- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.381
ahh canımm benim ksura baka türkiyede bu şekilde yazıp bi havalara giren bi grup genç var bizde onlardan sandıydık seni...kusuruma bakma..eğer yazabiliyosan bizim gibi yaz istersen..daha rahat olur takım oalrak..tekrar kusura bakma ay biz seni yanlış anladık yaffff.....hoşgeldin aramıza kardeşim....
he yaa zaten nazom da ona şaşırmış 3 kaşıkta 5 sayfa bütün tabağı yeseydim kaç sayfa geçmiş olurdu hesabı...
hayırlı olsun bölümün..tekrar kusura bakma yaf..biz seni keyiften ve özensizlikten öle yazıyo sandıydıkk..eğer mümkünse bize uygun yaz canım...hoş bi karşılama olmutur senin için...hakkını helal et:))
neyse ben bu sefer gerçekten çıktım..şimdi spor aletine çıkıyom.ve dizimi seyretcem..akşama da giremem zannımca..çok öptüm
kızlar ben dünün mesaj sayımını yapcam haberiniz ola
canım bacaklarında kilom var demiştin ip atlayabilirsin
bide yere yan yatıp makas gibi bacaklarını açabilirsin
aciktim ne yesemki bilmiyom
evet sinirliyim asabiyim ama perdelerimi kaldırınca da kedi kadar yumuşak bi ben varım altında
sağoalsın nazmiyem şekerceğizim..ya sen yaptın dimek..o zaman şunu da soriim prenses verim almış.sende durum ve sonuç ne oldu kine?he yaaa açıkcası arkadaşlar zaten başka gerginliklerim de vardı onun üstüne mi gelri yoksa eksi eksi ile birleşince artı mı olur onu da zamanla görcem üzerimde..bi nevi kobay misali yani:)))
varım arkadaşım hergün ikimizde yapalım şu bacak hareketinide yapalım minderle yapıncada buraya yaptım diye yazalım birbirimizi kontrol ederiz yapmayanı uyarırızvalla bilmiomm ama denemekten zarar gelmez..hergün sabah ve akşam 2 set halinde yapmaya varmısın?bakalım nasıl işe yarayacak..bi de koltuk minderlerini iki bacak arasına alıp sıkıp bırakıyolarmış..50 defa o da bacakalrın yanlarına faydalı oluyomuş ne dersin?
canım aytacı ben davet ettim takımda 1 kişilik yer var bakın sizde gözünüz tutrsa alırız
aytacım şaka yapıyorum alınma sakın
canım banyodan çıkarken göğüslerine tut 1-2 dakka suyu yeter ne olcak herşey güzellik için
hos buldum kaptanim hemde cok hos buldum..:))) oyle bir kilo problemim yokdu benim aslinda universite sinavlari falan derken stres yapdim cok yedim surekli yedim kilo aldim...boy 166 simdiki kilo 57 hedef 50 ....offf hem yasim bir az kucuk korkuyom soylersem araniza almazsiniz diye
oyretmenim men Azrbaycanliyam axi Azeri Turkcesiyle yazdim
36 giyorum 34 olsam super olur...
:))) çok güldüm senin yazma dilinede fatt:)) çok yaşa emii:) bana birsürü pirzola yedirdinDD
gerçektnemiii negüzel
şaka gibisn yaws 34 müü amanınnnn yapma gülüm sen gelişme çağındasın enerjiye ihtiyacın varrr aman amann
ne yemekmiş görende kazan deviriyorsun sanacak bacım altı üstü 3 kaşık menemen:)) hehe
bir sessizlik hakimmmm ortamaa arkadaşlarr ne oldu sustunuz hepinizz
12 eylül mesaj sayısı
aynalar *** 31
faTTa83 *** 16
nazco *** 19
emidaf *** 13
pinkcat87*** 7
prenses88 *** 8
selinay2002***9
dudujan *** izinli
fiyona_07 ***32
mihrace***34
melekaysee***18
rekor kimde merak ediyorumD yine mavi boncuklar alabileckemiyimki
ip atlamak tamam baslicam...bisikletin faydasi olurmu ablacim?
tatlım ben efeye hamile kalmadan önce yapmıştım 10 günde 6 kilo verdim ama öyle aksi biri olmuştumki eşim 10. günün sonunda beni gerçekten kucaklayıp yemek mesasına oturttu ve ağzıma bir sürü yemek tıkıştırdı benim isveç diyeti maceram böyle zaten sonrada hemen hamile kaldım ve verdiklerimin hepsini geri aldım
varım arkadaşım hergün ikimizde yapalım şu bacak hareketinide yapalım minderle yapıncada buraya yaptım diye yazalım birbirimizi kontrol ederiz yapmayanı uyarırız
offfff bi deniim bakalım belki alışırım önce 5 saniye sonra 20sn sonra 1 dk falan böle böle alışırım belkim
hoş geldin tatlım ben nazmiye 37 yaşındayım izmirdeyim 1 tane oğluşum var 11 yaşında arada sıradada çalışırım
allah iyiliğini versin koptum ben
yuh artık kızım ya nasıl şişkoyken giydiğin yakışmıyorsa çok zayıfkende yakışmıyo aynı şey sen bir 4 kilo ver yeter
zaten oda 1 beden eder fazlası seni zargana eder
oğluşada yediriyorum canım o yüzden uzun sürdü ama sizde hiç durmamışsınız maşallah bi çene biçene
12 eylül mesaj sayısı
aynalar *** 31
faTTa83 *** 16
nazco *** 19
emidaf *** 13
pinkcat87*** 7
prenses88 *** 8
selinay2002***9
dudujan *** izinli
fiyona_07 ***32
mihrace***34
melekaysee***18
:))) hani diyetteydik
salata yap kendine mısırlı limonlu domatesli yağsızDD
evet evet diyetteyik ama ben bu gun meyveden bawqa hic bir wey yemedim:) salata yapim bari
Azeri Turkcesine mi?:) veriyim ya simdi 4 kilo verimde 3 kiloya bakariz dimi
birincilik snede canım tebrikler
canım sana kuralları yazayım ben
KURALLAR
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
slm kızlar nasılsınız yeni bir arkadaş gelmiş sanırım hoşgelmiş...
Azeri Turkcesine mi?:) veriyim ya simdi 4 kilo verimde 3 kiloya bakariz dimi
evet evet diyetteyik ama ben bu gun meyveden bawqa hic bir wey yemedim:) salata yapim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?