- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.481
öncelikle hoş geldin canım..biraz okudum geçmişide aslında kilon gayet hoşmuş sanırım ama vemek istiyorsan kilon çok fazlada değilse düzenli yiyerek çok azda sporla kolaylıkla verebilirsin ama sabah kahvaltını muhakkak yapman lazaım sabah kahvaltı yapmaz beyin vücudu korumaya alıyo aç kalacağını zannedip metabolizmayı yavaşlatıyo o yüzden kahvaltı şart..kahvaltılık gevrekler var onlardan al yağsız sütle sabahları tüketebilirsin canım hem pratik hem zayıflatır hemde vitamin oranları yüksek oluyor...sabahlarida gec uyaniyorum kahvalti da kaliyo...ya bana yardimci olun ablalarim duzenli beslenmiyom yaaaaaa
geçmiş olsun canım sanırım bende hasta olucam dikkat et ama salgın varmış..selam kızlar nasılsınız?ben cok hastayım grip olcam.başımı kaldıramıyorum
ayy yavrummm benim....merak etme kadınların arada oluyo...erkek arkadaşın haklı biz onlara göre 3 kat daha fazlaa ilgi gösteriyoruz....canım bak sana ve hatta herkese bi kitap tavsiye edicem senin bütün yaralarına merhem olcek bu iki kitap...hayatın okuduktan sonra değişecek resmennn....ilki kadınlar venüsten erkekler marstan..yazarı da yabancıydı hatırlamıyom ama çok meşhurdur hangi kitapçıda sorsan bulursun..hatta kitap yurdundan kapıda ödeme ile bile alabilirsin...ikincisi de aynalar koridorunda aşk mustafa ulusoyun..bu da kaliteli ve resmen dünyaya bakışını değiştircek bi kitappp..şiddetle ve acilen okuman lazım..ben de önceleri öleydim ama ikisini okuduktan sonra ilişkilerimizde müthhiş bi düzelme oldu ve baktım ki hatanın yüzde 51 i bende...çok farklı yaklaşıyor ilişkilere...Ben geldim.Canım o kadar sıkkın ki...Erkek arkadaşıma karşı bir soğuma var bende.Bilerek yaptğım bir soğuma sanırım.2 3 gündür çok düşünüyorum ona verdiğim ilgiyi.Ama aynı şekilde karşılığını göremiyorum.Kendimden ailemden herkesten cok seviyorum onu.ve bu beni çok korkutuyor.Bugün anladı soğumamı.Heyecansızsın ilgisizsin dedi.Öyle karar aldm dedim.Açıkçası hiç kızmadı benim gibi olsan yeter seninki fazla zarar veriyo dedi.Ama ben soğudum o daha cok soğuklaştı.Bugün giremem nete fln dedi.Canım çok sıkkın...
Bugunki menumu yaziyorum.
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 2 filoto balik (200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
et olmadigi icin bugun balik yapicam, listede kucuk degisiklikler yapabilirsin fatmacigim.
Arkadaslar size guzel haberlerim var, pazar gunu dugun vardi oraya gittik, ve ben kendi dugun zamanimda aldigim keten toz pembe pantolanumu giydim. 5 yil once almistim dusunun:)) onceki yillar bacaklarimdan gecmiyordu, ve ilk evlendigimde bir iki kere giymistim, dolabimda duruyordu. cok pahaliya aldigim icinde birilerine vermek icimden gelmiyordu:) en son bir arkadasa soyledim , olursa giyermisin dedim, onada olmadi , herneyse artik o pantolan bana oluyor:)) beli azicik sikiyor ama olsun. Popo ve basenlerden vermisim kilo. ayrica goguslerimde kuculdugu icin, eski ic camasirlarimda oluyor. Esimde bu durumdan gayet memnun.
başla yaa kesinlikle başla çok güzel oluyo çünkü....olur kuzum ara sıra böle şeyler canını sıkma sen....
süper haftaya pazartesi bende başlamayı düşünüorum.....
