Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saol canım açıklama için çok anlamasam da :44::44: anlar gibi oldum biraz :))

kızlar aytaç gelmedi ben artık listeyi önceki bildirimine göre yayınlıyorum süre doldu

canım işler yoluna girmeye başlamış çok sevindim inş bütün sorunlarınızı çözersiniz şeker ama kararlı davran bu çok önemli

saol canım ama yok kararlıyım zaten canım çünkü bebiş var artık bişeylerin değişmesi lazım yoksa ne zaman sinirleneceğini bilemediğim bi adamla bebekle aynı evin içinde olmaz.çocuğumun psikolojisi söz konusu...

kızlar aytaç gelmedi ben artık listeyi önceki bildirimine göre yayınlıyorum süre doldu

nazlıcığım şimdi biz böle bildirimleri yapınca yüzdeleri toplanıp diğer takımlarlamı karşılaştırılıyor??birde takımların kilo ortalama listeleri bi yerde mi yayınlanıyor yoksa sadece kaptanlar mı görüyor???çok soru sordum ben bgn ama ne zamandır merak ediyordum ben bunları

takıma başladığıdır sanırsam ama ztn deneme süresinde değilmi canım.......

çok haklısın tatlım bebek olunca herkez kendini ayarlamak zorunda hayatı değişiyor insanın eşinde bu duruma bir an önce uyum sağlar inş erkekler bebek olduktan sonra biraz zorlanıyorlar canım yeni hayata uyum sağlamakta sanki eski ilgiyi kaybetmiş gibi hissediyorlar herhalde

evet tatlım takımlar arası ve bireyseller bu yüzdelere göre sıralanıyor
takımların ortak paylaşım topiğinde yayınlanıyor herkez görebilir
cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım topiği

takıma başladığıdır sanırsam ama ztn deneme süresinde değilmi canım.......

tatlım bu hafta onu listeye aldı aslı bana telde listeyi söyledi bende yayınladım artık
kaçıncı olduk acaba kızlar.....

daha yapılmadı liste ama derece var kızlar

merhba kızlar nasılsnız?

kahvaltım:
1 yumurta haslanmıs
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
1 t.k.incir reçeli

ara yok

öğle yemeği
4 kasık fasulye
1 kase yogurt

ara
3 murdum erigi

slm kızçelerr ben geldiimmmmm.

çatlak kız, öznur, özledik seni nerelerdesin arasıra gelde havamız şenlensin kuzu......

hadi inşallah bakalım

merhba kızlar nasılsnız?

kahvaltım:
1 yumurta haslanmıs
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
1 t.k.incir reçeli

ara yok

öğle yemeği
4 kasık fasulye
1 kase yogurt

ara
3 murdum erigi

çok güzel birr menü olmuş canım benim afiye tolsun pıt pıt yağ olmasın akşama dikkat:))

Kızlar ben dün kayınvalidemdeydim hatun çok güzel şeyler yapmışttııı çok zor tuttum kendimi.
her perşembe ondayız anne dedim biz diyetteyizz böyle güzel sofralar hazırlama bizee.Eşime çok zor olduD eşimin lokmalarını saydım resmenDD
tamam birdaha tek çeşit yapayım dedi saolsun.DD

kızlar akşam ebru şallınınplates cd sini kopyalayamadım bu akşam eşimden rica edicem aklımda unuttum sanmayın

kızlar canım cok sıkıldı bugün ücretli öğretmenlikler belli oldu.ben seçilmemişim.gerçi üzülmeme gerek yok çünkü elimden gelen birşey yok şans ve büyük oranda TORPİL işi.neyse bakalım kısmet değilmiş.ama üzülüyo insan önümüzdeki maçlara bakıcaz artık formasyon ve kpss.kpss kursuna yazılcam bu sene.formasyon olsun olmasın.:/

akşama balık var..hemde fırında süper olacak hem balıgı severim hemde cok yememde sakınca yok yanına da mevsim salata of of acıktımmmmm..ara öğünüm kesmedi bişiyler dah mı yesem?

hımss bende dünyedim balık mevsimini açtık yavaşçaa:)) bend eçok severim..şimdiden afiyet olsun.
Ara öğün yeter 3 tane erik yemişssin su iç bakim:)). bende az önce 1 tane mürdüm eriği yedim 2.yi yemedim.

akşam yemeğine ne kaldı:))) söz ver bakim yememek içn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…