Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbulduk aslıcığım özledik valla seni benim haftasonu sessiz sakin süper..dün ne yaptın btn gün elektriksiz ...

canım kitap okudum zaten öğlene kadar okuldaydım

inş allah bir daha göstermez canım

kızlar burda yolda iş makineleri çalışıyor yolu kazıyorlar sanki evin içinde çalışıyo gibiler delirciiiiiiiiiiim
:84::84::84::84::84::84::84:

ah canım çok kötü olmuş inş çabuk biter

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız

slm kızlar nasılsınız....

slm kızlar iyiyim ben siz nasılsınız

özge ben karar verdim sadece cuma sabah ac karnına tartılacağım.bayrama kadar 59 falan olur muyum ya hızlı vermek istemiyorum
olabilirsin istersen....

yogurt dimi aksama yogurltlu corba var zaten Azerbaycanda "Doga" diyoruz icerim bir guzel ...

tewekkur ederim ....yok ablawim ne elma diyeti ben sadece elma yemeyi daha dogrusu meyve yemeyi seviyorum yesil elma saglikli oldugu icin elma yiyorum....

kıs konuşman düzeldi senin ha valla....

kızlar burda yolda iş makineleri çalışıyor yolu kazıyorlar sanki evin içinde çalışıyo gibiler delirciiiiiiiiiiim
:84::84::84::84::84::84::84:

ayyy kolay gelsin sana....

iyiyim kuzum napim çocuklarla uğraşıyorum,sen nasılsın...

bende napıyım canım dinlenmeye çalışıyorum

aslıcım yarın arkadaşımızın düğünü varda giremeyebilirim haberin olsun canım...

tamam canım

hos geldinnnnn...eeeee bende geldim:))))

sende hoşgeldin canım

ablisler yagsiz corba bol yogurt su +sebzeler istediyim kadar ice bilirmiyim acep???:)))))

canım sınırsız olmaz
1 kase çorba
1 tabak sebze

sabah-öğle

1 kk kadar peynir
2 zeytin
2-3 tatlı kaşığı reçel
2-3 çatal patates kızartması
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

ara olarakta yağsız tutsuz patlamış mısır yiyecem doktorlarda öneriyor diyette hemde canım istedi

kızlar yeni geldim yorgunluktan bitkinlikten ölüyorum.bgn sabah 6 da yattm 11 de kalktım ve dersane bakmak için baya gezdim..formasyon işim belli olsun öyle yazılcam.sizler naptınız

merhaba kızlar ben geldimm neyaptınız bakalım ben yokkenn. bir geçmişe bakayım n eler kaynamtışssınız.
öğlen gezmedeydim ah ne sofralar kuruldu ama hakim oldum kendime.
bu arada öğünlerimi yazayım.

sabah kahhvaltı yapmadım.
öğlen
5 yk mantı
3 yk patlıcan közlemesi
3 yk biber közlemesi
salata bolca suuu
(tatlı yemedim pasta yemedim kurabiye yemedim)

akşam yemk yemeyeceğim sadece az çorba içeceğim.

canım vallaa seni tebrik ediyorum nasıl başarıyorsun küstürmemeyi:))
bana çok ısrar ettiler küstüler mecburen yedim yawss ama dikkat ettim yinede ağırlı salata yemeye çalıştım birde salataları ben yaptım yağlaırnı az az koydum DD kurtardım durumu birazda olsa.. Allahtan çok gezeğim yok çalışıyorumdaa gezemiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…