- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.361
kızlar ben çıkıyorum bende çok yoruldum bgn fatmacığım ama benimki gezmekten :78::78::78:temiz hava çarptı beni bi de bgn çok yemek yedim tıka basa doldurdum kendimi kızgınım kendime onları telafi edecem diye bir saat spor yaptım yoruldum bende off.sen çok yoruyon kendini canım yaa iyi dayanıyorsun bu tempoya valla...ama bu kadar yorma kendini bazen kendin için boşlayıp dinlen..ben haftanın bi gününü kendime ayırıyorum valla yemek dışında birde defneyle uğraşmak dışında hiçbişi yapmıyorum o gün bazen bize de tatil lazım tam anlamıyla olmasa da kafam dinleniyo en azından...öpüyorum tatlışlar sizi kaçıyorum ben off yarın işte var şimdiden girdim pazartesi sendromunayarın 4 e kadar giremem tatlışlar benn hadi iyi gecelerr kıslaaaaaarrrrrrrrr:79::79::79:
17 eylül mesaj sayıları:
aynalar-------- 20
fatta----------izinli
nazco--------- 13
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 6
prenses88 ------7
selinay2002 -----7
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------22
mihrace --------24
melekayşee -----15
_Aytac_ --------17
günaydın nasılsınız birçok kişi yok sanki bugün. bende az sonra dışarı cıkcam gezcez.
kahvaltımı yazayım:
1 simit(o kadar cıtır ve güzeldiki bu kadarla sınırlayabildim)
1.5 yumurta
5 zeytin
domates salatalık
1 t.k. incir reçeli
haftalık yoklama listesi kızlar izinsiz üç gün topiğe gelmeyen diskalifiye olur onu gösteriyor - ler izinsiz gelmeyenler
merhaba kızlar
ben bgn acayip yedim yaaarkadaşın köyüne gittik serin ve temiz hava açtı iyice iştahımı yine tutacaktım kendimi ama ye sen emziriyosun diye tıktılar ağzıma ne varsa bozdurdular yemini mi...yaa kızmayın ama bana birazdan 1 saat spor yapacam sonra da eşimle yürüyüşe çıkacaz...yarında telafi günü yapacam affettirecem kendimi
sabah
yufka ekmek (ne kadar yediğimi nasıl tarif edecem bilemedim yuvarlak oluyo onun yarısı diyim artık)
çok az tulum peynir
5 adet zeytin
4 adet kızarmış biber ama parça olarak
7 dilim domates
arada 1 şeftali 9 dilim kavun:78:
öğlen işte bu çok kötü gözleme yapıyodu arkadaşın annesi kocaman 1 adet yağlı gözleme yedim
arada koca bir dilim karpuz çok az peynir
akşam da (yani az önce)
karışık yoğurtlu kızartma yedim hemde çeyrek ekmekle ama eşim kanıma girdi yarım saat fazladan spor yaparsın ye diye:78::78::78f yaa çok pişmanım
şimdi 1 saat spor yapacam yarında telafi günü yapacam kızlar...
kızlar merhaba ben izinliydim bgn ama erken dönünce giriyim dedim..dayanamadım
aslıcığım bu sayımlar beni biraz tırsıtıyo bize sıra gelince sen haber veriyosun değilmi hangi sayımın yapılacağını???
kızlar bgn hiç gelemedim k.bakmayın.babam sabah uyandırdı tüm sülalece pikniğe gidioz dedi 60 70 kişi vardık öyle diim
sonra gencler ordan izmite gittik gezdik fln gelemedim.daha yeni geldm eve beni izinli yazsanız bgn cok yorgunum
selam kızlar ben geldim nasılsınız
ben çok yorgunum ya bide dünden beri sorunlu bacağım ağrıyor sabahta aksilik o bacağa kramp girdi ağrım 2 katına çıktı tüm gün gez dolaş ev için ağırlık yük taşı bacağım anlayacağınız game over oldu
siz nasılsınız bi geçmişe şöyle bir bakam
bugünkü menüm
sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytün
2-3 çatal reçel
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
öğle arkadaşdaydık
1 tane patatesli çörek
domates
salatalık
1 bardak şekarsiz çay
ara
erik
akşam
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
bugün hemen hemen herkes bozmuş niyeti valla birazcık rahatladım yanlız değilim diye :))) ama böle olmaz kızlar toplayalım kendimizi bir hafta uğraşıp verdiğimizi bir günde alıyoz sonra ben kendi adıma çok pişmanım bgn yediklerimden bir daha yapmıycam inşallah
canımm kıyamam çok geçmiş olsunn dinlen lütfennnn
hafta içi hepimiz bomba gibi olalımm
canım afiye tolsun maşallahh bugünn diyeti bozmayan bir tek snei gördümmm yawssss süpersin.
selamlar kızlarrrr.ne ediinizzzz.............ben daha ancak yeni oturdum...ütüyü yaptım,çamaşrıları yıkattım,yastıkları da yıkattım..çarşafları değiştirdim,bütün evi de çiçeeekk gibinn ettiimmm...ama çok yoruldumm...
bugün yediklerim
sabah 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 katı yumurta
öğlen 200 gram tavuk
ara 1 katı yumurta
akşam 5 domates,2 biber
2,5 litre su
siz neler yaptınız?nasıl geçti tatil gününüz?
kızlar unutmadan söyleyim bu gün çingene pembesi dantelli iç çamaşırı aldım takım kime giyeceksem sanki
bu haftaiçi pek bomba gibi olamam 18 canavara alışmam lazım yeniden
sağol canım
napalım yıllardan beri al ver al ver olunca bünyeyi altüst ettik ağır ağır ama emin adımlarla ilerliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?