- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.901
canım ne çekti derken bende börek, çikolata, mantı vb bişey sandım kavrulmuş soğanla salça nerden çıktı canım
empatiyi de oku o zaman olasılıksızın devamı onuda beğenirsin sen :)) birde dijital kale,kayıp sembol,ihanet noktası bunlarda dan brownın tam senlik bu kitaplar...
ne bilem yaa birden onu çekti
aslıcığım sana bi soru...biz şimdi çoklu mesaj yazıyoruz yaa alıntılardan o mesajları bir olarakmı sayıyorsun??yoksa alıntı yaptıklarına verdiğin kaç taneyse hepsinimi sayıyorsun???nasıl bi soru oldu,tuhaf oldu anlatabilmişimdir umarım..artık senin yüksek çözünürlü zekana bırakıyorum gerisini :)))
ben çok zekiyimdir canım anladım sorunu
canım bir mesaj sayıyoruz yoksa işin içinden çıkamayız valla onlarıda tek tek sayarsak
3 seri canım ilki açlık oyunları ikincisi ateşi yakalamak üçüncüsü alaycı kuş
valla konusunu çok hoş ama anlatmıyım sen boleyn kızını bitirince buna başlarsın canım gerçekten çok severek okursun..biraz macera biraz aşk biraz gerilim ne ararsan var ben resmen ilk kitabını özellikle 2 günde bitirmiştim o kadar sürükleyici yanii
canım daha yarısına gelmedim ama biraz ütopya ile gerçeği karıştırmışlar birazcık survivor gibi ama bunda ölümüne
canım melekler ve şeytanın filmini izledim evet güzel ama şimdi okusam çok fazla tat vermeyecek ama dan brown tam benlik kitap yazıyor
hımm aklımda bulunsun
evet canım ben daha önce başlamıştım açlık oyunlarına dediğin gibi ilk 50 sayfası zorladı bırakmıştım şimdi yüzü geçtim güzel gidiyor
ben olasılıksızıda beğenmiştim onunda ilk sayfaları sıkıcıydı ama sonrası süperdi
ne bilem yaa birden onu çekti
neyse ben çıkıyorum.biraz da kitap okuyup uyurum artık.. iyi geceler hepinizeee
slm kızlarr napıyorsunuz nasılsınız bakalım. Bir geçmişi okuyup hemen dönüyorum.akşam yemeğimide öyle yazayım
evet aslı bir verelim kim tutar bizi
eh dereceyede girsek fena olmaz hani
kuzuuuuuum özledik seni bir an önce yapılsın o pc bak çok fena olacak
sana koca bir tebrik koyuyorum şeker irade bu işte
oyyy yazık adama demiycem oda versin nolcakki hep kadınlarmı uğraşçak kilo vercez diye birazda onlar sıksınlar bakalım kendilerini
Kizlar bugunki menum:
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
suanda dusumu aldim, sabah kahvemi iciyorum. bugun 3.gunu diyetimin
fatmacigim bugun izinlimisin ? nasil gecti diyetin canim
kaptancigim ben kilo bildirimi yapayim bari. aslinda yarin bildirebilsem daha fazla vermis olurum ama napalim ....
54.5 yeni kilom.
kızlar yarın öğlen 12 ye kadar kilolarınızı bildirmeyi unutmayın
mihrace ve melekaysee takıma alındınız yarın listede olacaksınız inş hedefinize ulaşırsınız
_Aytac_ canım senin deneme süren devam ediyor ama yarın yine kilo bildirimi yapıyorsun o senin başlangıç kilo olacak ama yarın kilo vermişsen birden kararımız değişebilir
tebrik ediyorum seni bgn bende bi yerde menemen yapmışlar bol yağlıydı şöle ekmeği banıp banıp yenilecek cinsten bende onu yemedim tuttum kendimi
:
arkadaşlar nasılsınız bakalım ben bgn o kadar çok çalıştım ne ara kaldı ne öğle yemeği benim metabolizma yerlerdeydi bgn valla
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
bir haşlanmış yumurta
kk peynir
3 zeytin
4 dilim domates
4dilim salatalık
ara yok
öğle yemeği yok
ara yok
akşam bir tabak kereviz yemeği
yarım kase yağsız yoğurt
3 dal brokoli
belki 2 lt su içtim bi oturuşta çingene davulu gibi şiştim valla
off böle oldu işte kızlar elimde olan nedenlerden değildi ama müdürler gelmiş teee uzaklardan onlar yüzünden oldu herşey kıslarr...neyse artık yarın yeniden düzene sokarım metabolizmamı...
öğle yeemği:
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 dilim karpuz
akşam y:
1 tane pişmiş domates(değişik bir tarif cok sağlıklı tarif verebilirim)
2 kasık taze fasulye
1.5 dilim karpuz
ay yaa harika yaa ben yediklerimi yamzaktan vazgeçtim yaaaa şimdi 1 saaat spor yapacağımmmmmakşam yediklerim
2 yk etli patates
2 yk erişte yanında 1 karnıyarık
bu arada unutmadan kilomu yazıyım
64.3 kiloyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?