- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.961
kaptancigim ben kilo bildirimi yapayim bari. aslinda yarin bildirebilsem daha fazla vermis olurum ama napalim ....
54.5 yeni kilom.
canımcım maddi oalrak nasıl olur bilmiyorum ama eğer ki imkanın varsa bence sadece mutfak tarafının zemini yükseltin ve girişine 1 basamak yaptırın bölece mutfakta kullanım rahat olur..oturma odasının tarafına da çok şık bar tabureleri var metal ayaklı ve parlak renklerle olan.mesela saks mavisi,ya da gri.evine uyan bir renk..aklıma ilk gelen çözüm bu bir mimar oalrak.ama tabiki resim olsa daha da fikir verebilirz takımcak...kızlar benim mutfakla oturma odası bir arada ortada ikisini birbirinden ayıran bizim yemek masası olarak kullandığımız bir bar var oğluş artık büyüdü ve o barın üstünden atlayıp kolayca mutfağa girip ortalığı birbirine katıyodu bizde barı yükselttik
akşam marangoz geldi ben nişandayken 30 cm ayak taktı altına
eve bir geldim şok oldum bizim bar kazulet gibi bişi olmuş çok kaba çok canım sıkıldı akşamdan beri düşünüyorum bu barı nasıl kibarlaştırcam diye kafayı yedim yok çaresi oğluşun mutfak yolunu kesmeninde başka çaresi yok nolcak bilmem
ya canım yazarını da yazar mısın?en son bilinçli sevmek okudum kendini,eşini,ailenin ne kadar önemli oldugnu anlıyorsun.ilişkiler üzerine bir kitap evleneceklere,evlilere,Özgecan'a tavsiye edilir.
gunaydın kısslaarr..
bgn güne çok güzel başladım inşallah öylede gider öncelikle eşimle barıştık geldi ve birlikte psikolağa gitmeyi kabul etti...bu kadar ayrılığın ona yeteceğini düşündüm bende indirdim yelkenleri ama tavrımı sürdürüyorum hala tam olarak gevşemedim
vee sabh ki ikinci güzel haberimde kilom oldu 65,10 olmuşun çok mutlu oldum vallah
evettt kilo bildirimi yapıyorum
benim tartı kaydediyor.su yağ falanda ölçüyor.pazartesi başlarken 67.4 idi.az önce 66.4 gösteriyor ollyyyyyyy
valla burası motivasyon acısından cok yardımcı oldu..67'nin altına indim hemde 5 günde...teşekkürler herkeseeeeee
yaaa aytaçım süpersin sen de aynen devammyaziram yaziram bende yaziyommm...57 kq 200q dan 55 kq 700 q duwmuwum ...yupieeeee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilo bildirimi yapıyorum 75,5
hedefimin gerisinde kaldım ama olsun kilo vermek güzel
Kızlarrrr bende kilomu yazıyorum. perşembe tartıldığımda 65 kg dım.
Bu sabah 63,500 gramım.
İnş. devamıgelir.
bende başlıycam pazartesi inşallah becerebilirsem...
ya selicim bende dayanamam diodum ama kafada bitirmek lazım sanırım...çok aç kalmıyosun inan ki..bol bol zeytinyağlı az salata yiyebilrsin...ıspanak,yumurta etle aran iise daha başka tereddüt yaşamana gerek yok inan ki...sonuçta sadece ve sadece 13 günlük bişey...ondan sonra da karbonhidrat varmış ona başlamıiş millet...kızçeler şu 6,5 kiloyu bi verebilsem yaaa.....
Ay inş. verebilrisin selinay tabi bizde verelim. yaaa nekadar zor diyet yapmak hiç bana göre değil. Çok zorlanıyorum
Oosun nazcom az da olsa gitmesi önemli... haydin bakalım bozmuyoruz bu hafta gerçekten güzel bi derece gelcek çünkü herkesler kilo vermiş....nazcom mutfak için önceki sayfalarda renkli yazıyla bi önerim var..istersen bak..ama foto olsa daha da ii olur..çözümsüz bi sorun dil..hatta daha da şık olcek odan bence....
gelmez mi gelir tabi ki.....ilk hafta kadar çok olamz ama muhakkak ya kilo alman durur ya da az verirsin...
ya selicim bende dayanamam diodum ama kafada bitirmek lazım sanırım...çok aç kalmıyosun inan ki..bol bol zeytinyağlı az salata yiyebilrsin...ıspanak,yumurta etle aran iise daha başka tereddüt yaşamana gerek yok inan ki...sonuçta sadece ve sadece 13 günlük bişey...ondan sonra da karbonhidrat varmış ona başlamıiş millet...
Oosun nazcom az da olsa gitmesi önemli... haydin bakalım bozmuyoruz bu hafta gerçekten güzel bi derece gelcek çünkü herkesler kilo vermiş....nazcom mutfak için önceki sayfalarda renkli yazıyla bi önerim var..istersen bak..ama foto olsa daha da ii olur..çözümsüz bi sorun dil..hatta daha da şık olcek odan bence....
gelmez mi gelir tabi ki.....ilk hafta kadar çok olamz ama muhakkak ya kilo alman durur ya da az verirsin...
ya selicim bende dayanamam diodum ama kafada bitirmek lazım sanırım...çok aç kalmıyosun inan ki..bol bol zeytinyağlı az salata yiyebilrsin...ıspanak,yumurta etle aran iise daha başka tereddüt yaşamana gerek yok inan ki...sonuçta sadece ve sadece 13 günlük bişey...ondan sonra da karbonhidrat varmış ona başlamıiş millet...
