Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam millettttt dizimi izledm netten yemek pişirdim kitap okudum yemek yedim sonra da geldiiiiim
şimdi tekrar kitaba döncem çünküüüüüü çok heyecanlı gidiyo yaD
sizler napıyosunuz?

ne okuyorsun canım yaa bende aldım dün kitap iki tane başlıycam bgn en sevdiğim şeydir kitap okumak...birbirimize öneride bulunabiliriz bak bu konuda

ilkincim hoşgeldin

bende kitap okuyorum adı açlık oyunları ama diyetle ilgili bir kitap değil
okulda yapacak bişey yok bende okulda kitap okuyarak zaman geçiriyorum

ne okuyorsun canım yaa bende aldım dün kitap iki tane başlıycam bgn en sevdiğim şeydir kitap okumak...birbirimize öneride bulunabiliriz bak bu konuda

en son bilinçli sevmek okudum kendini,eşini,ailenin ne kadar önemli oldugnu anlıyorsun.ilişkiler üzerine bir kitap evleneceklere,evlilere,Özgecan'a tavsiye edilir.

ilkincim hoşgeldin

bende tam onu sölicektim en son okuduğum kitap serisi açlık oyunlarının serisiydi diye hangi kitabındasın aslıcığım şimdi..ben 1 hafta içinde tüm seriyi bitirmiş çok bağlayıcı bi kitaptı
iyi gidiyor canim haraket olsa dahada iyi olcak ...Kara kara yuruyus yapmaya yer ariyomm offff...
canım evde aerobic de yapabilirsin ben bi ara yapıyodum felaket terletiyo çok kalori yaktırıyo hem zevklide istersen linklerini paylaşırım burdan..
en son bilinçli sevmek okudum kendini,eşini,ailenin ne kadar önemli oldugnu anlıyorsun.ilişkiler üzerine bir kitap evleneceklere,evlilere,Özgecan'a tavsiye edilir.

evet benim içinde iyi olur ama en çok eşime okutmalıyım sanırım ben o kitabı

hangi kitap hangi dizi hakkaten adın neydi?

adım İlkin cnm:) Dizi dün muhteşem yy ı izleyememiştim onu netten izledm.kitap Boleyn Kızı:) çok güzel gidiyo kitap 6 7 seri yaılmıyorsam.

ben de cok severim kitap okumayı.sürekli okuyorum.tabii ki paylaşalım ben elimden geldiğince öneride bulunuyorum zaten:)
ilkincim hoşgeldin

hoşbuldum cnm okumadım o kitabı ne anlatıyo güzel mi:)

merak ettm bu kitabı şimdi kaç seri..

bende tam onu sölicektim en son okuduğum kitap serisi açlık oyunlarının serisiydi diye hangi kitabındasın aslıcığım şimdi..ben 1 hafta içinde tüm seriyi bitirmiş çok bağlayıcı bi kitaptı

canım 3 kitapta var ben 1. sinden açlık oyunlarından başladım aslında okusam bende hemen bitiriyorum ama ben sadece okulda okuyorum bakalım aslında güzel kitap ama çok sarmadı beni arkadaşlar en güzeli 1. si diyorlardı diğerlerini okur muyum bilmiyorum ben biraz gizemli, mistik, tarihi ve ruhani kitaplardan hoşlanıyorum kafa yormalıyım ipuçları filan bi dedektif gibi sonunu tahmin etmeye yöneltmeli beni kitap da vinci şifresini çok sevmiştim mesela

da vinciyi beendiysen dan brownun tüm kitaplarını oku canım.melekler ve şeytanlar dijital kale ihanet noktası bunların hepsi cok güzel.serenadı da cok begeneceğine eminim.

merak ettm bu kitabı şimdi kaç seri..

3 seri canım ilki açlık oyunları ikincisi ateşi yakalamak üçüncüsü alaycı kuş

valla konusunu çok hoş ama anlatmıyım sen boleyn kızını bitirince buna başlarsın canım gerçekten çok severek okursun..biraz macera biraz aşk biraz gerilim ne ararsan var ben resmen ilk kitabını özellikle 2 günde bitirmiştim o kadar sürükleyici yanii

da vinciyi beendiysen dan brownun tüm kitaplarını oku canım.melekler ve şeytanlar dijital kale ihanet noktası bunların hepsi cok güzel.serenadı da cok begeneceğine eminim.

canım melekler ve şeytanın filmini izledim evet güzel ama şimdi okusam çok fazla tat vermeyecek ama dan brown tam benlik kitap yazıyor

canım bu k,tabın ,lk ell, sayfası çok sıkıcı adaya ben son 100 sayfayı nasıl okuduğumu bilmiyorum ama dolmuşlarda bile okuyodum...ama davinci şifresini sevdiyden dan brown ın diğer kitaplarını da seversin. birde gregg loomıs in kitapları tam senin istediğin tarzda isimleri pegasus sırrı julıan sırrı ben şimdi sina dağı sırrı nı aldım ona başlicam bgn

hımm aklımda bulunsun
evet canım ben daha önce başlamıştım açlık oyunlarına dediğin gibi ilk 50 sayfası zorladı bırakmıştım şimdi yüzü geçtim güzel gidiyor
ben olasılıksızıda beğenmiştim onunda ilk sayfaları sıkıcıydı ama sonrası süperdi

empatiyi de oku o zaman olasılıksızın devamı onuda beğenirsin sen :)) birde dijital kale,kayıp sembol,ihanet noktası bunlarda dan brownın tam senlik bu kitaplar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…