Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar nasılısnız bakem?
akşam yemeğimi yedim.sporumu da yaptım.kızlar evde nasıl ya da ne spor yapacağım diyen varsa yaptığım fitness videosunu tavsiye ederim.yok böyle bir spor kan ter içinde kalıyorsun resmen yağlı yerlerin yanıyor.

Ben geldim.Canım o kadar sıkkın ki...Erkek arkadaşıma karşı bir soğuma var bende.Bilerek yaptğım bir soğuma sanırım.2 3 gündür çok düşünüyorum ona verdiğim ilgiyi.Ama aynı şekilde karşılığını göremiyorum.Kendimden ailemden herkesten cok seviyorum onu.ve bu beni çok korkutuyor.Bugün anladı soğumamı.Heyecansızsın ilgisizsin dedi.Öyle karar aldm dedim.Açıkçası hiç kızmadı benim gibi olsan yeter seninki fazla zarar veriyo dedi.Ama ben soğudum o daha cok soğuklaştı.Bugün giremem nete fln dedi.Canım çok sıkkın...

Canim benim nacizane fikrim, donem donem partnerler arasinda sogukluk olur , sen canini hic sikma, cunki cok cok dogal bir DURUM. Bide bayanlar erkeklere gore daha sicak daha ilgili ve daha heycanli olur. Suanda sevgilisin ilerisinide dusunuyorsundur mutlaka, bunlarla kafana yorma derim ben. Sen ilgilini alakani gene gostermeye devam et, uzuldugunu ve sogudunu farkettigi icin oda biraz dikkat edicektir eminim.

Selam kizlar, bugun ISVEC diyetimin 1.gunu..

dun esimle markete gidip diyet icin ne eksikse aldik. Zaten genelde evde olan malzemeleri kullaniyorsun.

Sok diyet diyenler icinde sunu soylemek istiyorum. Bu diyette ac kalmadan doyasiya kada yiyorsun, et, balik, tavuk, salata, ispanak, yumurta, sosis, domates, yani bunlar gunluk hayatimizda hergun aldigimiz gidalar zaten. bana gore diger diyetler sok diyet. Butun diyetlerde ,eger dikkat etmezsen korumassan , geri aliyorsun kilollari.

Bugunki menumu yaziyorum.

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 2 filoto balik (200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

et olmadigi icin bugun balik yapicam, listede kucuk degisiklikler yapabilirsin fatmacigim.

Arkadaslar size guzel haberlerim var, pazar gunu dugun vardi oraya gittik, ve ben kendi dugun zamanimda aldigim keten toz pembe pantolanumu giydim. 5 yil once almistim dusunun:)) onceki yillar bacaklarimdan gecmiyordu, ve ilk evlendigimde bir iki kere giymistim, dolabimda duruyordu. cok pahaliya aldigim icinde birilerine vermek icimden gelmiyordu:) en son bir arkadasa soyledim , olursa giyermisin dedim, onada olmadi , herneyse artik o pantolan bana oluyor:)) beli azicik sikiyor ama olsun. Popo ve basenlerden vermisim kilo. ayrica goguslerimde kuculdugu icin, eski ic camasirlarimda oluyor. Esimde bu durumdan gayet memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…