Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende cok duzensiz yedim.pazarlar iyi gelmiyor galiba :)

ne zman bitiyor canım diyetin ya??

ellerine saglik canim

Canim sen niye bukadar kendini ac biraktin, disarda tum gun ac, insanin sinirlerini gerer, ve kayinvalden kayinpeder esine olan sabrin tasar. en azindan ben acken kimseyi cekemiyorum, cok sinirli oluyorum. hani sormusun ya, gerginlik oluyormusun diye evet oluyorum:44::44:

ama ben kendimi bukadar ac birakmiyorum, sagligim bozulmasin diye, arada yiyiyorum kacamaklarim oluyor yani. ac kalinca kesinlikle zayiflayamiyor insan . Bence sen disarda oldugun zaman normal menu ye, aksam gelince hafif atistirirsin oky

Son düzenleme:
tamam tatlım..inş sözüü dinliycemm..ya kendime inanamıyorum o kadar yani...neyse sen ne ettin araba meselesini halledebildin mi?

hallettim tatlım hallettim aldım arabayı zorla aşağı adamdan fayda yok kendi işimi kendim gördüm

bravo işte böyle hadi kolay gelsin canım

kizlar dun misafirlige gittim diyeti bozdum demistim ya , icime sinmedi yaa. bugunde pazar esimle kahvalti yaptik, yogurtlu kizartma yedim, bir dilimde ekmek. aksam esim eve erken gelicek, beraber yemek yapalim diye haftaici konusmustuk, aksam yemek yapicaz pakistan yemegi. yani bugun diyet yapmiyorum. pzt yani yarin 6.gunden kaldigim yerden baslayacagim. bugun tatil yaptim mecburen kendime.

ben geldim...kizlar once kabul edeyim yoksa icim rahat etmiyecek dun gece diyeti bozdum ve bunu telafi etmek icin bugun bol bolll yuruyus yaptim

merhaba hoş geldin aytaçcığım bgn bende bozdum yaa şimdi çok pişmanım ama yarın telafi günü yapacağım artık.birazdan da spor yapacığım...çok pişmanım çookk

bende cok duzensiz yedim.pazarlar iyi gelmiyor galiba :)

ohoooooooooooooooooo
bu gün herkez diyeti bozmuş kızlar yarın sıkı yönetim ozaman telafi günü fazladanda spor yapılcak ona göre haaaaaaaaa

ya kizlar mesaj yazip gonderirken en az 10 dk bekliyorum, benim internettemi bir sorun var yoksa sayfalardami ????

ya kizlar mesaj yazip gonderirken en az 10 dk bekliyorum, benim internettemi bir sorun var yoksa sayfalardami ????
tatlım benimkide ağır ama fazla değil virüsmü girdiki benimki virüs varsa çok ağırlaşıyor

gun icinde 2 saatten fazla yani 3 yada 4 saat yuruyus yapan zaman ayaklar wiwer dimi yani tarti fazla gosterir?

tatlım şişerde tartı fazla gösterirmi bilmem belki su tutmuşsundur form veya yeşilçay iç
birde günün herhangi bir saatinde tartılma mutlaka sabah aç karınla tartıl gün içinde su bile içsen tartı fazla gösteriyor moralin bozulmasın

selam kızlar ben geldim nasılsınız
ben çok yorgunum ya bide dünden beri sorunlu bacağım ağrıyor sabahta aksilik o bacağa kramp girdi ağrım 2 katına çıktı tüm gün gez dolaş ev için ağırlık yük taşı bacağım anlayacağınız game over oldu

siz nasılsınız bi geçmişe şöyle bir bakam

hoş geldin aslı
geçmiş olsun kuzum evde kasgevşeltici bişiler varsa sür yada hapları var onların onlardan al rahatlarsın biraz
nasıl geçti sivas eğlendinizmi alışverişi ordan toplumu yapıyorsunuz

ellerine sağlık canım

yanii benim diyet bugün sekteye uğradı kızlar yaa birdha gezmeye gitmeyeceğim ofss ofsss((
sizleri tebrik etmek hemde komacan

ben hep diyorum canım diyet yapan biri ıssız bir adaya gitmeli başka çaresi yok sekteye uğramış artık geçmişi getiremeyiz bundan sonra daha dikkat edip önümüze bakcaz canım

bu nedir canım ben birşey anlamadımm yaaa

canım bu ne gerçekten msj sayımlarımı :44::44::44:

kızlar kurallarımız gereği haftada en az 3 gün takıma uğramayan diskalifiye oluyor bizde sırayla geçen haftanın çizelgesini yapıyoruz geldiği güne + gelmediği güne - koyup bakalım kim kuralı ihlal etmiş ona bakıyoruz sizlerde sıra gelince yapacaksnız şimdiden söyleyim bu çizelge hazırlanırken ogün takıma bir kere bile gelmiş olması yeterli 7 kural mesajı farklı o hergün yapılıyor

hoşgeldin canım benim bizde seni özledin inş yarın pcne kavuşursun bizde sana kavuşuruz

hoşbulduk canım sağol dün 2 tane merhemim var karıştırıp sürünüyor sürdüm ama fakat fayda etmedi çünkü masaj yaparak yediriliyor ama masaj yapacak kimsem yok

canım eğlenceli sayılmaz yeni gelen arkadaşım eksiklerini aldı
alış verişi genelde sivastan yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…