Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

napıyım canım bu eyül -ekim depresyon ayıya ,beni çok etkiliyo ,patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalarda sen napıyosun....

valla cnm ben o depresyonu 1 hafta kadar önce atlattım gerçekten cok zorlu oluyor.napıyım ben de oturuyorum kitap fln okuyorum vakit geçsin diye:)

evet canım taze börülce salatasını yaparım ben genelde herkes çok sever temizleyip doğruyorum sonra kaynak suyla
2 dk haşlayıp soğutuyorum sonra 1 er yemeklik poşetleyip atıyorum dolaba
erişteyi hep annem yapıyor tatlım hiç kendibaşıma yapmadım ama yumurta ve sütle tutuyor galiba hamurunu ben sorup sana yazarım

kızçeler çok özendirdiniz beni yaaa ama benim yapacak hiçvaktim yokk((( artık gelir yerim sizde nasılsa ozmana kilocukları vermiş olucam ohh hepsinden tadarım

gel güzelim sen gel hepsinden yaparım ben sana yanlız ben yemem sana yediririm ben tekrar kilo almıycam ben o yapılanları oğluşla kocişe yapıyorum bana ucundan accık

slm kızçeler nasılsınız...
arkadaşım vardı kahvaltıda yeni gitti bende geldim hemen...

bu arada sabah yarım simit peynir,domates,maydonoz
öğlen 1 kase yoğut yedim kızçeler sonuç ne olacak bakalım....

güzel atlatmışsın canımcım kahvaltı olayını iyişeyler olacak senin isveç diyeti daha güzelmiş bende ondan yapçam sen hergün yaz

öğlen hiç iyi şeyler yemedim o yüzden bana akşam yemeği gene yok salatalığa talim
yarım tabak küçük tabaklarla kızartma yoğurtlu
yarım dilim ekmek
3 kaşık pilav
ara tatlandırıcılı bir türk kahvesi

bu yemekler akşamdan kaldı eşimle oğluş ıh ıh diye diye yediler akşam bende sadece 2 köfteyle 2 kaşık pilav yemiştim akşam
kızartmaları bugün öğlene saklamıştım

slm kızlar okuldna geldim komşunun kızları geldi nette işleri varmış pcim onlardaydı gelemedim

nasılsınız bakalım

ellerine sağlık canım

kızlar fatmanında dediği gibi cezaya kalan arkadaşalr lütfen cezalarını uygulasınlar
ilkin canım sen cezaya kalmıştın okulun ilk günü yoğunluktan geçmişe bakamamıştım uyguladıysan canım kusura bakma ama cezayı uygulamadıysan ceza zamanı malesef

prenses canım yurtdışında olduğun için aynı saatlerde karşılaşamıyoruz sana bu konuda yardımcı oluyoruz sende daha fazla canım katılmaya çalış elinden geldikçe

yine birinciyim yawssssDD benim ödülüm yokmuuu hehe

canım senin ödülün ıssız bir adada 2 hafta tatil amaç daha iyi kilo vermen için hehe

canım bakan önce yaz tatilimizin 3 ay değil 2 ay olduğunu bi öğrensin
bakan bile böyle biliyorsa veliler ne söylemez
bana hep ee okullar kapandı niye memlekete gelmiyon ya da okullar açılmadıki niye sivasa gidiyon diye herkes sorar çünkü 3 ay tatil yaptığımızı sanıyorlar bakanda dahil
öğretmen kadar evrak işleriyle uğraşan kimse yok ya sanki muhasebeciyiz
herkes evlerinde 2 çocuğa bakamazken biz o kadar çocukla uğraşıyoruz
eskiden öğretmenin bir değeri vardı herkes saygı gösterirdi veliler bile eti senin kemiği benim diye çocukları teslim ederlerdi bize
şimdi ise milli eğitim kendisi öğretmenlere değer vermiyor ki veli, öğrenci versin
başka hangi bakanlık kendi çalışanını bu hale sokuyor
şimdide eş durumunu yılda bir kereye indiriyor aileleri bölüyor neymiş fedakarlık yapsın öğretmenler öğrencilerini düşünsünler diyor peki öğretmenler kendi çocuklarından ayrı onlara yazık değil mi eğer bakan bey öğrencileri düşünüyorsa eş durumundan giden öğretmenleri değil atama yapmadığı için boş boş oturan öğrencileri birazcık düşünsün bizim okulda türkçe matematik fen ve teknoloji öğretmeni yok ve atama olmadığı için gelmeyecekte. ücretli öğretmenlerle ya da diğer branşcıların derse girmesiyle kapatacaklar durumu. en önemli dersler bunlar bu çocuklar sbs ye lise sınavlarına girecek bunlara yazık değil mi peki
bakan beyin yaptığı göz boyamadan başka bişey değil

