Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam yemeğim
3 yk makarna
3 yk bezelye
ceyrek domates

1 saat sonra 1 muz.

birazdan üzüm yicem biraz

canımcım ilk fırsatta arıycam inş...derdim büyük ama bu sefer farklı taktik uygulıycam derdimden büyük ALLAH var dicem inş nefsimi yenersem....

canım yaaa üzmüşler seni kıyamam( düşünmemeye çalışşş boşverrrr başka birşeyler bul kendinioyalayacak.
sorma hayatım...öle yapcem zaten inşş..sizler de dua edin....
ne kadardır evlisiniz Fatmacığım?

ekimin 9unda 18 ay olcak inş...

canımcım haklısın sırf dua onun için olacak emin ol...inş Rabbim hakkı gösterir ona da...

yok kaptancım ben isveçe devam edersem 13.gün sonunda sanırım huysuz virgin gibi bişey olurum..nasıl bi etki yapıyosa acayip dobra bi tip oluyorum..zaten az çok bilion dobrayım...bi de bunun iki kat olduğunuyaa sana en basit örneği söliyim.eşimin ninesine gittik helallik almaya haftasonu..kadın dio ki eşime evlendin benim yerine karınla mı ilgileniosun..tamam onun dediği terbiyesizlik ama normal ben susarım güler geçerim kale almam...isveçteki ben ise şunu dedim"aaaa nine aşkolsun...sen benle kendini mi kıyaslıyosun..çocuk bekarken aramıyodu..evlendikten sonra elbetteki hiç aramayacak"kadının suart aynı böle kaldı

canımcım genelde 2 mesaj daha yazsan cezaya kalmıycan...o yüzden o kırmızı surat..sadece sana diil yanlış anlama şeker..7 mesaj altında kalan herkeşlere..ya hayatım geçmişten alıntı yapsan ya da diğer topiklerde hoşuna giden bişeyleri paylaşsan en azından o gün dinlediğin ve hoşuna giden bi videoyu bile paylaşsan bize uyar zannımca..yeter ki gönüller hoş olsun de mi ama

imdik kızlar biraz geç oldu ama aşağıya bakıp kim var kim yok görmeyi unutmuşum..yeni jeton düştü kusuruma bakılmaya...ilkinim yavriimmm ne ediin?

aslıcığım ben sabahtan beri defneyle uğraşıyorum giremiyorum internete bgn beni izinli sayarmısın..yarın inşallah telafi edecem.........

bugün yediklerim:
3-4 çatal menemen,3 yeşil zeytin
ara iki şekerli nescafe
2.ara 4 kuru kayısı
öğle 1 kepçe tavuk çorbası,1 dilim ekmek,1 çatal iskender
ara yok
akşam 1 tost,3-4 çatal kızarmış patates,1 kutu ayran
ara 15 siyah üzüm
KAPANIŞ

akşam yemeğim
3 yk makarna
3 yk bezelye
ceyrek domates

1 saat sonra 1 muz.

birazdan üzüm yicem biraz

canımcım liste bence gayet güzel sadece acaaba diom o 1 muzu yarım mı yapsaydın?bilion en kalorili meyve muz ve normal 1 porsiyon meyve ile yarım muz eşit...ya da üzüm mü yemesen?

ilkin canım çıktın sanırım..ben de çıkıyorum ortalığı biraz toparlıyıp yatıcam...ii geceler 14.takım...

fiyona canım orda mısın hala?ses gelmeyince bilemedim de..bi on bi off gözüküyon?yaa sitede de sorun var yani anlamadım gitti...neyse ii geceler...

ahanda ben geldim ama kimse yok galiba

ya kolum ağrıdı kes kes bitmedi ya

sınıfım çok çıplak ben renkli seviyom çocuklarda alışkın öğretmenim sınıfı süsleyelim deyip duruyorlar

imdik kızlar biraz geç oldu ama aşağıya bakıp kim var kim yok görmeyi unutmuşum..yeni jeton düştü kusuruma bakılmaya...ilkinim yavriimmm ne ediin?
cnm kitap okuyodum acıktı site sen napıyosun cnm

ilkin canım çıktın sanırım..ben de çıkıyorum ortalığı biraz toparlıyıp yatıcam...ii geceler 14.takım...
iyi geceler cnmcım

canımcım liste bence gayet güzel sadece acaaba diom o 1 muzu yarım mı yapsaydın?bilion en kalorili meyve muz ve normal 1 porsiyon meyve ile yarım muz eşit...ya da üzüm mü yemesen?
hmm haklısın cnm ama dayanamadım ya::)):

sınıfım çok çıplak ben renkli seviyom çocuklarda alışkın öğretmenim sınıfı süsleyelim deyip duruyorlar
h.geldn tatlımmmm zor iş sizinki de ama ne güzel öğretmenleri var valla bizim zamanımızda böle değildi..

Canim soylediklerini dikkate alacagim

Kizlar soyledimmi bilmiyorum ama, kiz kardesimi kurban bayraminda davet ettim. ins gelir, gelirse cok mutlu olurum ya, 2-3 gunlugune ayarlama en az bir haftaligina ayarla planini dedim ama. Simdiden onun icin neler yapabilirim diye dusunmeye bile basladim

kolay gelsin kol egzersizi yapmisin bugun anlasilan:)

kacinci siniflari okutuyorsun kaptan

Etli biber dolmasimi zeytinyaglimi? ben zeytinyagli cok seviyorum:)

ya mihrace sen yas kacti ? unuttum sorry.

ay canım etli biber dolmasıydı pekde güzel yapmışım ellerime sağlık zor tuttum kendimi valla:)) ben zeytinyağlıyıda çok severim ama eşim onu yemekten saymıyor etli yaptım mecburen.
29 yaşındayım canımcımm..

hımssss bence güzell eğer tostunda küçüksee hiç bir sorun yok gibi

kızla rkimsecikler yok ama bende yazayım tüm günümün menüsünü birleşmiş hali olsun.

sabah
yarım simit
1 carper

öğlen çorba kasesi salata
yarım porsiyon makarna

ara
1 el yapımı zeytinyağlı kurabiye şekersiz çay

akşam
1 bardak sirkeli su
2 küçük biber dolması
3 yaprak sarması
4 yk yoğurt

saat 11 gibe yarım bardak süt

çokmu olmuş arkadaşlarr(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…