Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay canım benim aileler arasında çok sıkıfıkı ollmaktan kaynaklanan sorunla roaliblyor. sen duymamaya görmemeye çalış bak hacca gideceksinizz inş. kalbini temiz tutarak kimseyi kırmadan incitmeden gitmeye çalış bu eşinde dahil canım, erkeklern bir çoğunda ailelerine kaşrı aşırı bir düşkünlük, hep bir verici olma durumu var ne hikmetsede evlendikten sonra başlayan bir durum yani genelde bu durum herkeste var sadese sana has bir durum değil fıstık. Sen kötü şeyleri görmemeye çalış ben hep söylüyorum bütün dünyayla küs olaiblirm herkesi karşıma alaiblirim ama eşimle kötü olmaya onunla küs olmaya konuşmamaya dayanamam bunu kaldıramam.

hiçbirşey ağzınızın tadını bozmaya değmezz.

öle yapmaya çalışıyorum zaten..olabildiğince az muhabbet etmeye çalışıyorum...bakalım..demin biz flört ederken birbirimize ayzdığımız mailleri okudum ve çok ama çok üzüldümm....o zamanki konuşmalarla şimdikilerin hiç alakası yok...çok kalbim buruk.....gözlerim doluyo kendimi kandırılmış hissetim birden.....ne yapmam gerektiğine karar vermem gerekecek sanırım hac dönüşü..o zaman bana verilen sözlerin,yapılan hedeflerin 100 metre yakınından bile geçmiyoruz şu an malesef(((

mihracem yavru kuşum ben çıkıyorum...kafam bozukk..accık uzanıcam sonra da yürürüm biraz...öptüm...

ben geldim daha yeni uyanmısım yaff beynim kazan gibi.birazdan çıkıp pazara gitcem acılırım belkii

selam kızlar sabah okula gittik oğluşu okula götürüp bende kendimi pazara attım bissürü alışveriş yaptım dondurucuya atmak için
5 kilo bamya aldım mesela en zoru
buyurun bamya temizlemeye kızlar herkezi bekliyorum
herhafta yarım kilo temizlemek zor gelen ben beş kilo temizliyceeeem aman yareeeeb sana geliyoruuuum

ben geldim daha yeni uyanmısım yaff beynim kazan gibi.birazdan çıkıp pazara gitcem acılırım belkii

hoş geldin kuzzuum geç uyanmaktan olmasın tatilde bende öyle oluyodum kendine okkalı bir kahve yap açılırsın sooorada doğru pazara
ben bizim buraların pazarını çok seviyorum bütün sokaklar yemyeşil yeşilliklerle dolu egenin en güzel yanı bu herhalde köylü kadınlar ve türlü türlü otları

sabah kahvalım
1 yumurta
yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
1 fincan kahve
ara 1 tane salatalık

Son düzenleme:
ben geldimmm kızlarrr p.c halaa olmadıı kızlar ama arkadaşın p.c den giriyorum napimm aklım sizde hep nasılsınız diyeeee fatoşummm canım senide rüyamda gördümm zatiiii
aksilikler hepp peşimde sankii tel. opertr. değiştirdim oda berbattmış tekrar aynıı eski hattıma döndüm oda 6 gun bulacakmış.
aslıya msj atıp sizi soramıyorumda kntr yok alamıyorum mecbur
fatoşuda arayamıyorumm yanii delirmişş bi durumdayımm anlıcanızz yawrularrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

nazommm burdaaa annemmmm nasılsınnnnnn özledimmm wallaaaa arada geldiğimde sağoll yazdıklarıma cvp yazmışşsınnn teşekkür ederimm benimmm vefalıı annemmmmmmm nasılsınn oğluşş nasıl napıyoo okuluu nasılllll anlatt helee bakalımm

canım yaaa üzmüşler seni kıyamam( düşünmemeye çalışşş boşverrrr başka birşeyler bul kendinioyalayacak.

hehe yemeyede çağıracaksan geleyim temizlemek için yardımaa:)) çok severim bamyee

he bu arada bu forumdaa bir konu vardı neyse söylemeyeyim ismini ama bamye dendimi aklıma başka şeyler geliyor benimDD

ilk defa duydum refloksolojiyi canımm bilgim olsa keşke yardımcı olaiblsem ama etraftan duyma bilgiler yerine uzmanına danışssaan sanırım daha sağlıklı olur.

