Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biliyomda daha tartilmadim benim 1 hafta bile deyil basliyali(

olsun üzülme sen kilonu yaz hem aslı kaptanda yazmanı söylemişti en azından başlangıç kilon olarak geçer kayıtlara...
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #5
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #1
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #10
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #9
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #6
linkler bunlar canım hergün birini yap içinde tüm vücudunu çalıştıran egzersizler var hem dans ve müzikle yapılıyo bi çok şey eğlenceli oluyo ben bazen bisiklete binesim gelmeyince bunu yapıyorum felaket terletiyo toksinleri atmak için birebir...

sag ol canim...benim hep kafama takilan bir wey var bir gun egzersiz yapmayi birakirsam yani ara verirsem zarari olurmu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilo bildirimi yapıyorum 75,5
hedefimin gerisinde kaldım ama olsun kilo vermek güzel

Geçmiş olsunnn dudujan. Ben yasmin kullandım ama ben doğum kontrol hapı olarak kullandım kilo yapmadı bende. yasmin piyasadaki en ii haplardan umarım sanada kilo yapmaz.

Hemen hemen herkess kilo veermiş tebrik ederim..

DD hehe aradaolsun ya neyapalım. Hep yiyerekkaçırıyoruz birdefada yemeyelim

melekaysee tebrik ederim. kısa sürede güzel kilo verdin sendeee:))) darısı devamına.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilo bildirimi yapıyorum 75,5
hedefimin gerisinde kaldım ama olsun kilo vermek güzel

Günaydınnnnnnn fıstıkk devamı gelecek merak etmeee tebriklerrr önemli olan azda olsa vermek ya kilitlensekk direnç uygulasak ay ben korkuyorum ondan. Gram gramda olsa vermeye razııyım

Kızlarrrr bende kilomu yazıyorum. perşembe tartıldığımda 65 kg dım.
Bu sabah 63,500 gramım.

İnş. devamıgelir.

bende başlıycam pazartesi inşallah becerebilirsem...

kızlar herkes güzel kilolar vermiş görünüyor herkesi tebrik ediyorum
bu gün güzel bir gün olacak belli

kızlar banada kilo çizelgesi yapabilrmisiniz.. ben lilypie den yaptım ama uzantısını kabul etmedi kk beceremedim sanırım.

canımcımmm yaaa ama ben seni çoookkkkk özledim yaaaaaa((((haydin hemen gel artık(((((

onemli diyil ablawim...hahayyy cok eylenceli zumba dansi yaptinmi hic cok kalori yaktiriyormus...
ya nerden yapıyosun ben de kanal dde gördüm hatta bruda video da paylaştım ama ben ancak 2-3 dakkalık bişey buldum..daha uzununu buldun mu?

tebrik ederim cnım.emin ol bu iradens ana yol,su olarak geri dööncek boşa diil yani kesinlikle....

evet tatlım tahmin ettim zaten,sizi de haklı buluyorum olsun sorun değil yine de gelip burada yazabilirim size değil mi???
okullarda başladı dimi umarım çok güzel bi sene geçirirsiniz tatlım
canımcım özledik yaa seni...hakkaten aslının nosu olsun muhakkak..bak sonra böle vahim sonuçlar oluyo istemeden(ama paylaşım yapman benim de hoşuma gider...beraber üzel muhabbet dönüyo ve gaza gelios...

yok canımcım nette sorunum vardı..çok değerli görümcecim modemi resetlemeyi unutmuş..modem de onun evinde ve onun evine girmek imkansız((o yüzden dün akşam saat 10a kadar bekledim sırf minnet etmemek için..ama baktım ki olcek gibi dil aslıya hemen mesaj attım..yoksa diet tam gaz devamm.dün kıocama pizza yaptım ama tek bir lokma bile yemediiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…