Son düzenleme:
ay burasi cok soguk hastalanicam ben qaranti:2:

kendine dikkat et canım
burasıda soğudu artık kış geliyoooo

hayırdır canım ne oldu
zaten zıt kutuplar birbirini çekermiş

şimcik artık acıkır gibi oldum 6-7 çizi yedim..içim kıyılmasın die...sen neler yaptın neler yedin öt baalım bülbül-ü figan....he he heee

canım sen isveçe devamediyor musun çiziyi görünce bi soram dedim

nee yarım ekmekmiiii

hahayyyy ne yarim ekmekmi demiwim ben 1 dilim ekmeyin yarisi olacakti

ayy bende ne yarım ekmek mi dedim bir ara

canım o mailler hala duruyor mu ne güzel saklamışsın
fatmacım merak etme sadece sen bu durumda değilsin herkese sorsan çıkarken söylenen sözlerin evlenince yerine getirilmediğini söyler
herşey elde edene kadar

kolay gelsin canım başa gelince çekiliyor

hoşgeldin canım aah kuzum benim hepsi üst üste geliyor

oyyyy kolay gelsin kuzum eşimden biliyorum sene başlarında kafasını kaldıramazdı o zamanlar nettende indirmiyorlardı deli oluyodu onları yapçam diye

sağol canım benim bu hafta böyle gider bu

geçmiş olsun canım benim
kız buraya gelemiyon bide gelip ben evleniyom diye yazma sakın

kızlar yaa benim cnaım çok tatlı istiyor bitter çikolatadan bir ısırım alsammm ne olurki

azcık olabilir

canımcım sen az mı giriyon hiç mi girmiyon?karşılaşmadık :))küsme küsme

ahanda küstürdük kızı ( yaa pardonn gitme arkadşaımmmmmmmmm hadi geri gellllll

kızlar fadikin evd epcsi yok iş yerinden giriyordu ama 1 haftadır iş yerindeki pcside bozuldu şuan izinli yoksa çok fazla paylaşımı olan bir arkadaşımızdı

zor bir soru sordun kuzum özeline bak bakim bir.

bu arada sabah yarım simit peynir,domates,maydonoz
öğlen 1 kase yoğut yedim kızçeler sonuç ne olacak bakalım....

ya bugün biri yine simit yemişti ya melek ya mihrace
canımı çektirdiniz bende simit istiyorum

sonunda mavi yazmayı becerdim yazıyı teknoloji özürlü ben hehehe....

şimdiye kadar ne yedim

sabah
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim salam
2 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

aman bin tane sorun varken yenilik diye getirilen şeyler cok düşündürücü..tatili kısıp bişiler yaptırmaya gerek yokki..seminer dönemini uzman getirip eğitim verdirt,unuttuğumuz bilgileri hatırlat..3 meb dönemidir alıştık saçmalalıklara.artık şaşırmıyorum.

Aslıcığım bana kızma ama sanki kaçamağın çok gibi.kahvaltılarda cok azda olsa pataes kızartmaları var,reçeller var..gözüme bişiler çarpıyor.buranın amacı diye bu diye söylüyorum canım.kaşar yağlı yerine az yağlı peynir,salam zaten yasak,reçel 1 t.k makul falan filan..kızmadın değil mi?bilmişlik yapmak istemem:26::26:

seminerde seminer olsa slayt gösterip onu okuyacaklar
bize cd verseler biz kendimiz okuruz zaten

çok kızdım sinirden patlayacam
canım tabiki öneride bulunacaksın
ben kahvaltı olduğu için bide yıllardır rejim yapan biri olduğum için artık bıkkınlık var o yüzden çok sıkı bir diyet uygulamaktan vazgeçtim ve bu daha işe yaradı bende

canımm kıyamam bu saatte olmaz sanırımda evde fırının varsa çok güzel simit tarifi varrr :)
ben canım isterse bişiyi üşenmeden kalkar yaparımda :)

canım aynı tadı vermez bende üşenmez yaparım ama akşama dolma yaptım bir tane yerim yanınada cacık bir kase tamam

iyi kuzucuk ne diyimm..
ben dolmayı tercih ederim.dolma en sevdiğim şey..
tamma cnm görüşürüzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…