- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.481
ben geldim kızlar nasılsınız
ben yorgun ve bıkkınım sıkıntılıyım canım sıkılıyooooo
ben hepsini okudum valla yeni çıkarttımı bilmiyorum ama çıkarttıysa onuda alıcam okuycam şimdi elimdeki bi bitsnde biraz daha şöle aşklı ihtiraslı bi roman okuyasım varhıms bende "SENİ BEKLERKEN" diye bir kitabını okumuştum geçen sene çok güzeldi. ama başka kitaplarını okumaya fırsat olmadı.
hımss boşver elalemii sen kendini mutlu hissetmek için yap yapacağını canım millete kulak vermekten kendimizi yıpratmayalım birde.
Hem annelik gibisi varmı canım o kilolar defne için eminim değmiştir. Ve ufaklık biraz hareketlendimi peşinde koşturmaktann çok kısa sürede dal gibi olacaksın eminim.
Ayrıca birdaha bozmayacağım derken başka çocuk istemiyormusun(
ben geldim kızlar nasılsınız
hoşgeldinn fıstık. Hayırolsunn neyin var inş. kötü birşey yokturr.
ben hepsini okudum valla yeni çıkarttımı bilmiyorum ama çıkarttıysa onuda alıcam okuycam şimdi elimdeki bi bitsnde biraz daha şöle aşklı ihtiraslı bi roman okuyasım var
canım öyle dediklerinde bu konuyu sen doğum yaptıktan sonra konuşalım de onlara
hoşgeldin cnaım hayırdır ne oldu
arabayı çıkartabildiniz mi
:))))) şimdi öle bi soru sordun ki bana..bak çocuğum yokken hep iki tane yaparım birlikte büyüsünler diyordum ama çocuk doğduktan sonra o düşünce hoooop uçup gidiyor şu an defneyi büyütme niyetindeyim allaha yine büyük konuşmayım ama hiç istemiyorum hemde ikinciyi allah olmayanlara versin canım isteyenlere size nasip etsin ama şu an ki psikolojim kesinlikle istemiyor:))))çocuk biraz büyüyünce bebiş özlersin yine yaparsın diyolar ama ben hiç sanmıyorum
hiç birşey demiyorum sadece doğum yaptıklarında ben dal gibi olunca karşılarına geçip duracam onlara çok güzel cevap olacak zayıf halim...yaa çok fazla kafama takmıyorum ama hoşlarına gidiyor sanırım benim kilo almam bi konuşuyolar görsen hele bir tane arkadaşım vardı dönüp dönüp lafı kiloma getirdi benim kilo almamı bekliyomuş heralde kız bi zafer edalarındaydı ki anlatamam...kendiside çocuk istiyor zaten görecem ben de hepsini...
çıkarttım tatlım çıkarttım yoksa bu gün okula gitmek yalan olcaktı graydere yol açtırdım kendime taşları çekti bende çıktım
kitap okumanın en güzel yanı da o kendini kaptırıp içine giriyorsun resmen.bende moralim bozuk olunca okurum unuturum bile sinirlendiğim şeyi..iyi bi terapi şekli kitap okumak
tatlım birde aşk ve tarihi kitapları seviyorsan judıth mcnaught kitapları çok güzel ben bi ara çok kaptırdıydım kendimi....
filmini dizisini izledmhımss kitabınımı okudun canımm.
Ben dün filmini izledimm boleyn kızı diye.
the tudors ddiye bir diz var e2 de oradada vardı anne boleyni diye bir karekter ozamanda bakmıştım.çok entrikalıydı..
h.geldn cnm.hayırdır neden canın sıkılıyoben geldim kızlar nasılsınız
ben ikiz ya da üçüz istiyorum bu yaştan sonra teker teker doğuramam
evt cnm kaptırıp gidiyosun dünyayı unutuyosun resmen:) ben aslında tarihi ve aşk kitaplarını sevmem diodum ama seviyomusum.önce demet altın yeleklioğlunun serisini okudum şimdi buna başladım.dediğin yazarı duydum ama hiçç okumadım kitapçımda görürsem alırım:)
filmini dizisini izledmkitabını da okudum seri zaten:)
h.geldn cnm.hayırdır neden canın sıkılıyo
inşallah aslıcım allah gönlüne göre versinde yanına onlara bakacak birinide ayarla kız insan bitaneyle zor başa çıkyo bide üçüz aman yarebbi
hehehe :)) benim bugünlerde okuduğum kitap çokkk entirkalı ihtiraslı hesap kitapdolu
MUHASEBE DENETİMİD nasıll ayy D
ben ikiz ya da üçüz istiyorum bu yaştan sonra teker teker doğuramam
ben zengin koca alcam tutarım 3 tane bakıcı
menümü yazıım
sabah kahvaltısı erkenden
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
tatlandırıcılı çay
ara yok
öğle
yarım poaça
ara çay
eve gelince 2 salatalık
akşam yemeğim daha yok ne yiyeceğimide bilmiyorum ama açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?