Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

19 eylül mesaj sayıları:

aynalar-------- 15

fatta----------14

nazco--------- 8:79::79::79:

emidaf--------- izinli

pinkcat87------ 9:78::78::78:

prenses88 ------5
selinay2002 -----10

dudujan-------- izinli

fiyona_07 ------23

mihrace --------51:82::82::82:

melekayşee -----11

_Aytac_ --------12

kız mihroo yine kaptrırmamışsınn birinciliği maşallah valla....eferim böle şevkli arkidişlerin olması bizi de gaza getiriii hakkatennn...şimcik ben çıkıyom...kahvaltıı vs derken ancak işe yetişirimmm..gün içinde görüşürüz canlar...

günaydın kızçelerrr

bugünkü kahvaltım
yarım simit
1 carper peynir
bir fincan şekersiz çay.

Son düzenleme:
ooo ne güzellll her taraf sanat eseri kaynıyo......seramikte had safhaaaaa......bi kere gittim kütahyaya içinden geçtik...nasipse geliriz bi tatil günü.......

ay efet kütahya güzel bir şehirr gerçekten küçük ve sevimli alıştım burada yaşamaya 11 yıldır buradayımmm sıkıntısı memleketime çok uzak ailemi özlüyorum birdee çokkkkkk soğuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkk ayy adanalı olarak soğuna hala alışamadım benyaa

yine birinciyim yawssssDD benim ödülüm yokmuuu hehe

evet canım valla kaptırmıyorum birnciliği kimseyeDD ama özellikleee yaptığım birşeyy yokk dayanamıyorum sürekli girince foruma habire yazıp duruyorum

dun gazetede, ogretmenler artik 3 ay tatil yapamicak, 2 ay yapicak , mesleki egitim aicak diye okudum.

Ogretmen arkadaslar bu duruma ne diyor bakim

bu duruma cok kızıyoruz 1 haftadır siyah giyiniyoruz okulda eylem yani.tatilin 3 ay olduğunu zanneden işletme mezunu bir meb bakanı var.hep soylediğimi söyleyeceğim.öğretmenliği küçümseyen,az calıştığımızı düşünen,tatilin cok olduğunu düşünen kim varsa gelip İstanbul'da 60 kişilik sınıflarda ya da doğuda can korkusuyla 1 hafta öğretmenlik yapsın..ondan sonra görüşelim.

AYyy NE KIZGIN NE DOLUYMUŞUM YAVVVV

teşekkür ederim çiçekler için..

tewekkurlerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…