Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımcım sen az mı giriyon hiç mi girmiyon?karşılaşmadık :))küsme küsme

Nazcom ben sana katılmıyorum..ben onu yasadım..tadına bakmadığım kendimi çok tuttugum şeyleri daha sonra 5 misli yedim.bırak baksın tadına ama bir ısırık İlknurrrrrrrrrrrrrrr....

bir ısırımlıktıı canım sadece bir ısırımlık masmaın üzerindeeeee bir kase dolusu devamı var sözde misafirlikk hehe

ben gecen hafta bitirdim o işleri ayyy evet bamya cok zor ya.öldürdü beni başka neler yapıyosun.bu sene 3 çeşit reçel yaptım.doğal doğal tatlı ihtiyacı için sabahları 1 t.kaşıgı hehehe

tatlım napiiim işte dolaba bamya börülce barbunya kırmızı biber atıyorum bezelye atmıştım önceden onlar çok işmi görüyo kışın dolaptan çıkınca çabuk pişiyorlarya yemek olmadığı zamanların kurtarıcıları yani
sonra salça tarhana ve reçel yaptım bende bizdede reçel çok yenir oğluş çok sever
annemde erişte ve mantı yapıyo böyle işte kış hazırlığı

Nazcom ben sana katılmıyorum..ben onu yasadım..tadına bakmadığım kendimi çok tuttugum şeyleri daha sonra 5 misli yedim.bırak baksın tadına ama bir ısırık İlknurrrrrrrrrrrrrrr....

tatlım yanlış anladın ben bir ısırım alsın dedim zaten ama sonrası içinde önlem alsın diye öyle dedim
bendede oluyo aynı şey insanın aklında kalıyor ve hep canı istiyor malesef

ahanda küstürdük kızı ( yaa pardonn gitme arkadşaımmmmmmmmm hadi geri gellllll

cnm bnm hoşgeldinsen geldiğin sırada ben pazardaydım.(( yeni geldimm hava cok bunaaltıcıydı yavvvçok sıcak burasıı.eylül sonuna geldik yaz gibi

cnm bnm hoşgeldinsen geldiğin sırada ben pazardaydım.(( yeni geldimm hava cok bunaaltıcıydı yavvvçok sıcak burasıı.eylül sonuna geldik yaz gibi

nasıldı pazar gezmesi ilkincim açıldınmı biraz burasıda çok sıcak sabah ter çıktı benim arkamdan alışveriş yapıcam diye

:))))

börülce taze börülce mi nasıl atıyorsun dolaba?
bende ilk kez reçel yaptım çok iyi tutturdum .becerikli bişiyim ben ya hehehhehe..
erişte de yapacağım ne katıyorsunuz hamuruna onuda ilk kez yapcam :)

kızçeler çok özendirdiniz beni yaaa ama benim yapacak hiçvaktim yokk((( artık gelir yerim sizde nasılsa ozmana kilocukları vermiş olucam ohh hepsinden tadarım

nasıldı pazar gezmesi ilkincim açıldınmı biraz burasıda çok sıcak sabah ter çıktı benim arkamdan alışveriş yapıcam diye
valla iyi geldi cnm kalabalık insanlar cıvıl cıvıl..:):) evt yaa kış gelmiycek bu sene sanırım:S

kızlar ben kaçar gidim işlerimi bitirim artk akşam üstü gelirim

görüşürüz cnm :)))

slm kızçeler nasılsınız...
arkadaşım vardı kahvaltıda yeni gitti bende geldim hemen...

eline sağlık canım...

aman kim zıt değilki kıs yuvarlanıp gidiyos işte.....

kuzum hoşgeldin gitmişsin ben gelmeden....

bu arada sabah yarım simit peynir,domates,maydonoz
öğlen 1 kase yoğut yedim kızçeler sonuç ne olacak bakalım....

sonunda mavi yazmayı becerdim yazıyı teknoloji özürlü ben hehehe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…