- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.261
evet tatlım gelmek üzeredir artık eli kulağında
çok sinir bir problemim var bizim burda yol çalışması yapıyolardıya ben sinir olup kulaklarıma pamuk tıkayıp kitap okudum kapı camda kapalı o arada bu akıllılar yolu kapatmışlar yolun başına kilit parke taşlarını boşaltmışlar geçiş yok
herkez arabasını aşağıya almış benim araba evin önünde mahsur kaldı 3 gün kapalıymış yol napçam hiç bilmiyorum kociş gelsin yeni açılmış bi tepe yolu vardı ordan arabayı çıkarmaya çalışıcaz çok sinir yaaaaa kimsede bana bişi dememiş evde yokum sanmış herkez
bide ben bu gün hep aç hissettim kendimi yediklerimden hiç doymadım karnım hep guruldadı
var bugün bende bi terslik ya hayırlısı
:97::97::97::97::97::97::97:
hımm :92::92::92::92:
kötü olmuş ya arabasız mı kaldın canım
bazen oluyor canım ne kadar yesen doymuyorsun ama şeytana uymak yok
sağol canım
mesaj sayımı ile ilgili bir kural yok canım her takım kendi içinde kurallar koyuyor
benim için sorun yok canım sırayla yapıyoruz işte ne güzel tşk edrm
benim söyle güzel bir masaja ihtiyacım var bide yakışıklı biri yapsa tam olacak
çok sinir bir problemim var bizim burda yol çalışması yapıyolardıya ben sinir olup kulaklarıma pamuk tıkayıp kitap okudum kapı camda kapalı o arada bu akıllılar yolu kapatmışlar yolun başına kilit parke taşlarını boşaltmışlar geçiş yok
herkez arabasını aşağıya almış benim araba evin önünde mahsur kaldı 3 gün kapalıymış yol napçam hiç bilmiyorum kociş gelsin yeni açılmış bi tepe yolu vardı ordan arabayı çıkarmaya çalışıcaz çok sinir yaaaaa kimsede bana bişi dememiş evde yokum sanmış herkez
evet aslı arabasız kaldım bizim ev biraz şehir dışında bizim köy demek lazım aslında sınırda bir site arabasız şehre inmek çok zor efeyle hayatta yürünmez üstünede bu yol çalışmasından dolayı dolmuş güzergahını değiştirmişler çevre yolundan gidiyo ona ulaşmakta zor eşime gel bizi al bir yere gitçez desem hayatta işini bırakıp gelmez bu araba burdan çıkmazsa resmen mahsurum üç gün evde
:96::96::96::96::96::96::96:
sağol canım
mesaj sayımı ile ilgili bir kural yok canım her takım kendi içinde kurallar koyuyor
benim için sorun yok canım sırayla yapıyoruz işte ne güzel tşk edrm
benim söyle güzel bir masaja ihtiyacım var bide yakışıklı biri yapsa tam olacak
Rica ederim canim. ins ilerde yakisikli bir es de bulursun , her aksam masaj yaptirirsin , bugunlerin acisini cikarirsin:))
kizlar dunki menum cok azdi ve aksam caya gittigimde, cayin yaninda 2 tane elmali kurabiye, 2 dilimde borek yedim( yani diyeti bozmus oldum aksam menusunu
artik bugun devam ediyorum 5.gunden.
oyyyyy benimde ihtiyacım var o masaja bizimki yapmaz sevmez ne bahtsızlık
oyyyyy benimde ihtiyacım var o masaja bizimki yapmaz sevmez ne bahtsızlık
inş canım ama bana yaptırmasında masajı sonra
canım keşke birer tane yeseydin
bende şart koşarım masaj yoksa o işte yok diye
Aslicigim, bilgisayar cok donuyor ya ben cikiyorum. birazdan misafirim gelicek. gorusuruz .
aslıcığım ben yarın giremeyebilirim gezmeye gideceğiz..belkim öğleden sonra erken gelirsek girerim ama giremezsem de beni izinli sayabilirmisin acebe..
merhaba kızlar öğle yemeğimi yazayım
1 biber ve 1yumurtayla omlet 1 bardak yeşil cay
2 dilim ekmek
ara
1 salkım üzüm
2 badem
2 ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?