- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.341
17 eylül mesaj sayıları:
aynalar-------- 20
fatta----------izinli
nazco--------- 13
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 6
prenses88 ------7
selinay2002 -----7
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------22
mihrace --------24
melekayşee -----15
_Aytac_ --------17
canımcım hakkaten karşılaşaamıyoruz ama gönüller bir..benim için dün acayip yorucuydu en az gıda alınan günde tahtakale yokuşlarında kayınpeder,kayınvalide,eşim beraber dolaşıp ilk defa beraber alışveriş yaptık.hakkaten zormuş yaa.kzıalr sakın gelin alışverişlerine beraber çıkamyın..ben eşimle yapmıştım iiki de öle yapmışım...neyse ortalıkda benim yiyebileceğim hiç bişey yoktu..ve ben de bozmamak için akşama kadar 1 lkma ekmek yedim sadece saat 7.30a kadar..bol su içtim 1,5 litre ve de boş durmaamk için çay içtim onalr yeömek yerken..neyse gittiğimiz yerde de bana uygun sadece tavuk vardı ondan yedim 100 gram...yanlız brokoli olmadığı için taze fasulye yedi ya ne edücüük((en son 11.30du eve egldiğimde o zaman tavuk yedim son 300 gramını ve de kırmızı biber yedim çiğ o kadar..bütün gün o tempoya bunu yedim..ha bi de 3 üzüm,2 dilim armut o da aslında yemiycektim de misafirlikte çok göz battım yermiş gibi yaptım..neyse atlattık dünü..yanlız prensesim ben sana şunu sorcam sende asabiyet oluyo muydu?yaa bende acayip egrginlik oluyo ne yapmam lazım yaaa....apartmanı resmen birbirine kattım bu 6 günde...normalde biri bişey yaptığında yada sölediğinde hiç umursamıyodum.tampon görevi görüyodum ve ortalık sakindi hep..ne eşime bişey derdim ne de birilerine..ama bu süreçte fırçalamadığım ve de lafına cevap vermediğim kimse kalmadı yaaa.ALlah hayretsin
tamam nazcommm kolay gelsin..ben de nefes çalışmalarına başlıyım
püüfff nefes 1
püffff nefesss 2
püüfff nefes 1
püffff nefesss 2
püüfff nefes 1
püffff nefesss 2
püffffff bu ne yaaaaa(buna da sinirlenirmişim 13 gün sonunda )
ben geldim...kizlar once kabul edeyim yoksa icim rahat etmiyecek dun gece diyeti bozdum ve bunu telafi etmek icin bugun bol bolll yuruyus yaptim
merhaba kızlar
ben bgn acayip yedim yaaarkadaşın köyüne gittik serin ve temiz hava açtı iyice iştahımı yine tutacaktım kendimi ama ye sen emziriyosun diye tıktılar ağzıma ne varsa bozdurdular yemini mi...yaa kızmayın ama bana birazdan 1 saat spor yapacam sonra da eşimle yürüyüşe çıkacaz...yarında telafi günü yapacam affettirecem kendimi
sabah
yufka ekmek (ne kadar yediğimi nasıl tarif edecem bilemedim yuvarlak oluyo onun yarısı diyim artık)
çok az tulum peynir
5 adet zeytin
4 adet kızarmış biber ama parça olarak
7 dilim domates
arada 1 şeftali 9 dilim kavun:78:
öğlen işte bu çok kötü gözleme yapıyodu arkadaşın annesi kocaman 1 adet yağlı gözleme yedim
arada koca bir dilim karpuz çok az peynir
akşam da (yani az önce)
karışık yoğurtlu kızartma yedim hemde çeyrek ekmekle ama eşim kanıma girdi yarım saat fazladan spor yaparsın ye diye:78::78::78f yaa çok pişmanım
şimdi 1 saat spor yapacam yarında telafi günü yapacam kızlar...
kizlar dun misafirlige gittim diyeti bozdum demistim ya , icime sinmedi yaa. bugunde pazar esimle kahvalti yaptik, yogurtlu kizartma yedim, bir dilimde ekmek. aksam esim eve erken gelicek, beraber yemek yapalim diye haftaici konusmustuk, aksam yemek yapicaz pakistan yemegi. yani bugun diyet yapmiyorum. pzt yani yarin 6.gunden kaldigim yerden baslayacagim. bugun tatil yaptim mecburen kendime.
ohoooooooooooooooooo
bu gün herkez diyeti bozmuş kızlar yarın sıkı yönetim ozaman telafi günü fazladanda spor yapılcak ona göre haaaaaaaaa
bu gun ne sakinlik boyle hanimlar nerdesiniz:44:
bende dedim ne bu.miden kocaman olurdu sonra...
