- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.401
sabah yemeyi:1 salxim uzum
ara:yok qaliba
oglen:5 yk pilav+avuc ici kadar olurdu her halde tavuk eti+turwulu salata
hımss güzell afiye tolsun yemek yemeği öğrendin ekmek yememişssin pilavla başarılıı buldumm yoksa pilav azcık fazla diyecektim ekmk polmayınca kurtarmış..
aferin aferin küçükkk
selam kızlar nasılsınız?ben akşamdan kalma gibiyim her yerim agrıyo((((
günaydın canım dün çok top oynadın herhalde piknikte ondandıranlat bakem ansıl geçti tatil günün.....
canım ben denedim ama bişi anlamadım neyse daha sonra geniş geniş bakayım şimdi öğle arasındayım fazla vaktimde yok bakamadım tam...iyi geceler canlar..ya bu arada yeni gelen arkidişlerrr...size bi güzel haber..biz bi ara takımcak da kalori sayıyodukk..o da acayip işe yarıyooo...siz de yapabilirsiniz..çok kolay..herkes bi kalori sayfasına üye olarak yaptı bu işi..ben mesela kalorisepeti.com a üye oldum..orda her gıdanın hem miktarı hem de kalorisi var..aklınıza ne gelirse artıkk...hemen hemen bütün abur cuburlar da dahil....sonra orda ilk önce bi çizelge hazırlıyonuz hangi tarihte ne kadar olmak istediğinize dair..sayfa da size günlük ne kadar kalori almanız gerekiyor onu yazıyor...ve tekrar sayfadan her yediğiniz kaloriyi ekliyonus..o da size hedefinize ne kadar yakın-uzak olduğunuzu yazıyor..sonra spor ekleyip kaloriden düşebiliyorsunuz vs.epey kullanışlı bi site..hemen hemen hepimiz çok faydasını gördüydük..bence sizde bi deneyin...
kızlar unutmadan söyleyim bu gün çingene pembesi dantelli iç çamaşırı aldım takım kime giyeceksem sanki
ya kızlar bu arada ben isveçe ara verdim..hac dönüşü tekrar yaparımm..sürekli yoğun tempo ve dışarda işte evde yoğunluk,akraba içinde olmii valla..bu sabah hac için iğne olduk bayılıyodum nerdeyse...didim 2 kilo için değmez yaa sağlığından olmaya ben arık yeni hedef her ay maksimum 3 kilo vercem...ne zamana biterse..bu isveçi de evde olduğum ve çevremde tahammül etmem gereken insan sayısı az olduğunda yaparımmm..yok anamm gider ayak ehrkeşlerin kalbini kırmanın lüzumu yok inan ki..sevap işlemey giderken evdeki sevaplardan olcez...siz neler ettiniz?
Canımcım ne ediim cumartesi hac alışverişlerini bitirdik ufak tefek şeyler dışında...pazar da ütü,çamaşır temizlik bitti..bugüne çok yoruldum anlıycan....hafta başına yorgun başladık:)))valla cnm piknikte baya yorulduk zaten.ama en çok yoran çarşı olayı oldu o kadar cok gezdik ki anlatamam şu an kollarım bacaklarım her yanım agrıyo..senin nasıl geçiyo günlerin
sakin zamanda bak canım çok ama çok verim alırsın emin ol....canım ben denedim ama bişi anlamadım neyse daha sonra geniş geniş bakayım şimdi öğle arasındayım fazla vaktimde yok bakamadım tam...
boş ver sakla ilerde giyecek birisi olacaktır muhakkak.ilahi yaa güldürüdün beni hee
yaa ilkinim bi de ben çok yoğun dönemde yaptım..evde olduğun hiçbi gün olmadı...sağlığımın ii olduğundan şüpheliyim şu an...başım hala dönüyo..sanırım farketmeden cidden yormuşum kendimihaklısın cnm.olsun az az verince kalıcı oluyor.hızlı verilenb kilolar cabuk geri gelir
18 eylül mesaj sayıları:
aynalar-------- 12
fatta----------15
nazco--------- 16:79::79::79:
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ izinli
prenses88 ------5
selinay2002 -----izinli
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------12
mihrace --------18
melekayşee -----9
_Aytac_ --------12
eline sağlık canım, niye ağladın kıs izinliyiz diye hehehe....
ya kızlar bu arada ben isveçe ara verdim..hac dönüşü tekrar yaparımm..sürekli yoğun tempo ve dışarda işte evde yoğunluk,akraba içinde olmii valla..bu sabah hac için iğne olduk bayılıyodum nerdeyse...didim 2 kilo için değmez yaa sağlığından olmaya ben arık yeni hedef her ay maksimum 3 kilo vercem...ne zamana biterse..bu isveçi de evde olduğum ve çevremde tahammül etmem gereken insan sayısı az olduğunda yaparımmm..yok anamm gider ayak ehrkeşlerin kalbini kırmanın lüzumu yok inan ki..sevap işlemey giderken evdeki sevaplardan olcez...siz neler ettiniz?
özlüyom yafffff.....ne ediimm.....i<inli olanlar çok aci veriioo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?