- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.641
hoşgeldn cnm iyiyiz saolasn sen nasılsın
napıyım canım bu eyül -ekim depresyon ayıya ,beni çok etkiliyo ,patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalarda sen napıyosun....
evet canım taze börülce salatasını yaparım ben genelde herkes çok sever temizleyip doğruyorum sonra kaynak suyla:))))
börülce taze börülce mi nasıl atıyorsun dolaba?
bende ilk kez reçel yaptım çok iyi tutturdum .becerikli bişiyim ben ya hehehhehe..
erişte de yapacağım ne katıyorsunuz hamuruna onuda ilk kez yapcam :)
kızçeler çok özendirdiniz beni yaaa ama benim yapacak hiçvaktim yokk((( artık gelir yerim sizde nasılsa ozmana kilocukları vermiş olucam ohh hepsinden tadarım
slm kızçeler nasılsınız...
arkadaşım vardı kahvaltıda yeni gitti bende geldim hemen...
bu arada sabah yarım simit peynir,domates,maydonoz
öğlen 1 kase yoğut yedim kızçeler sonuç ne olacak bakalım....
19 eylül mesaj sayıları:
aynalar-------- 15
fatta----------14
nazco--------- 8:79::79::79:
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 9:78::78::78:
prenses88 ------5
selinay2002 -----10
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------23
mihrace --------51:82::82::82:
melekayşee -----11
_Aytac_ --------12
yine birinciyim yawssssDD benim ödülüm yokmuuu hehe
bu duruma cok kızıyoruz 1 haftadır siyah giyiniyoruz okulda eylem yani.tatilin 3 ay olduğunu zanneden işletme mezunu bir meb bakanı var.hep soylediğimi söyleyeceğim.öğretmenliği küçümseyen,az calıştığımızı düşünen,tatilin cok olduğunu düşünen kim varsa gelip İstanbul'da 60 kişilik sınıflarda ya da doğuda can korkusuyla 1 hafta öğretmenlik yapsın..ondan sonra görüşelim.
AYyy NE KIZGIN NE DOLUYMUŞUM YAVVVV
ay burasi cok soguk hastalanicam ben qaranti:2:
selam canlar ne ediiniz?ben bugün pek bi moralsizim yaaa.eşimle hiç ii dil aramız...karakter olarak tamamen zıtmışız onu bi kere daha anladım...çok keyifsizim çoookkk....
sabah ekmeksiz 3 çatal menemen,1/2 kk peynir yedim.az önce de 2 şekerli sade nescafe içtim...
şimcik artık acıkır gibi oldum 6-7 çizi yedim..içim kıyılmasın die...sen neler yaptın neler yedin öt baalım bülbül-ü figan....he he heee
himmm ben oyle acikanda salatalik yiyom...yazayim bende yarim ekmek ona gore kucucuk peynir+1 bardak cay +recel cayla icdim 3 kk olurdu her halda
Ara:salatalik
Oglen:yarim kase corba icdimhastalanmak istiyom ya onda.:)))bu arada saat farki oldugu icin ben oylenimide yemiw bulundum...:)))Hehehihi
nee yarım ekmekmiiii
hahayyyy ne yarim ekmekmi demiwim ben1 dilim ekmeyin yarisi olacakti
öle yapmaya çalışıyorum zaten..olabildiğince az muhabbet etmeye çalışıyorum...bakalım..demin biz flört ederken birbirimize ayzdığımız mailleri okudum ve çok ama çok üzüldümm....o zamanki konuşmalarla şimdikilerin hiç alakası yok...çok kalbim buruk.....gözlerim doluyo kendimi kandırılmış hissetim birden.....ne yapmam gerektiğine karar vermem gerekecek sanırım hac dönüşü..o zaman bana verilen sözlerin,yapılan hedeflerin 100 metre yakınından bile geçmiyoruz şu an malesef(((
selam kızlar sabah okula gittik oğluşu okula götürüp bende kendimi pazara attım bissürü alışveriş yaptım dondurucuya atmak için
5 kilo bamya aldım mesela en zoru
buyurun bamya temizlemeye kızlar herkezi bekliyorum
herhafta yarım kilo temizlemek zor gelen ben beş kilo temizliyceeeem aman yareeeeb sana geliyoruuuum
ben geldimmm kızlarrrp.c halaa olmadıı kızlar ama arkadaşın p.c den giriyorum napimm aklım sizde hep nasılsınız diyeeee fatoşummm canım senide rüyamda gördümm zatiiii
aksilikler hepp peşimde sankii tel. opertr. değiştirdim oda berbattmış tekrar aynıı eski hattıma döndüm oda 6 gun bulacakmış.
aslıya msj atıp sizi soramıyorumda kntr yok alamıyorum mecbur
fatoşuda arayamıyorumm yanii delirmişş bi durumdayımm anlıcanızz yawrularrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
oyyyy kolay gelsin kuzum eşimden biliyorum sene başlarında kafasını kaldıramazdı o zamanlar nettende indirmiyorlardı deli oluyodu onları yapçam diye
kıyamam ben oğluşaaalıştıı yawrumm geç uynamaya hamaktaa sallanmayaa zor geldi tabiiii ama alışıcakk meraklanma 1 -2 gune kalmazz ama fazlada yüklenmeyinnn oğluşaa dersdi v.s v.ss
ben nasıl olimm annemmm yaaa valla baya olaylar olduda ahmet iyii kendini sevdirme çabasında alıştım biraz ona ama çok az tabiii öyle yaniiii ilaçlar benii nasıl yapıyoo nazomm bi bilsen hem halsizz hemdee süreklii şeker ihtiyacı duyuyorummm wallllaaa bideeee halaa gögsüm ağrıyoooo ama geçer inş...
