatt:)) çok yaşa emii:) bana birsürü pirzola yedirdinDD

gerçektnemiii negüzel

şaka gibisn yaws 34 müü amanınnnn yapma gülüm sen gelişme çağındasın enerjiye ihtiyacın varrr aman amann

anam ben öğlen yemeğimi yiyene kadar amma yazmışsınız tam 5 sayfa gözlerime inanamadım

3 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 form çay

ne yemekmiş görende kazan deviriyorsun sanacak bacım altı üstü 3 kaşık menemen:)) hehe

evet Azeriyim...ama her kes zayif;(((

allahım yarabbim ben 40 olsam öpüp başıma koycam
tabi herkes kendi içindeki duruma göre değerlendiriyor

netin başına oturdu mu gereksiz cok zaman gecirmekteyim..hadi evde olan kızlar spora
sporumu yaptıktan sonra dönerim..

öyle ya

evet canım ben nasıl hazırlayacam bu listeleri
azz konuşuuuunnnnn

anlıyorum ama sen herkese bakma sen önemli olan sağlıklı yaşam sağlıklı kalmak çok kilo nekadar kötü birşeyse çok zayıf olmakta okadar kötü ikisi biribiryle aynı.
herşeyin normali güzel vucudun dirneçsiz kalması hertürlü hastalığa davetiye çıkarır çok çok kilo kaybı yaşama derim küçüğüm

anlıyorum ama sen herkese bakma sen önemli olan sağlıklı yaşam sağlıklı kalmak çok kilo nekadar kötü birşeyse çok zayıf olmakta okadar kötü ikisi biribiryle aynı.
herşeyin normali güzel vucudun dirneçsiz kalması hertürlü hastalığa davetiye çıkarır çok çok kilo kaybı yaşama derim küçüğüm

görüşürüz canım diyetin hayırlı uğurlu olsun

Baku dovlet universitesi biologiya oyretmenliyi...bilmem anladinmi?:))

bakü devlet üniversitesi biyoloji öğretmenliği

evet...cok iyi konuwurumda Turkceyi hic anlamazlardi Azeri olmami ama kac zamandi hic bir siteye uye olmadim bir az sizle koniwiyim duzelir INWALLAH
ahh canımm benim ksura baka türkiyede bu şekilde yazıp bi havalara giren bi grup genç var bizde onlardan sandıydık seni...kusuruma bakma..eğer yazabiliyosan bizim gibi yaz istersen..daha rahat olur takım oalrak..tekrar kusura bakma ay biz seni yanlış anladık yaffff.....hoşgeldin aramıza kardeşim....

he yaa zaten nazom da ona şaşırmış 3 kaşıkta 5 sayfa bütün tabağı yeseydim kaç sayfa geçmiş olurdu hesabı...

Baku dovlet universitesi biologiya oyretmenliyi...bilmem anladinmi?:))
hayırlı olsun bölümün..tekrar kusura bakma yaf..biz seni keyiften ve özensizlikten öle yazıyo sandıydıkk..eğer mümkünse bize uygun yaz canım...hoş bi karşılama olmutur senin için...hakkını helal et:))
neyse ben bu sefer gerçekten çıktım..şimdi spor aletine çıkıyom.ve dizimi seyretcem..akşama da giremem zannımca..çok öptüm

yok caanım senin önüne hep öleleri çıkmış yoksa buradakiler gayet o açığı kapatacak derecedeyiz yani:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…