Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum ben bu ilaç işini kaçırdımmı ne neden ilaç kullanıyorsun sen bakiiim göğsünde bişi çıkmamıştı demi niye ağrıyorki
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

fatoşumm ahh benimm güzell meleğimmm deprosyn. feann diilsiin sennn yaaaa kendini sakınn öyle hissetmeee bakk ben gelicem zatiii tel. açılıcak inş.. neler olduu sanaa böyle canım arkdaşımm özledim gel demişşsinn geldimm annemmm bakkk .
herşey düzene girer biliyosun dimii sen yeterkii kafana takma meleğimm

oğluş ders yapmayı hiç istemiyo zaten birkaç güne alışır herhalde düzene gireriz

ahmet için daha erken o zaman normal arkadaşlığa devam yani beklesin biraz gariban

ne kadardır evlisiniz Fatmacığım?

saol canımcım. DD
Seninde gidecek kilolar merak etme merak etmee hepimiz vereceğizz bu kütleleri.
Bamye temizlerken bilee kalori yakacaksın hehe birde gülersen oooo yediğin hiçbirşey kalmaz.

oğluş ders yapmayı hiç istemiyo zaten birkaç güne alışır herhalde düzene gireriz

ahmet için daha erken o zaman normal arkadaşlığa devam yani beklesin biraz gariban

nazomm kansızlık ve demir eksikliği hat safada çıkmıştııı 5 ay ilaç tedavisi verdi sonra yine tekrar bi kontral yani tahlillle bakıcakk demir ilacı b2 b3 b16 ilaçlarıdsa varrr hepsini içiyorumm öyle yanii annemmmm:18::18::18::18::18::18: doktorda kilo yaparmı dediğimde biraz demişti inanılmaz iştah açıyor bende suyla kendimi frenlemeye çalışıyorumm yawww

ayyy canım evliliğim ilk ayı aynen tarif ettiğin duyguları yaşıyordum.kendimi kandırılmış hissettim.oooo flörtte yaşadıklarımızın 1/4 ünü yasıyoruz. :))
ama sunu anladım eşim çok iyi niyetli cok vicdanlı biri. çok yoğun işi var adam ekmek parasının peşinde.birde bende dahil kadınların beklentileri çokkk yüksek oluyor.biraz onu düşürmeni tavsiye ederim.

ama ama aileye yakın oturmaksa sorun. %100 haklısın.ben flört ederken bole bişi dese evlenmezdim aşktan ölsem bile.özelin yok yalnız kalmazsın,vıcık vıcık ilişkiler..birde erkegin ailesi yanında olunca tuhaf bir güç alıyor onlardan sanki güvenleri daha cok yerine geliyor.kadın karşı safta erkek ailesinin yanında diğer safta..ne bileyim ayrı oturmak konusunda ağırlığını koy canım koy yumrugu masaya

ben gecen hafta bitirdim o işleri ayyy evet bamya cok zor ya.öldürdü beni başka neler yapıyosun.bu sene 3 çeşit reçel yaptım.doğal doğal tatlı ihtiyacı için sabahları 1 t.kaşıgı hehehe

hehheee bakan okulun açılıp kapandığı tarihler tatil sanıyodur herhalde seminer dönemlerinden haberi yok garibin idare edin artık napsın öğrencek inş

ay burasi cok soguk hastalanicam ben qaranti:2:

oyyy orası soğuk burası sıcak ortası aslının oralar galiba
dikkat et kuzum sıkı giyin

off kuzum ya bozma moralini geççek bu günler

he ya ne gelirim...birazcik boyuyum gelecem haaa davetini unutma

büyü tatlım büyüde şöööle bir türkiye turuna çık misafir ederiz hepimiz biz seni kuzu her yeri gezersin hepimiz ayrı şehirlerdeniz nede olsa

tatlım aileyle yakın olmak en kötüsü ne kadar uzaktasın o kadar kıymetlisin senin şanssızlığın bu sanırım inş allah sana onlardan uzakta bir kapı açar ve eşinle sen kendi çabanızla yuvarlanır gidersiniz o zaman herşey çok daha güzel olur eminim ümidini kaybetme sakın gün doğmadan neler doğar sen dua et bolbol bak hacıyada gitçen allaha dua etmek için bundan güzel fırsat olmaz

öğle yemeği

1biber,1 domates,1 yumurtayla menemen
1 kupa yeşil çay
1.5 dilim ekmek
1 t.k incir reçeli(canım cok tatlı istiyordu napayımmm)

hımmmm anladım tatlım o ilaçların iştah açtığını biliyodum oğluşta kullanmıştı saldırıyodu çocuk yemeklere ama sen tut kendini kuzum emeklerin boşa gitmesin kansızlık ve demir eksikliği önemli tatlım çaresine bakman iyi olmuş 5 ay sıkçan artık dişini kendini telkin et aç değilim ilaçlar yüzünden öyle hissediyorum diye

ben artıkk çıkayımm gariii yarın inş.. muhteşemm dönüşümlenn gelmişş olicimmm kızlarrr hepinizi öpüyorumm aslıı ilkinn canımm sizide göremedimm hepinizi çok öpüyorumm yeni gelen arkadaşalrıda gerçi bana kimse selam vermedii ama olsunnn ahanda küsmüşş bulunmaktyayımmm

bir ısırımdan bişi olmaz ama canın devamınıda ister o ısırımdan sonra kendine tarçınlı çay yap yok olsun o tatlı isteğin

Nazcom ben sana katılmıyorum..ben onu yasadım..tadına bakmadığım kendimi çok tuttugum şeyleri daha sonra 5 misli yedim.bırak baksın tadına ama bir ısırık İlknurrrrrrrrrrrrrrr....

tamam tatlım görüşürüz yarın kendine iyi bak
yeni gelen arkadaşlarla etraflıca tanışırsın yarın artık küsme hemen nazlı keleeeebeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…