- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.301
canlarımmmmm süpriz yaptım yineee ablamın p.c sayesındeee ablama geldim bu saate kadar oturduk sohbet v.s anca p.c elime aldımmmmmm ve hemncikk didiiimmm meleklerimm napmışş bi bakayımm dediiimmmm
kızlarr hepinizii hakkattenn cok özledimm artık takk ettii yani canımmaa deliricem yaaa pztesi inş. allah izin verirse işe gittiğimde yeni bir p.c görürüm masamdanasılsınızz aslıdan haberlerinizi alıyorum sağolsunn soruyorumm kızlarr nasıll diyeee valla size okadar alışmışım kiii tarifi yokkkkk bayaaa özledim yaniii .
ben ıyıyım ılaçlara devam iştahımı bastırmaya çalışıyorum su ilee inanın bu kan ve demir ilaçları nasıl iştahh açıyo bılsenızz ama yokk yememem lazımmm yaaaabu arada sanrıım yanı %70 sınıfta kaldımm tam bellı değıl tahmın edıyorum. FATOŞUM ÜZGÜNÜM BANA GÜVENİYODUN AMA CANIM BENIM İNAN ANAYASA ÇOK ZORR GERCEKTEN VE COKTA CALISTIM AMA OLMADI KISMET ÜZGÜNÜM MELEĞİM
hepiciniziiiii öpüyorummm çııtırrr hatunlarrr Allaha emanet olunnn kendınıze iyi bakın olar mıııııı
Canim ellerine saglik, hem kaptan olup hem sayim yapmak zor olsa gerek :) istersen sen yapma senin yerine biz yapalim. Kuralmi bilmiyorum ama?
enerji icin redbull oneririm . cok iyi ayakta tutuyor. Alkol yok icinde. bagimlilkta yapmiyor, yapsa ben burda esimle bagimli olurdum simdiye kadar:))
Ya fatmacigim seninle hic karsilasamiyoruz ? diyet iyi gidiyordur umarim. calistigin icin iyi dayaniyorsun masallah. ama sonucu gorunce 13 gun sonra sende sasircan. ve bu diyet bagimlilik yapiyor unutma
ellerine saglik aslicigim...
Canim iyi hatirlattin, bende bugun bu karisima baslayim. beraber destek olmus oluruz birbirimize. daha once bir ay yapmistim. 2 sise elma sirkesi bitirdimincelme oldu bende cok iyi.
ben 2 litre ilik suyun icine 10 yemek kasigi elma sirkesi koyuyorum, bali az koyuyorum 4 yemek kasigi. oda sicakliginda birakiyorum, dolaba koymuyorum. bide gunde 2 kere ciiyorum.
canımcım hakkaten karşılaşaamıyoruz ama gönüller bir..benim için dün acayip yorucuydu en az gıda alınan günde tahtakale yokuşlarında kayınpeder,kayınvalide,eşim beraber dolaşıp ilk defa beraber alışveriş yaptık.hakkaten zormuş yaa.kzıalr sakın gelin alışverişlerine beraber çıkamyın..ben eşimle yapmıştım iiki de öle yapmışım...neyse ortalıkda benim yiyebileceğim hiç bişey yoktu..ve ben de bozmamak için akşama kadar 1 lkma ekmek yedim sadece saat 7.30a kadar..bol su içtim 1,5 litre ve de boş durmaamk için çay içtim onalr yeömek yerken..neyse gittiğimiz yerde de bana uygun sadece tavuk vardı ondan yedim 100 gram...yanlız brokoli olmadığı için taze fasulye yedi ya ne edücüükkizlar dunki menum cok azdi ve aksam caya gittigimde, cayin yaninda 2 tane elmali kurabiye, 2 dilimde borek yedim( yani diyeti bozmus oldum aksam menusunu
artik bugun devam ediyorum 5.gunden.
canımcım hakkaten karşılaşaamıyoruz ama gönüller bir..benim için dün acayip yorucuydu en az gıda alınan günde tahtakale yokuşlarında kayınpeder,kayınvalide,eşim beraber dolaşıp ilk defa beraber alışveriş yaptık.hakkaten zormuş yaa.kzıalr sakın gelin alışverişlerine beraber çıkamyın..ben eşimle yapmıştım iiki de öle yapmışım...neyse ortalıkda benim yiyebileceğim hiç bişey yoktu..ve ben de bozmamak için akşama kadar 1 lkma ekmek yedim sadece saat 7.30a kadar..bol su içtim 1,5 litre ve de boş durmaamk için çay içtim onalr yeömek yerken..neyse gittiğimiz yerde de bana uygun sadece tavuk vardı ondan yedim 100 gram...yanlız brokoli olmadığı için taze fasulye yedi ya ne edücüük((en son 11.30du eve egldiğimde o zaman tavuk yedim son 300 gramını ve de kırmızı biber yedim çiğ o kadar..bütün gün o tempoya bunu yedim..ha bi de 3 üzüm,2 dilim armut o da aslında yemiycektim de misafirlikte çok göz battım yermiş gibi yaptım..neyse atlattık dünü..yanlız prensesim ben sana şunu sorcam sende asabiyet oluyo muydu?yaa bende acayip egrginlik oluyo ne yapmam lazım yaaa....apartmanı resmen birbirine kattım bu 6 günde...normalde biri bişey yaptığında yada sölediğinde hiç umursamıyodum.tampon görevi görüyodum ve ortalık sakindi hep..ne eşime bişey derdim ne de birilerine..ama bu süreçte fırçalamadığım ve de lafına cevap vermediğim kimse kalmadı yaaa.ALlah hayretsin
iyidir tatlım kociş şu an yok bende kaçamak yapıp geldim sen nasılsın
günaydın nasılsınız birçok kişi yok sanki bugün. bende az sonra dışarı cıkcam gezcez.
