- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.461
Bu arada benimde
öğlen yemeğim
2-3 dilim domates.
1 dilim ekmek
1 tane tavuk baget
bir bardak ayran
2 tk sütlaç suyundan princinden yemedim.
ara
1 kurabiye yiyeceğim az sonra
kızlar merhaba
bgnki menüm
sabah;bir dilim kepek ekmeği
1 adet tanesinden çilek reçeli
kk yağsız peynir
2 adet zeytin
haşlanmış yumurta
şekersiz 2 bardak çay
ara yapamadım
öğlende yemek yiyemedim midem boş durmasın çalışmaya devam etsin diye eti formun mısırlı pirinç patlağı yedim
ara bir adet armut
1 fincan yeşil çay
akşamada hafif bişiler yerim..
kızlar niye sesiniz çıkmıyor bakim.DD
ben vucüt temizliğinden geldimm hehe heryerim acıyor(( ama değiyor yawsss bitincee çok rahatlıyor insan. D
çok güzel canım kahvaltın çeyrek simitten bişi olmaz yaa simit tok tutar hem :)) ay canım yaa ben korkumdan çıkmıyorum tartıyabakalım çok spor yapıyorum bu hafta ne kadar çıkarım hiç bilmiyorum ben tutuyorum kendimi cuma günü tartılacm
hayatım hiçbirşey yememişsssinnn acıkmadınmı yawssss. yani diyet yapan biri için süper amaa ben menüyü görünce acıktım
selam kızlar ben geldim
okulun ilk günü ve ben çok yoruldum
biraz dinleneyim kendime geleyim geçmişe bakacam
sizler nasılsınız
canım tavuk baget kızartmamıydı haşlama mı..eğer haşlamaysa çok hafif bi öğle yemeği olmuş
ahh aaahhhhh doğumdan önce bende öğleydim ama artık en rahat kıyafetlerimi giyiyorum..
hoş geldin aslıcığım nasıldı ilk günler......
ayy evet değiyor valla ben yaptırınca bir k,lo vermişim gibi geliyor
yaa Boleyn Kızı bitti ağlamak istiyorummmŞimdi Gece Evi serisinin 3. kitabına başladım onu okuyorum.Kitap okumaktan tırlatcam sanırım.can sıkıntımı ancak bu geçiriyor ama.nerde olduumu kendimi herşeyi unutuyorum:)
canım ben dün o kadar çok yedim ki bgn hiç açlık çekmedim valla halada ölee zorumdan yedim birazdan da akşam yemeğini yiyeceğim sonrada spor yapacağım yarım saat
yaa Boleyn Kızı bitti ağlamak istiyorummmŞimdi Gece Evi serisinin 3. kitabına başladım onu okuyorum.Kitap okumaktan tırlatcam sanırım.can sıkıntımı ancak bu geçiriyor ama.nerde olduumu kendimi herşeyi unutuyorum:)
negüzel kendini tok hissediyorsun demek tamam öyleyse dedikerimii okumamış ol şekerim.
sporda yapıncaaaa ofsss süper birşey olucakk.
tatlım birde aşk ve tarihi kitapları seviyorsan judıth mcnaught kitapları çok güzel ben bi ara çok kaptırdıydım kendimi....
inşallah canım yaa artık gerçekten zayıflmak istiyorum insanların beni görünce özge sen ne olmuşsun demelerinden bıktım sanki keyfimizden olduk...kendileri bi doğursun onları da görecemartık ne olursa olsun bir daha bozmıyacağım kendimi..
inşallah canım yaa artık gerçekten zayıflmak istiyorum insanların beni görünce özge sen ne olmuşsun demelerinden bıktım sanki keyfimizden olduk...kendileri bi doğursun onları da görecemartık ne olursa olsun bir daha bozmıyacağım kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?