Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

12 eylül mesaj sayısı

aynalar *** 31
faTTa83 *** 16
nazco *** 19
emidaf *** 13
pinkcat87*** 7
prenses88 *** 8
selinay2002***9
dudujan *** izinli
fiyona_07 ***32
mihrace***34
melekaysee***18

yuuhhh ne konuşmuşuz be o kadar yasemin ikimzin çenesi çok düşük eline sağlık kaptancığım

annesine yardım ediyo defnecik

yuuhhh ne konuşmuşuz be o kadar yasemin ikimzin çenesi çok düşük eline sağlık kaptancığım

ben bugünden korkuyom say say bitmez şimdi

aslıcığım merhaba canım nasılsın..yeni üyelerimiz mi var valla dönüp geçmişi bi okuyayım dediydim ama yemedi çok yazışma vardı adapte olamadım...

bugün çok yorgunum artık bende fazladan konuşup sana iş çıkarmıyım aslıcığım:)) ben yatmaya gidiyorum kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz artıkın....

kızlar dr.ozan tuncer in zayıflama diyetleri çöpe kitabını okuyan varmı netten biraz okudum mantıklı geldi....

ya çok seviyorum ama o beni tınmıyo gibi geliyo.ondan sonra ne cağrı attı ne bişey.netten de yazmadı.nete gelmedi zaten.

oo canım sevindim senin adına:)

çok isterim paylaşmanı çok ama çok ihtiyacım var bneimdee şimdiden teşekkürler

hımss üzücü bir durum ama üstesinden gelinmeyecek birşey değil canım bazen öyle soğukluklar olaşblşyor en güzeli zaman bırakmak ve birşeyleri çözmek için birbirinizi sıkmayın özleyin biraz birbirinizi eminim düzlecektir

prenses bu çok güzel bir haber bravo sana tebrikler. Darısı bize olsun benimde dolabımdaa kilo aldığım için giyemediğim bir sürü kıyafetim varr ve vermeye kıyamıyorum belki birgün giyeirm umuduyla duruyor

pek heveslendim:)) ayrıca şu memişlerin küçülme olayıdaa çok hoşuma gitti benimkilerde 90 biraz küçülse fena olmayacak :))

şu kızartmalar snaki biraz bozmuş işi diğerleri kurtarılırda kızartmalarrr birazz fazla olmuş kuzum bence bebeğini bolca emzirr ki yakasın yediklerini:))) çok dolu bir menü olmuş yaaa cık cık cık olmamış olmamış

prensen ikimizde kaderdaşızzz kilo vermek istiyoruz birde bebek istiyoruzz ( inş. rabbim en kısa zamanda nasip eder bizede. bizde 1 yıldır istiyoruz neredeyse ama bu bir yılda 6 defa falan doğru düzgün deneme yapabildik. Diyorumki nekadar safmışım bebek yapmak çok kolay gelirdi korunurken ödüm kopuyordu ya kaza kurşununa gidersem diyeDD bilsem bukadar zor olduğunu kasarmıydım kendimi

Show tvde bir film başlası sensiz olmaz diye nurgül yeşilçayın kocasından ayrılmış bir çocuğu var başkasıyla tekrar evleniyor terkar çocuğu düşüüüp bayılıyor kanser ilik nakli lazım anne bir baba bir kardeşten nakil lazım dedimki şimdi eski kocasıyla bir gece birlikte olur tak diyede hamile kalırrr kafayı yerimD bekliyorum emrakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…