hoşbulduk canım sağol dün 2 tane merhemim var karıştırıp sürünüyor sürdüm ama fakat fayda etmedi çünkü masaj yaparak yediriliyor ama masaj yapacak kimsem yok
canım eğlenceli sayılmaz yeni gelen arkadaşım eksiklerini aldı
alış verişi genelde sivastan yapıyoruz
bende cok duzensiz yedim.pazarlar iyi gelmiyor galiba :)
kizlar dun misafirlige gittim diyeti bozdum demistim ya , icime sinmedi yaa. bugunde pazar esimle kahvalti yaptik, yogurtlu kizartma yedim, bir dilimde ekmek. aksam esim eve erken gelicek, beraber yemek yapalim diye haftaici konusmustuk, aksam yemek yapicaz pakistan yemegi. yani bugun diyet yapmiyorum. pzt yani yarin 6.gunden kaldigim yerden baslayacagim. bugun tatil yaptim mecburen kendime.
ya kizlar mesaj yazip gonderirken en az 10 dk bekliyorum, benim internettemi bir sorun var yoksa sayfalardami ????
ohoooooooooooooooooo
bu gün herkez diyeti bozmuş kızlar yarın sıkı yönetim ozaman telafi günü fazladanda spor yapılcak ona göre haaaaaaaaa
selamlar kızlarrrr.ne ediinizzzz.............ben daha ancak yeni oturdum...ütüyü yaptım,çamaşrıları yıkattım,yastıkları da yıkattım..çarşafları değiştirdim,bütün evi de çiçeeekk gibinn ettiimmm...ama çok yoruldumm...
bugün yediklerim
sabah 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 katı yumurta
öğlen 200 gram tavuk
ara 1 katı yumurta
akşam 5 domates,2 biber
2,5 litre su
siz neler yaptınız?nasıl geçti tatil gününüz?
sorma bir saattir spordayım artık bi ara sıkıldım küçük televizyonu koydum bisikletin başına öle yaptım valla...kollarımı çalıştırdım mekiğimi çektim popo ve bacaklarımı çalıştırdım duşumu aldım birazcık rahatladı vicdanım:78::78:ama kendime ceza verdim yarın sabah yarım saat erken kalkıp 20 dk daha binicem bisiklete yoksa gitmiycek bu kilolar bir hafta uğraş hafta sonu hepsini çöpe at...
canımcım 25inde son gün bakalım dayanabilecekmiyim?ne zman bitiyor canım diyetin ya??
ben bozmadım ben bozmadım:)))ohoooooooooooooooooo
selamlar kızlarrrr.ne ediinizzzz.............ben daha ancak yeni oturdum...ütüyü yaptım,çamaşrıları yıkattım,yastıkları da yıkattım..çarşafları değiştirdim,bütün evi de çiçeeekk gibinn ettiimmm...ama çok yoruldumm...
bugün yediklerim
sabah 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 katı yumurta
öğlen 200 gram tavuk
ara 1 katı yumurta
akşam 5 domates,2 biber
2,5 litre su
siz neler yaptınız?nasıl geçti tatil gününüz?
guzeller ben geldummmm
kızlar bırakmayın kendisi bak yoksa külahları değişiriz ne güzel adapte olmuş kilo vermişken geri adım atmayın sakın ha
cicow bisiklet cok guzel bende bincem...
hoşgördükkk.....valla menu dil ölüm orucu eşşimin deyimiylehos geldin wekerr...ay ellerine saglik...guzel menu olmusben dun diyeti bozdum icin bu gun tum gun yurudum sayilir ...ay bacaklarimmm (
ohh canım maşallah..bu arada kocişler yürüyüşler felansorma bir saattir spordayım artık bi ara sıkıldım küçük televizyonu koydum bisikletin başına öle yaptım valla...kollarımı çalıştırdım mekiğimi çektim popo ve bacaklarımı çalıştırdım duşumu aldım birazcık rahatladı vicdanım:78::78:ama kendime ceza verdim yarın sabah yarım saat erken kalkıp 20 dk daha binicem bisiklete yoksa gitmiycek bu kilolar bir hafta uğraş hafta sonu hepsini çöpe at...
kızlar merhaba ben izinliydim bgn ama erken dönünce giriyim dedim..dayanamadım
aslıcığım bu sayımlar beni biraz tırsıtıyo bize sıra gelince sen haber veriyosun değilmi hangi sayımın yapılacağını???
kızlar ben çıkıyorum bende çok yoruldum bgn fatmacığım ama benimki gezmekten :78::78::78:temiz hava çarptı beni bi de bgn çok yemek yedim tıka basa doldurdum kendimi kızgınım kendime onları telafi edecem diye bir saat spor yaptım yoruldum bende off.sen çok yoruyon kendini canım yaa iyi dayanıyorsun bu tempoya valla...ama bu kadar yorma kendini bazen kendin için boşlayıp dinlen..ben haftanın bi gününü kendime ayırıyorum valla yemek dışında birde defneyle uğraşmak dışında hiçbişi yapmıyorum o gün bazen bize de tatil lazım tam anlamıyla olmasa da kafam dinleniyo en azından...öpüyorum tatlışlar sizi kaçıyorum ben off yarın işte var şimdiden girdim pazartesi sendromunayarın 4 e kadar giremem tatlışlar benn hadi iyi gecelerr kıslaaaaaarrrrrrrrr:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?