nazco refloksoyoloji neymiş kıs niye taktın bu kadar....
o kızlar yaaa refloksoloji ayaktan yapılan bir tür masaj konunun bir çoğunu biliyorum aslında otizm ve engellilerin tedavisindede kullanıyorlarmış bu masajı bu konuda şarlatanlar çok malum çaresiz insanların paralarını alıp kandırmak çok kolay ben bu tedaviyi olmuş insanlara ulaşmaya çalışıyorum faydasını görmüşlermi yoksa hikayemi diye onun için debeleniyorum yani seans ücreti alıyorlar altarnetif tedavi olduğu için devlette karşılamıyo çok ciddi paralar tutuyor yani
uzmanlar ballandıra ballandıra anlatıyorlar şunu yaparız bunu yaparız diye ama benim artık hayal görmeye niyetim yok

depresyonu hiç sorma canım bu çocuğun problemleri beni yarı doktor yaptı artık şimdide kreatin eksikliği diye bişi buldum çok tehlikeliymiş ve otistik hareketler epilepsiye falan yol açıyormuş şimdi oğlanın kreatin düzeyini öğrenmeye çalışıcan tedavisi yarı var yarı yok bilmiyorumki bişey araştırırken bir başka şey çıkıyor günlerdir net başında kafayı yiyicem

hahahahaha grayder yol açtı ya çok komikti yol yapan adamlara gittim benim acil arabayı çıkarmam lazım mahsur kaldı dedim çok önemli dedim adamlarda tamam abla dediler beni öyle panik görünce çekti grayder taşları bende bi markete gidip koydum arabayı aşağıya onlara görünmeden sitenin içinden geldim eve ne sanmışlardır kimbilir

oyyyy kolay gelsin kuzum eşimden biliyorum sene başlarında kafasını kaldıramazdı o zamanlar nettende indirmiyorlardı deli oluyodu onları yapçam diye

hoş geldin kuzuuuuuum of yaaaa bende özledim seni neden olmuyo ya bu pc artık yeter ama
oğluş iyi kuzum normal okulda başladı çok işi var anlıycan hem okul hem özel eğitim kuzum bitap düşüyor sabahları uyandırmakta ayrı dert oldu alıştı tatilde benle öğlene kadar uyumaya zorla kalkıyo yavrucak
sen neler yapıyosun ahmetçik nasıl anlat hele

kıyamam ben oğluşaa alıştıı yawrumm geç uynamaya hamaktaa sallanmayaa zor geldi tabiiii ama alışıcakk meraklanma 1 -2 gune kalmazz ama fazlada yüklenmeyinnn oğluşaa dersdi v.s v.ss
ben nasıl olimm annemmm yaaa valla baya olaylar olduda ahmet iyii kendini sevdirme çabasında alıştım biraz ona ama çok az tabiii öyle yaniiii ilaçlar benii nasıl yapıyoo nazomm bi bilsen hem halsizz hemdee süreklii şeker ihtiyacı duyuyorummm wallllaaa bideeee halaa gögsüm ağrıyoooo ama geçer inş...

hehe yemeyede çağıracaksan geleyim temizlemek için yardımaa:)) çok severim bamyee

he bu arada bu forumdaa bir konu vardı neyse söylemeyeyim ismini ama bamye dendimi aklıma başka şeyler geliyor benimDD
gel tatlım gel yemekte yaparım herşey yaparım ben sen yeterki gel

bak şimdi benimde geldi aklıma hem temizler hem gülerim artık

çok güzel bir kahvaltı başarılı afiye tolsun hiç bir fazlalık yokk
sağol tatlım bu kadar dikkatetmeme azcıkta tartıda farketse pek memnun olcam yani gıdımgıdım gidiyo meret

kızçeler bende öğle yemeğimi yazıyorum

yarım tabak makarnaa soslu
bir çorba kasesi salata
senin menünde gayet güzel tatlım afiyet olsun
buda yemek müziğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…