- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.221
hoşbulduk aslıcığım özledik valla seni benim haftasonu sessiz sakin süper..dün ne yaptın btn gün elektriksiz ...
evet canım yaptı hemde çok üstüme geldi bi aralar yaa bi çok şeyin etkisi vardı küslüğümüzde erkekler doğum dan sonra değişiyo diyolardı bana ben inanmıyordum benim kocam değişmez diyordum ama gerçekten çok bocalıyolar...artık nelerin korkusunu yaşadıysa içinde benden çok pis çıkarmıştı şu üç ayda hala içim kırgın ama bebeğimin hatırı var kendisine söledim defne olmasaydı çoktan bırakmıştım seni diye..neyse geçti gitti inşallah bir daha yaşamam çünkü bu kadar sabırlı olamam heralde...
kızlar burda yolda iş makineleri çalışıyor yolu kazıyorlar sanki evin içinde çalışıyo gibiler delirciiiiiiiiiiim
:84::84::84::84::84::84::84:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
slm kızlar nasılsınız....
olabilirsin istersen....özge ben karar verdim sadece cuma sabah ac karnına tartılacağım.bayrama kadar 59 falan olur muyum ya hızlı vermek istemiyorum
yogurt dimi aksama yogurltlu corba var zaten Azerbaycanda "Doga" diyoruz icerim bir guzel ...
tewekkur ederim....yok ablawim ne elma diyeti ben sadece elma yemeyi daha dogrusu meyve yemeyi seviyorum yesil elma saglikli oldugu icin elma yiyorum....
kızlar burda yolda iş makineleri çalışıyor yolu kazıyorlar sanki evin içinde çalışıyo gibiler delirciiiiiiiiiiim
:84::84::84::84::84::84::84:
ben geldim
seliii nasılsın canım
ben geldim
seliii nasılsın canım
kıs konuşman düzeldi senin ha valla....
ben geldim
seliii nasılsın canım
ablisler yagsiz corba bol yogurt su +sebzeler istediyim kadar ice bilirmiyim acep???:)))))
kıs salata dışında hiçbir yiyeceği sınırsız tüketme sana tavsiyem....
iyiyim kuzum napim çocuklarla uğraşıyorum,sen nasılsın...
aslıcım yarın arkadaşımızın düğünü varda giremeyebilirim haberin olsun canım...
hos geldinnnnn...eeeee bende geldim:))))
ablisler yagsiz corba bol yogurt su +sebzeler istediyim kadar ice bilirmiyim acep???:)))))
bende iyiyim canım ama hiçbirşey yiyemiyorum 2 gündürcanım kitap okudum zaten öğlene kadar okuldaydım
inş allah bir daha göstermez canım
ah canım çok kötü olmuş inş çabuk biter
slm kızlar iyiyim ben siz nasılsınız
bende iyiyim canım ama hiçbirşey yiyemiyorum 2 gündür
ayy ne güzel darısı başımıza...
selam kızlar nasıısınız bakalım
sabah kahvaltım1 fincan kahve
yarım domates
1 dilim peynir
1 çay kaşığı bal
2 zeytin
1 dilim ekmek
saol canım aynılarından sanada :)) gittiğin yerlerde az yersin inşallah ben çok zorlanıyorum valla herşeyin ucundan ucundan ısırıyorum kimsenin kalbi kırılmasın diye sende öle yap laf karıştır araya o zaman fark etmiyolar ne yediğini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?