Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım senin kahvaltılaırnıda çok beğeniyorummm afiyet olsunn.
bu arada patlamış mısır olayına çok sevindim dün akşam çok canım istedi ama yapmadı diyetteyiz diye. arada yapabilirm yanii ayy çok mutlu oldum.

kızlar yeni geldim yorgunluktan bitkinlikten ölüyorum.bgn sabah 6 da yattm 11 de kalktım ve dersane bakmak için baya gezdim..formasyon işim belli olsun öyle yazılcam.sizler naptınız

merhaba canımm inş. istediğin gibi ii bir kurs bulabilirsin.. bu arada formasyon için başvurduğun bir üni varmı.
başvuru sonucunumu bekliyorsun.

oglen aksam yemeyim

2 kucuk salatalik+2 kase corba:))arada falanda cay+ 2 kucuk kasik recel
iste bu kadar wimdide yuruyuse cikiyom opuyommmmmmmm hepinizi tek tek

merhaba kızlar öğle yemeğimi yazayım

1 biber ve 1yumurtayla omlet 1 bardak yeşil cay
2 dilim ekmek

ara
1 salkım üzüm
2 badem
2 ceviz

canım patlamış mısırda vücuda cok yararlı bir madde vardı adını hatırlamıyorum ve diyetlerde 1 su bardağı ara öğün olarak veriliyor.hatta gün içinde ara öğün yapılmamışsa 2 su bardağı yenilebilir.

bende iyiyim canım ama hiçbirşey yiyemiyorum 2 gündür

hayırdır canım hasta mısın

tşk edrm canım

kızlar bir daha giremem bugun
kendinize iyi bakın..hoşçakalın şekerlerrr

güle güle canım

selam kızlar bende geldim kısa süreline tabiiki

hoşgeldin canım niye kısa süreliğine kocanın yanına gitcen dimi

kızlar ben dünün sayımını yapıp geliyim uyuyacam valla yorgunluktan daha banyo yapmam lazım

Canim ellerine saglik, hem kaptan olup hem sayim yapmak zor olsa gerek :) istersen sen yapma senin yerine biz yapalim. Kuralmi bilmiyorum ama?
enerji icin redbull oneririm . cok iyi ayakta tutuyor. Alkol yok icinde. bagimlilkta yapmiyor, yapsa ben burda esimle bagimli olurdum simdiye kadar:))

kızlar bende çıkıyorum..artık ütümü yapıp ancak hazırlanırım....çok öptüm pazar günü gelirim..çok öptüm...

Ya fatmacigim seninle hic karsilasamiyoruz ? diyet iyi gidiyordur umarim. calistigin icin iyi dayaniyorsun masallah. ama sonucu gorunce 13 gun sonra sende sasircan. ve bu diyet bagimlilik yapiyor unutma

ellerine saglik aslicigim...

Canim iyi hatirlattin, bende bugun bu karisima baslayim. beraber destek olmus oluruz birbirimize. daha once bir ay yapmistim. 2 sise elma sirkesi bitirdim incelme oldu bende cok iyi.

ben 2 litre ilik suyun icine 10 yemek kasigi elma sirkesi koyuyorum, bali az koyuyorum 4 yemek kasigi. oda sicakliginda birakiyorum, dolaba koymuyorum. bide gunde 2 kere ciiyorum.

menümü yazıım hemen
ara 1 salkım üzüm
öğle yemeği
1 tabak taze fasülye
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
ara 1 salatalık
3 tane cips oğluşun mısır cipsinden tırtıkladım
akşam salatalık yiyicem

sağol canım
mesaj sayımı ile ilgili bir kural yok canım her takım kendi içinde kurallar koyuyor
benim için sorun yok canım sırayla yapıyoruz işte ne güzel tşk edrm

benim söyle güzel bir masaja ihtiyacım var bide yakışıklı biri yapsa tam olacak

çok sinir bir problemim var bizim burda yol çalışması yapıyolardıya ben sinir olup kulaklarıma pamuk tıkayıp kitap okudum kapı camda kapalı o arada bu akıllılar yolu kapatmışlar yolun başına kilit parke taşlarını boşaltmışlar geçiş yok
herkez arabasını aşağıya almış benim araba evin önünde mahsur kaldı 3 gün kapalıymış yol napçam hiç bilmiyorum kociş gelsin yeni açılmış bi tepe yolu vardı ordan arabayı çıkarmaya çalışıcaz çok sinir yaaaaa kimsede bana bişi dememiş evde yokum sanmış herkez

bide ben bu gün hep aç hissettim kendimi yediklerimden hiç doymadım karnım hep guruldadı
var bugün bende bi terslik ya hayırlısı
:97::97::97::97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…