- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.621
ben artıkk çıkayımm gariii yarın inş.. muhteşemm dönüşümlenn gelmişş olicimmm kızlarrr hepinizi öpüyorumm aslıı ilkinn canımm sizide göremedimm hepinizi çok öpüyorumm yeni gelen arkadaşalrıda gerçi bana kimse selam vermedii ama olsunnnahanda küsmüşş bulunmaktyayımmm
afiyet olsuuuuuuuuuuuuun
bir ısırımdan bişi olmaz ama canın devamınıda ister o ısırımdan sonra kendine tarçınlı çay yap yok olsun o tatlı isteğin
Nazcom ben sana katılmıyorum..ben onu yasadım..tadına bakmadığım kendimi çok tuttugum şeyleri daha sonra 5 misli yedim.bırak baksın tadına ama bir ısırık İlknurrrrrrrrrrrrrrr....
ben gecen hafta bitirdim o işleri ayyy evet bamya cok zor ya.öldürdü beni başka neler yapıyosun.bu sene 3 çeşit reçel yaptım.doğal doğal tatlı ihtiyacı için sabahları 1 t.kaşıgı hehehe
Nazcom ben sana katılmıyorum..ben onu yasadım..tadına bakmadığım kendimi çok tuttugum şeyleri daha sonra 5 misli yedim.bırak baksın tadına ama bir ısırık İlknurrrrrrrrrrrrrrr....
ben artıkk çıkayımm gariii yarın inş.. muhteşemm dönüşümlenn gelmişş olicimmm kızlarrr hepinizi öpüyorumm aslıı ilkinn canımm sizide göremedimm hepinizi çok öpüyorumm yeni gelen arkadaşalrıda gerçi bana kimse selam vermedii ama olsunnnahanda küsmüşş bulunmaktyayımmm
canımcım sen az mı giriyon hiç mi girmiyon?karşılaşmadık :))küsme küsme
bir ısırımlıktıı canım sadece bir ısırımlık masmaın üzerindeeeee bir kase dolusu devamı var sözde misafirlikk hehe
cnm bnm hoşgeldinsen geldiğin sırada ben pazardaydım. (( yeni geldimm hava cok bunaaltıcıydı yavvvçok sıcak burasıı.eylül sonuna geldik yaz gibi
tatlıcım senin adın ilknurmu yaseminmi ben nerden çıkardım ki yasemini ama ben seni hep yasemin diye biliyodum
uydurdummuki
:))))tatlım napiiim işte dolaba bamya börülce barbunya kırmızı biber atıyorum bezelye atmıştım önceden onlar çok işmi görüyo kışın dolaptan çıkınca çabuk pişiyorlarya yemek olmadığı zamanların kurtarıcıları yani
sonra salça tarhana ve reçel yaptım bende bizdede reçel çok yenir oğluş çok sever
annemde erişte ve mantı yapıyo böyle işte kış hazırlığı
tatlım yanlış anladın ben bir ısırım alsın dedim zaten ama sonrası içinde önlem alsın diye öyle dedim
bendede oluyo aynı şey insanın aklında kalıyor ve hep canı istiyor malesef
valla iyi geldi cnm kalabalık insanlar cıvıl cıvıl..:):) evt yaa kış gelmiycek bu sene sanırım:Snasıldı pazar gezmesi ilkincim açıldınmı biraz burasıda çok sıcak sabah ter çıktı benim arkamdan alışveriş yapıcam diye
kızlar ben kaçar gidim işlerimi bitirim artk akşam üstü gelirim
19 eylül mesaj sayıları:
aynalar-------- 15
fatta----------14
nazco--------- 8:79::79::79:
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 9:78::78::78:
prenses88 ------5
selinay2002 -----10
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------23
mihrace --------51:82::82::82:
melekayşee -----11
_Aytac_ --------12
selam canlar ne ediiniz?ben bugün pek bi moralsizim yaaa.eşimle hiç ii dil aramız...karakter olarak tamamen zıtmışız onu bi kere daha anladım...çok keyifsizim çoookkk....
sabah ekmeksiz 3 çatal menemen,1/2 kk peynir yedim.az önce de 2 şekerli sade nescafe içtim...
ben geldimmm kızlarrrp.c halaa olmadıı kızlar ama arkadaşın p.c den giriyorum napimm aklım sizde hep nasılsınız diyeeee fatoşummm canım senide rüyamda gördümm zatiiii
aksilikler hepp peşimde sankii tel. opertr. değiştirdim oda berbattmış tekrar aynıı eski hattıma döndüm oda 6 gun bulacakmış.
aslıya msj atıp sizi soramıyorumda kntr yok alamıyorum mecbur
fatoşuda arayamıyorumm yanii delirmişş bi durumdayımm anlıcanızz yawrularrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
slm kızçeler nasılsınız...
arkadaşım vardı kahvaltıda yeni gitti bende geldim hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?