- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.601
kıyamam ben oğluşaaalıştıı yawrumm geç uynamaya hamaktaa sallanmayaa zor geldi tabiiii ama alışıcakk meraklanma 1 -2 gune kalmazz ama fazlada yüklenmeyinnn oğluşaa dersdi v.s v.ss
ben nasıl olimm annemmm yaaa valla baya olaylar olduda ahmet iyii kendini sevdirme çabasında alıştım biraz ona ama çok az tabiii öyle yaniiii ilaçlar benii nasıl yapıyoo nazomm bi bilsen hem halsizz hemdee süreklii şeker ihtiyacı duyuyorummm wallllaaa bideeee halaa gögsüm ağrıyoooo ama geçer inş...
kıyamam ben oğluşaaalıştıı yawrumm geç uynamaya hamaktaa sallanmayaa zor geldi tabiiii ama alışıcakk meraklanma 1 -2 gune kalmazz ama fazlada yüklenmeyinnn oğluşaa dersdi v.s v.ss
ben nasıl olimm annemmm yaaa valla baya olaylar olduda ahmet iyii kendini sevdirme çabasında alıştım biraz ona ama çok az tabiii öyle yaniiii ilaçlar benii nasıl yapıyoo nazomm bi bilsen hem halsizz hemdee süreklii şeker ihtiyacı duyuyorummm wallllaaa bideeee halaa gögsüm ağrıyoooo ama geçer inş...
selam canlar ne ediiniz?ben bugün pek bi moralsizim yaaa.eşimle hiç ii dil aramız...karakter olarak tamamen zıtmışız onu bi kere daha anladım...çok keyifsizim çoookkk....
sabah ekmeksiz 3 çatal menemen,1/2 kk peynir yedim.az önce de 2 şekerli sade nescafe içtim...
gel tatlım gel yemekte yaparım herşey yaparım ben sen yeterki gel
bak şimdi benimde geldi aklıma hem temizler hem gülerim artık
sağol tatlım bu kadar dikkatetmeme azcıkta tartıda farketse pek memnun olcam yani gıdımgıdım gidiyo meret
senin menünde gayet güzel tatlım afiyet olsun
buda yemek müziğin
oğluş ders yapmayı hiç istemiyo zaten birkaç güne alışır herhalde düzene gireriz
ahmet için daha erken o zaman normal arkadaşlığa devam yani beklesin biraz gariban
oğluş ders yapmayı hiç istemiyo zaten birkaç güne alışır herhalde düzene gireriz
ahmet için daha erken o zaman normal arkadaşlığa devam yani beklesin biraz gariban
öle yapmaya çalışıyorum zaten..olabildiğince az muhabbet etmeye çalışıyorum...bakalım..demin biz flört ederken birbirimize ayzdığımız mailleri okudum ve çok ama çok üzüldümm....o zamanki konuşmalarla şimdikilerin hiç alakası yok...çok kalbim buruk.....gözlerim doluyo kendimi kandırılmış hissetim birden.....ne yapmam gerektiğine karar vermem gerekecek sanırım hac dönüşü..o zaman bana verilen sözlerin,yapılan hedeflerin 100 metre yakınından bile geçmiyoruz şu an malesef(((
selam kızlar sabah okula gittik oğluşu okula götürüp bende kendimi pazara attım bissürü alışveriş yaptım dondurucuya atmak için
5 kilo bamya aldım mesela en zoru
buyurun bamya temizlemeye kızlar herkezi bekliyorum
herhafta yarım kilo temizlemek zor gelen ben beş kilo temizliyceeeem aman yareeeeb sana geliyoruuuum
hehheee bakan okulun açılıp kapandığı tarihler tatil sanıyodur herhalde seminer dönemlerinden haberi yok garibin idare edin artık napsın öğrencek inşbu duruma cok kızıyoruz 1 haftadır siyah giyiniyoruz okulda eylem yani.tatilin 3 ay olduğunu zanneden işletme mezunu bir meb bakanı var.hep soylediğimi söyleyeceğim.öğretmenliği küçümseyen,az calıştığımızı düşünen,tatilin cok olduğunu düşünen kim varsa gelip İstanbul'da 60 kişilik sınıflarda ya da doğuda can korkusuyla 1 hafta öğretmenlik yapsın..ondan sonra görüşelim.
AYyy NE KIZGIN NE DOLUYMUŞUM YAVVVV
ay burasi cok soguk hastalanicam ben qaranti:2:
off kuzum ya bozma moralini geççek bu günlerselam canlar ne ediiniz?ben bugün pek bi moralsizim yaaa.eşimle hiç ii dil aramız...karakter olarak tamamen zıtmışız onu bi kere daha anladım...çok keyifsizim çoookkk....
sabah ekmeksiz 3 çatal menemen,1/2 kk peynir yedim.az önce de 2 şekerli sade nescafe içtim...
he ya ne gelirim...birazcik boyuyum gelecem haaa davetini unutma
yok estapitipiti yafff haşaaaa senin için dimidiydimm..ya canımcım okullar açıldı ya onun telaşı var herkeşlerde..akşama da herkes pert durumda o yüzden de giren azaldı.....normalde çayı şekersiz nescafeyi de 2si bi arada içiyom da bugün kahvaltıyı ekmeksiz yapınca tabi acıktım 2-3 saat sonra....yaaa benim eşimin hem iş sorunu var hem de aile apartmanındayız..kültür çok farklı..ben ilk defa bu kadar yakında bi akrabamla kalıyom..beni bunaltan bu oluyo...hep biarada,hep dipdibeeee((hiç de canları sıkılmıyo anlamadım gitti..ben gitmeyince de soğuk nevale ben oluyom....bi de eşimin evet deme sorunu var..herşeylere evet dien bi tip....neyse yaaabakalım hac gidişine kadar bişey konuşmamaya ve tartışmamya karar verdikk...inş verim alırız....inan insan heyecanlanır ya ben de gram heyecan yok (Sadece üzüntü ve kırgınlık var...
neee yarım ekmek derken bildiğimiz yarım ekmek mi
kızlar yaa benim cnaım çok tatlı istiyor bitter çikolatadan bir ısırım alsammm ne olurki
kızlar yaa benim cnaım çok tatlı istiyor bitter çikolatadan bir ısırım alsammm ne olurki
bişi olmaz al..bende incir reçeli yedim..acayip güzel ..mmmmmmm
nazomm kansızlık ve demir eksikliği hat safada çıkmıştııı 5 ay ilaç tedavisi verdi sonra yine tekrar bi kontral yani tahlillle bakıcakk demir ilacı b2 b3 b16 ilaçlarıdsa varrr hepsini içiyorumm öyle yanii annemmmm:18::18::18::18::18::18: doktorda kilo yaparmı dediğimde biraz demişti inanılmaz iştah açıyor bende suyla kendimi frenlemeye çalışıyorumm yawww
bak yiyiorumm bakk yedim bilee hoppppp gümmmm midemde
bir ısırımdan bişi olmaz ama canın devamınıda ister o ısırımdan sonra kendine tarçınlı çay yap yok olsun o tatlı isteğin
ben artıkk çıkayımm gariii yarın inş.. muhteşemm dönüşümlenn gelmişş olicimmm kızlarrr hepinizi öpüyorumm aslıı ilkinn canımm sizide göremedimm hepinizi çok öpüyorumm yeni gelen arkadaşalrıda gerçi bana kimse selam vermedii ama olsunnnahanda küsmüşş bulunmaktyayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?