Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcığım sana bi soru...biz şimdi çoklu mesaj yazıyoruz yaa alıntılardan o mesajları bir olarakmı sayıyorsun??yoksa alıntı yaptıklarına verdiğin kaç taneyse hepsinimi sayıyorsun???nasıl bi soru oldu,tuhaf oldu anlatabilmişimdir umarım..artık senin yüksek çözünürlü zekana bırakıyorum gerisini :)))

ben çok zekiyimdir canım anladım sorunu
canım bir mesaj sayıyoruz yoksa işin içinden çıkamayız valla onlarıda tek tek sayarsak

hımm merak ettim en kısa zamanda temin edicem:)

canım daha yarısına gelmedim ama biraz ütopya ile gerçeği karıştırmışlar birazcık survivor gibi ama bunda ölümüne

hmmm güzele benziyo aslında gerilim severim ben:)

canım melekler ve şeytanın filmini izledim evet güzel ama şimdi okusam çok fazla tat vermeyecek ama dan brown tam benlik kitap yazıyor

evet adamın kitapları cok heyecanlı ya:)

empatiyi okumalısın o zaman:)

ne bilem yaa birden onu çekti

neyse ben çıkıyorum.biraz da kitap okuyup uyurum artık.. iyi geceler hepinizeee

ya bnm de cnm 2 gündür bol acılı ve limonlu çig köfte istiyorr
iyi geceler cnmmm

slm kızlarr napıyorsunuz nasılsınız bakalım. Bir geçmişi okuyup hemen dönüyorum.akşam yemeğimide öyle yazayım

hehe bencede oda versin kilocuklarını ayrılsın birazzz yağcıklarından

iradenden dolayı snei tebrik ediyorum süpersin arkadaşım tek kelimeyle süpersinnnnn

ay ay çok çok sevindim listeye giridğimme canım teşekkürler şimdi daha çok motive olurum .
canım bugün sabah tardıldım 63,5 kg dım.65 ten düşmüşüm. 1 haftada. fakat garanti olsun diye sabah tekrar tartılacağım yarın bildireyim.

nedense bana gayet güzel geldi hem sağlıklı bir besin yemişssin hemde fazla değil. bir öğleni atlamışssın ben çok beğendim.

afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş karpuzlarda inceysee gayet süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…