- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.881
selam millettttt dizimi izledm netten yemek pişirdim kitap okudum yemek yedim sonra da geldiiiiim
şimdi tekrar kitaba döncem çünküüüüüü çok heyecanlı gidiyo yaD
sizler napıyosunuz?
selam millettttt dizimi izledm netten yemek pişirdim kitap okudum yemek yedim sonra da geldiiiiim
şimdi tekrar kitaba döncem çünküüüüüü çok heyecanlı gidiyo yaD
sizler napıyosunuz?
aytaçcığım sen nasılsın canım nasıl gidiyorzayıflama durumları..
ne okuyorsun canım yaa bende aldım dün kitap iki tane başlıycam bgn en sevdiğim şeydir kitap okumak...birbirimize öneride bulunabiliriz bak bu konuda
bende tam onu sölicektim en son okuduğum kitap serisi açlık oyunlarının serisiydi diye hangi kitabındasın aslıcığım şimdi..ben 1 hafta içinde tüm seriyi bitirmiş çok bağlayıcı bi kitaptıilkincim hoşgeldin
bende kitap okuyorum adı açlık oyunları ama diyetle ilgili bir kitap değil
okulda yapacak bişey yok bende okulda kitap okuyarak zaman geçiriyorum
canım evde aerobic de yapabilirsin ben bi ara yapıyodum felaket terletiyo çok kalori yaktırıyo hem zevklide istersen linklerini paylaşırım burdan..iyi gidiyor canim haraket olsa dahada iyi olcak ...Kara kara yuruyus yapmaya yer ariyomm offff...
en son bilinçli sevmek okudum kendini,eşini,ailenin ne kadar önemli oldugnu anlıyorsun.ilişkiler üzerine bir kitap evleneceklere,evlilere,Özgecan'a tavsiye edilir.
bu gunki mesaj sayimi awmiwimdir her halde...her kese iyi geceler saglikli zayiflamalar...opuldunuz
hangi kitap hangi dizi hakkaten adın neydi?
ne okuyorsun canım yaa bende aldım dün kitap iki tane başlıycam bgn en sevdiğim şeydir kitap okumak...birbirimize öneride bulunabiliriz bak bu konuda
hoşbuldum cnm okumadım o kitabı ne anlatıyo güzel mi:)ilkincim hoşgeldin
bende kitap okuyorum adı açlık oyunları ama diyetle ilgili bir kitap değil
okulda yapacak bişey yok bende okulda kitap okuyarak zaman geçiriyorum
bende tam onu sölicektim en son okuduğum kitap serisi açlık oyunlarının serisiydi diye hangi kitabındasın aslıcığım şimdi..ben 1 hafta içinde tüm seriyi bitirmiş çok bağlayıcı bi kitaptı
canım evde aerobic de yapabilirsin ben bi ara yapıyodum felaket terletiyo çok kalori yaktırıyo hem zevklide istersen linklerini paylaşırım burdan..
evet benim içinde iyi olur ama en çok eşime okutmalıyım sanırım ben o kitabı
bende tam onu sölicektim en son okuduğum kitap serisi açlık oyunlarının serisiydi diye hangi kitabındasın aslıcığım şimdi..ben 1 hafta içinde tüm seriyi bitirmiş çok bağlayıcı bi kitaptı
canım 3 kitapta var ben 1. sinden açlık oyunlarından başladım aslında okusam bende hemen bitiriyorum ama ben sadece okulda okuyorum bakalım aslında güzel kitap ama çok sarmadı beni arkadaşlar en güzeli 1. si diyorlardı diğerlerini okur muyum bilmiyorum ben biraz gizemli, mistik, tarihi ve ruhani kitaplardan hoşlanıyorum kafa yormalıyım ipuçları filan bi dedektif gibi sonunu tahmin etmeye yöneltmeli beni kitap da vinci şifresini çok sevmiştim mesela
merak ettm bu kitabı şimdi kaç seri..
hoşbuldum cnm okumadım o kitabı ne anlatıyo güzel mi:)
da vinciyi beendiysen dan brownun tüm kitaplarını oku canım.melekler ve şeytanlar dijital kale ihanet noktası bunların hepsi cok güzel.serenadı da cok begeneceğine eminim.
canım 3 kitapta var ben 1. sinden açlık oyunlarından başladım aslında okusam bende hemen bitiriyorum ama ben sadece okulda okuyorum bakalım aslında güzel kitap ama çok sarmadı beni arkadaşlar en güzeli 1. si diyorlardı diğerlerini okur muyum bilmiyorum ben biraz gizemli, mistik, tarihi ve ruhani kitaplardan hoşlanıyorum kafa yormalıyım ipuçları filan bi dedektif gibi sonunu tahmin etmeye yöneltmeli beni kitap da vinci şifresini çok sevmiştim mesela
canım bu k,tabın ,lk ell, sayfası çok sıkıcı adaya ben son 100 sayfayı nasıl okuduğumu bilmiyorum ama dolmuşlarda bile okuyodum...ama davinci şifresini sevdiyden dan brown ın diğer kitaplarını da seversin. birde gregg loomıs in kitapları tam senin istediğin tarzda isimleri pegasus sırrı julıan sırrı ben şimdi sina dağı sırrı nı aldım ona başlicam bgn
kızlar canım ne çekti biliyonuz mu böle kavrulmuş soğanla salçaöğle yemeğini geç yiyince acıktım yaavv
hımm aklımda bulunsun
evet canım ben daha önce başlamıştım açlık oyunlarına dediğin gibi ilk 50 sayfası zorladı bırakmıştım şimdi yüzü geçtim güzel gidiyor
ben olasılıksızıda beğenmiştim onunda ilk sayfaları sıkıcıydı ama sonrası süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?