canım kesinlikle her gün 1 saat yürüyüş norlam zeminde,40 dakka yürüyüş de koşu bandında yeter de atar bile senin için....Kizlar isvec diyetini sporla desteklerseniz super sonuclar aliyorsunuz. Ama hastaliktir , ramazandir bayramdir derken 2 aydir spor yapmiyorum. bide bebek calismlarindan dolayi sporu biraktim.
acaba sadece yuruyus bandinda yurusem , bir sakincasi olurmu ki? bilen arkadaslar lutfen cevaplasin.
yeşill renk güzeldir..hayrolsun inş..dışardan bi insanın yardımı iile evine güzel bi iilik gelecek inş dielim...Kizlar dun ruyamda ( hayirlara gelsin) magazanin onunden gecerken , yesil etek dikkatimi cekiyor. ve magazaya girip yesil etegi deniyorum. cok hosuma gidiyor, magaza temsilcininde uzerinde varmis, mutlaka bunu al sadece bir tane kaldi fiyatida 60 tl diyor. bende cok begendigim icin satin aliyorum falan. Parasut etek diyorlar ya, uclari parasut seklinde o eteklerden .
canım özel olmaz ise düşükten sonra ne kadar korundunuz onu sorabilir miyim?ben de bi düşük yaşadım ve hac dönüşü çalışmalara başlamak istiyoruz yaklaşık 8 ay falan olcek...çok mu uzun bi ara acaba?düşükten sonra süreyi uzatınca sorun yaşanıyormuş o yüzden sordum...Canim, iyi bari senin bebesin sorunsuzmus ya. Neguzel Allah nazarlardan saklasin.
biz hep istiyoruz bebek sahibi olmak:) 5 yilin icerisinde 2 yila yakin korunma yaptik. ara ara ama. mesela ilk yil korunduk, korunmayi birakinca hamile kaldim hemen, dusukle sonuclandi. daha sonra gene korunduk falan. baska baska sikintilar cikti esim ameliyat oldu gecen yil. bir yildan beri cok cok istiyoruz. Simdi doktor klomen verdi. 4 ay kullanin dedi, daha yasiniz genc olur bebek dedi. 4 ay da olmazsa asilama yapariz dedi. suanda 2.ayimizdayiz tedavinin. Gercekten cok zormus hamile kalmak, televizyonda dizilerde bir gunde hamile kalmak gibi degilmis:)
Kizlar ben cikiyorum, camasirlar beni bekliyor, islerimde var. saatte baktim 1,5 saattir internetteyim. ne cabuk gecmis yaa...
yuuhhh ne konuşmuşuz be o kadar yasemin ikimzin çenesi çok düşükeline sağlık kaptancığım
ya çok seviyorum ama o beni tınmıyo gibi geliyo.ondan sonra ne cağrı attı ne bişey.netten de yazmadı.nete gelmedi zaten.
oo canım sevindim senin adına:)
yaa çok merak ettim burcu ne?bu arada onun da kendiyle ilgili bazı sorunları olabilir tamamen senden bağımsız...sen muhakkak o dediğim kitapları oku ama dikkatle oku...sen bile şaıracaksın değişime....ben geldiğimde neden kimse olmuyor yaaaa.
günaydın fionacımm...naber?
ben iim kahvemi içiyorum..1.günü hiç firesiz tamamladım çok şükür...sen neler yapıosun?
iyiyim canım bende işe gideceğim şimdi hazırlandım..allah bozdurmasın canım dietini böle devam et bakalım bende bgn telafi günü yapacam kendime dün biraz kaçırdım öpüyorum seni canım ben çıkıyorum artık akşama anca girerim
kızlar ben çıkıyorum akşama anca gelirim babamlara falan gidecem çünkü defneyi .çoközlemişler hepinizi öpüyorum..
