Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canım valla kaptırmıyorum birnciliği kimseyeDD ama özellikleee yaptığım birşeyy yokk dayanamıyorum sürekli girince foruma habire yazıp duruyorum
kaptırma yaaa biz takımcak memnuunuz valla..bi sorun yok emin ol.....her girdiğinde saf saf birinin gelmesini beklemek erine ne güzel senle sohbet edios..önceden bazen aynı saatte buluşamazdık,konuşacak kimse lmazdı şimdi ne güzel konuşuyoruz senle işte...
teşekkür ederim çiçekler için..

recaa ederim.....

selam canlar ne ediiniz?ben bugün pek bi moralsizim yaaa.eşimle hiç ii dil aramız...karakter olarak tamamen zıtmışız onu bi kere daha anladım...çok keyifsizim çoookkk....
sabah ekmeksiz 3 çatal menemen,1/2 kk peynir yedim.az önce de 2 şekerli sade nescafe içtim...

uzulme wirincik...kahvaltida yerinde abartili falan olmamiw..sanada alkiwwwww

uzulme wirincik...kahvaltida yerinde abartili falan olmamiw..sanada alkiwwwww

şimcik artık acıkır gibi oldum 6-7 çizi yedim..içim kıyılmasın die...sen neler yaptın neler yedin öt baalım bülbül-ü figan....he he heee

canım canım:) kendimi forumun demirbaşı ilan ediyorum:)))) hehe o saf saf birini bekleyen ben oluyorum ama bu ara hiç kimse yok yawss doğru düzgü

hımm kahvaltın çok başarılııı canim afiye tolsunn çay ve kahvede şeker azaltmaya çalışırsan daha güzel olur hoş kahvede şekersiz içilmiyor yaws.
Bu arada neyin var bakim senin anlatmak istersen dinlerim.
bazen öyle anlaşmazlıklar oluyorr yeri geliyor kardeşlerimizle ailemizle çatışıyoruz iki fakrlı insanın evde yaşaması birlikte birşeyler paylaşmaya çalışması ve çatışması çok normal canım halledilmeyecek şeylr değil sıkma tatlı canını.

şimcik artık acıkır gibi oldum 6-7 çizi yedim..içim kıyılmasın die...sen neler yaptın neler yedin öt baalım bülbül-ü figan....he he heee

himmm ben oyle acikanda salatalik yiyom...yazayim bende yarim ekmek ona gore kucucuk peynir+1 bardak cay +recel cayla icdim 3 kk olurdu her halda
Ara:salatalik
Oglen:yarim kase corba icdim
hastalanmak istiyom ya onda.:)))bu arada saat farki oldugu icin ben oylenimide yemiw bulundum...:)))Hehehihi

nee yarım ekmekmiiii

canım canım:) kendimi forumun demirbaşı ilan ediyorum:)))) hehe o saf saf birini bekleyen ben oluyorum ama bu ara hiç kimse yok yawss doğru düzgü

yok estapitipiti yafff haşaaaa senin için dimidiydimm..ya canımcım okullar açıldı ya onun telaşı var herkeşlerde..akşama da herkes pert durumda o yüzden de giren azaldı.....normalde çayı şekersiz nescafeyi de 2si bi arada içiyom da bugün kahvaltıyı ekmeksiz yapınca tabi acıktım 2-3 saat sonra....yaaa benim eşimin hem iş sorunu var hem de aile apartmanındayız..kültür çok farklı..ben ilk defa bu kadar yakında bi akrabamla kalıyom..beni bunaltan bu oluyo...hep biarada,hep dipdibeeee((hiç de canları sıkılmıyo anlamadım gitti..ben gitmeyince de soğuk nevale ben oluyom....bi de eşimin evet deme sorunu var..herşeylere evet dien bi tip....neyse yaaabakalım hac gidişine kadar bişey konuşmamaya ve tartışmamya karar verdikk...inş verim alırız....inan insan heyecanlanır ya ben de gram heyecan yok(Sadece üzüntü ve kırgınlık var...
neee yarım ekmek derken bildiğimiz yarım ekmek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…