Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim kızlar işi kırdım bgn :)))

canımcım kilo çizelgesindee 65.100 yap
65,100 kabul etmiyor. Noktayla yani küsüratını koy. Ben öyle yapınca oldu.
canım denedim öncekilerde oluyodu mesela bundan önceki çizelgede 66.6 ydı kilom ama bu sefer ne denediysem bi 100 grmı koyamadım yanına demek ki çizelge daha zayıf olduğuma inanıyor
tebrikler cnm cok sevindim işlerin yoluna girmesine.inş düzelir her şey.

çok saol canım inşallah herşey daha güzel olur...

Hımssss olsun artık 100 gramın hesabını yapmaya gerek yok dimi hehe

saol canım desteklerin için gerçekten buraya katıldığıma çok memnunum...

aytaç gelirsen hemen ayrılma tatlım seni yakalayıp kesin takıma başlangıç kilolarını öğrenmem lazım gelince bekle biraz

selam kızlar menümü yazam

sabah 1 yeşil ema,yarım kek

öğlen yoğurtlu patlıcan

akşama allah kerim

yarım kek derken şu küçük kekin yarısı yanlış anlaşılma olmasın....

çok güzel zayıflamışsın canım sanada büyük bi alkışböle devame edersen devamınıda görürsün belki koyduğun hedeften daha da fazla zayıflarsın.

Canım teşekkürler.:)) daha fazlasını istemyebilirimDD 59-60 yeter bana sanada alkış sanada alkışş. Bu arada canım gayet formunda gözküyorsunn. Resimlerini çok beğenmek hele hele defneyi ısırmak istiyorum yanakalrından maşallah ona nazar değmesin.

canım benim yaa inşallah en kısa zamanda uzak bir yere taşınırsınız valla en iyisi bile 2 mahalle uzakta olmalı..ayy bizde seni seviyoruz tatlım

saol canım allah sanada nasip etsin tatlı sağlıklı bi bebek inşallaho resimlerin çoğu doğumdan önceki resimlerim yeni resmim pek yok sadece defneyle çekilmiş bi kaç tane var onlarda da vücudum görünmüyo yüzüm çok kilo almaz benim zayıf gözüküyor o yüzden canım sende bişi yok gibi asıl ben seni gayet zayıf gördüm resimlerde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…