Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne çok burnumu sokacağm şey olmuş:) yaz yaz bitmedi neysee kimsede kalmadı tekbaşına takılmak zevk vermiyor...
yatışa geçmeden bugünkü akşam yemeğimi yazayım

akşam yemeğim
yarım kase çorba
1 ince dilim ekmek
1 kase tavuk parçacıklı salata yağ nerdeyse yok gibim

akşam düğüe gittik oradada 3-4 çatalcım yaş pasta ama kremasını yemedim.
sonrada soda içtim.

şimdie yarım bardak sür içiyorum.

öğleni telafi ettim kızlarrrrr
sabah görüşmek üzere iigeceler tatlı rüyalar hepinize:)

günaydın kızlar
sabahlarida gec uyaniyorum kahvalti da kaliyo...ya bana yardimci olun ablalarim duzenli beslenmiyom yaaaaaa
öncelikle hoş geldin canım..biraz okudum geçmişide aslında kilon gayet hoşmuş sanırım ama vemek istiyorsan kilon çok fazlada değilse düzenli yiyerek çok azda sporla kolaylıkla verebilirsin ama sabah kahvaltını muhakkak yapman lazaım sabah kahvaltı yapmaz beyin vücudu korumaya alıyo aç kalacağını zannedip metabolizmayı yavaşlatıyo o yüzden kahvaltı şart..kahvaltılık gevrekler var onlardan al yağsız sütle sabahları tüketebilirsin canım hem pratik hem zayıflatır hemde vitamin oranları yüksek oluyor...
selam kızlar nasılsınız?ben cok hastayım grip olcam.başımı kaldıramıyorum
geçmiş olsun canım sanırım bende hasta olucam dikkat et ama salgın varmış..

günaydın fionacımm...naber?
ben iim kahvemi içiyorum..1.günü hiç firesiz tamamladım çok şükür...sen neler yapıosun?

ayy yavrummm benim....merak etme kadınların arada oluyo...erkek arkadaşın haklı biz onlara göre 3 kat daha fazlaa ilgi gösteriyoruz....canım bak sana ve hatta herkese bi kitap tavsiye edicem senin bütün yaralarına merhem olcek bu iki kitap...hayatın okuduktan sonra değişecek resmennn....ilki kadınlar venüsten erkekler marstan..yazarı da yabancıydı hatırlamıyom ama çok meşhurdur hangi kitapçıda sorsan bulursun..hatta kitap yurdundan kapıda ödeme ile bile alabilirsin...ikincisi de aynalar koridorunda aşk mustafa ulusoyun..bu da kaliteli ve resmen dünyaya bakışını değiştircek bi kitappp..şiddetle ve acilen okuman lazım..ben de önceleri öleydim ama ikisini okuduktan sonra ilişkilerimizde müthhiş bi düzelme oldu ve baktım ki hatanın yüzde 51 i bende...çok farklı yaklaşıyor ilişkilere...

ooooo hadi bakalım böle güzel sonuçlara insan ne yapmaz....prensesim ben de dün akşam et hakkımı tavuktan kullanıp tavuklu koskoca bir kare borcama yarım göbek marul,4 domates,4 salatalıklık DEEEEVVVV!!! GİBİ Bİ SALATA YAPTIM.çok lezzetliydi tuz yerine balsamik sirke o açığı müthiş kapatıyo ve sirke olduğu için de zararsız sana da tavsiye ederim....haydin bakalım vercez kiloları bu arada tartıda bana bu sabah çookk ama çookkk güzel göründüü..beni cumaya bekleyin anacııımmmmmm....

olur kuzum ara sıra böle şeyler canını sıkma sen....

süper haftaya pazartesi bende başlamayı düşünüorum.....
başla yaa kesinlikle başla çok güzel oluyo çünkü....

canım kesinlikle her gün 1 saat yürüyüş norlam zeminde,40 dakka yürüyüş de koşu bandında yeter de atar bile senin için....

yeşill renk güzeldir..hayrolsun inş..dışardan bi insanın yardımı iile evine güzel bi iilik gelecek inş dielim...

canım özel olmaz ise düşükten sonra ne kadar korundunuz onu sorabilir miyim?ben de bi düşük yaşadım ve hac dönüşü çalışmalara başlamak istiyoruz yaklaşık 8 ay falan olcek...çok mu uzun bi ara acaba?düşükten sonra süreyi uzatınca sorun yaşanıyormuş o yüzden sordum...

yuuhhh ne konuşmuşuz be o kadar yasemin ikimzin çenesi çok düşük eline sağlık kaptancığım

olsun yaaa aslım sayar hemi de biz konuşkan hatunları cidden severiz...

