- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.521
okull sana mı başladı çocuğunamı başladıııı heheh siz onlardan maratonn içindesinizzz.
selam hatunlar ne ediniz?ben daha yeni yeni kendime geliyorum....bugün tam 3 saat uyudum hem de aralıksız siz düşünün...neden bu kadar yorgun hissettim anlamadım ama bakalım...siz neler yaptınız?
artık öle canım ya, bizim anneler toplantıdan toplantıya gelirdi okula şimdi anneler hep okulda(
sen nasılsın....
.
sorma canım yaa kötü etkiledi beni sanırım şu arkadaştan alıntı yaptığım diete uycam..böle olmuyo...acayip asabi oluyom yaf....Ohh ne güzel hayırlısıyla gidip gelicen genç yaşta:))Allah bizlere de oraları görmeyi nasip etsin.Senin adına çok mutluyum..Canım diyet öyle yapıyor.Sinirli oluyor insan.bence normal bir diyet yap yapcaksan.tansiyonun düşüyor belli ki bende de oluyodu aynısı.
slm cnm iyiyiz sen nasılsın
fıstık merhaba hacca mı gidiyorsunuz maşallah sizeee ne hoşş ayy Allah kabul etsin bizlerede dua edin ne olurrr özel istediğim bir dua var ama(neysee belki zor gelir:)
ay ne hoş valla çok güzel yaaa.
bu arada orada ibadetten zaten kilo vereceksin hiç merak etme meşakatli bir ibadettir hac görevi. koşturacaksın tavaf yapacaksın gece gündüzzz kabeye koşacaksınızz o yüzdennn orada çok zayıflarsın emin ol.
Ay benim annem incecik gelmiş hactang eldiğindee hep anne diyet yap derdim yapamazdı bir haca gidip geldi dal gibi kaldı sonra birdaha fiyet yap demedim kadına bacaklar falan incecik kalınc açok üzülmüştüm.
canımcım aslında hiç huyum dildir ama çok uzun zamandan beri ilk kez böle oldu..biraz da sinirlerim gerfgin ondan da deliksiz uyudum sanırsam....ay ne güzel bende uyumak istiyorum bazen ama çocuklardan fırsat olmuyo....
canımcım evet nasipse 2-3 hafta içinde yolculuk var..önceden belli olduydu arklarla paylaştık saolsunlar..sizlere de sölemeyi unuttum....bana özelden mesaj atarsan çok sevinirim duanı yapmaktan çok ama çok mutlu olurum emin ol sıkıntı yok....canım bişey merak ediom annen tekrar kilo aldı mı peki?
canımcım sen nirdeydin ben unuttum yafhımmssss kıyamam size ben hep söylüyorum istanbulda yaşayanlara ekstra 4 saat yaşam verilseee bile azzzDD
Alla hkolaylık versin yawss. bende 80:45 te uynaıyorum 9 :15 te bürodayımengeç
ayy be nazcom bende de bi depresyon hali var sorma....ben geldim kızlar nasılsınız
ben yorgun ve bıkkınım sıkıntılıyım canım sıkılıyooooo
öle deme şeker bizim gelin de aynını dio du şimdi 2,5 yaşında yeğen..acaba seneye olsa mı sio?:))))) şimdi öle bi soru sordun ki bana..bak çocuğum yokken hep iki tane yaparım birlikte büyüsünler diyordum ama çocuk doğduktan sonra o düşünce hoooop uçup gidiyor şu an defneyi büyütme niyetindeyim allaha yine büyük konuşmayım ama hiç istemiyorum hemde ikinciyi allah olmayanlara versin canım isteyenlere size nasip etsin ama şu an ki psikolojim kesinlikle istemiyor:))))çocuk biraz büyüyünce bebiş özlersin yine yaparsın diyolar ama ben hiç sanmıyorum
çekilliinn nazcoommm çıkacakk.....süper yaaa greyderr yol açmışşçıkarttım tatlım çıkarttım yoksa bu gün okula gitmek yalan olcaktı graydere yol açtırdım kendime taşları çekti bende çıktım
BEN DEEE İKİZZZ İSTİYOMMMM BEN DEEEEben ikiz ya da üçüz istiyorum bu yaştan sonra teker teker doğuramam
SÜPER CEVAP BAYILDIMMMMMşakaya getirip sende benim kilo almanı bekliyormuşsun bilseydim bu kadar mutlu olacağını daha önce çocuk doğururdum de otursun kaldığı yerde sustukça üstüne geliyorlar çünkü
gözün aydın canım
canımcım sen nirdeydin ben unuttum yaf
Ah be canım bnece gayet mantıklı bak bakalım buhafta verirsen bizde senin isveç dietini eneriz
kızlar menümü baştan yazam
sabah
ceviz kadar peynir ekmek
1 fincan türk kahvesi
öğlen
2 haşlanmış yumurta
bol maydonoz
1 tane çubuk kraker
ara
1 yeşil elma
akşam
bol yeşil salat
haşlanmış tavuk
iki çatal makarna
buda benim isveç diyeti hehehe..
selam kızlar nasılsınız
ben planlara gömülmüş durumdayım
millet netten indirip kullanıyor ama ben çok önem verir iyice inceler hesaplarım iş günü hangi konuya ne kadar süre vereyim filan baya uzun sürüyor yarısı bitti yarısı kaldı
bugünkü menüm
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 çatal reçel
1 inc edilim kaşar peyniri
1 dilim salam
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 adet patatesli çörek
2 tatlı kaşığı reçel
2 bardak şekersiz çay
ara
1 muz
akşam
büyük bir kase patlamış mısır
ama ama besin değerii pek yok yemeğinin akşamınn(( olmaki öyleee azda olsa yesen birşeylerr
canımm şehir oalrak soruyorsan kütahyada yımmmmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?