Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık canım bu listeye göre ilkincim cezaya kalmışsın canım

ah canım ya kaç gün oldu bu diyet 7. gününde misin 10 gün yapıla cak değil mi az kaldı biraz daha sabır canım sonunda mutlu olan sen olacaksın
bide gelin alış verişinde elşinle gitmesi güzel bencede başkası olmamalı ama iç çamaşır alırken biraz sorun olabilir tabi

bence en iyisi ılık bir banyo canım

ben geldim...kizlar once kabul edeyim yoksa icim rahat etmiyecek dun gece diyeti bozdum ve bunu telafi etmek icin bugun bol bolll yuruyus yaptim

kızlar bırakmayın kendisi bak yoksa külahları değişiriz ne güzel adapte olmuş kilo vermişken geri adım atmayın sakın ha

Son düzenleme:

canım akşamı sözleşmişsiniz bari sabah bozmasaydın diyeti tüm gün kötü olmuş
yarından itibaren tam gaz devam ama

ohoooooooooooooooooo
bu gün herkez diyeti bozmuş kızlar yarın sıkı yönetim ozaman telafi günü fazladanda spor yapılcak ona göre haaaaaaaaa

bu gun ne sakinlik boyle hanimlar nerdesiniz:44:

canım haftasonları genelde böyle oluyor malesef bide bugün izinli olanlar fazlaydı sakinlik bu yüzden

bugünkü menüm

sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytün
2-3 çatal reçel
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

öğle arkadaşdaydık
1 tane patatesli çörek
domates
salatalık
1 bardak şekarsiz çay

ara
erik

akşam
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek

kızlar ben çok yoruldum bugün bir daha giremem heralde yarın okullar açılıyor erken yatıp dinleneyim hepinizi kocaman öpüyorum

bu aralar çok yoruldunya acısı çıkıyo galiba
bende bugünkü menümün devamını yazayım bu gün daha sakindim hep bişiler yemek istemedim
sabahı yazmıştım
ara form çay
öğle 1 tabak bulgur pilavı
akşam yiyememiştim kahroldum bugün öğle yedim
1 küçük kase yoğurt
ara 1 salkım üzüm
akşam 2 tane salatalığı yıkayıp kemirdim
doydummu hayır
ama bu saatten sonra bişi yenmez artık bişiler içerim bende çay falan bu kadar

bende cok duzensiz yedim.pazarlar iyi gelmiyor galiba :)

bugün hemen hemen herkes bozmuş niyeti valla birazcık rahatladım yanlız değilim diye :))) ama böle olmaz kızlar toplayalım kendimizi bir hafta uğraşıp verdiğimizi bir günde alıyoz sonra ben kendi adıma çok pişmanım bgn yediklerimden bir daha yapmıycam inşallah

ohoooooooooooooooooo
bu gün herkez diyeti bozmuş kızlar yarın sıkı yönetim ozaman telafi günü fazladanda spor yapılcak ona göre haaaaaaaaa

sorma bir saattir spordayım artık bi ara sıkıldım küçük televizyonu koydum bisikletin başına öle yaptım valla...kollarımı çalıştırdım mekiğimi çektim popo ve bacaklarımı çalıştırdım duşumu aldım birazcık rahatladı vicdanım:78::78:ama kendime ceza verdim yarın sabah yarım saat erken kalkıp 20 dk daha binicem bisiklete yoksa gitmiycek bu kilolar bir hafta uğraş hafta sonu hepsini çöpe at...

kızlar merhaba ben izinliydim bgn ama erken dönünce giriyim dedim..dayanamadım
aslıcığım bu sayımlar beni biraz tırsıtıyo bize sıra gelince sen haber veriyosun değilmi hangi sayımın yapılacağını???

selamlar kızlarrrr.ne ediinizzzz.............ben daha ancak yeni oturdum...ütüyü yaptım,çamaşrıları yıkattım,yastıkları da yıkattım..çarşafları değiştirdim,bütün evi de çiçeeekk gibinn ettiimmm...ama çok yoruldumm...
bugün yediklerim
sabah 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 katı yumurta
öğlen 200 gram tavuk
ara 1 katı yumurta
akşam 5 domates,2 biber
2,5 litre su

siz neler yaptınız?nasıl geçti tatil gününüz?

hos geldin wekerr...ay ellerine saglik...guzel menu olmus ben dun diyeti bozdum icin bu gun tum gun yurudum sayilir ...ay bacaklarimmm(

cicow bisiklet cok guzel bende bincem...

guzeller ben geldummmm

kızlar ben çıkıyorum bende çok yoruldum bgn fatmacığım ama benimki gezmekten :78::78::78:temiz hava çarptı beni bi de bgn çok yemek yedim tıka basa doldurdum kendimi kızgınım kendime onları telafi edecem diye bir saat spor yaptım yoruldum bende off.sen çok yoruyon kendini canım yaa iyi dayanıyorsun bu tempoya valla...ama bu kadar yorma kendini bazen kendin için boşlayıp dinlen..ben haftanın bi gününü kendime ayırıyorum valla yemek dışında birde defneyle uğraşmak dışında hiçbişi yapmıyorum o gün bazen bize de tatil lazım tam anlamıyla olmasa da kafam dinleniyo en azından...öpüyorum tatlışlar sizi kaçıyorum ben off yarın işte var şimdiden girdim pazartesi sendromunayarın 4 e kadar giremem tatlışlar benn hadi iyi gecelerr kıslaaaaaarrrrrrrrr:79::79::79:

cicow bisiklet cok guzel bende bincem...

bin tatlım bin direk popo ve bacakları çalıştırıyo karnınıda içine çekerek binersen karnından çok güzel sonuç alıyorsun...bacakları kalınlaştırır diyolar ama sen inanma hiç bi spor kolay kolay bacak kalınlaştırmaz kas olursun ama zarif ve güzel bi şekilde kasdan kalınlaşması için spor salonundan çıkmamak lazım..korkmadan her türlü sporunu yap sen...öptüm canım seni ben çıkıyorum sana iyi geceler

hos geldin wekerr...ay ellerine saglik...guzel menu olmus ben dun diyeti bozdum icin bu gun tum gun yurudum sayilir ...ay bacaklarimmm(
hoşgördükkk.....valla menu dil ölüm orucu eşşimin deyimiyle
ohh canım maşallah..bu arada kocişler yürüyüşler felan seninki iize dize geldi desenedarısı da benimkinin başına....yaşasın bayan gücü

canımcım aslım kaptanım o konuda epey hassastır...sana muhakkak bi gün önceden ahngi tarihlerde neyi yapacağını yazar merak etme yane:)))

Son düzenleme:

iyi geceler Abliw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…