Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olur kuzum ara sıra böle şeyler canını sıkma sen....

süper haftaya pazartesi bende başlamayı düşünüorum.....

Kizlar sizleri asagida goruyorum, bir selam vereyim dedim. ordamiisniz? yoksa gecmisimi okuyorsunuz?

ozgecigim nasilsin, bebesin nasil? geceleri rahat uyuyormu, gaz problemi varmi, mide problemi varmi:) burdaki arkadaslarimdan herseyi ogrendim sayilir bebe k bakimi konusunda.

darısı bize inşallah canım....

Kizlar isvec diyetini sporla desteklerseniz super sonuclar aliyorsunuz. Ama hastaliktir , ramazandir bayramdir derken 2 aydir spor yapmiyorum. bide bebek calismlarindan dolayi sporu biraktim.

acaba sadece yuruyus bandinda yurusem , bir sakincasi olurmu ki? bilen arkadaslar lutfen cevaplasin.

slm kızlar
tv miz yokya öyle bir geçer zamanı pc de izleyim dedim donup duruyo
aksilik işte
sizler napıyorsunuz

gebelikle ilgili soruyosan canım 2 bebek doğurdum ikisindede doktor yürüyüş tavsiye etti bi sorun olmaz yürüyebilirsin...

aslında düşündüm ama bu hafta regl oldum iyi sonuç alamam moralim bozulur şimdi,2.haftanızda katılıyım dedim bende...

canim regl doneminde metebolizma daha hizli calistigi icin, kilo verebiliyorsun. Yani bu diyeti gecen uygularken regl donemine gelmisti benim, genede kilo verdim.

tabi kendini diger hafta yapicam diye hazirladiysan israr etmeyim ben:)

selam kızlar nasılsınız?ben cok hastayım grip olcam.başımı kaldıramıyorum

geçmiş olsun cnaım dikkat et kendine

ay ne gerek vardı paptyalar için teşekkürler hehehe

rica ederim ne demek

kızlar bu akşam ve gece sporlarınızı merak ediyorum neler yapıyosunuz paylaşırmısınız acaba

gece sporu mu git şeytan aklımdan

nasıl bieşy canım o

Kizlar dun ruyamda ( hayirlara gelsin) magazanin onunden gecerken , yesil etek dikkatimi cekiyor. ve magazaya girip yesil etegi deniyorum. cok hosuma gidiyor, magaza temsilcininde uzerinde varmis, mutlaka bunu al sadece bir tane kaldi fiyatida 60 tl diyor. bende cok begendigim icin satin aliyorum falan. Parasut etek diyorlar ya, uclari parasut seklinde o eteklerden .

canim regl doneminde metebolizma daha hizli calistigi icin, kilo verebiliyorsun. Yani bu diyeti gecen uygularken regl donemine gelmisti benim, genede kilo verdim.

tabi kendini diger hafta yapicam diye hazirladiysan israr etmeyim ben:)

ne biliyim kuzum ben hep ya 200 ya 300gr verdim regliyken bu diyettten beklntim fazla biraz ,öle yapıcam onun için...

kızlar merhaba oof offf offff valla geçmişe bi baktımda hepsini okuyamadım bile bgn hiç giremedim net e...çok yoğundu bgn yaa saat 7 ye kadar çalıştık çok yoruldum ama ben bgn çok fena bişi yaptm kızlar menümü yazıyım da bi azarlayın beni yerden yere vurun pişman edin beni:78::78::78:
sabah
bir haşlanmış yumurta
iki kaşık tanesinden çilek reçeli
iki kaşık tanesinden kayısı reçeli
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
arada bir kase yoğurt yedim
öğlen
3 adet lahana sarması
2 adet yaprak sarması
yarım kase közlenmiş patlıcan salatası
birdilim ıspanaklı kek yedim
ara yok çünkü vaktim olmadı evede yedi buçukta girince haliyle yemeği 7 45 te yedim
2 adet lahana sarması
5 kaşık böğrülce yemeği
4 kaşık közlenmiş patlıcan
vee yoğurtlu patlıcan kızartmasıyla patates kızartması yedim

