- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.921
selam cnm iyiyiz kitap okuyoruzsen napıyosun
bir seneyi geckindir burdayım:))))maşallah sana nekadar güzel kilo vermişssin cnaımburaya nekadar sürede verdin fıstık çok merak ediyorum.
canım pardon geçmişi okuyordum farkında değilim mesajınn. Ben uzun zamandır kitap okumuyorummders kitapları içimi bulandırdıydı kitap görmek sıkıyor artık beni. :)) Okumaya devam devam hehe
bir seneyi geckindir burdayım:))))
anladm cnm.:) kitap okumak iyi geliyor bana dünyadan soyutlanıyorum:))))
kızlaaarrr ilk müjde benden olsun.....hem adetin bitmesi hem de isveçin güzel etkisi ile bu sabah itibariyle tam tamına 73.1imtam tamına 1.3 gitmiş....
yaaa ma hakkaten zormuş bu isveç dieti...
dün yediklerim
sabah 1 fincan kahve 1 küp şeker
ara 3 hurma
öğle 1 tabak ıspanak 1dilim kızarmış ekmek
akşam 2 katı yumurta,1 dilim salam,2 tabak salata
bol bol da suve dün sabah 30 dakka,akşam 30 dakka yürüdüm işe.
bir de akşam kociş de yürüyüşe çıakrdı tam 1 saat hızlı tempo da onunla yürüdüm...
hadi bakalım szilerden de hayır haber inş...
nedense bana gayet güzel geldi hem sağlıklı bir besin yemişssin hemde fazla değil. bir öğleni atlamışssın ben çok beğendim.
gunaydın kısslaarr..
bgn güne çok güzel başladım inşallah öylede gider öncelikle eşimle barıştık geldi ve birlikte psikolağa gitmeyi kabul etti...bu kadar ayrılığın ona yeteceğini düşündüm bende indirdim yelkenleri ama tavrımı sürdürüyorum hala tam olarak gevşemedim
vee sabh ki ikinci güzel haberimde kilom oldu 65,10 olmuşun çok mutlu oldum vallah
cooooook guzel tebrikler ablawim...
bende tam onu sölicektim en son okuduğum kitap serisi açlık oyunlarının serisiydi diye hangi kitabındasın aslıcığım şimdi..ben 1 hafta içinde tüm seriyi bitirmiş çok bağlayıcı bi kitaptı
canım evde aerobic de yapabilirsin ben bi ara yapıyodum felaket terletiyo çok kalori yaktırıyo hem zevklide istersen linklerini paylaşırım burdan..
evet benim içinde iyi olur ama en çok eşime okutmalıyım sanırım ben o kitabı
saol canım senin kilon kaç olmuş sende yazacaksın kilonu biliyorsun değil mi??
evettt kilo bildirimi yapıyorum
benim tartı kaydediyor.su yağ falanda ölçüyor.pazartesi başlarken 67.4 idi.az önce 66.4 gösteriyor ollyyyyyyy
valla burası motivasyon acısından cok yardımcı oldu..67'nin altına indim hemde 5 günde...teşekkürler herkeseeeeee
evettt kilo bildirimi yapıyorum
benim tartı kaydediyor.su yağ falanda ölçüyor.pazartesi başlarken 67.4 idi.az önce 66.4 gösteriyor ollyyyyyyy
valla burası motivasyon acısından cok yardımcı oldu..67'nin altına indim hemde 5 günde...teşekkürler herkeseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?