- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.441
Ben geldim.Canım o kadar sıkkın ki...Erkek arkadaşıma karşı bir soğuma var bende.Bilerek yaptğım bir soğuma sanırım.2 3 gündür çok düşünüyorum ona verdiğim ilgiyi.Ama aynı şekilde karşılığını göremiyorum.Kendimden ailemden herkesten cok seviyorum onu.ve bu beni çok korkutuyor.Bugün anladı soğumamı.Heyecansızsın ilgisizsin dedi.Öyle karar aldm dedim.Açıkçası hiç kızmadı benim gibi olsan yeter seninki fazla zarar veriyo dedi.Ama ben soğudum o daha cok soğuklaştı.Bugün giremem nete fln dedi.Canım çok sıkkın...
Bugunki menumu yaziyorum.
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 2 filoto balik (200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
et olmadigi icin bugun balik yapicam, listede kucuk degisiklikler yapabilirsin fatmacigim.
olur kuzum ara sıra böle şeyler canını sıkma sen....
süper haftaya pazartesi bende başlamayı düşünüorum.....
darısı bize inşallah canım....Arkadaslar size guzel haberlerim var, pazar gunu dugun vardi oraya gittik, ve ben kendi dugun zamanimda aldigim keten toz pembe pantolanumu giydim. 5 yil once almistim dusunun:)) onceki yillar bacaklarimdan gecmiyordu, ve ilk evlendigimde bir iki kere giymistim, dolabimda duruyordu. cok pahaliya aldigim icinde birilerine vermek icimden gelmiyordu:) en son bir arkadasa soyledim , olursa giyermisin dedim, onada olmadi , herneyse artik o pantolan bana oluyor:)) beli azicik sikiyor ama olsun. Popo ve basenlerden vermisim kilo. ayrica goguslerimde kuculdugu icin, eski ic camasirlarimda oluyor. Esimde bu durumdan gayet memnun.
canim yarin baslasana ? beraber devam ederz. bizim 2.gunu olur fatmayla, seninde 1.gun olur yarin.
Kizlar isvec diyetini sporla desteklerseniz super sonuclar aliyorsunuz. Ama hastaliktir , ramazandir bayramdir derken 2 aydir spor yapmiyorum. bide bebek calismlarindan dolayi sporu biraktim.
acaba sadece yuruyus bandinda yurusem , bir sakincasi olurmu ki? bilen arkadaslar lutfen cevaplasin.
aslında düşündüm ama bu hafta regl oldum iyi sonuç alamam moralim bozulur şimdi,2.haftanızda katılıyım dedim bende...
slm kızlar
tv miz yokya öyle bir geçer zamanı pc de izleyim dedim donup duruyo
aksilik işte
sizler napıyorsunuz
selam kızlar nasılsınız?ben cok hastayım grip olcam.başımı kaldıramıyorum
ay ne gerek vardı paptyalar için teşekkürler hehehe
kızlar bu akşam ve gece sporlarınızı merak ediyorum neler yapıyosunuz paylaşırmısınız acaba
kızlar nasılısnız bakem?
akşam yemeğimi yedim.sporumu da yaptım.kızlar evde nasıl ya da ne spor yapacağım diyen varsa yaptığım fitness videosunu tavsiye ederim.yok böyle bir spor kan ter içinde kalıyorsun resmen yağlı yerlerin yanıyor.
canim regl doneminde metebolizma daha hizli calistigi icin, kilo verebiliyorsun. Yani bu diyeti gecen uygularken regl donemine gelmisti benim, genede kilo verdim.
tabi kendini diger hafta yapicam diye hazirladiysan israr etmeyim ben:)
canım bilmiyorumki hangi takımdayım ilk dün yazdım bu gruba ama bilmiyorum bende evde sıkılıyorum yapım boş durcamada bi faydası olsun göbek yağım var sinir bozucu
Ben geldim.Canım o kadar sıkkın ki...Erkek arkadaşıma karşı bir soğuma var bende.Bilerek yaptğım bir soğuma sanırım.2 3 gündür çok düşünüyorum ona verdiğim ilgiyi.Ama aynı şekilde karşılığını göremiyorum.Kendimden ailemden herkesten cok seviyorum onu.ve bu beni çok korkutuyor.Bugün anladı soğumamı.Heyecansızsın ilgisizsin dedi.Öyle karar aldm dedim.Açıkçası hiç kızmadı benim gibi olsan yeter seninki fazla zarar veriyo dedi.Ama ben soğudum o daha cok soğuklaştı.Bugün giremem nete fln dedi.Canım çok sıkkın...
