- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.941
biliyomda daha tartilmadim benim 1 hafta bile deyil basliyali(
olsun üzülme sen kilonu yaz hem aslı kaptanda yazmanı söylemişti en azından başlangıç kilon olarak geçer kayıtlara...
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #5
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #1
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #10
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #9
SCVTV.com Jazzercise Aerobics Workout Video / Jazz Cardio Strength Stretch #6
linkler bunlar canım hergün birini yap içinde tüm vücudunu çalıştıran egzersizler var hem dans ve müzikle yapılıyo bi çok şey eğlenceli oluyo ben bazen bisiklete binesim gelmeyince bunu yapıyorum felaket terletiyo toksinleri atmak için birebir...
kızlar kilom 97 artık çok veremiyorumbirde sağ tarafımda bir ağrı vardı doktora gittim sağ yumurtalıkda kist var dedi yasmin diye hap verdi o kilo aldırıyormuş kullananız var mı aranızda çok moralim bozuldu
kızlaaarrr ilk müjde benden olsun.....hem adetin bitmesi hem de isveçin güzel etkisi ile bu sabah itibariyle tam tamına 73.1imtam tamına 1.3 gitmiş....
yaaa ma hakkaten zormuş bu isveç dieti...
dün yediklerim
sabah 1 fincan kahve 1 küp şeker
ara 3 hurma
öğle 1 tabak ıspanak 1dilim kızarmış ekmek
akşam 2 katı yumurta,1 dilim salam,2 tabak salata
bol bol da suve dün sabah 30 dakka,akşam 30 dakka yürüdüm işe.
bir de akşam kociş de yürüyüşe çıakrdı tam 1 saat hızlı tempo da onunla yürüdüm...
hadi bakalım szilerden de hayır haber inş...
canım zaten öğleni atladığım için kötü oldu düşünsene nerdeyse 7 saat aç kaldım birden yiyincede şiştim kaldım ama geçici oldu tabii sonrada gece canım bişiler istedi yemedim artık gittim yattım napıyım
evettt kilo bildirimi yapıyorum
benim tartı kaydediyor.su yağ falanda ölçüyor.pazartesi başlarken 67.4 idi.az önce 66.4 gösteriyor ollyyyyyyy
valla burası motivasyon acısından cok yardımcı oldu..67'nin altına indim hemde 5 günde...teşekkürler herkeseeeeee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilo bildirimi yapıyorum 75,5
hedefimin gerisinde kaldım ama olsun kilo vermek güzel
günaydın kızlar şimdi tartıldım kilom 66.500....
kızlaaarrr ilk müjde benden olsun.....hem adetin bitmesi hem de isveçin güzel etkisi ile bu sabah itibariyle tam tamına 73.1imtam tamına 1.3 gitmiş....
yaaa ma hakkaten zormuş bu isveç dieti...
dün yediklerim
sabah 1 fincan kahve 1 küp şeker
ara 3 hurma
öğle 1 tabak ıspanak 1dilim kızarmış ekmek
akşam 2 katı yumurta,1 dilim salam,2 tabak salata
bol bol da suve dün sabah 30 dakka,akşam 30 dakka yürüdüm işe.
bir de akşam kociş de yürüyüşe çıakrdı tam 1 saat hızlı tempo da onunla yürüdüm...
hadi bakalım szilerden de hayır haber inş...
kızçeler şu 6,5 kiloyu bi verebilsem yaaa.....
canımcımmm yaaa ama ben seni çoookkkkk özledim yaaaaaasüprizzzzzzzzzzzzz meleklerimmmm ben geldimmmmm telf. bağlanmaya çalıştım ve yuppiiiiii başardım yaaaa ofistekip.c mahvolmuş bi halde sabırla yapılmasını bekliyorum tabii b u süreç beni delirtiyor:95::95::95::95::95::95:
ama amaaa ben sizii çok özledimm çok özlüyorum yaaa kızlarrrrrrrrr nasılsın iyimsiinizzz kendinize dikkatt ediiinn olurmuuuu hepinzi öpüyorumm kocamnnnnnnn
siiziii özledim kızlarrrr
ya nerden yapıyosun ben de kanal dde gördüm hatta bruda video da paylaştım ama ben ancak 2-3 dakkalık bişey buldum..daha uzununu buldun mu?onemli diyil ablawim...hahayyy cok eylenceli zumba dansi yaptinmi hic cok kalori yaktiriyormus...
ay kızlar bgün öğleyemeğimdee çok güzel soslar mezeler vardı yemedim tuttum kendimi.
paprika sos, zeytinyağı, ezmeler ekmekler hele sıcacık pufutuk pufutuk gözümün önünde uçuçuşuyorr hala yemedim ama
canımcım özledik yaa seni...hakkaten aslının nosu olsun muhakkak..bak sonra böle vahim sonuçlar oluyo istemedenevet tatlım tahmin ettim zaten,sizi de haklı buluyorum olsun sorun değil yine de gelip burada yazabilirim size değil mi???
okullarda başladı dimi umarım çok güzel bi sene geçirirsiniz tatlım
Kizlar bugunki menum:
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
suanda dusumu aldim, sabah kahvemi iciyorum. bugun 3.gunu diyetimin
fatmacigim bugun izinlimisin ? nasil gecti diyetin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?