ya çok seviyorum ama o beni tınmıyo gibi geliyo.ondan sonra ne cağrı attı ne bişey.netten de yazmadı.nete gelmedi zaten.

oo canım sevindim senin adına:)

ben geldiğimde neden kimse olmuyor yaaaa.
yaa çok merak ettim burcu ne?bu arada onun da kendiyle ilgili bazı sorunları olabilir tamamen senden bağımsız...sen muhakkak o dediğim kitapları oku ama dikkatle oku...sen bile şaıracaksın değişime....
canımcım benim teli özelden atıyım hatta uyan herkes atsın..geldiğinde bize mesaj çek uygun olan gelir...sana uyar mı?

günaydın fionacımm...naber?
ben iim kahvemi içiyorum..1.günü hiç firesiz tamamladım çok şükür...sen neler yapıosun?

iyiyim canım bende işe gideceğim şimdi hazırlandım..allah bozdurmasın canım dietini böle devam et bakalım bende bgn telafi günü yapacam kendime dün biraz kaçırdım öpüyorum seni canım ben çıkıyorum artık akşama anca girerim

kızlar ben çıkıyorum akşama anca gelirim babamlara falan gidecem çünkü defneyi .çoközlemişler hepinizi öpüyorum..

sağol canım hep beraber...canımcım bak ben her geçen gün acayip sinir sahibi bi insan olcem ona göre..o yüzden fire yaparken bunu ve de 2 gün sonraki tartıyı düşünnnn....yoksam bi sonrakinde bu kadar yumuşak olmam ne o öle kızartmalar falan...bizim canımız yok mu?biz de yeriz o zaman sen bozunca benim de bozasım gelio bak.cık cık cık(((hadi hayırlı işler canım..ne pişkinim canım o kadar agresiflikten sonra hayırlı işler diom di mi:)))))akşama görüşürüz...

reçel ve kızartmalar olmasaydı cokta kötü değilmiş tatlım..

ya çok seviyorum ama o beni tınmıyo gibi geliyo.ondan sonra ne cağrı attı ne bişey.netten de yazmadı.nete gelmedi zaten.

canım benim benimde naçizane fikrim şu tabiki senin kalbin senin fikrin..şimdi sen sevgilini aramıyorsun.noluyor ya bu kız beni niye aramıyor diyip yoklama yapmalı.artı seven erkekler genelde karşısındakini kaybetmekten korkar.hele evlnemeyi düşünüyorsan erkek seni kaybetmekten korkmalı..tabi benim fikrim.ancak suda olabilir..belki ailesiyle ya da başka bir problemi de olabilir.o yuzden de sna odaklanamıyor olabilir. en iyisi zmana bırakmak sabırla beklemek.

tewekkur ederim...canim bundan sonra her gun azda olsa kahvalti yapicam o zaman...

ben geldimmmm gunaydin ablalarim hepinizi opuyom...

dunku menumu yaziyim...

karisik olmus ama 1 gunluk sizinde yardiminizla duzene sokucam INWALLAH.

Su...uzum....3 yesil elma...1 bardak cola...1 bardak cay(2 yada 3 tane kesme weker)...20 :00 once 1 hawlanmis patetes 4 yq yogur +1 saat yuruyus...

evet canım ben bu 2 kitabı da okudum kesinlikle cok güzel evlenmeden okumak lazım.buna birde ek olarak bir kitap daha önereceğim.Gay&kathrin Hendrick BİLİNÇLİ SEVMEK..kesinlikle herkese tavsiye ederim kendini insanları çözüyorsun :)

hoşgeldin Aytaç..gecmişi okudumda cok kilon oldugunu dusunmuyorum.sanırım egzersize ihtiyacın var tatlım!

yaa dimi...hangi egzersizleri onerirsin ablacik...ya ben soz verdim kendime 1 hafta tv izlemicem cok haraketsiz yapiyo ya insani...otur otur biri bitiyo diyeri basliyo dizilerin

Son düzenleme:
günaydın hatunlarrr

bugünkü kahvaltım
şekersiz bir kupa çay ve bir tane poğaça

arada poğaça yiyiorum benim bağırsaklarımı güzel çalıştırıyor yağından sanırım öğlen çok hafif geçireceğim .

günaydın hatunlarrr

bugünkü kahvaltım
şekersiz bir kupa çay ve bir tane poğaça

arada poğaça yiyiorum benim bağırsaklarımı güzel çalıştırıyor yağından sanırım öğlen çok hafif geçireceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…