kızlar yaa benim cnaım çok tatlı istiyor bitter çikolatadan bir ısırım alsammm ne olurki
canımcım sen az mı giriyon hiç mi girmiyon?karşılaşmadık :))küsme küsme
ahanda küstürdük kızı( yaa pardonn gitme arkadşaımmmmmmmmm hadi geri gellllll
zor bir soru sordun kuzum özeline bak bakim bir.
bu arada sabah yarım simit peynir,domates,maydonoz
öğlen 1 kase yoğut yedim kızçeler sonuç ne olacak bakalım....
sonunda mavi yazmayı becerdim yazıyı teknoloji özürlü ben hehehe....
ellerine sağlık canım
kızlar fatmanında dediği gibi cezaya kalan arkadaşalr lütfen cezalarını uygulasınlar
ilkin canım sen cezaya kalmıştın okulun ilk günü yoğunluktan geçmişe bakamamıştım uyguladıysan canım kusura bakma ama cezayı uygulamadıysan ceza zamanı malesef
prenses canım yurtdışında olduğun için aynı saatlerde karşılaşamıyoruz sana bu konuda yardımcı oluyoruz sende daha fazla canım katılmaya çalış elinden geldikçe
canım senin ödülün ıssız bir adada 2 hafta tatil amaç daha iyi kilo vermen için hehe
canım bakan önce yaz tatilimizin 3 ay değil 2 ay olduğunu bi öğrensin
bakan bile böyle biliyorsa veliler ne söylemez
bana hep ee okullar kapandı niye memlekete gelmiyon ya da okullar açılmadıki niye sivasa gidiyon diye herkes sorar çünkü 3 ay tatil yaptığımızı sanıyorlar bakanda dahil
öğretmen kadar evrak işleriyle uğraşan kimse yok ya sanki muhasebeciyiz
herkes evlerinde 2 çocuğa bakamazken biz o kadar çocukla uğraşıyoruz
eskiden öğretmenin bir değeri vardı herkes saygı gösterirdi veliler bile eti senin kemiği benim diye çocukları teslim ederlerdi bize
şimdi ise milli eğitim kendisi öğretmenlere değer vermiyor ki veli, öğrenci versin
başka hangi bakanlık kendi çalışanını bu hale sokuyor
şimdide eş durumunu yılda bir kereye indiriyor aileleri bölüyor neymiş fedakarlık yapsın öğretmenler öğrencilerini düşünsünler diyor peki öğretmenler kendi çocuklarından ayrı onlara yazık değil mi eğer bakan bey öğrencileri düşünüyorsa eş durumundan giden öğretmenleri değil atama yapmadığı için boş boş oturan öğrencileri birazcık düşünsün bizim okulda türkçe matematik fen ve teknoloji öğretmeni yok ve atama olmadığı için gelmeyecekte. ücretli öğretmenlerle ya da diğer branşcıların derse girmesiyle kapatacaklar durumu. en önemli dersler bunlar bu çocuklar sbs ye lise sınavlarına girecek bunlara yazık değil mi peki
bakan beyin yaptığı göz boyamadan başka bişey değil
Aslıcığım bana kızma ama sanki kaçamağın çok gibi.kahvaltılarda cok azda olsa pataes kızartmaları var,reçeller var..gözüme bişiler çarpıyor.buranın amacı diye bu diye söylüyorum canım.kaşar yağlı yerine az yağlı peynir,salam zaten yasak,reçel 1 t.k makul falan filan..kızmadın değil mi?bilmişlik yapmak istemem:26::26:şimdiye kadar ne yedim
sabah
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim salam
2 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
ya bugün biri yine simit yemişti ya melek ya mihrace
canımı çektirdiniz bende simit istiyorum
aman bin tane sorun varken yenilik diye getirilen şeyler cok düşündürücü..tatili kısıp bişiler yaptırmaya gerek yokki..seminer dönemini uzman getirip eğitim verdirt,unuttuğumuz bilgileri hatırlat..3 meb dönemidir alıştık saçmalalıklara.artık şaşırmıyorum.
Aslıcığım bana kızma ama sanki kaçamağın çok gibi.kahvaltılarda cok azda olsa pataes kızartmaları var,reçeller var..gözüme bişiler çarpıyor.buranın amacı diye bu diye söylüyorum canım.kaşar yağlı yerine az yağlı peynir,salam zaten yasak,reçel 1 t.k makul falan filan..kızmadın değil mi?bilmişlik yapmak istemem:26::26:
canımm kıyamam bu saatte olmaz sanırımda evde fırının varsa çok güzel simit tarifi varrr :)
ben canım isterse bişiyi üşenmeden kalkar yaparımda :)
çok kızdım sinirden patlayacam
canım tabiki öneride bulunacaksın
ben kahvaltı olduğu için bide yıllardır rejim yapan biri olduğum için artık bıkkınlık var o yüzden çok sıkı bir diyet uygulamaktan vazgeçtim ve bu daha işe yaradı bende
canım aynı tadı vermez bende üşenmez yaparım ama akşama dolma yaptım bir tane yerim yanınada cacık bir kase tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?