Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi geceler canlar..ya bu arada yeni gelen arkidişlerrr...size bi güzel haber..biz bi ara takımcak da kalori sayıyodukk..o da acayip işe yarıyooo...siz de yapabilirsiniz..çok kolay..herkes bi kalori sayfasına üye olarak yaptı bu işi..ben mesela kalorisepeti.com a üye oldum..orda her gıdanın hem miktarı hem de kalorisi var..aklınıza ne gelirse artıkk...hemen hemen bütün abur cuburlar da dahil....sonra orda ilk önce bi çizelge hazırlıyonuz hangi tarihte ne kadar olmak istediğinize dair..sayfa da size günlük ne kadar kalori almanız gerekiyor onu yazıyor...ve tekrar sayfadan her yediğiniz kaloriyi ekliyonus..o da size hedefinize ne kadar yakın-uzak olduğunuzu yazıyor..sonra spor ekleyip kaloriden düşebiliyorsunuz vs.epey kullanışlı bi site..hemen hemen hepimiz çok faydasını gördüydük..bence sizde bi deneyin...

Son düzenleme:
hatunlar muhabbet datluu amme benim kociş dışardaydı,geliimiş..yanee ben kaçar..çok öpüldünüz...

slm kızlarrr nabersinizz. ben bugün bir felaketimmm öyle yorgunumki anlatamam.
giremedim fırsat bulup. şöyle bir geçmişe bakayım 7 mesaj olayını bir gerçekleştirimdee içim rahat etsin.
bu araa bugünkü menüm.

Sabah yok
öğlen
yarım kase çorba
4 yk pilav
3 yk et

akşam
yarım tabak işkembe çorbası
2 yk barbunya
1 dilim ekmek
salata
3 yk sütlaç

saat 9-10 gibi
yarım elma yarım şeftali 1 erik

kızlar bgn hiç gelemedim k.bakmayın.babam sabah uyandırdı tüm sülalece pikniğe gidioz dedi 60 70 kişi vardık öyle diim
sonra gencler ordan izmite gittik gezdik fln gelemedim.daha yeni geldm eve beni izinli yazsanız bgn cok yorgunum

birinciliğide bırakmamaış heheh aferin bana

hehe pazar kıyağı hee bende çok fena dağıttım bugün afiyet olsun.

selam kızlar nasılsınız
ben yarın için gerekli birkaç bişey hazırladım yatcam birazdan bi bakayım dedim

of of offf hakaten fena bozmuşssun diyeti.. valla bende kaçırdım ama bukadar diil kuzum.

haftasonları çok tehlikeli yaaa üfsss neyapacağız bilmiyoru.. pazartesii nadasa bırakalım kendimizi ancak toparlarızzz.

merak etme canım ben her cuma kim görevli yazıyorum

tamam canım bugün izinli ol ama dün için cezaya kaldın haberin olsun yarın cezanı uygulayacaksın

canımm kıyamam çok geçmiş olsunn dinlen lütfennnn

hafta içi hepimiz bomba gibi olalımm

canım afiye tolsun maşallahh bugünn diyeti bozmayan bir tek snei gördümmm yawssss süpersin.

bende çok pişmanımmmmm ama bugün hepimizzzzz böyleyizz birazcıkda bende rahatladımD

canımm kıyamam çok geçmiş olsunn dinlen lütfennnn

hafta içi hepimiz bomba gibi olalımm

bu haftaiçi pek bomba gibi olamam 18 canavara alışmam lazım yeniden

canım afiye tolsun maşallahh bugünn diyeti bozmayan bir tek snei gördümmm yawssss süpersin.

sağol canım
napalım yıllardan beri al ver al ver olunca bünyeyi altüst ettik ağır ağır ama emin adımlarla ilerliyorum

Son düzenleme:
kızlar unutmadan söyleyim bu gün çingene pembesi dantelli iç çamaşırı aldım takım kime giyeceksem sanki

Son düzenleme:

ay maşallah sanaaa bir sen bir aslıcık süpersinizz:)) afiyet olsun.

kızlar unutmadan söyleyim bu gün çingene pembesi dantelli iç çamaşırı aldım takım kime giyeceksem sanki

wayyyyyy güle güle giyin hayatım kendin için giy canım yaaa kendini iyi hissetmek içinde güzel bir yönetmdir buu:)))

heheh. bende penye geceliklerimi falan hep kaldırdım hahahaha

bu haftaiçi pek bomba gibi olamam 18 canavara alışmam lazım yeniden

sağol canım
napalım yıllardan beri al ver al ver olunca bünyeyi altüst ettik ağır ağır ama emin adımlarla ilerliyorum

tamam canım en güzeli ağır ama emin adımlarla ilerlemek:))) bizde öğrenecğeizzz dahaa ama yarın çok dikkat edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…