Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayatım hiçbirşey yememişsssinnn acıkmadınmı yawssss. yani diyet yapan biri için süper amaa ben menüyü görünce acıktım

DD sevndim heheh.
bende çıkmayacağım hergün diyorum ama dayanamıyorum her sabah alışkanlık yapmışım çıkıyorumDD
hadi inş. cumaya sendende güzel haberler alıcağızzz inanıyorum aç geziyorusn resmen

hayatım hiçbirşey yememişsssinnn acıkmadınmı yawssss. yani diyet yapan biri için süper amaa ben menüyü görünce acıktım

canım ben dün o kadar çok yedim ki bgn hiç açlık çekmedim valla halada ölee zorumdan yedim birazdan da akşam yemeğini yiyeceğim sonrada spor yapacağım yarım saat

yaa Boleyn Kızı bitti ağlamak istiyorummm Şimdi Gece Evi serisinin 3. kitabına başladım onu okuyorum.Kitap okumaktan tırlatcam sanırım.can sıkıntımı ancak bu geçiriyor ama.nerde olduumu kendimi herşeyi unutuyorum:)

kitap okumanın en güzel yanı da o kendini kaptırıp içine giriyorsun resmen.bende moralim bozuk olunca okurum unuturum bile sinirlendiğim şeyi..iyi bi terapi şekli kitap okumak

canım ben dün o kadar çok yedim ki bgn hiç açlık çekmedim valla halada ölee zorumdan yedim birazdan da akşam yemeğini yiyeceğim sonrada spor yapacağım yarım saat

negüzel kendini tok hissediyorsun demek tamam öyleyse dedikerimii okumamış ol şekerim.
sporda yapıncaaaa ofsss süper birşey olucakk.

tatlım birde aşk ve tarihi kitapları seviyorsan judıth mcnaught kitapları çok güzel ben bi ara çok kaptırdıydım kendimi....

hımss kitabınımı okudun canımm.
Ben dün filmini izledimm boleyn kızı diye.
the tudors ddiye bir diz var e2 de oradada vardı anne boleyni diye bir karekter ozamanda bakmıştım. çok entrikalıydı..

negüzel kendini tok hissediyorsun demek tamam öyleyse dedikerimii okumamış ol şekerim.
sporda yapıncaaaa ofsss süper birşey olucakk.

inşallah canım yaa artık gerçekten zayıflmak istiyorum insanların beni görünce özge sen ne olmuşsun demelerinden bıktım sanki keyfimizden olduk...kendileri bi doğursun onları da görecem artık ne olursa olsun bir daha bozmıyacağım kendimi..

tatlım birde aşk ve tarihi kitapları seviyorsan judıth mcnaught kitapları çok güzel ben bi ara çok kaptırdıydım kendimi....

hıms bende "SENİ BEKLERKEN" diye bir kitabını okumuştum geçen sene çok güzeldi. ama başka kitaplarını okumaya fırsat olmadı.

hımss boşver elalemii sen kendini mutlu hissetmek için yap yapacağını canım millete kulak vermekten kendimizi yıpratmayalım birde.
Hem annelik gibisi varmı canım o kilolar defne için eminim değmiştir. Ve ufaklık biraz hareketlendimi peşinde koşturmaktann çok kısa sürede dal gibi olacaksın eminim.

Ayrıca birdaha bozmayacağım derken başka çocuk istemiyormusun(

canım öyle dediklerinde bu konuyu sen doğum yaptıktan sonra konuşalım de onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…