Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş geldin kuşuuum bizde özledik seni gel artık o patrona söyle pc siz olmaz de iş yapıyoruz burda pc şart de kuzum acil pc lazım
anayasayada sıkılma tatlım kısmetten ötesi boş bidaha tekrarlıycan artık yapçak bişi yok bu sene daha çok çalışırsın artık üzme sen kendini

kizlar dunki menum cok azdi ve aksam caya gittigimde, cayin yaninda 2 tane elmali kurabiye, 2 dilimde borek yedim( yani diyeti bozmus oldum aksam menusunu
artik bugun devam ediyorum 5.gunden.
canımcım hakkaten karşılaşaamıyoruz ama gönüller bir..benim için dün acayip yorucuydu en az gıda alınan günde tahtakale yokuşlarında kayınpeder,kayınvalide,eşim beraber dolaşıp ilk defa beraber alışveriş yaptık.hakkaten zormuş yaa.kzıalr sakın gelin alışverişlerine beraber çıkamyın..ben eşimle yapmıştım iiki de öle yapmışım...neyse ortalıkda benim yiyebileceğim hiç bişey yoktu..ve ben de bozmamak için akşama kadar 1 lkma ekmek yedim sadece saat 7.30a kadar..bol su içtim 1,5 litre ve de boş durmaamk için çay içtim onalr yeömek yerken..neyse gittiğimiz yerde de bana uygun sadece tavuk vardı ondan yedim 100 gram...yanlız brokoli olmadığı için taze fasulye yedi ya ne edücüük((en son 11.30du eve egldiğimde o zaman tavuk yedim son 300 gramını ve de kırmızı biber yedim çiğ o kadar..bütün gün o tempoya bunu yedim..ha bi de 3 üzüm,2 dilim armut o da aslında yemiycektim de misafirlikte çok göz battım yermiş gibi yaptım..neyse atlattık dünü..yanlız prensesim ben sana şunu sorcam sende asabiyet oluyo muydu?yaa bende acayip egrginlik oluyo ne yapmam lazım yaaa....apartmanı resmen birbirine kattım bu 6 günde...normalde biri bişey yaptığında yada sölediğinde hiç umursamıyodum.tampon görevi görüyodum ve ortalık sakindi hep..ne eşime bişey derdim ne de birilerine..ama bu süreçte fırçalamadığım ve de lafına cevap vermediğim kimse kalmadı yaaa.ALlah hayretsin

erkin koray dinliyoruuuuum çok güzel
aşkımız bitecek böyle giderseeee
bende hiç günah yok kabahat sendeeee

nay nay nay nay tey tey teyyyyy

canım ya ne zor bir gün geçirmişsin oruçlu gibi olmuşsun resmen allah sabır versin sana bacım bu diyet zor gerçekten evde olursan rahat ama sen bide çalışıyorsun genelde dışarıdasın daha çok enerjiye ihtiyaç duyuyorsun o yüzdende zorlanıyorsundur
gayret et bakalım çok dayanamazsan 10. günde falan kesersin

iyidir tatlım kociş şu an yok bende kaçamak yapıp geldim sen nasılsın

evet bende kocişi gönderdim dışarı.bi an önce temizliğe başlamak istiyorum ama önce accık laflıyım..yaa nazcom yaa ben aşırı asabiyim yaaa..normal mi?6 günde ortalık birbirine girdi resmen...hiç bi lafı hareketi yutmaz oldum..bi de ani ve agresif çıkışlarım oluyo..yanlız durup dururken diil biri normalde sataşınca mesela...başka zaman yep yutar ve sallamazdım genelde...ne yapcem yafff?ii mi kötü mü sonuçlanır bilemedim vesselam..

miktarlar accık fazla olmuş ama öğleyle akşamla telafi edersin bacım malum pazar kahvaltısı olunca insan dayanamıyor

ayyy faidikkiim yaaa bende seni çok özledim yaaaaa.....neyse hayırlısı canım ne dielim..kardeşimin bilgisayar meselesini önceden de yazmıştım.ben sölemeden önce ihtiyaç sahibi bi öğrenciye vermiş.ben sölediğimdede çok geç olmuştu.öle olmasa en azından gece girerdin..neyse artık kısmet dielim...ders meselesinde de canın sağolsun ama çıkmayan candan ümit kesilmezmiş bakarsın bi anda geçivermişsin...yaa fadikim abna dua et yaaaa.tam bi bombaya döndüümm o yumuşak yüzlü fatoş gitti yerine ahan da bu geldi
bilmiom ii mi olcek kötü mü bakalım sonucunu görcez.....yaaa sana htiyacım var patronlara bizden selam söle..canım patronum onların hatrına de.bak sensiz buralar olmii valla..neyse inş yarın görüşürüz...çok öptüm...