kahvaltımı yazayım:
1 simit(o kadar cıtır ve güzeldiki bu kadarla sınırlayabildim)
1.5 yumurta
5 zeytin
domates salatalık
1 t.k. incir reçeli
ayyy faidikkiim yaaa bende seni çok özledim yaaaaa.....neyse hayırlısı canım ne dielim..kardeşimin bilgisayar meselesini önceden de yazmıştım.ben sölemeden önce ihtiyaç sahibi bi öğrenciye vermiş.ben sölediğimdede çok geç olmuştucanlarımmmmm süpriz yaptım yineee ablamın p.c sayesındeee ablama geldim bu saate kadar oturduk sohbet v.s anca p.c elime aldımmmmmm ve hemncikk didiiimmm meleklerimm napmışş bi bakayımm dediiimmmm
kızlarr hepinizii hakkattenn cok özledimm artık takk ettii yani canımmaa deliricem yaaa pztesi inş. allah izin verirse işe gittiğimde yeni bir p.c görürüm masamdanasılsınızz aslıdan haberlerinizi alıyorum sağolsunn soruyorumm kızlarr nasıll diyeee valla size okadar alışmışım kiii tarifi yokkkkk bayaaa özledim yaniii .
ben ıyıyım ılaçlara devam iştahımı bastırmaya çalışıyorum su ilee inanın bu kan ve demir ilaçları nasıl iştahh açıyo bılsenızz ama yokk yememem lazımmm yaaaabu arada sanrıım yanı %70 sınıfta kaldımm tam bellı değıl tahmın edıyorum. FATOŞUM ÜZGÜNÜM BANA GÜVENİYODUN AMA CANIM BENIM İNAN ANAYASA ÇOK ZORR GERCEKTEN VE COKTA CALISTIM AMA OLMADI KISMET ÜZGÜNÜM MELEĞİM
hepiciniziiiii öpüyorummm çııtırrr hatunlarrr Allaha emanet olunnn kendınıze iyi bakın olar mıııııı
evet bende kocişi gönderdim dışarı.bi an önce temizliğe başlamak istiyorum ama önce accık laflıyım..yaa nazcom yaa ben aşırı asabiyim yaaa..normal mi?6 günde ortalık birbirine girdi resmen...hiç bi lafı hareketi yutmaz oldum..bi de ani ve agresif çıkışlarım oluyo..yanlız durup dururken diil biri normalde sataşınca mesela...başka zaman yep yutar ve sallamazdım genelde...ne yapcem yafff?ii mi kötü mü sonuçlanır bilemedim vesselam..
tamam tatlım..inş sözüü dinliycemm..ya kendime inanamıyorum o kadar yani...neyse sen ne ettin araba meselesini halledebildin mi?tatlım bende öyle olmuştum benim kolay kolay sinirlenmeyen koca bile 10 gün dayanmıştı bana
sanırım sıkı bir liste uyduladığını bilmek ve yasaklar insanı strese sokuyor diğer türlü biz gene diyet yapıyorduk ama bu kadar sıkmıyorduk kendimizi o bizi rahatlatıyor bu diyetin en kötü tarafı o sanki listeli olması
bişey diyeceğin zaman acele etme bacım derin derin birkaçkez nefes al bu konuda kendini uyar nefes al diye
bu senin hızını keser istemediğin şeyler söyliycen zaman nefes süreleri sana zaman kazandırır öyle patlayıvermezsin
fatmacım ben şimdi gidiyorum benimki geldi bahçede görüşürüz sonra
öptüüüüüm seni bacım relax relax
kıss o sondaki ne 7 bardak sıvı mı aldın :)
ben geldim...kizlar once kabul edeyim yoksa icim rahat etmiyecek dun gece diyeti bozdum ve bunu telafi etmek icin bugun bol bolll yuruyus yaptim
merhaba hoş geldin aytaçcığım bgn bende bozdum yaa şimdi çok pişmanım ama yarın telafi günü yapacağım artık.birazdan da spor yapacığım...çok pişmanım çookk
ayy ben onları öle aralrda içtim de sonlara toptan yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?