- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.981
canım denedim öncekilerde oluyodu mesela bundan önceki çizelgede 66.6 ydı kilom ama bu sefer ne denediysem bi 100 grmı koyamadım yanına demek ki çizelge daha zayıf olduğuma inanıyorcanımcım kilo çizelgesindee 65.100 yap
65,100 kabul etmiyor. Noktayla yani küsüratını koy. Ben öyle yapınca oldu.
tebrikler cnm cok sevindim işlerin yoluna girmesine.inş düzelir her şey.
Kızlarrrr bende kilomu yazıyorum. perşembe tartıldığımda 65 kg dım.
Bu sabah 63,500 gramım.
İnş. devamıgelir.
ben geldim kızlar işi kırdım bgn :)))
canım denedim öncekilerde oluyodu mesela bundan önceki çizelgede 66.6 ydı kilom ama bu sefer ne denediysem bi 100 grmı koyamadım yanına demek ki çizelge daha zayıf olduğuma inanıyor
çok saol canım inşallah herşey daha güzel olur...
süper tatlım 1.5 kilo tebrikler
msjlarda bi sorun var fazla fazla gidiyo.aslı kaptan onlarıda say lütfen
Kızlarrrr bende kilomu yazıyorum. perşembe tartıldığımda 65 kg dım.
Bu sabah 63,500 gramım.
İnş. devamıgelir.
kilo verenler tebrik ediyorum hepinizi...............
kilo verenler tebrik ediyorum hepinizi...............
tebrik ederim canım...ahyat egrçekten kararlılıkla daha da kaliteli hale geliyor..aynen devamm
bak hem bi erkek işin en zor kararı kabul etmiş eşin,hem takıam girdin hem de bu hafta çok güzel kilo verdin....
aynen devam canımcım....
çok güzel zayıflamışsın canım sanada büyük bi alkışböle devame edersen devamınıda görürsün belki koyduğun hedeften daha da fazla zayıflarsın.
kızlar ben çıkıyorum...az ziyaret etmem gereken bikaç arkadaş var işle ilgili..onları hallediyim..bu arada ddün gündüz büro çok yoğundu bende akşam girerim die düşündüm...ama akşam da evde sorun oldu...malum aile apartmanındayız ve 5 katlı..5 kat için tek bi modem aldık daha uygun olsun die.en ii çeken katta 5.kat bekar görümcem kalıyo orda tek başına...arada modemi resetlemek gerektiğine bi türlü alıştıramadık..bi de minnet etmek istemedim dün..ne zaman onlardan bişey istesem bana iki kat pahalıya mal oluyo çünkü..son dakkaya kadar bekledim ama oda olmayınca giremedim..gece sorunu halletmiş sanırsam..sabaha rahat rahat yazdım kilomu çok şükür...kusuruma bakmayın...şu an ofisteyim..bu arada ofise de doğalgaz bağlandı ve her taraf her tarafta..bütün işler duruyo..ben de accık ziyaretlerimi yapıp 4 el temizliğe girişcem..epey batmışş..kociş kabasını almış,yerleri falan silmiş ama detay temizlik istiyo...akşama yine görüşürz...sizi seviyorum ben yaaaa valla bak(yıldız tilbe gibi oldu idare edin artık)
heheh yok öyleee çifte standartDDD
14 eylülün sayımı yapıldımı kiiiben göremedim.
selam kızlar menümü yazam
sabah 1 yeşil ema,yarım kek
öğlen yoğurtlu patlıcan
akşama allah kerim
Canım teşekkürler.:)) daha fazlasını istemyebilirimDD 59-60 yeter bana sanada alkış sanada alkışş. Bu arada canım gayet formunda gözküyorsunn. Resimlerini çok beğenmek hele hele defneyi ısırmak istiyorum yanakalrından maşallah ona nazar değmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?