Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maşallah sana nekadar güzel kilo vermişssin cnaımburaya nekadar sürede verdin fıstık çok merak ediyorum.
bir seneyi geckindir burdayım:))))
canım pardon geçmişi okuyordum farkında değilim mesajınn. Ben uzun zamandır kitap okumuyorumm ders kitapları içimi bulandırdıydı kitap görmek sıkıyor artık beni. :)) Okumaya devam devam hehe

anladm cnm.:) kitap okumak iyi geliyor bana dünyadan soyutlanıyorum:))))

Kızlar bugün kayınvalide günüydü hatun döktürmüş çok güzel yemekelr yapmıştı. Kayınbabamda yiyen insnaı sever yemeynce kızdı zorlaaadı çokkk biraz kaçırdım(((

kızacağınızı biliyorum ama yinede yazayım hatta kızında birdaha dikkat edeyim

akşam yemeğim
yarım kase çorba.
balık(13 küçük hamsi)
5-6 dal roka
5-6 kaşık salata
2 dilim börek ( küçük dilimlerdi )

2 saat sonra
3 erik
bir çeltik üzüm.

kola içmedimD
tatlıda yemedimD
çokmu abartmışım yaaaa

selam kızlar nasılsınız ben çok özledimm hepinizi ama pcim yok yapılmıyorda ama ev arkadaşım geldi sonunda onun pcden girerim artık girebildiğim kadar neler yapıyorsunuz ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz ben duygucan

kızlar kilom 97 artık çok veremiyorumbirde sağ tarafımda bir ağrı vardı doktora gittim sağ yumurtalıkda kist var dedi yasmin diye hap verdi o kilo aldırıyormuş kullananız var mı aranızda çok moralim bozuldu

kızlaaarrr ilk müjde benden olsun.....hem adetin bitmesi hem de isveçin güzel etkisi ile bu sabah itibariyle tam tamına 73.1imtam tamına 1.3 gitmiş....
yaaa ma hakkaten zormuş bu isveç dieti...
dün yediklerim
sabah 1 fincan kahve 1 küp şeker
ara 3 hurma
öğle 1 tabak ıspanak 1dilim kızarmış ekmek
akşam 2 katı yumurta,1 dilim salam,2 tabak salata
bol bol da su
ve dün sabah 30 dakka,akşam 30 dakka yürüdüm işe.
bir de akşam kociş de yürüyüşe çıakrdı tam 1 saat hızlı tempo da onunla yürüdüm...
hadi bakalım szilerden de hayır haber inş...

ben şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyom..sonra ordan işe...orda devam ederiz...

gunaydın kısslaarr..
bgn güne çok güzel başladım inşallah öylede gider öncelikle eşimle barıştık geldi ve birlikte psikolağa gitmeyi kabul etti...bu kadar ayrılığın ona yeteceğini düşündüm bende indirdim yelkenleri ama tavrımı sürdürüyorum hala tam olarak gevşemedim
vee sabh ki ikinci güzel haberimde kilom oldu 65,10 olmuşun çok mutlu oldum vallah

canım seni tebrik ediyorum gerçekten böyle devam et çok güzel kilo vermişsin

nedense bana gayet güzel geldi hem sağlıklı bir besin yemişssin hemde fazla değil. bir öğleni atlamışssın ben çok beğendim.

canım zaten öğleni atladığım için kötü oldu düşünsene nerdeyse 7 saat aç kaldım birden yiyincede şiştim kaldım ama geçici oldu tabii sonrada gece canım bişiler istedi yemedim artık gittim yattım napıyım

cooooook guzel tebrikler ablawim...

evettt kilo bildirimi yapıyorum

benim tartı kaydediyor.su yağ falanda ölçüyor.pazartesi başlarken 67.4 idi.az önce 66.4 gösteriyor ollyyyyyyy

valla burası motivasyon acısından cok yardımcı oldu..67'nin altına indim hemde 5 günde...teşekkürler herkeseeeeee

istemezmiyim ablowum hemde cok isterim...tabii zahmet deyilse

ayy canım valla kendim vermiş kadar sevindim burası öyle yaa nasıl gittiğini anlamıyorsun kiloların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…