kızlar yaa ne yaptım ben yaa valla kendime çok sinirliyim şu an
yaa ben bu saatte bu yemekleri yemezdim de arada bişey yemeyince karnım çok açtı e bide emzirince..napıyım artık kızıma lop lop et banada süt olsun ama kendime ceza verdim sabah yarım saat erken kalkıp bisiklete binecem..off offf inşallah çok bişi almamışımdır

canım bilmiyorumki hangi takımdayım ilk dün yazdım bu gruba ama bilmiyorum bende evde sıkılıyorum yapım boş durcamada bi faydası olsun göbek yağım var sinir bozucu

canım ben seni hiç hatırlamıyorum

canım erkekleri bizim gibi düşünme biz daha çok bağlanıyoruz onlardan aynı şeyi görünce sanki bizi sevmiyorlar gibi geliyor ama öyle değil

gözün aydın canım

bizde aynen onu izliyoruz canım....

banada anlatın

yeşil renk güzeldir canım

kızartmalar olmasaymış iyiymiş

Canim ceza vericek kadar cok yememisin. kahvaltin gayet normal. ogle yemegide, gerci kek yemeseydin olurdu. kizartmayi ekmeklemi yedin? ekmeksiz yediysen sorun degil.

Canim evde bisiklet gibi spor aletin varsa, bence hergun 15 dk binmelisin, bebegi uyuttuktan sonra . Cuma gunu yaklasti , umarim iyi sonuclar alirsin.

merhaba canım biraz kendime sinirliyim birazda yorgunum ama iyiyim...bebeğimde iyi canım allah nazarlardan saklasın gece uykusunda doğduğundan beri sıkıntımız olmadı ilk doğduğunda sürekli uyuordu zaten 2 saate bir kalkıyordu emmek için en fazla 15 dk uyanık kalıyodu çok sinir oluyoduk niye sürekli uyuo diye s0onra tabii gittikçe azaldı şimdi 4. ayını bitirdi mesela akşam uyku saati bellidir en geç 9 dedimi uyur ama gündüz canı ne zaman isterse geceleride 4 kere uyanıyor emmek için uykum sürekli bölünüyor ama dert değil yeter ki kızım emsin iyi olsun diyosun onuda sorun etmiyosun...gaz problemimiz her bebek de olduğu gibi bizde de var tabi ama kendimin halledemiyceği kadar değil arkadaşımın çocuğu vardı hafta da bi hasteneye gidiyolardı gaz sorunu yüzünden.şu anda sadece hırıltısı var bakalım önümüzdeki hafta yine götürecem doktora..sen nasılsın neler yapıyosun ne zamandan beri istiyosunuz bebiş sahibi olmayı..

Canim, iyi bari senin bebesin sorunsuzmus ya. Neguzel Allah nazarlardan saklasin.

biz hep istiyoruz bebek sahibi olmak:) 5 yilin icerisinde 2 yila yakin korunma yaptik. ara ara ama. mesela ilk yil korunduk, korunmayi birakinca hamile kaldim hemen, dusukle sonuclandi. daha sonra gene korunduk falan. baska baska sikintilar cikti esim ameliyat oldu gecen yil. bir yildan beri cok cok istiyoruz. Simdi doktor klomen verdi. 4 ay kullanin dedi, daha yasiniz genc olur bebek dedi. 4 ay da olmazsa asilama yapariz dedi. suanda 2.ayimizdayiz tedavinin. Gercekten cok zormus hamile kalmak, televizyonda dizilerde bir gunde hamile kalmak gibi degilmis:)

Kizlar ben cikiyorum, camasirlar beni bekliyor, islerimde var. saatte baktim 1,5 saattir internetteyim. ne cabuk gecmis yaa...

Son düzenleme:

off işte geç yedim yaa biraz şişkinlik oldu bide mide küçülünce dünyanı yemiş gibi hissediyorum kendimi...evde kondisyon bisikletim var ne 15 dk sı ben hergün 30 dk biniyorum ama bgn hiç fırsatım olmadı işten dolayı fakat işte de o kadar çok yorulduk ki bisiklete binmiş kadar oldum...büyük bi marketin rafları yapılıyodu bütün firmalar marketin düzeniyşe uğraştık çok yoruldum yaa eğil kalk derken...inşallah iyi sonuçlar alırım ama yok yarın telafi günü yapacağım kendime bgn çok oldu yaa ne yeşil çay içebildim ne su içebildim doğru düzgün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…