tatlım bende öyle olmuştum benim kolay kolay sinirlenmeyen koca bile 10 gün dayanmıştı bana
sanırım sıkı bir liste uyduladığını bilmek ve yasaklar insanı strese sokuyor diğer türlü biz gene diyet yapıyorduk ama bu kadar sıkmıyorduk kendimizi o bizi rahatlatıyor bu diyetin en kötü tarafı o sanki listeli olması
bişey diyeceğin zaman acele etme bacım derin derin birkaçkez nefes al bu konuda kendini uyar nefes al diye
bu senin hızını keser istemediğin şeyler söyliycen zaman nefes süreleri sana zaman kazandırır öyle patlayıvermezsin

fatmacım ben şimdi gidiyorum benimki geldi bahçede görüşürüz sonra
öptüüüüüm seni bacım relax relax

tamam tatlım..inş sözüü dinliycemm..ya kendime inanamıyorum o kadar yani...neyse sen ne ettin araba meselesini halledebildin mi?

fatmacım ben şimdi gidiyorum benimki geldi bahçede görüşürüz sonra
öptüüüüüm seni bacım relax relax

tamam nazcommm kolay gelsin..ben de nefes çalışmalarına başlıyım
püüfff nefes 1
püffff nefesss 2
püüfff nefes 1
püffff nefesss 2
püüfff nefes 1
püffff nefesss 2

püffffff bu ne yaaaaa(buna da sinirlenirmişim 13 gün sonunda)

ben de çıkıyım önce ütü,sonra çamaşır sonra da temzilik bitsin bi an önce ertelemek kötü olcek tek tatil günüm çünkü bugünn..bi daha yarına girebilirim zannımca...çok öptüümm hatunlarımmm

ben geldim...kizlar once kabul edeyim yoksa icim rahat etmiyecek dun gece diyeti bozdum ve bunu telafi etmek icin bugun bol bolll yuruyus yaptim

merhaba hoş geldin aytaçcığım bgn bende bozdum yaa şimdi çok pişmanım ama yarın telafi günü yapacağım artık.birazdan da spor yapacığım...çok pişmanım çookk

merhaba hoş geldin aytaçcığım bgn bende bozdum yaa şimdi çok pişmanım ama yarın telafi günü yapacağım artık.birazdan da spor yapacığım...çok pişmanım çookk

sag ol canimcim...olur ablacim oyle piwman olma ne var burda bir az daha spor yaparsin olur biter...((hem bugun misafirler var bizde dogal olarakda yemeklerrrr tuta bilicemmi kendimi bakayim

merhaba kızlar
ben bgn acayip yedim yaaarkadaşın köyüne gittik serin ve temiz hava açtı iyice iştahımı yine tutacaktım kendimi ama ye sen emziriyosun diye tıktılar ağzıma ne varsa bozdurdular yemini mi...yaa kızmayın ama bana birazdan 1 saat spor yapacam sonra da eşimle yürüyüşe çıkacaz...yarında telafi günü yapacam affettirecem kendimi
sabah
yufka ekmek (ne kadar yediğimi nasıl tarif edecem bilemedim yuvarlak oluyo onun yarısı diyim artık)
çok az tulum peynir
5 adet zeytin
4 adet kızarmış biber ama parça olarak
7 dilim domates
arada 1 şeftali 9 dilim kavun:78:
öğlen işte bu çok kötü gözleme yapıyodu arkadaşın annesi kocaman 1 adet yağlı gözleme yedim
arada koca bir dilim karpuz çok az peynir
akşam da (yani az önce)
karışık yoğurtlu kızartma yedim hemde çeyrek ekmekle ama eşim kanıma girdi yarım saat fazladan spor yaparsın ye diye:78::78::78f yaa çok pişmanım

şimdi 1 saat spor yapacam yarında telafi günü yapacam kızlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…