kızlar ben çıkıyorum...az ziyaret etmem gereken bikaç arkadaş var işle ilgili..onları hallediyim..bu arada ddün gündüz büro çok yoğundu bende akşam girerim die düşündüm...ama akşam da evde sorun oldu...malum aile apartmanındayız ve 5 katlı..5 kat için tek bi modem aldık daha uygun olsun die.en ii çeken katta 5.kat bekar görümcem kalıyo orda tek başına...arada modemi resetlemek gerektiğine bi türlü alıştıramadık..bi de minnet etmek istemedim dün..ne zaman onlardan bişey istesem bana iki kat pahalıya mal oluyo çünkü..son dakkaya kadar bekledim ama oda olmayınca giremedim..gece sorunu halletmiş sanırsam..sabaha rahat rahat yazdım kilomu çok şükür...kusuruma bakmayın...şu an ofisteyim..bu arada ofise de doğalgaz bağlandı ve her taraf her tarafta..bütün işler duruyo..ben de accık ziyaretlerimi yapıp 4 el temizliğe girişcem..epey batmışş..kociş kabasını almış,yerleri falan silmiş ama detay temizlik istiyo...akşama yine görüşürz...sizi seviyorum ben yaaaa valla bak(yıldız tilbe gibi oldu idare edin artık)
inş.. canım yaaaaçokkk istiyorum şu kütlelerden kurutlmayııgelmez mi gelir tabi ki.....ilk hafta kadar çok olamz ama muhakkak ya kilo alman durur ya da az verirsin...
kızlar ben çıkıyorum...az ziyaret etmem gereken bikaç arkadaş var işle ilgili..onları hallediyim..bu arada ddün gündüz büro çok yoğundu bende akşam girerim die düşündüm...ama akşam da evde sorun oldu...malum aile apartmanındayız ve 5 katlı..5 kat için tek bi modem aldık daha uygun olsun die.en ii çeken katta 5.kat bekar görümcem kalıyo orda tek başına...arada modemi resetlemek gerektiğine bi türlü alıştıramadık..bi de minnet etmek istemedim dün..ne zaman onlardan bişey istesem bana iki kat pahalıya mal oluyo çünkü..son dakkaya kadar bekledim ama oda olmayınca giremedim..gece sorunu halletmiş sanırsam..sabaha rahat rahat yazdım kilomu çok şükür...kusuruma bakmayın...şu an ofisteyim..bu arada ofise de doğalgaz bağlandı ve her taraf her tarafta..bütün işler duruyo..ben de accık ziyaretlerimi yapıp 4 el temizliğe girişcem..epey batmışş..kociş kabasını almış,yerleri falan silmiş ama detay temizlik istiyo...akşama yine görüşürz...sizi seviyorum ben yaaaa valla bak(yıldız tilbe gibi oldu idare edin artık)
kahvaltım öğle yemeği gibi oldu ama akşam semiz otu yemeği yapmıştım ama bugün tartı günü diye yemedim salatayla geçiştirdim aklım onda kaldı sabah tencereye sarıldım
1 tabak semizotu yemeği
1 dilim ekmek
ara olarak kahvemi içcem 1 saat sonra
form çayımıda hazırladım soğumasını bekliyorum
yasemincim kilo çizelgen olmuş tatlım anam 4 kg cık kalmış çabuk mezun olcan sen bacım 1-1,5 aylık işin kalmış ne güzel yav
kilo çizelgemi 65.1 yapamadım bi türlü 65 e yuvarlıyo durmadan artık 100 gıramcığı idare edin
adım İlkin cnm:) Dizi dün muhteşem yy ı izleyememiştim onu netten izledm.kitap Boleyn Kızı:) çok güzel gidiyo kitap 6 7 seri yaılmıyorsam.
afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş karpuzlarda inceysee gayet süper.
kızlar kilom 97 artık çok veremiyorumbirde sağ tarafımda bir ağrı vardı doktora gittim sağ yumurtalıkda kist var dedi yasmin diye hap verdi o kilo aldırıyormuş kullananız var mı aranızda çok moralim bozuldu
kızlaaarrr ilk müjde benden olsun.....hem adetin bitmesi hem de isveçin güzel etkisi ile bu sabah itibariyle tam tamına 73.1imtam tamına 1.3 gitmiş....
yaaa ma hakkaten zormuş bu isveç dieti...
dün yediklerim
sabah 1 fincan kahve 1 küp şeker
ara 3 hurma
öğle 1 tabak ıspanak 1dilim kızarmış ekmek
akşam 2 katı yumurta,1 dilim salam,2 tabak salata
bol bol da suve dün sabah 30 dakka,akşam 30 dakka yürüdüm işe.
bir de akşam kociş de yürüyüşe çıakrdı tam 1 saat hızlı tempo da onunla yürüdüm...
hadi bakalım szilerden de hayır haber inş...
gunaydın kısslaarr..
bgn güne çok güzel başladım inşallah öylede gider öncelikle eşimle barıştık geldi ve birlikte psikolağa gitmeyi kabul etti...bu kadar ayrılığın ona yeteceğini düşündüm bende indirdim yelkenleri ama tavrımı sürdürüyorum hala tam olarak gevşemedim
vee sabh ki ikinci güzel haberimde kilom oldu 65,10 olmuşun çok mutlu oldum vallah
karpuzlar ince değildi sağuk soğuk yuvarladım içim yanmıştı
canım denedim öncekilerde oluyodu mesela bundan önceki çizelgede 66.6 ydı kilom ama bu sefer ne denediysem bi 100 grmı koyamadım yanına demek ki çizelge daha zayıf olduğuma inanıyorcanımcım kilo çizelgesindee 65.100 yap
65,100 kabul etmiyor. Noktayla yani küsüratını koy. Ben öyle yapınca oldu.
tebrikler cnm cok sevindim işlerin yoluna girmesine.inş düzelir her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?