Arkadaslar size guzel haberlerim var, pazar gunu dugun vardi oraya gittik, ve ben kendi dugun zamanimda aldigim keten toz pembe pantolanumu giydim. 5 yil once almistim dusunun:)) onceki yillar bacaklarimdan gecmiyordu, ve ilk evlendigimde bir iki kere giymistim, dolabimda duruyordu. cok pahaliya aldigim icinde birilerine vermek icimden gelmiyordu:) en son bir arkadasa soyledim , olursa giyermisin dedim, onada olmadi , herneyse artik o pantolan bana oluyor:)) beli azicik sikiyor ama olsun. Popo ve basenlerden vermisim kilo. ayrica goguslerimde kuculdugu icin, eski ic camasirlarimda oluyor. Esimde bu durumdan gayet memnun.
bizde aynen onu izliyoruz canım....
Kizlar dun ruyamda ( hayirlara gelsin) magazanin onunden gecerken , yesil etek dikkatimi cekiyor. ve magazaya girip yesil etegi deniyorum. cok hosuma gidiyor, magaza temsilcininde uzerinde varmis, mutlaka bunu al sadece bir tane kaldi fiyatida 60 tl diyor. bende cok begendigim icin satin aliyorum falan. Parasut etek diyorlar ya, uclari parasut seklinde o eteklerden .
kızlar merhaba oof offf offff valla geçmişe bi baktımda hepsini okuyamadım bile bgn hiç giremedim net e...çok yoğundu bgn yaa saat 7 ye kadar çalıştık çok yoruldum ama ben bgn çok fena bişi yaptm kızlar menümü yazıyım da bi azarlayın beni yerden yere vurun pişman edin beni:78::78::78:
sabah
bir haşlanmış yumurta
iki kaşık tanesinden çilek reçeli
iki kaşık tanesinden kayısı reçeli
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
arada bir kase yoğurt yedim
öğlen
3 adet lahana sarması
2 adet yaprak sarması
yarım kase közlenmiş patlıcan salatası
birdilim ıspanaklı kek yedim
ara yok çünkü vaktim olmadı evede yedi buçukta girince haliyle yemeği 7 45 te yedim
2 adet lahana sarması
5 kaşık böğrülce yemeği
4 kaşık közlenmiş patlıcan
vee yoğurtlu patlıcan kızartmasıyla patates kızartması yedim
kızlar yaa ne yaptım ben yaa valla kendime çok sinirliyim şu an
yaa ben bu saatte bu yemekleri yemezdim de arada bişey yemeyince karnım çok açtı e bide emzirince..napıyım artık kızıma lop lop et banada süt olsun ama kendime ceza verdim sabah yarım saat erken kalkıp bisiklete binecem..off offf inşallah çok bişi almamışımdır
kızlar merhaba oof offf offff valla geçmişe bi baktımda hepsini okuyamadım bile bgn hiç giremedim net e...çok yoğundu bgn yaa saat 7 ye kadar çalıştık çok yoruldum ama ben bgn çok fena bişi yaptm kızlar menümü yazıyım da bi azarlayın beni yerden yere vurun pişman edin beni:78::78::78:
sabah
bir haşlanmış yumurta
iki kaşık tanesinden çilek reçeli
iki kaşık tanesinden kayısı reçeli
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
arada bir kase yoğurt yedim
öğlen
3 adet lahana sarması
2 adet yaprak sarması
yarım kase közlenmiş patlıcan salatası
birdilim ıspanaklı kek yedim
ara yok çünkü vaktim olmadı evede yedi buçukta girince haliyle yemeği 7 45 te yedim
2 adet lahana sarması
5 kaşık böğrülce yemeği
4 kaşık közlenmiş patlıcan
vee yoğurtlu patlıcan kızartmasıyla patates kızartması yedim
kızlar yaa ne yaptım ben yaa valla kendime çok sinirliyim şu an
yaa ben bu saatte bu yemekleri yemezdim de arada bişey yemeyince karnım çok açtı e bide emzirince..napıyım artık kızıma lop lop et banada süt olsun ama kendime ceza verdim sabah yarım saat erken kalkıp bisiklete binecem..off offf inşallah çok bişi almamışımdır
Kizlar sizleri asagida goruyorum, bir selam vereyim dedim. ordamiisniz? yoksa gecmisimi okuyorsunuz?
ozgecigim nasilsin, bebesin nasil? geceleri rahat uyuyormu, gaz problemi varmi, mide problemi varmi:) burdaki arkadaslarimdan herseyi ogrendim sayilir bebe k bakimi konusunda.
Canim ceza vericek kadar cok yememisin. kahvaltin gayet normal. ogle yemegide, gerci kek yemeseydin olurdu. kizartmayi ekmeklemi yedin? ekmeksiz yediysen sorun degil.
Canim evde bisiklet gibi spor aletin varsa, bence hergun 15 dk binmelisin, bebegi uyuttuktan sonra . Cuma gunu yaklasti , umarim iyi sonuclar alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?