Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızçeler günaydınnnn hepinizeeee :))))
sabah sabah tartıda güzell rakamlar gördümm:))) ay çok mutluyumm.
ama söylemeyeceğim cumaya saklıyorum sanırım hepinizi şaşırtacağım:))

sabah kahvaltımı yazayımm.
bir bardak süt
3 yulaflı bisküvi
çeyrek simit (iş yeirmde çok ısrar ettiler ve özendirdiler)

Son düzenleme:

cok guzel senin adina...ay bu ozendirmeler olmasa(((

yok tatlicik yemeyi ozendirmeseler yani bak ne guzell zeytinyagli sarma var yemicekmisin delisin ya gel ye hicbirwey olmaz...bu manada dedim yoksa cokkkkkk sevindimm weker cuma gunune guzel kilolar veririz hepimiz INWALLAH...

Hay Allah tamam şimd anladımm:)))) evet çok seviyoruzz ısrar etmeyyi bend eöyleyim gelene amma ısrar ederimDD oysa nekadar yanlış istemiyorsa zorlamamak laızm dimi.
:))))

bu cuma güzel sonuçlar olacka inş.

yaa gecen aksam cok yedim ondan dolayi wimdilik meyvelere takdim guya kalorisi azya ondan...havada soguk burda yurumek istiyom uwuyom bir yandandaaa

Hımsss meyveyle doyuyormusun peki ben gece yatmadna önce meyve yesem miğdem kazınırr bende soda vazifesi görüyor meyveee inanılmazzz çok acıktırıyorrr ne bilim enteresan bişi o yüzden ana öğün olarak düşünemiyorum

doyuyorum ya hem aliwkanlik olmuw her halde ne yersem yeyim patliyanacan yesem bile meyve yemesem duramiyorum...bende duydum cok insan meyve yedikten sonra aciktiklarini soylediler..

Hay Allah tamam şimd anladımm:)))) evet çok seviyoruzz ısrar etmeyyi bend eöyleyim gelene amma ısrar ederimDD oysa nekadar yanlış istemiyorsa zorlamamak laızm dimi.
:))))

bu cuma güzel sonuçlar olacka inş.

ben israr etmeyide sevmem israr edilmekde...arkadasim falan gelirken bize resmen ac kaliyor bir defa sorarim onlarda naz yaparlarsa bitti hehe israr yok:)))

doyuyorum ya hem aliwkanlik olmuw her halde ne yersem yeyim patliyanacan yesem bile meyve yemesem duramiyorum...bende duydum cok insan meyve yedikten sonra aciktiklarini soylediler..

hımssss benim ünide bir arkadşaım vardı yemekyemezdi sadece annesinin yemeklerini bulduğunda yerdiii. onun dışında meyveyi çok severdi sürekli meyve yerdii bir kase dolusu meyve koyardı onu bitirirdi ve çok inceydii manken gibiD ve cildi falanda çok güzeldi tertemiz parlaktı meyvedendi muhtemelen görünce özenirdim ama mümkün diil ben meyveyle doymam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…