- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.581
:)))))hahayyyy ne yarim ekmekmi demiwim ben1 dilim ekmeyin yarisi olacakti
yok estapitipiti yafff haşaaaa senin için dimidiydimm..ya canımcım okullar açıldı ya onun telaşı var herkeşlerde..akşama da herkes pert durumda o yüzden de giren azaldı.....normalde çayı şekersiz nescafeyi de 2si bi arada içiyom da bugün kahvaltıyı ekmeksiz yapınca tabi acıktım 2-3 saat sonra....yaaa benim eşimin hem iş sorunu var hem de aile apartmanındayız..kültür çok farklı..ben ilk defa bu kadar yakında bi akrabamla kalıyom..beni bunaltan bu oluyo...hep biarada,hep dipdibeeee((hiç de canları sıkılmıyo anlamadım gitti..ben gitmeyince de soğuk nevale ben oluyom....bi de eşimin evet deme sorunu var..herşeylere evet dien bi tip....neyse yaaabakalım hac gidişine kadar bişey konuşmamaya ve tartışmamya karar verdikk...inş verim alırız....inan insan heyecanlanır ya ben de gram heyecan yok (Sadece üzüntü ve kırgınlık var...
sag ol wirinim...seninde olurya Azerbaycana yolun duwerse seve seve beklerim bende....yalniz gelirken tok gel biliyon bende israr yok:)))))))
Ay canım benim aileler arasında çok sıkıfıkı ollmaktan kaynaklanan sorunla roaliblyor. sen duymamaya görmemeye çalış bak hacca gideceksinizz inş. kalbini temiz tutarak kimseyi kırmadan incitmeden gitmeye çalış bu eşinde dahil canım, erkeklern bir çoğunda ailelerine kaşrı aşırı bir düşkünlük, hep bir verici olma durumu var ne hikmetsede evlendikten sonra başlayan bir durum yani genelde bu durum herkeste var sadese sana has bir durum değil fıstık. Sen kötü şeyleri görmemeye çalış ben hep söylüyorum bütün dünyayla küs olaiblirm herkesi karşıma alaiblirim ama eşimle kötü olmaya onunla küs olmaya konuşmamaya dayanamam bunu kaldıramam.
hiçbirşey ağzınızın tadını bozmaya değmezz.
ben geldim daha yeni uyanmısım yaffbeynim kazan gibi.birazdan çıkıp pazara gitcem acılırım belkii
öle yapmaya çalışıyorum zaten..olabildiğince az muhabbet etmeye çalışıyorum...bakalım..demin biz flört ederken birbirimize ayzdığımız mailleri okudum ve çok ama çok üzüldümm....o zamanki konuşmalarla şimdikilerin hiç alakası yok...çok kalbim buruk.....gözlerim doluyo kendimi kandırılmış hissetim birden.....ne yapmam gerektiğine karar vermem gerekecek sanırım hac dönüşü..o zaman bana verilen sözlerin,yapılan hedeflerin 100 metre yakınından bile geçmiyoruz şu an malesef(((
mihracem yavru kuşum ben çıkıyorum...kafam bozukk..accık uzanıcam sonra da yürürüm biraz...öptüm...
selam kızlar sabah okula gittik oğluşu okula götürüp bende kendimi pazara attım bissürü alışveriş yaptım dondurucuya atmak için
5 kilo bamya aldım mesela en zoru
buyurun bamya temizlemeye kızlar herkezi bekliyorum
herhafta yarım kilo temizlemek zor gelen ben beş kilo temizliyceeeem aman yareeeeb sana geliyoruuuum
sabah kahvalım
1 yumurta
yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
1 fincan kahve
ara 1 tane salatalık
ilk defa duydum refloksolojiyi canımm bilgim olsa keşke yardımcı olaiblsem ama etraftan duyma bilgiler yerine uzmanına danışssaan sanırım daha sağlıklı olur.
o kızlar yaaa refloksoloji ayaktan yapılan bir tür masaj konunun bir çoğunu biliyorum aslında otizm ve engellilerin tedavisindede kullanıyorlarmış bu masajı bu konuda şarlatanlar çok malum çaresiz insanların paralarını alıp kandırmak çok kolay ben bu tedaviyi olmuş insanlara ulaşmaya çalışıyorum faydasını görmüşlermi yoksa hikayemi diye onun için debeleniyorum yani seans ücreti alıyorlar altarnetif tedavi olduğu için devlette karşılamıyo çok ciddi paralar tutuyor yaninazco refloksoyoloji neymiş kıs niye taktın bu kadar....
canımcım sen nirdeydin ben unuttum yaf
ayy be nazcom bende de bi depresyon hali var sorma....
öle deme şeker bizim gelin de aynını dio du şimdi 2,5 yaşında yeğen..acaba seneye olsa mı sio?
çekilliinn nazcoommm çıkacakk.....süper yaaa greyderr yol açmışş
BEN DEEE İKİZZZ İSTİYOMMMM BEN DEEEE
SÜPER CEVAP BAYILDIMMMMM
selam kızlar nasılsınız
ben planlara gömülmüş durumdayım
millet netten indirip kullanıyor ama ben çok önem verir iyice inceler hesaplarım iş günü hangi konuya ne kadar süre vereyim filan baya uzun sürüyor yarısı bitti yarısı kaldı
nazommm burdaaa annemmmm nasılsınnnnnn özledimmm wallaaaa arada geldiğimde sağoll yazdıklarıma cvp yazmışşsınnn teşekkür ederimm benimmm vefalıı annemmmmmmmnasılsınn oğluşş nasıl napıyoo okuluu nasılllll anlatt helee bakalımm
hoş geldin kuzuuuuuum of yaaaa bende özledim seni neden olmuyo ya bu pc artık yeter ama
oğluş iyi kuzum normal okulda başladı çok işi var anlıycan hem okul hem özel eğitim kuzum bitap düşüyor sabahları uyandırmakta ayrı dert oldu alıştı tatilde benle öğlene kadar uyumaya zorla kalkıyo yavrucak
sen neler yapıyosun ahmetçik nasıl anlat hele
gel tatlım gel yemekte yaparım herşey yaparım ben sen yeterki gelhehe yemeyede çağıracaksan geleyim temizlemek için yardımaa:)) çok severim bamyee
he bu arada bu forumdaa bir konu vardıneyse söylemeyeyim ismini ama bamye dendimi aklıma başka şeyler geliyor benim DD
sağol tatlım bu kadar dikkatetmeme azcıkta tartıda farketse pek memnun olcam yani gıdımgıdım gidiyo meretçok güzel bir kahvaltı başarılı afiye tolsun hiç bir fazlalık yokk
senin menünde gayet güzel tatlım afiyet olsunkızçeler bende öğle yemeğimi yazıyorum
yarım tabak makarnaa soslu
bir çorba kasesi salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?