- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.021
sağol tatlım izinli olanların ve bildirimde bulunmayanların gelmediği hafta süresine bölünüyor kiloları diğerlerine haksızlık olmasın diye
yüzdelerde verilen kilo yüzdeleri dereceler onlara göre ayarlanıyor
14. TAKIM 223. ETAP
aynalar ( 95,1 / 94,5 / 0,6 / 0,63% )
faTTa83 ( 74,4 / 73,1 / 1,3 / 1,75% )
nazco ( 76,2 /75,5/0,4/0,55%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü
emidaf ( 68,0 / 67,8 / 0,2 / 0,29% )
pinkcat87 ( 64,7 / 64,3 / 0,2 /0,61%)222. etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü
prenses88 ( 55,8 / 54,5 / 1,3 / 2,33% )
selinay2002 ( 67,0 / 66,5/ 0,3 / 0,45%) 222. etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü
gozdee07 ( 58,8 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
dudujan ( 97,9 / 97,0 / 0,9 / 0,92%)
fiyona_07 ( 66,6 / 65,1 / 1,5 / 2,25% )
irras_ ( 87,9 )13.takıma transfer oldu
mihracee (65,0 / 63,5 / 1,5 / 2,31%)yeni üye hedef kilo 60
melekaysee (67,5 / 66,4 / 1,1 / 1,63 %)yeni üye hedef kilo 57
_Aytac_ ( 57,2 / 55,7 / 1,5 / 2,62 %) yeni üye hedef kilo 50
14. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI %1,36
canım işler yoluna girmeye başlamış çok sevindim inş bütün sorunlarınızı çözersiniz şeker ama kararlı davran bu çok önemli
kızlar aytaç gelmedi ben artık listeyi önceki bildirimine göre yayınlıyorum süre doldu
sen onu mu diyordun ben yanlış anladım
tatlım bu bildirdiği kiloların diyete başladığı kilolarmı yoksa takıma başladığı kilolarmı bunu öğrenmemiz lazım bize takıma başladığı kilo lazım
kaçıncı olduk acaba kızlar.....
Takımlar arasında da yarıma var dimi
evet canım asıl yarışma takımlar arasında aslı hep söylerdi kaçıncı olduğumuzu bugün giremedi....
saol canım ama yok kararlıyım zaten canım çünkü bebiş var artık bişeylerin değişmesi lazım yoksa ne zaman sinirleneceğini bilemediğim bi adamla bebekle aynı evin içinde olmaz.çocuğumun psikolojisi söz konusu...
nazlıcığım şimdi biz böle bildirimleri yapınca yüzdeleri toplanıp diğer takımlarlamı karşılaştırılıyor??birde takımların kilo ortalama listeleri bi yerde mi yayınlanıyor yoksa sadece kaptanlar mı görüyor???çok soru sordum ben bgn ama ne zamandır merak ediyordum ben bunları
takıma başladığıdır sanırsam ama ztn deneme süresinde değilmi canım.......
kaçıncı olduk acaba kızlar.....
slm kızçelerrben geldiimmmmm.
slm kızçelerrben geldiimmmmm.
çok haklısın tatlım bebek olunca herkez kendini ayarlamak zorunda hayatı değişiyor insanın eşinde bu duruma bir an önce uyum sağlar inş erkekler bebek olduktan sonra biraz zorlanıyorlar canım yeni hayata uyum sağlamakta sanki eski ilgiyi kaybetmiş gibi hissediyorlar herhalde
evet tatlım takımlar arası ve bireyseller bu yüzdelere göre sıralanıyor
takımların ortak paylaşım topiğinde yayınlanıyor herkez görebilir
cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım topiği
tatlım bu hafta onu listeye aldı aslı bana telde listeyi söyledi bende yayınladım artık
daha yapılmadı liste ama derece var kızlar
merhba kızlar nasılsnız?
kahvaltım:
1 yumurta haslanmıs
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
1 t.k.incir reçeli
ara yok
öğle yemeği
4 kasık fasulye
1 kase yogurt
ara
3 murdum erigi
çok güzel birr menü olmuş canım benim afiye tolsun pıt pıt yağ olmasın akşama dikkat:))
akşama balık var..hemde fırında süper olacak hem balıgı severim hemde cok yememde sakınca yok yanına da mevsim salata of of acıktımmmmm..ara öğünüm kesmedibişiyler dah mı yesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?