- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.501
kızlar burda bir yağmur yağdı sormayın kış geldi
durmadan elektrik gidip geliyo allahtan 1 dk bile sürmüyo
hahahaahaaa ilahi yaa tabi canım çıkart hepsini aradanallah gönlüne göre versin canım..bende ikiz olursa iyi olur diyordum da doğduktan sonra allahım biriyle zor baş ediyorum iki tene olsaydı ne yaparım dedim ayy onada bakardım valla allah herkesin çocuğuna uzun,sağlıklı.mutlu ömürler versin inşallah
inş kuzum iyi fikir aslında ömür boyunca çocuk büyütçem diye uğraşmaktansa bir avazda kurtulcan ne güzel
kızlar burda bir yağmur yağdı sormayın kış geldi
durmadan elektrik gidip geliyo allahtan 1 dk bile sürmüyo
Selam kizlar , nasilsiniz? herkez online masallah
:))))) şimdi öle bi soru sordun ki bana..bak çocuğum yokken hep iki tane yaparım birlikte büyüsünler diyordum ama çocuk doğduktan sonra o düşünce hoooop uçup gidiyor şu an defneyi büyütme niyetindeyim allaha yine büyük konuşmayım ama hiç istemiyorum hemde ikinciyi allah olmayanlara versin canım isteyenlere size nasip etsin ama şu an ki psikolojim kesinlikle istemiyor:))))çocuk biraz büyüyünce bebiş özlersin yine yaparsın diyolar ama ben hiç sanmıyorum
hoş bulduk tatlım kötü bişi yokta benim içim sıkıldı saatlerdir nette refloksolojiyi araştırıyorum facede birkaç yere yazdım bilgisi olan varmı diye her kafadan bir ses çıktı böle sonuçsuz kalınca içim sıkılıyor
süpermiş canım ayy bayılırım muhasebeye hesap kitap ilerine
bugunki menum
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
napıosunuz kızlar benim canım sıkılıyo yaaa otur otur evde
slm kızlar nasılsınız, bugün çok yoğun geçti okula git oğlanı al gel,kitaplarını kapla fln derken yoruldum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?