:
nasıl bieşy canım o
kızlar merhaba oof offf offff valla geçmişe bi baktımda hepsini okuyamadım bile bgn hiç giremedim net e...çok yoğundu bgn yaa saat 7 ye kadar çalıştık çok yoruldum ama ben bgn çok fena bişi yaptm kızlar menümü yazıyım da bi azarlayın beni yerden yere vurun pişman edin beni:78::78::78:
sabah
bir haşlanmış yumurta
iki kaşık tanesinden çilek reçeli
iki kaşık tanesinden kayısı reçeli
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
arada bir kase yoğurt yedim
öğlen
3 adet lahana sarması
2 adet yaprak sarması
yarım kase közlenmiş patlıcan salatası
birdilim ıspanaklı kek yedim
ara yok çünkü vaktim olmadı evede yedi buçukta girince haliyle yemeği 7 45 te yedim
2 adet lahana sarması
5 kaşık böğrülce yemeği
4 kaşık közlenmiş patlıcan
vee yoğurtlu patlıcan kızartmasıyla patates kızartması yedim
kızlar yaa ne yaptım ben yaa valla kendime çok sinirliyim şu an
yaa ben bu saatte bu yemekleri yemezdim de arada bişey yemeyince karnım çok açtı e bide emzirince..napıyım artık kızıma lop lop et banada süt olsun ama kendime ceza verdim sabah yarım saat erken kalkıp bisiklete binecem..off offf inşallah çok bişi almamışımdır
kızlar dr.ozan tuncer in zayıflama diyetleri çöpe kitabını okuyan varmı netten biraz okudum mantıklı geldi....
ya çok seviyorum ama o beni tınmıyo gibi geliyo.ondan sonra ne cağrı attı ne bişey.netten de yazmadı.nete gelmedi zaten.
günaydın kızlar
öncelikle hoş geldin canım..biraz okudum geçmişide aslında kilon gayet hoşmuş sanırım ama vemek istiyorsan kilon çok fazlada değilse düzenli yiyerek çok azda sporla kolaylıkla verebilirsin ama sabah kahvaltını muhakkak yapman lazaım sabah kahvaltı yapmaz beyin vücudu korumaya alıyo aç kalacağını zannedip metabolizmayı yavaşlatıyo o yüzden kahvaltı şart..kahvaltılık gevrekler var onlardan al yağsız sütle sabahları tüketebilirsin canım hem pratik hem zayıflatır hemde vitamin oranları yüksek oluyor...
geçmiş olsun canım sanırım bende hasta olucam dikkat et ama salgın varmış..
günaydın fionacımm...naber?
ayy yavrummm benim....merak etme kadınların arada oluyo...erkek arkadaşın haklı biz onlara göre 3 kat daha fazlaa ilgi gösteriyoruz....canım bak sana ve hatta herkese bi kitap tavsiye edicem senin bütün yaralarına merhem olcek bu iki kitap...hayatın okuduktan sonra değişecek resmennn....ilki kadınlar venüsten erkekler marstan..yazarı da yabancıydı hatırlamıyom ama çok meşhurdur hangi kitapçıda sorsan bulursun..hatta kitap yurdundan kapıda ödeme ile bile alabilirsin...ikincisi de aynalar koridorunda aşk mustafa ulusoyun..bu da kaliteli ve resmen dünyaya bakışını değiştircek bi kitappp..şiddetle ve acilen okuman lazım..ben de önceleri öleydim ama ikisini okuduktan sonra ilişkilerimizde müthhiş bi düzelme oldu ve baktım ki hatanın yüzde 51 i bende...çok farklı yaklaşıyor ilişkilere...
.
tewekkur ederim...canim bundan sonra her gun azda olsa kahvalti yapicam o zaman...
hoşgeldin Aytaç..gecmişi okudumda cok kilon oldugunu dusunmuyorum.sanırım egzersize ihtiyacın var tatlım!
evet canım ben bu 2 kitabı da okudum kesinlikle cok güzel evlenmeden okumak lazım.buna birde ek olarak bir kitap daha önereceğim.Gay&kathrin Hendrick BİLİNÇLİ SEVMEK..kesinlikle herkese tavsiye ederim kendini insanları çözüyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?