- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.681
fatoşumm ahh benimm güzell meleğimmm deprosyn. feann diilsiin sennn yaaaa kendini sakınn öyle hissetmeee bakk ben gelicem zatiii tel. açılıcak inş.. neler olduu sanaa böyle canım arkdaşımm özledim gel demişşsinn geldimm annemmm bakkk .
herşey düzene girer biliyosun dimii sen yeterkii kafana takma meleğimm
canımcım ilk fırsatta arıycam inş...derdim büyük ama bu sefer farklı taktik uygulıycam derdimden büyük ALLAH var dicem inş nefsimi yenersem....ben geldimmm kızlarrrp.c halaa olmadıı kızlar ama arkadaşın p.c den giriyorum napimm aklım sizde hep nasılsınız diyeeee fatoşummm canım senide rüyamda gördümm zatiiii
aksilikler hepp peşimde sankii tel. opertr. değiştirdim oda berbattmış tekrar aynıı eski hattıma döndüm oda 6 gun bulacakmış.
aslıya msj atıp sizi soramıyorumda kntr yok alamıyorum mecbur
fatoşuda arayamıyorumm yanii delirmişş bi durumdayımm anlıcanızz yawrularrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sorma hayatım...öle yapcem zaten inşş..sizler de dua edin....canım yaaa üzmüşler seni kıyamam( düşünmemeye çalışşş boşverrrr başka birşeyler bul kendinioyalayacak.
ne kadardır evlisiniz Fatmacığım?
canımcım haklısın sırf dua onun için olacak emin ol...inş Rabbim hakkı gösterir ona da...hehheee bakan okulun açılıp kapandığı tarihler tatil sanıyodur herhalde seminer dönemlerinden haberi yok garibin idare edin artık napsın öğrencek inş
oyyy orası soğuk burası sıcak ortası aslının oralar galiba
dikkat et kuzum sıkı giyin
off kuzum ya bozma moralini geççek bu günler
büyü tatlım büyüde şöööle bir türkiye turuna çık misafir ederiz hepimiz biz seni kuzu her yeri gezersin hepimiz ayrı şehirlerdeniz nede olsa
tatlım aileyle yakın olmak en kötüsü ne kadar uzaktasın o kadar kıymetlisin senin şanssızlığın bu sanırım inş allah sana onlardan uzakta bir kapı açar ve eşinle sen kendi çabanızla yuvarlanır gidersiniz o zaman herşey çok daha güzel olur eminim ümidini kaybetme sakın gün doğmadan neler doğar sen dua et bolbol bak hacıyada gitçen allaha dua etmek için bundan güzel fırsat olmaz
yok kaptancım ben isveçe devam edersem 13.gün sonunda sanırım huysuz virgin gibi bişey olurum..nasıl bi etki yapıyosa acayip dobra bi tip oluyorum..zaten az çok bilion dobrayım...bi de bunun iki kat olduğunukendine dikkat et canım
burasıda soğudu artık kış geliyoooo
hayırdır canım ne oldu
zaten zıt kutuplar birbirini çekermiş
canım sen isveçe devamediyor musun çiziyi görünce bi soram dedim
canımcım genelde 2 mesaj daha yazsan cezaya kalmıycan...o yüzden o kırmızı surat..sadece sana diil yanlış anlama şeker..7 mesaj altında kalan herkeşlere..ya hayatım geçmişten alıntı yapsan ya da diğer topiklerde hoşuna giden bişeyleri paylaşsan en azından o gün dinlediğin ve hoşuna giden bi videoyu bile paylaşsan bize uyar zannımca..yeter ki gönüller hoş olsun de mi amaKaptancigim , bende cok paylasim yapmak istiyorum fkat sizin saate gore aksamlari kimse giremiyor, herkezin ymegi oluyor, esi colugu cocugu oluyor, gunduz giriyorlar. bende mumkun oldugunca cevap yazmaya ,menumu yazmaya calsiyirum. hatta kendi kendime yazi yaziyorum.
akşam yemeğim
3 yk makarna
3 yk bezelye
ceyrek domates
1 saat sonra 1 muz.
birazdan üzüm yicem biraz
cnm kitap okuyodum acıktı site sen napıyosun cnmimdik kızlar biraz geç oldu ama aşağıya bakıp kim var kim yok görmeyi unutmuşum..yeni jeton düştü kusuruma bakılmaya...ilkinim yavriimmm ne ediin?
iyi geceler cnmcımilkin canım çıktın sanırım..ben de çıkıyorum ortalığı biraz toparlıyıp yatıcam...ii geceler 14.takım...
hmm haklısın cnm ama dayanamadım ya::)):canımcım liste bence gayet güzel sadece acaaba diom o 1 muzu yarım mı yapsaydın?bilion en kalorili meyve muz ve normal 1 porsiyon meyve ile yarım muz eşit...ya da üzüm mü yemesen?
h.geldn tatlımmmm zor iş sizinki de ama ne güzel öğretmenleri var valla bizim zamanımızda böle değildi..ahanda ben geldim ama kimse yok galiba
ya kolum ağrıdı kes kes bitmedi ya
sınıfım çok çıplak ben renkli seviyom çocuklarda alışkın öğretmenim sınıfı süsleyelim deyip duruyorlar
yok kaptancım ben isveçe devam edersem 13.gün sonunda sanırım huysuz virgin gibi bişey olurum..nasıl bi etki yapıyosa acayip dobra bi tip oluyorum..zaten az çok bilion dobrayım...bi de bunun iki kat olduğunuyaa sana en basit örneği söliyim.eşimin ninesine gittik helallik almaya haftasonu..kadın dio ki eşime evlendin benim yerine karınla mı ilgileniosun..tamam onun dediği terbiyesizlik ama normal ben susarım güler geçerim kale almam...isveçteki ben ise şunu dedim"aaaa nine aşkolsun...sen benle kendini mi kıyaslıyosun..çocuk bekarken aramıyodu..evlendikten sonra elbetteki hiç aramayacak" kadının suart aynı böle kaldı
canımcım genelde 2 mesaj daha yazsan cezaya kalmıycan...o yüzden o kırmızı surat..sadece sana diil yanlış anlama şeker..7 mesaj altında kalan herkeşlere..ya hayatım geçmişten alıntı yapsan ya da diğer topiklerde hoşuna giden bişeyleri paylaşsan en azından o gün dinlediğin ve hoşuna giden bi videoyu bile paylaşsan bize uyar zannımca..yeter ki gönüller hoş olsun de mi ama
ahanda ben geldim ama kimse yok galiba
ya kolum ağrıdı kes kes bitmedi ya
sınıfım çok çıplak ben renkli seviyom çocuklarda alışkın öğretmenim sınıfı süsleyelim deyip duruyorlar
Etli biber dolmasimi zeytinyaglimi? ben zeytinyagli cok seviyorum:)
ya mihrace sen yas kacti ? unuttum sorry.
Bgunki menum
sabah: 2 dilim ekmek, 3-4 dilim peynir, bir cay kasigi recel
ogle: eriste
aksam : henuz daha karar vermedim
akşam yemeğim
3 yk makarna
3 yk bezelye
ceyrek domates
1 saat sonra 1 muz.
birazdan üzüm yicem biraz
bugün yediklerim:
3-4 çatal menemen,3 yeşil zeytin
ara iki şekerli nescafe
2.ara 4 kuru kayısı
öğle 1 kepçe tavuk çorbası,1 dilim ekmek,1 çatal iskender
ara yok
akşam 1 tost,3-4 çatal kızarmış patates,1 kutu ayran
ara 15 siyah üzüm
KAPANIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?