Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi canım aynen çok kalabalık okul cokkk sesli...

canım bide bunun yanında bizim okulda müdür yok bu sabah karmakarışık oldu kim nöbetçi belli değil 1. kademe neyse 2. kademenin ders programı yok kim hangi derse girecek o da belli değil fen, matematik, türkçe öğretmenimiz yok bu sene sabah bir curcunaydı sorma

ay evet öyle yapcam..hep güldü birde çenesi cok dusuktu bakalım inş temiz yaparda hep alırım ya..başedemiyorum tek başıma

Ben bütün kadınlarınn eve bir yarıdmcı alması taraftarıyımDD
yazık bedenimze yawss bir haftasonumuz var temizlikle ütüyleee geçiyor kendine eşine ayıracak vakit kalmıyorrr sosyallik sıfırlanıyorr alın alın. yarım gün dolunmazzz hastalanıp dr vermektenseee neşeli neşeli kaıdna vermek daha iidir.
banada 2 haftada bir geliyor canımher geldiğinde ütü,silip sürüpmek toz almak banyo ec sabit ekstra her geldiğinde ya cam siler ya kapı koltuk ya halı yavtrin içleri mutfak dolapları onu kendi ayarlıyorr veya bneim ekstra istediğim birşeyi yapıyor ve temiz kalıyor sürekli ben çok rahat ediyorum. 2 haftada bir yetiyor canım bize iki kişiyiz kalbalık yok çocuk falanda yok yetiyor o yüzdne.

Allah kolaylık versin sanada..oda ayrı bir dert .

yanlış ifade etmişim cnm 1 domates 1 biber ve 1 yumurtayla menemen yaptım yaniD:

kızlar merhaba
bgnki menüm
sabah;bir dilim kepek ekmeği
1 adet tanesinden çilek reçeli
kk yağsız peynir
2 adet zeytin
haşlanmış yumurta
şekersiz 2 bardak çay
ara yapamadım
öğlende yemek yiyemedim midem boş durmasın çalışmaya devam etsin diye eti formun mısırlı pirinç patlağı yedim
ara bir adet armut
1 fincan yeşil çay

akşamada hafif bişiler yerim..

çok güzel canım kahvaltın çeyrek simitten bişi olmaz yaa simit tok tutar hem :)) ay canım yaa ben korkumdan çıkmıyorum tartıya bakalım çok spor yapıyorum bu hafta ne kadar çıkarım hiç bilmiyorum ben tutuyorum kendimi cuma günü tartılacm

selam kızlar nörüyonuz

ya ben ritmik saymalar için materyal hazırlıyorum görsellerle destekliyorum ki ilgilerini çeksin

2 şer 2 şer için kiraz
3 er 3 er için üç yapraklı yonca
5 er 5 er için el parmakları
10 ar 10 ar için bir salkım üzüm (10 tane tanesi var)

4 er 4 er için görsel ne kullanabilirim 4 er li bişey lazım bana yardım edin kızlar aklınıza bişey geliyor mu

Son düzenleme:

canım çok güzel az yemişsin bgn..boş ver temizlikte spor sayılırmış en az 100 kalori yakılıyomuş temizlik yapılırken...

4 yapraklı yoncaa:)))

ahh aaahhhhh doğumdan önce bende öğleydim ama artık en rahat kıyafetlerimi giyiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…