Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet tatlım gelmek üzeredir artık eli kulağında

hımm :92::92::92::92:

kötü olmuş ya arabasız mı kaldın canım

bide ben bu gün hep aç hissettim kendimi yediklerimden hiç doymadım karnım hep guruldadı
var bugün bende bi terslik ya hayırlısı
:97::97::97::97::97::97::97:

bazen oluyor canım ne kadar yesen doymuyorsun ama şeytana uymak yok

hımm :92::92::92::92:

kötü olmuş ya arabasız mı kaldın canım

bazen oluyor canım ne kadar yesen doymuyorsun ama şeytana uymak yok

evet aslı arabasız kaldım bizim ev biraz şehir dışında bizim köy demek lazım aslında sınırda bir site arabasız şehre inmek çok zor efeyle hayatta yürünmez üstünede bu yol çalışmasından dolayı dolmuş güzergahını değiştirmişler çevre yolundan gidiyo ona ulaşmakta zor eşime gel bizi al bir yere gitçez desem hayatta işini bırakıp gelmez bu araba burdan çıkmazsa resmen mahsurum üç gün evde
:96::96::96::96::96::96::96:

Rica ederim canim. ins ilerde yakisikli bir es de bulursun , her aksam masaj yaptirirsin , bugunlerin acisini cikarirsin:))

Ayy gercekten zor bir durum. En azindan kapini calip komsun haber verseydi . Ama dert etme, 3 gun evde islerini halledersen, sorun degil yani :) ins esin geldiginde arabayi cekebilirsiniz..

inş canım çıkarabilirsiniz ordan arabayı

bugunki menum

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

kizlar dunki menum cok azdi ve aksam caya gittigimde, cayin yaninda 2 tane elmali kurabiye, 2 dilimde borek yedim( yani diyeti bozmus oldum aksam menusunu

artik bugun devam ediyorum 5.gunden.

oyyyyy benimde ihtiyacım var o masaja bizimki yapmaz sevmez ne bahtsızlık

Rica ederim canim. ins ilerde yakisikli bir es de bulursun , her aksam masaj yaptirirsin , bugunlerin acisini cikarirsin:))

inş canım ama bana yaptırmasında masajı sonra

kizlar dunki menum cok azdi ve aksam caya gittigimde, cayin yaninda 2 tane elmali kurabiye, 2 dilimde borek yedim( yani diyeti bozmus oldum aksam menusunu

artik bugun devam ediyorum 5.gunden.

canım keşke birer tane yeseydin

oyyyyy benimde ihtiyacım var o masaja bizimki yapmaz sevmez ne bahtsızlık

bende şart koşarım masaj yoksa o işte yok diye

inş canım ama bana yaptırmasında masajı sonra

canım keşke birer tane yeseydin

bende şart koşarım masaj yoksa o işte yok diye

caim birer tane yedim, cok hosuma gitti gene aldim, ayrica kucuk bir kac dilim kabak tatlisida yedim, ou soylemeyi unuttum:26::26:

kızlar ben geldim...
yemekti temizlikti defnenin uykusuydu derken daha şimdi oturabildim..kızlar menümü yazıyım hemen
kahvaltımı yazmıştım
öğlen
yarım tabak yağsız makarna
az şekerli kayısı hoşafı
arada yulaf ezmesiyle 1 kaşık yoğurt
akşam
5 kaşık barbunya
6 kaşık makarna
yarım kase salata
arada 5 adet fındık yedim
3 bardak ballı elma sirkesi içtim 4 bardak da yeşil çay içtim

spor yapamadım yatmadan bi mekiğimi çekebilirm bgn artık

aslıcığım ben yarın giremeyebilirim gezmeye gideceğiz..belkim öğleden sonra erken gelirsek girerim ama giremezsem de beni izinli sayabilirmisin acebe..

fatta83 +i+++i+
prenses88 +++++++
aynalar +++++++
fiyona_07 +++++++
mihracee +++++++
selinay2002 +++++++
nazco +-+++++
pinkcat87 +++++++
emidaf ii+iiii
dudujan iiiiii+
melekayse +++++++
aytac ++++

arada erkek arkadaşımla ilgilendiğim için bikaç yanlışım olabilir ama büyük bi yanlış yok.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…