Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy hadi inş canım :,)

ben geldim...acil bir wey sorucam yuruyus bacaklari kalilawdirirmi?bir yerde okudum ben inanmiyorum ama sizinde fikrinizi almak isterim

canım kalınlaştırmak değilde kas yapar ama baya bir süre sonra olur diye düşünüyorum önce şekle sokması lazım bacağı sonra kas birden kas yapar mı bilmiyorum :26:

INWALLAH veririm ama bu kadar kisa surede inanmiyorum daha 3 gunum ve spor yapmiyom malasef...

Son düzenleme:
2 haftada 3 kilomu cok guzel yaa tebrikler...sabah oglen aksam duzenli sekilde beslenicem menumude yazicam 2 hafta INWALLAH zayiflarim.. bu arada spor olarak ne yapmisdin ?
canım evde kondisyon bisikletim var onunla spor yapıyorum evim yedinci katta hergün merdiven çıkıyorum birde hergün hem sabah hemde akşam 20 şer mekik çekiyorum karnım için...sende verirsin canım 45 dk yürüyüş yapsan yeterli olur senin için..
tebrik ediyorum seni bgn bende bi yerde menemen yapmışlar bol yağlıydı şöle ekmeği banıp banıp yenilecek cinsten bende onu yemedim tuttum kendimi
slm kızlar nasılsınız,sabahtan beri temizlikle uğraşıyom geçmişe bakim bi..
iyiyiz canım ww bitirdiysen temizliği geçmiş olsun bende yarın yapıcam ev felaket durumda.
sağol canım 67 kiloyum bu grupla 64 lere indim ama tatilde aldım tekrar,59 60 olsam yeter...

2 bebişim var bebeklerin hediyesi bana hehehe.....
benim kilolar da kızımdan hediye :)) ama ben birazda süt olsun diye abarttım başlarda birazda bahane ettim yedim valla şimdi acısı çıkıyo
mihrave cuma günü kilo çizelgemizi yapalım canım ,benim vardı kaybolmuş kendi kendine, melekayşe senin kilonda bizlerle aynı neler yapıcaz bakalım benim yaş 30 sizin kaç kızlar...
ayy canım maşallah 30 yaşında iki çocuk annesisin ne güzel...benim yaşım 26 canım bebeğimde 4 aylık
valla ben takip edemiyorum bizim kızları ben sayım yapacağımda az konuşurlar inşallah canım öyleymiş malesef anneden magnezyum ve kalsiyum aldığı için oluyomuş ama saçlar dökülünce yerine çıkan kısa saçlar beni sinir ediyo tülserip kalıyolar yaa gıcık oluyorum o zaman...ama napalım kızımız için feda ettik herşeyi

Son düzenleme:
arkadaşlar nasılsınız bakalım ben bgn o kadar çok çalıştım ne ara kaldı ne öğle yemeği benim metabolizma yerlerdeydi bgn valla

sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
bir haşlanmış yumurta
kk peynir
3 zeytin
4 dilim domates
4dilim salatalık
ara yok
öğle yemeği yok
ara yok
akşam bir tabak kereviz yemeği
yarım kase yağsız yoğurt
3 dal brokoli
belki 2 lt su içtim bi oturuşta çingene davulu gibi şiştim valla

off böle oldu işte kızlar elimde olan nedenlerden değildi ama müdürler gelmiş teee uzaklardan onlar yüzünden oldu herşey kıslarr...neyse artık yarın yeniden düzene sokarım metabolizmamı...

Son düzenleme:

en azından canım yememişsin bide yiyerek metabolizmayı bozabilirdin
yarın merak ediyorum kilon kaç olacak

bir şey yok datlum bunda gece atıştırmadıgın sürece ..

öğle yeemği:
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

ara
1 dilim karpuz

akşam y:

1 tane pişmiş domates(değişik bir tarif cok sağlıklı tarif verebilirim)
2 kasık taze fasulye
1.5 dilim karpuz

en azından canım yememişsin bide yiyerek metabolizmayı bozabilirdin
yarın merak ediyorum kilon kaç olacak
bende valla çatlıycam meraktan da yinede çıkmadım valla..
bir şey yok datlum bunda gece atıştırmadıgın sürece ..

gece atıştırması canım istemiyo allahtan yeşil çay içiyorum canım bişiler isteyince iyi oluyo yada su içip şişiriyorum göbeği

kızlar size faceden bişi gönderdim mesaj olarak çok hoş valla bi bakın..

selam millettttt dizimi izledm netten yemek pişirdim kitap okudum yemek yedim sonra da geldiiiiim
şimdi tekrar kitaba döncem çünküüüüüü çok heyecanlı gidiyo yaD
sizler napıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…