- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.241
bende yazayim
Kahvalti:cay+recel...1 tane kucucuk cikolata...2yesil elma
Ara falan yok
ablisler yagsiz corba bol yogurt su +sebzeler istediyim kadar ice bilirmiyim acep???:)))))
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2-3 tatlı kaşığı reçel
2-3 çatal patates kızartması
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
ara olarakta yağsız tutsuz patlamış mısır yiyecem doktorlarda öneriyor diyette hemde canım istedi
kızlar yeni geldim yorgunluktan bitkinlikten ölüyorum.bgn sabah 6 da yattm 11 de kalktım ve dersane bakmak için baya gezdim..formasyon işim belli olsun öyle yazılcam.sizler naptınız
selinayın söylediğine katılıyorumm. ama sadece çorbaysa menün belki iki kasede içebilriisn.
canım senin kahvaltılaırnıda çok beğeniyorummm afiyet olsunn.
bu arada patlamış mısır olayına çok sevindim dün akşam çok canım istedi ama yapmadı diyetteyiz diye. arada yapabilirm yanii ayy çok mutlu oldum.
bende iyiyim canım ama hiçbirşey yiyemiyorum 2 gündür
canım senin kahvaltılaırnıda çok beğeniyorummm afiyet olsunn.
bu arada patlamış mısır olayına çok sevindim dün akşam çok canım istedi ama yapmadı diyetteyiz diye. arada yapabilirm yanii ayy çok mutlu oldum.
kızlar bir daha giremem bugun
kendinize iyi bakın..hoşçakalın şekerlerrr
selam kızlar bende geldim kısa süreline tabiiki
kızlar ben dünün sayımını yapıp geliyim uyuyacam valla yorgunluktan daha banyo yapmam lazım
kızlar bende çıkıyorum..artık ütümü yapıp ancak hazırlanırım....çok öptüm pazar günü gelirim..çok öptüm...
15 eylül mesaj sayısı
aynalar *** 30
faTTa83 *** nette sorun vardı
nazco *** 13
emidaf *** izinli
pinkcat87*** 11
prenses88 *** 12
selinay2002***11
dudujan *** izinli
fiyona_07 ***15
mihrace***46
melekaysee***29
_Aytac_ ***15
kızlar ben ballı elma sirkesine başladım hem saç dökülmelerinden dolayı hemde metabolizmayı felaket hızlandırıyo ben ilk hafta başladığımda yapmıştım sonra bırakmıştım..şimdi 3. haftam kilo vermem durmasın diye de başladım biraz çünkü vücut belli bi süre sonra yavaşlatıyomuş kilo verimini...hem yeşil çay hem bu metabolizmamı turboya bağlıycam bu hafta
eşimle bayadır küstük yaa kızlar dün bana sen amma kilo vermişsin dedi..boynuna atlıyıverecektim öle diyince ama tuttum..kendimi ağırdan satıyom çünkü hehehe
Canim ellerine saglik, hem kaptan olup hem sayim yapmak zor olsa gerek :) istersen sen yapma senin yerine biz yapalim. Kuralmi bilmiyorum ama?
enerji icin redbull oneririm . cok iyi ayakta tutuyor. Alkol yok icinde. bagimlilkta yapmiyor, yapsa ben burda esimle bagimli olurdum simdiye kadar:))
hoşgeldin canım niye kısa süreliğine kocanın yanına gitcen dimi
merhaba canımm inş. istediğin gibi ii bir kurs bulabilirsin.. bu arada formasyon için başvurduğun bir üni varmı.
başvuru sonucunumu bekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?