Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hımsss bunu sevdim gerçektenn araştırayım bir merak ettim . canım bilgiler için teşekkürler.

bu nedir canım ben birşey anlamadımm yaaa

görüldüğü gibi bu saatte ayaktayım.benim bıdıkın uyanası tuttu bgn:))dudujan sen napıyosun kız bu saatte yatıp uyusana yahuu ilerde insanı aratıyolar bak böle uykuya :)))))

canım bu ne gerçekten msj sayımlarımı :44::44::44:

günaydınn meleklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:87::87::87::87::87::87::87::87: 14. takımın çıtır hatunlarıııııııııııııııııııııııııııııııı

canlarımmmmm süpriz yaptım yineee ablamın p.c sayesındeee ablama geldim bu saate kadar oturduk sohbet v.s anca p.c elime aldımmmmmm ve hemncikk didiiimmm meleklerimm napmışş bi bakayımm dediiimmmm
kızlarr hepinizii hakkattenn cok özledimm artık takk ettii yani canımmaa deliricem yaaa pztesi inş. allah izin verirse işe gittiğimde yeni bir p.c görürüm masamda nasılsınızz aslıdan haberlerinizi alıyorum sağolsunn soruyorumm kızlarr nasıll diyeee valla size okadar alışmışım kiii tarifi yokkkkk bayaaa özledim yaniii .
ben ıyıyım ılaçlara devam iştahımı bastırmaya çalışıyorum su ilee inanın bu kan ve demir ilaçları nasıl iştahh açıyo bılsenızz ama yokk yememem lazımmm yaaaa bu arada sanrıım yanı %70 sınıfta kaldımm tam bellı değıl tahmın edıyorum. FATOŞUM ÜZGÜNÜM BANA GÜVENİYODUN AMA CANIM BENIM İNAN ANAYASA ÇOK ZORR GERCEKTEN VE COKTA CALISTIM AMA OLMADI KISMET ÜZGÜNÜM MELEĞİM
hepiciniziiiii öpüyorummm çııtırrr hatunlarrr Allaha emanet olunnn kendınıze iyi bakın olar mıııııı

kızlarrrrr günaydıınnn .hemen bi dünün sayımını yapiim önce...

17 eylül mesaj sayıları:

aynalar-------- 20

fatta----------izinli

nazco--------- 13

emidaf--------- izinli

pinkcat87------ 6

prenses88 ------7
selinay2002 -----7

dudujan-------- izinli

fiyona_07 ------22

mihrace --------24

melekayşee -----15

_Aytac_ --------17

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyom şimdi benim herif kalktı..geçmişi de ilerde hallederiz...

günaydın nasılsınız birçok kişi yok sanki bugün. bende az sonra dışarı cıkcam gezcez.

kahvaltımı yazayım:

1 simit(o kadar cıtır ve güzeldiki bu kadarla sınırlayabildim)
1.5 yumurta
5 zeytin
domates salatalık
1 t.k. incir reçeli

kıss o sondaki ne 7 bardak sıvı mı aldın :)

eline emeğine sağlık kuşuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…