Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar akşam yemeğimi hazırladım süper oldu
bizim burda çiçek çıkmış bu gün aldım
bir tabak sarımsaklı limonlu çiçek salatası
başka bişi yok yeter

bizimkilere kızartması bana salatası süper oldu

ay ay canım benimm fadiki kustürdükk istemedenn ( birdaha kürstümeyiz canımm
kuzum birdaha yazmayayım özendirdiysemm kıyamam.
bende ısrarlardan doalyı yiyorum alıp geliyorlar ancak yarım taneyleee geçiştirebiliyorumm

canım yaa biraz sebze falan yesen öğlenleri kahvaltıyla geçiştiriyorsunn reçeller toplamda fazla gibi hemde doyurucu değildir canım yaaa sen sanırım fırsat bulamıyorsun doğru düzgün yemek yemeye

çiçekmi oda nedir kız ilkdefa duydumm. bitki olduğuna göre hafiftir diye düşünüyorum
afiyet olsunn. ekmek falan yememişssin snaırım çok süper.

beni yemeğim daha pişmedi bekliyorum
biber dolması pişiyor at fena acıktım pişsede yesekk
bende bua rada sirkeli suyumu içtim.

canim bana niye cok kizdin yaa:)) valla kirmizi surat bir bende var sanirim

canim ben gecen aylarda eriste yaptim bir kilo undan yaptim ben ilk kez denedigim icin az yaptim yani. cok iyi oldu.

cumratesi gunu arkadasimla sozlestik, eriste yapcaz ikimizde, bana gelicek.
ben benim yaptigim olculeri vereyim (kayinvaldemin tarifi) tabki onun daha lezzetli oluyor. Buranin unundanmi suyundanmi ne memleketteki gibi lezzetli olmuyor:)

ERISTE

1 kg un.

5-6 yumurta(istege gore )yumurtasi cok olunca daha lezzetli oluyormus)

tuz

sut ( sutu yavas yavas hamura ilave edip kivama gelesiye kadar yoguruyorsun)

Aslicigim cok haklisin canim. tabi haberlerde biz ne duyarsak onu biliyoruz:) ama ogretmenler zaten 3 ay tatil yapmadigini arkadaslarimdan biliyorum. okula gidip gelmek zorunlulugu var diye biliyorum bir kac hafta kapandiktan sonra. Allah tum ogretmenlerin yardimcisi olsun. Ama buna Elhamdurillah demek sukretmek gerekir. En azindan bir mesleginiz , duzeniniz, egitim verdiginiz ogrenciler var, cok kutsal bir meslek . Cok kisi ogretmen olmak isteyipte olamayanlar var...

tamam yazarım canım hehehe....

o neymiş kıs hi anlamadım.....

Kaptancigim , bende cok paylasim yapmak istiyorum fkat sizin saate gore aksamlari kimse giremiyor, herkezin ymegi oluyor, esi colugu cocugu oluyor, gunduz giriyorlar. bende mumkun oldugunca cevap yazmaya ,menumu yazmaya calsiyirum. hatta kendi kendime yazi yaziyorum.

selinay bir sen gorunuyordun sende gitmisin yaw.

ben cikiyorum, bugun kucuk misafirim gelicek. arkadasim okula giderken cocugunu birakacak, 2 yasinda cok sevimli yaaa.

selinay bir sen gorunuyordun sende gitmisin yaw.

ben cikiyorum, bugun kucuk misafirim gelicek. arkadasim okula giderken cocugunu birakacak, 2 yasinda cok sevimli yaaa.

darısı başına arkadaşım senininde öle tatlı bi bebişin olur inşallah.....

Bgunki menum

sabah: 2 dilim ekmek, 3-4 dilim peynir, bir cay kasigi recel

ogle: eriste

aksam : henuz daha karar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…