- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.861
kızlar yarın öğlen 12 ye kadar kilolarınızı bildirmeyi unutmayın
mihrace ve melekaysee takıma alındınız yarın listede olacaksınız inş hedefinize ulaşırsınız
_Aytac_ canım senin deneme süren devam ediyor ama yarın yine kilo bildirimi yapıyorsun o senin başlangıç kilo olacak ama yarın kilo vermişsen birden kararımız değişebilir
ben geldim...acil bir wey sorucam yuruyus bacaklari kalilawdirirmi?bir yerde okudum ben inanmiyorum ama sizinde fikrinizi almak isterim
kızlar yarın öğlen 12 ye kadar kilolarınızı bildirmeyi unutmayın
mihrace ve melekaysee takıma alındınız yarın listede olacaksınız inş hedefinize ulaşırsınız
_Aytac_ canım senin deneme süren devam ediyor ama yarın yine kilo bildirimi yapıyorsun o senin başlangıç kilo olacak ama yarın kilo vermişsen birden kararımız değişebilir
ayyy hadi inş canım :,)
canım kalınlaştırmak değilde kas yapar ama baya bir süre sonra olur diye düşünüyorum önce şekle sokması lazım bacağı sonra kas birden kas yapar mı bilmiyorum :26:
INWALLAH veririm ama bu kadar kisa surede inanmiyorum daha 3 gunum ve spor yapmiyom malasef...
o zaman yurumek lazim hemde coookkk...12 saat yurumek=1 kilo yag
canım ben 45 dk kadan sonra yağ yakımı başlıyor diye biliyorum en az 1 saat yürüsen yeter günde 1-1.5 saat yürüyüş sana yeter canım
canım evde kondisyon bisikletim var onunla spor yapıyorum evim yedinci katta hergün merdiven çıkıyorum birde hergün hem sabah hemde akşam 20 şer mekik çekiyorum karnım için...sende verirsin canım 45 dk yürüyüş yapsan yeterli olur senin için..2 haftada 3 kilomu cok guzel yaa tebrikler...sabah oglen aksam duzenli sekilde beslenicem menumude yazicam 2 hafta INWALLAH zayiflarim.. bu arada spor olarak ne yapmisdin ?
ay kızlar bgün öğleyemeğimdee çok güzel soslar mezeler vardı yemedim tuttum kendimi.
paprika sos, zeytinyağı, ezmeler ekmekler hele sıcacık pufutuk pufutuk gözümün önünde uçuçuşuyorr hala yemedim ama
iyiyiz canım ww bitirdiysen temizliği geçmiş olsun bende yarın yapıcam ev felaket durumda.slm kızlar nasılsınız,sabahtan beri temizlikle uğraşıyom geçmişe bakim bi..
benim kilolar da kızımdan hediye :)) ama ben birazda süt olsun diye abarttım başlarda birazda bahane ettim yedim vallasağol canım 67 kiloyum bu grupla 64 lere indim ama tatilde aldım tekrar,59 60 olsam yeter...
2 bebişim var bebeklerin hediyesi bana hehehe.....
ayy canım maşallah 30 yaşında iki çocuk annesisin ne güzel...benim yaşım 26 canım bebeğimde 4 aylıkmihrave cuma günü kilo çizelgemizi yapalım canım ,benim vardı kaybolmuş kendi kendine, melekayşe senin kilonda bizlerle aynı neler yapıcaz bakalım benim yaş 30 sizin kaç kızlar...
valla ben takip edemiyorum bizim kızları ben sayım yapacağımda az konuşurlar inşallahselam kızlar ayşe aytaç nasılsınız bende geçmişe bakmaya çalışıyordum ama oku oku bitmiyor
tatlım senin dökülmesi normal doğumdan sonra bir süre yoğun bir şekilde dökülme oluyor hormonlardan sonra geçiyor üzülme bunun için
arkadaşlar nasılsınız bakalım ben bgn o kadar çok çalıştım ne ara kaldı ne öğle yemeği benim metabolizma yerlerdeydi bgn valla
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
bir haşlanmış yumurta
kk peynir
3 zeytin
4 dilim domates
4dilim salatalık
ara yok
öğle yemeği yok
ara yok
akşam bir tabak kereviz yemeği
yarım kase yağsız yoğurt
3 dal brokoli
belki 2 lt su içtim bi oturuşta çingene davulu gibi şiştim valla
off böle oldu işte kızlar elimde olan nedenlerden değildi ama müdürler gelmiş teee uzaklardan onlar yüzünden oldu herşey kıslarr...neyse artık yarın yeniden düzene sokarım metabolizmamı...
arkadaşlar nasılsınız bakalım ben bgn o kadar çok çalıştım ne ara kaldı ne öğle yemeği benim metabolizma yerlerdeydi bgn valla
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
bir haşlanmış yumurta
kk peynir
3 zeytin
4 dilim domates
4dilim salatalık
ara yok
öğle yemeği yok
ara yok
akşam bir tabak kereviz yemeği
yarım kase yağsız yoğurt
3 dal brokoli
belki 2 lt su içtim bi oturuşta çingene davulu gibi şiştim valla
off böle oldu işte kızlar elimde olan nedenlerden değildi ama müdürler gelmiş teee uzaklardan onlar yüzünden oldu herşey kıslarr...neyse artık yarın yeniden düzene sokarım metabolizmamı...
bende valla çatlıycam meraktan da yinede çıkmadım valla..en azından canım yememişsin bide yiyerek metabolizmayı bozabilirdin
yarın merak ediyorum kilon kaç olacak
bir şey yok datlum bunda gece atıştırmadıgın sürece ..
kızlar size faceden bişi gönderdim mesaj olarak çok hoş valla bi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?