- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.461
kızartmalar olmasaymış iyiymiş
12 eylül mesaj sayısı
aynalar *** 31
faTTa83 *** 16
nazco *** 19
emidaf *** 13
pinkcat87*** 7
prenses88 *** 8
selinay2002***9
dudujan *** izinli
fiyona_07 ***32
mihrace***34
melekaysee***18
evet aslıcığım...:96::96:allahtan ekmek yemedim off bi ara gözüme kestirdim aslında biraz patatesin yoğurduna bansam filan diye tam o esnada defne ağlayınca yemeği bıraktım yoksa daha yerdim...defne kurtardı beni valla
yuuhhh ne konuşmuşuz be o kadar yasemin ikimzin çenesi çok düşükeline sağlık kaptancığım
aslıcığım merhaba canım nasılsın..yeni üyelerimiz mi var valla dönüp geçmişi bi okuyayım dediydim ama yemedi çok yazışma vardı adapte olamadım...
slm canım sağol iyiyim sen nasılsın
evet aytaç yeni üyemiz azerbaycandan
annesine yardım ediyo defnecik
ben bugünden korkuyom say say bitmez şimdi
bugün çok yorgunum artık bende fazladan konuşup sana iş çıkarmıyım aslıcığım:)) ben yatmaya gidiyorum kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz artıkın....
Canim benim nacizane fikrim, donem donem partnerler arasinda sogukluk olur , sen canini hic sikma, cunki cok cok dogal bir DURUM. Bide bayanlar erkeklere gore daha sicak daha ilgili ve daha heycanli olur. Suanda sevgilisin ilerisinide dusunuyorsundur mutlaka, bunlarla kafana yorma derim ben. Sen ilgilini alakani gene gostermeye devam et, uzuldugunu ve sogudunu farkettigi icin oda biraz dikkat edicektir eminim.
Arkadaslar size guzel haberlerim var, pazar gunu dugun vardi oraya gittik, ve ben kendi dugun zamanimda aldigim keten toz pembe pantolanumu giydim. 5 yil once almistim dusunun:)) onceki yillar bacaklarimdan gecmiyordu, ve ilk evlendigimde bir iki kere giymistim, dolabimda duruyordu. cok pahaliya aldigim icinde birilerine vermek icimden gelmiyordu:) en son bir arkadasa soyledim , olursa giyermisin dedim, onada olmadi , herneyse artik o pantolan bana oluyor:)) beli azicik sikiyor ama olsun. Popo ve basenlerden vermisim kilo. ayrica goguslerimde kuculdugu icin, eski ic camasirlarimda oluyor. Esimde bu durumdan gayet memnun.
sağol cnm.salgın var sanırım.tanıdığım herkes grip.mevsim gecislerinden sanırım..
kızlar bu akşam ve gece sporlarınızı merak ediyorum neler yapıyosunuz paylaşırmısınız acaba
kızlar nasılısnız bakem?
akşam yemeğimi yedim.sporumu da yaptım.kızlar evde nasıl ya da ne spor yapacağım diyen varsa yaptığım fitness videosunu tavsiye ederim.yok böyle bir spor kan ter içinde kalıyorsun resmen yağlı yerlerin yanıyor.
Ben geldim.Canım o kadar sıkkın ki...Erkek arkadaşıma karşı bir soğuma var bende.Bilerek yaptğım bir soğuma sanırım.2 3 gündür çok düşünüyorum ona verdiğim ilgiyi.Ama aynı şekilde karşılığını göremiyorum.Kendimden ailemden herkesten cok seviyorum onu.ve bu beni çok korkutuyor.Bugün anladı soğumamı.Heyecansızsın ilgisizsin dedi.Öyle karar aldm dedim.Açıkçası hiç kızmadı benim gibi olsan yeter seninki fazla zarar veriyo dedi.Ama ben soğudum o daha cok soğuklaştı.Bugün giremem nete fln dedi.Canım çok sıkkın...
Arkadaslar size guzel haberlerim var, pazar gunu dugun vardi oraya gittik, ve ben kendi dugun zamanimda aldigim keten toz pembe pantolanumu giydim. 5 yil once almistim dusunun:)) onceki yillar bacaklarimdan gecmiyordu, ve ilk evlendigimde bir iki kere giymistim, dolabimda duruyordu. cok pahaliya aldigim icinde birilerine vermek icimden gelmiyordu:) en son bir arkadasa soyledim , olursa giyermisin dedim, onada olmadi , herneyse artik o pantolan bana oluyor:)) beli azicik sikiyor ama olsun. Popo ve basenlerden vermisim kilo. ayrica goguslerimde kuculdugu icin, eski ic camasirlarimda oluyor. Esimde bu durumdan gayet memnun.
kızlar merhaba oof offf offff valla geçmişe bi baktımda hepsini okuyamadım bile bgn hiç giremedim net e...çok yoğundu bgn yaa saat 7 ye kadar çalıştık çok yoruldum ama ben bgn çok fena bişi yaptm kızlar menümü yazıyım da bi azarlayın beni yerden yere vurun pişman edin beni:78::78::78:
sabah
bir haşlanmış yumurta
iki kaşık tanesinden çilek reçeli
iki kaşık tanesinden kayısı reçeli
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
arada bir kase yoğurt yedim
öğlen
3 adet lahana sarması
2 adet yaprak sarması
yarım kase közlenmiş patlıcan salatası
birdilim ıspanaklı kek yedim
ara yok çünkü vaktim olmadı evede yedi buçukta girince haliyle yemeği 7 45 te yedim
2 adet lahana sarması
5 kaşık böğrülce yemeği
4 kaşık közlenmiş patlıcan
vee yoğurtlu patlıcan kızartmasıyla patates kızartması yedim
kızlar yaa ne yaptım ben yaa valla kendime çok sinirliyim şu an
yaa ben bu saatte bu yemekleri yemezdim de arada bişey yemeyince karnım çok açtı e bide emzirince..napıyım artık kızıma lop lop et banada süt olsun ama kendime ceza verdim sabah yarım saat erken kalkıp bisiklete binecem..off offf inşallah çok bişi almamışımdır
Canim, iyi bari senin bebesin sorunsuzmus ya. Neguzel Allah nazarlardan saklasin.
biz hep istiyoruz bebek sahibi olmak:) 5 yilin icerisinde 2 yila yakin korunma yaptik. ara ara ama. mesela ilk yil korunduk, korunmayi birakinca hamile kaldim hemen, dusukle sonuclandi. daha sonra gene korunduk falan. baska baska sikintilar cikti esim ameliyat oldu gecen yil. bir yildan beri cok cok istiyoruz. Simdi doktor klomen verdi. 4 ay kullanin dedi, daha yasiniz genc olur bebek dedi. 4 ay da olmazsa asilama yapariz dedi. suanda 2.ayimizdayiz tedavinin. Gercekten cok zormus hamile kalmak, televizyonda dizilerde bir gunde hamile kalmak gibi degilmis:)
Kizlar ben cikiyorum, camasirlar beni bekliyor, islerimde var. saatte baktim 1,5 saattir internetteyim. ne cabuk gecmis yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?