Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hıms bende "SENİ BEKLERKEN" diye bir kitabını okumuştum geçen sene çok güzeldi. ama başka kitaplarını okumaya fırsat olmadı.
ben hepsini okudum valla yeni çıkarttımı bilmiyorum ama çıkarttıysa onuda alıcam okuycam şimdi elimdeki bi bitsnde biraz daha şöle aşklı ihtiraslı bi roman okuyasım var

:))))) şimdi öle bi soru sordun ki bana..bak çocuğum yokken hep iki tane yaparım birlikte büyüsünler diyordum ama çocuk doğduktan sonra o düşünce hoooop uçup gidiyor şu an defneyi büyütme niyetindeyim allaha yine büyük konuşmayım ama hiç istemiyorum hemde ikinciyi allah olmayanlara versin canım isteyenlere size nasip etsin ama şu an ki psikolojim kesinlikle istemiyor:))))çocuk biraz büyüyünce bebiş özlersin yine yaparsın diyolar ama ben hiç sanmıyorum

hoşgeldinn fıstık. Hayırolsunn neyin var inş. kötü birşey yokturr.

hoş bulduk tatlım kötü bişi yokta benim içim sıkıldı saatlerdir nette refloksolojiyi araştırıyorum facede birkaç yere yazdım bilgisi olan varmı diye her kafadan bir ses çıktı böle sonuçsuz kalınca içim sıkılıyor

ben hepsini okudum valla yeni çıkarttımı bilmiyorum ama çıkarttıysa onuda alıcam okuycam şimdi elimdeki bi bitsnde biraz daha şöle aşklı ihtiraslı bi roman okuyasım var

hehehe :)) benim bugünlerde okuduğum kitap çokkk entirkalı ihtiraslı hesap kitapdolu
MUHASEBE DENETİMİ D nasıll ayy D

canım öyle dediklerinde bu konuyu sen doğum yaptıktan sonra konuşalım de onlara

hiç birşey demiyorum sadece doğum yaptıklarında ben dal gibi olunca karşılarına geçip duracam onlara çok güzel cevap olacak zayıf halim...yaa çok fazla kafama takmıyorum ama hoşlarına gidiyor sanırım benim kilo almam bi konuşuyolar görsen hele bir tane arkadaşım vardı dönüp dönüp lafı kiloma getirdi benim kilo almamı bekliyomuş heralde kız bi zafer edalarındaydı ki anlatamam...kendiside çocuk istiyor zaten görecem ben de hepsini...

ben ikiz ya da üçüz istiyorum bu yaştan sonra teker teker doğuramam

şakaya getirip sende benim kilo almanı bekliyormuşsun bilseydim bu kadar mutlu olacağını daha önce çocuk doğururdum de otursun kaldığı yerde sustukça üstüne geliyorlar çünkü

çıkarttım tatlım çıkarttım yoksa bu gün okula gitmek yalan olcaktı graydere yol açtırdım kendime taşları çekti bende çıktım

gözün aydın canım

kitap okumanın en güzel yanı da o kendini kaptırıp içine giriyorsun resmen.bende moralim bozuk olunca okurum unuturum bile sinirlendiğim şeyi..iyi bi terapi şekli kitap okumak

tatlım birde aşk ve tarihi kitapları seviyorsan judıth mcnaught kitapları çok güzel ben bi ara çok kaptırdıydım kendimi....

evt cnm kaptırıp gidiyosun dünyayı unutuyosun resmen:) ben aslında tarihi ve aşk kitaplarını sevmem diodum ama seviyomusum.önce demet altın yeleklioğlunun serisini okudum şimdi buna başladım.dediğin yazarı duydum ama hiçç okumadım kitapçımda görürsem alırım:)
hımss kitabınımı okudun canımm.
Ben dün filmini izledimm boleyn kızı diye.
the tudors ddiye bir diz var e2 de oradada vardı anne boleyni diye bir karekter ozamanda bakmıştım. çok entrikalıydı..
filmini dizisini izledmkitabını da okudum seri zaten:)

ben geldim kızlar nasılsınız
ben yorgun ve bıkkınım sıkıntılıyım canım sıkılıyooooo
h.geldn cnm.hayırdır neden canın sıkılıyo

menümü yazıım
sabah kahvaltısı erkenden
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
tatlandırıcılı çay
ara yok
öğle
yarım poaça
ara çay
eve gelince 2 salatalık
akşam yemeğim daha yok ne yiyeceğimide bilmiyorum ama açım

kızlar burda bir yağmur yağdı sormayın kış geldi

durmadan elektrik gidip geliyo allahtan 1 dk bile sürmüyo

canım bu günkü derdim refloksoloji
hergün kendime yeni bir dert icat ediyorum çok becerikliyim yahuuuuuuuuuu
:95::95::95::95::95::95:

ben ikiz ya da üçüz istiyorum bu yaştan sonra teker teker doğuramam

hahahaahaaa ilahi yaa tabi canım çıkart hepsini aradanallah gönlüne göre versin canım..bende ikiz olursa iyi olur diyordum da doğduktan sonra allahım biriyle zor baş ediyorum iki tene olsaydı ne yaparım dedim ayy onada bakardım valla allah herkesin çocuğuna uzun,sağlıklı.mutlu ömürler versin inşallah

çok az yemişsin canım ondan açsındır :)) bende az yedşm ama midem çok dolu bgn niyeyse :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…