Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar okula gidiyoruz
yeni dönem herkese hayırlı uğurlu olsun inş maratonumuz başlıyor

sanada hayırlı olsun canım benim oğluş 4. sınıfa geçti çok heyecanlıydı dün gece....

süpersin darısı başımıza...

Ohh ne güzel hayırlısıyla gidip gelicen genç yaşta:))Allah bizlere de oraları görmeyi nasip etsin.Senin adına çok mutluyum..Canım diyet öyle yapıyor.Sinirli oluyor insan.bence normal bir diyet yap yapcaksan.tansiyonun düşüyor belli ki bende de oluyodu aynısı.
slm kızlar nasılsınız birazdan oğlumu almaya gidicem okula...

slm cnm iyiyiz sen nasılsın

wayyyyyy güle güle giyin hayatım kendin için giy canım yaaa kendini iyi hissetmek içinde güzel bir yönetmdir buu:)))

heheh. bende penye geceliklerimi falan hep kaldırdım hahahaha

satenlerimi giyiyorsun ya yatamıyorum ben onlarla çok terlediğim için pamuklu giyiyiorum.tabi kısa süreliğine giyiyorum hehehhe.yassahmı acep buralarda bunları konuşmak

merhaba kızlar.okullar başladı bizim maratonda başladı.ilk hafta cok karısık oluyor yaaa..öldürdü çocukalr ilk günden cok yorgunum.
bu arada bir tane temizlik yapan abla buldum kadınla telefonla konuştum.biraz tuhaf geldi bana her şeye gülüyor
yarım gün gelecek tam gün istemedim çünkü zaten bütün dolapların içini ve düzenlemeyi ben yapacağım.memnun kalırsam 2 haftada 1 alacağım..siz ne ettiniz?

Son düzenleme:
kahvaltımı yazayım:

5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kk peynir
domates salatalık

ara
1 dilim börek

öğle yemeği
3 kaşık tavuklu yemek
1 kase yoğurt

spor yapamıyorum 2-3 daha yapamayacağım onun yerine bol bol temizlik yapcam :)

satenlerimi giyiyorsun ya yatamıyorum ben onlarla çok terlediğim için pamuklu giyiyiorum.tabi kısa süreliğine giyiyorum hehehhe.yassahmı acep buralarda bunları konuşmak

merhaba canımm. evet artık karar aldım öyle yapıyorum penyede giysem abuk subuk pijamalar değil cicili bicili elbiseler giyiyorum. veçokda şirin terlikler aldım altınad aonlar.. sıkıldımm relaks hallerimden. Aslında bütün gün iştee makyajlı güzel kıyafetler etekler falan olunca eve gidince rahat etmek istiyorum ama yok evdede şık olmaya karar verdim
sanmam neden yasak olsunki

hımsss şimdiden kolay gelsin canım yeni döneminiz hayırlı olsun..
Kadın bulmana sevindim. ütülerinide yaptırt çok rahatedersin.. ay birde çok gülüyorsa konuşkandırr aynı anda evd eolacaksınız aynı odalarda iş ypamayın valla çeneye tutar seni ayrı takılın kadınla::)))

aferin bana yine vermemişim kimseye birnciliği:)) ayy ne çençenimmm

fıstık merhaba hacca mı gidiyorsunuz maşallah sizeee ne hoşş ayy Allah kabul etsin bizlerede dua edin ne olurrr özel istediğim bir dua var ama (neysee belki zor gelir:)
ay ne hoş valla çok güzel yaaa.
bu arada orada ibadetten zaten kilo vereceksin hiç merak etme meşakatli bir ibadettir hac görevi. koşturacaksın tavaf yapacaksın gece gündüzzz kabeye koşacaksınızz o yüzdennn orada çok zayıflarsın emin ol.
Ay benim annem incecik gelmiş hactang eldiğindee hep anne diyet yap derdim yapamazdı bir haca gidip geldi dal gibi kaldı sonra birdaha fiyet yap demedim kadına bacaklar falan incecik kalınc açok üzülmüştüm.

nekadar çok yemeye dayalı bir diyet listesi bu yawss ben bunları yersem varya off offf toparlayamam kendimi zaten normal düzenimde en fazla bukadar yerimvebana bu kadar ara öğün atıştırmak gibi geliyorrr mümkün değil böyle yersem zayıflayam ben.
Ama şu varr bir arkadaşım vardı epey kilosu vardı arkadaşımın onun bünyesiyle benimi bir değildi tabi o 3-5 kg verirken benden grla gidiyor benim vermem gereken kilo çok değil çünkü, ona dr sana yeme diyeti veriyorum demişti metabolizmasını sürekli çalışır halde tutan bir diyetmiş az kalorili çok yemeli bir diyet belkide buda öyle birşey olaiblilir bilemedim.

1 domates 1 biber 1 yumurta ve az yagla menemen yaptım 2 dilim ekmekle yedim.yanında da meyve suyu içtim kahvaltım buydu

afiyet olsunnn
menemende yumurta var zaten keşke esktra yumurta yemeseydin. onun dışında tebrik ederim menemenle sadece ve sadece 2 dilim ekmek yemişissin ben 1 ekmeği devirirdim snaırım heheh o yüzden yapmıyorum ek yiyeceğim yemekler.

çok güzel bir menüü afiye tolsunn. hiç abartı yokk sağlıklı ve az bence.

Bu arada benimde
öğlen yemeğim

2-3 dilim domates.
1 dilim ekmek
1 tane tavuk baget
bir bardak ayran
2 tk sütlaç suyundan princinden yemedim.

ara
1 kurabiye yiyeceğim az sonra

Son düzenleme:
kızlar niye sesiniz çıkmıyor bakim.DD
ben vucüt temizliğinden geldimm hehe heryerim acıyor(( ama değiyor yawsss bitincee çok rahatlıyor insan.D

selam kızlar ben geldim
okulun ilk günü ve ben çok yoruldum
biraz dinleneyim kendime geleyim geçmişe bakacam
sizler nasılsınız

selam kızlar ben geldim
okulun ilk günü ve ben çok yoruldum
biraz dinleneyim kendime geleyim geçmişe bakacam
sizler nasılsınız

merhaba canım hoş geldin... ilk günü atlattıkysanızz devamıda gelir :)) şimdiden kolay gelsin.
kızlar geçmiş okuyor snaırım sesleri çıkmıyorD
bende takılyorum raporlarımv ar yazılıcak ama oyalanıyorm hala hehehe

ay evet öyle yapcam..hep güldü birde çenesi cok dusuktu bakalım inş temiz yaparda hep alırım ya..başedemiyorum tek başıma

hoşbulduk canım
valla bu hamlık bu hafta devam eder sonra kaptırırım kendimi tempoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…