Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam hatunlar ne ediniz?ben daha yeni yeni kendime geliyorum....bugün tam 3 saat uyudum hem de aralıksız siz düşünün...neden bu kadar yorgun hissettim anlamadım ama bakalım...siz neler yaptınız?

selam hatunlar ne ediniz?ben daha yeni yeni kendime geliyorum....bugün tam 3 saat uyudum hem de aralıksız siz düşünün...neden bu kadar yorgun hissettim anlamadım ama bakalım...siz neler yaptınız?

ay ne güzel bende uyumak istiyorum bazen ama çocuklardan fırsat olmuyo....

sorma canım yaa kötü etkiledi beni sanırım şu arkadaştan alıntı yaptığım diete uycam..böle olmuyo...acayip asabi oluyom yaf....

canımcım evet nasipse 2-3 hafta içinde yolculuk var..önceden belli olduydu arklarla paylaştık saolsunlar..sizlere de sölemeyi unuttum....bana özelden mesaj atarsan çok sevinirim duanı yapmaktan çok ama çok mutlu olurum emin ol sıkıntı yok....canım bişey merak ediom annen tekrar kilo aldı mı peki?

maşallah size inan çok çok sevindim sizin adınızaa darısı istyeyenlere bizlere olsun inş..
annecim kilo çok az aldıı ii oldu bacakları yürümekten incelmişti :) ama öyleçok değil birkaç kg sadece.
inş. mesaj atacağım özelden sizin gidiş tarihiniz belli olsun:)) ozamana kadar unutmaaahehe
Allah razıı olsunnn saol canım.

hımmssss kıyamam size ben hep söylüyorum istanbulda yaşayanlara ekstra 4 saat yaşam verilseee bile azzzDD
Alla hkolaylık versin yawss. bende 80:45 te uynaıyorum 9 :15 te bürodayım engeç
canımcım sen nirdeydin ben unuttum yaf
ben geldim kızlar nasılsınız
ben yorgun ve bıkkınım sıkıntılıyım canım sıkılıyooooo
ayy be nazcom bende de bi depresyon hali var sorma....
öle deme şeker bizim gelin de aynını dio du şimdi 2,5 yaşında yeğen..acaba seneye olsa mı sio?
çıkarttım tatlım çıkarttım yoksa bu gün okula gitmek yalan olcaktı graydere yol açtırdım kendime taşları çekti bende çıktım
çekilliinn nazcoommm çıkacakk.....süper yaaa greyderr yol açmışş
ben ikiz ya da üçüz istiyorum bu yaştan sonra teker teker doğuramam
BEN DEEE İKİZZZ İSTİYOMMMM BEN DEEEE
SÜPER CEVAP BAYILDIMMMMM

kızlar menümü baştan yazam

sabah

ceviz kadar peynir ekmek
1 fincan türk kahvesi

öğlen
2 haşlanmış yumurta
bol maydonoz
1 tane çubuk kraker

ara
1 yeşil elma

akşam

bol yeşil salat
haşlanmış tavuk
iki çatal makarna

buda benim isveç diyeti hehehe..

Ah be canım bnece gayet mantıklı bak bakalım buhafta verirsen bizde senin isveç dietini eneriz

kızlar kaçıyorum ben..çamaşır serilcek,ütü var biraz..ama ondan önce accık yürüyülşe ikna edersem eşimi yürüyüşe gitcez zannımca...ii geceler herkeşlere...

selam kızlar nasılsınız
ben planlara gömülmüş durumdayım
millet netten indirip kullanıyor ama ben çok önem verir iyice inceler hesaplarım iş günü hangi konuya ne kadar süre vereyim filan baya uzun sürüyor yarısı bitti yarısı kaldı

bugünkü menüm

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 çatal reçel
1 inc edilim kaşar peyniri
1 dilim salam
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

öğle
1 adet patatesli çörek
2 tatlı kaşığı reçel
2 bardak şekersiz çay

ara
1 muz

akşam
büyük bir kase patlamış mısır

vefakar hocam ellerine sağlıkkkkkk

ama ama besin değerii pek yok yemeğinin akşamınn(( olmaki öyleee azda olsa yesen birşeylerr

CANLARIIIMMMMMM GÜNAYDIINNNN.......
YA FADİK GELDİ AKLIMA ÇOK ÖZLEDİM BEN AMA AMAAAA

canımm şehir oalrak soruyorsan kütahyada yımmmmm:)))

ooo ne güzellll her taraf sanat eseri kaynıyo......seramikte had safhaaaaa......bi kere gittim kütahyaya içinden geçtik...nasipse geliriz bi tatil günü....

şimcik yavriler ben bi sayım yapiimmm....yanlız ricammm sevgili dostalarımmm cezaya kalan arkadişlerim lütfen cezalarını yapabilir mi?bak bu kadar sayıyoz boşa gitmesin.....hem de hak olcek öteki türlü..çünkim cezaya kalan nazcom yaptı mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…