Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sabah ki menüm
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
7 tane çeri domatesi
1 salatalık
2 bardak şekersiz çay
ara iki adet bisküvi
öğlen
fesleğenli peynirli yağsız makarna 1 tabak (çok olmuş biraz ama dün bişi yemeyince bütün gün sütüm biraz azalmış kızlar idare edin bunu)
şimdi iki bardak çay içtim

ben gidip defnoşun çamaşırlarını asıcam kızlar onlarda minik minik as as bitmiyo :))

14. TAKIM 223. ETAP

aynalar ( 95,1 / 94,5 / 0,6 / 0,63% )
faTTa83 ( 74,4 / 73,1 / 1,3 / 1,75% )
nazco ( 76,2 /75,5/0,4/0,55%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü
emidaf ( 68,0 / 67,8 / 0,2 / 0,29% )
pinkcat87 ( 64,7 / 64,3 / 0,2 /0,61%)222. etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü
prenses88 ( 55,8 / 54,5 / 1,3 / 2,33% )
selinay2002 ( 67,0 / 66,5/ 0,3 / 0,45%) 222. etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü
gozdee07 ( 58,8 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
dudujan ( 97,9 / 97,0 / 0,9 / 0,92%)
fiyona_07 ( 66,6 / 65,1 / 1,5 / 2,25% )
irras_ ( 87,9 )13.takıma transfer oldu
mihracee (65,0 / 63,5 / 1,5 / 2,31%)yeni üye hedef kilo 60
melekaysee (67,5 / 66,4 / 1,1 / 1,63 %)yeni üye hedef kilo 57
_Aytac_ (

14. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI

Son düzenleme:

eline sağlık canım....

hımssss hiçde öyle değil iştee gayet anne kız forumdasınız. Bu arada aminnn inş..
Ah ben ahhh :)) yani bilim 59 olursam kendimi mutlu hissedeceğim heleki eski kıyafetlerime girersem ooo demeyin keyfimeeee veremezsem yapacak birşey yok zaten bnunlayım ama bu defa çok hırslandım benyaaa vericem.

eline sağlık tatlım.ben yüzde olayını anlamadım o nedir bir de ikiye bölününce ne oluyor onu da anlamadım

verirsin canım verirsin ben yavaş yavaş eski kıyafetlerime girmeye başladım ama hala sıkıyolar ilk başlarda dizlerden yukarı çıkmıyodu pantolonlar şimdi en azından içine girebiliyorum inşallah bir aya kadar hiç bişi kalmıycak.ben altmışa gelince yeni hedef belirliycem kendime aslında benimde niyetim 55 kilo olmak fakat birden o kiloya düşemem motivasyon bakımından da çok uzak kalır bu kilo diye 60 dan daldım olaya hep birlikte zayıflıycaz canım burda inşallah merak etme :82::82:

hIMSSS GÜZEL BİR KAHVALTI AFİYET OLSUN.
D DEFNECİĞİ İHMAL ETMEK YOK ANNESİ O EMDİKÇE SENİN ENERJNİ ALIR ZATEN O YÜZDEN ARADA ÖYLE OLUR.
BAK KIYAFETLERİNİ ASARKEN BİLE KOLLAR AŞAĞI YUKARI AŞAĞI YUKARI HAREKETLE KALORİ YAKACAKSIN ANNESİ KIZIN HER AŞAMADA SANA DESTEK.

:))) güzel bir tablo hehehe eline sağlıkk

hımsss ne güzel motive oluyorsundur gördükçeee zayıfladığını hehe. Bende daha birşey fark etmedi edince belki fikrim değişir ama bana çok zayıflık yakışmıyor yüzüm küçülüyor gözlerr çöküyor falan:))

hımss bu arada gerçekçi bir kilo kaybı hedefi daha çok motive eder dediğin gibi. Böyle ii olmuş verdiğinde tekrar hedef belirlemek mantıklı canım.

hımss anladım canım pardon:)))) ozaman bekleyeceğizzz küçüğü

eline sağlık tatlım.ben yüzde olayını anlamadım o nedir bir de ikiye bölününce ne oluyor onu da anlamadım

sağol tatlım izinli olanların ve bildirimde bulunmayanların gelmediği hafta süresine bölünüyor kiloları diğerlerine haksızlık olmasın diye
yüzdelerde verilen kilo yüzdeleri dereceler onlara göre ayarlanıyor

canım işler yoluna girmeye başlamış çok sevindim inş bütün sorunlarınızı çözersiniz şeker ama kararlı davran bu çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…