Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın yavru kuşlarrrrr...

ayyy inanmıyorum yaaaa.hiç bişey yapmasanız bile bu kadar süreden sonra kardeşini göreceksin....senin adına çok sevindim cnaım inan ki....onu beraber eğlence merkezlerine götürebilirsin..yakınında disneyland ya da sea world tarzı tek başına gittiğinde zevk alamayacağı yerler varsa oralara götür bence diğer yerler nasılsa hep aynı...araba kiralamanız gerekiyosa şimdiden ayarla mesela....çok özel bi tatil olcek sizin için çünkü..bi de bence eşini önceden hazırla.çünkü nedendir bilinmez beyler bi kıskançlık krizine girme moduna başlıyolar ailesi uzakta olan bayanların ailesi ziyarete gelince...alışveriş vs zaman kalırsa gidersiniz...canımcım bi de ona yolluk ve kışlık bişeyler hazırlasan çok güzel bi jest olur zannımca...senin elinden gelen ama onun yapamaaycağı ve orada fıda olarak tüketebileceiği şeyler..mesela börek tarzı şeyler vs....ayyy süperr yaaaaaa.çölde su bulmuş gibi olur senin içiin eminim....

hımssss bence güzell eğer tostunda küçüksee hiç bir sorun yok gibi

yaaa ben de çok severim biber dolmasını emin ol....
tost küçüktü yaa.dışardan hazır tosttu..yağsızdı ve de
şimciikk hemen bi sayım yapiim...inş kırmızı surat heeeçç görmemm....

20 eylül mesaj sayıları:

aynalar-------- 12

fatta----------18

nazco--------- 21

emidaf--------- izinli(olmasına rağmen 7)

pinkcat87------ 9

prenses88 ------15

selinay2002 -----8:79::79::79:

dudujan-------- izinli

fiyona_07 ------izinli

mihrace --------42

melekayşee -----17

_Aytac_ --------15

yaaa ilkin kitap kurdum kusura bakma sana yanlışş sembolü eklemişim...hemen altındaki olcekti neyse fare kaydı herhal idare et olma mı:))
mihro gıııı evde kupa köşen var mı?yoksa hazırla bu gidişle sen de sibel can gibi 1 evi sadece elbiselerin ve ödüllerin için ayırıcan
kızlar ben kaçtım..kahvaltımı edimm.sonra da ver elini güzel günn...
bu arada önemli bi karar aldımm...şikayet etmiycemmmm hiç bişeyden..şükür edicem halimee..baktım şu son dönemde acayip şikayet eden bi kul olmuşum malesefbir de şunu okudum bi yerde çok hoşuma gitti"şükür nimeti ziyadeleştirir(arttırır)"o yüzden sizden de ricam zoruma da gitse ağır da gelse lütfen şikayetlendiğimi fark ettiğiniz an beni uyarınn..haline şükret diin lütfen...neyse haydinn öpüldünüzz....

Son düzenleme:

D yine birincilik DDd alıştım artık heheeDD

kızlar selamlarrr
sabah kahvaltım
çeyrek simit şekersiz çayy

sabah sabha dr dan geliyorum küçük bir operasyon geçirdimmm çok gerildim ama iyiyim şükür.
Nerelerdesiniz yawssss dönün artık forumaaa sessiz çekilmiyor burası

günaydın yavru kuşlarrrrr...
yaaa ben de çok severim biber dolmasını emin ol....
tost küçüktü yaa.dışardan hazır tosttu..yağsızdı ve de
....

ayy canm keşkeee komşu olsaydıkta sana da ikram etseydim.
Neyse sende yap kendine fıstıkkk.
tostta tekrardan afiyet olsunD

selam kızlar ben geldiiiiiim ama bu gün çok kalamıycam çok işim var malum kışlıkları hazırlıyorum veeeeeeeeeeeeee
bitmiyor bir türlü
sabah okula gittik geldik oğluşun öğle yemeğini yedirdim bende artık işime başlıycam

geçmiş olsun canımcım nolduki önemli bişi değildir inş

sabah kahvaltım
1 domates
2 dilim kızarmış peynir
yarım dilim ekmek
1 fincan kahve
ara 1 bardak şekerli çay
öğlen 3 kaşık pilav

çiçekmi oda nedir kız ilkdefa duydumm. bitki olduğuna göre hafiftir diye düşünüyorum
afiyet olsunn. ekmek falan yememişssin snaırım çok süper.

tamam yazarım canım hehehe....

o neymiş kıs hi anlamadım.....

kısçeler hemen açıklıyorum çiçek karnıbaharın egecesi
yani buralarda karnıbahara çiçek mısıra darı ay çekirdeğine çiğdem (bu örnekler çoğaltılabilir ) diyorlar
benimde ağzım alışmış gerçek isimlerini unuttum böle konuşuyorum kusura bakmayın artık
yanında ekmek falan yemedim yağsız yaptım sarımsaklı olduğu için lezzetli oldu tavsiye edebilirim
yanlız haşlarken suyuna yarım limon sıkın birde tuz atın öyle daha lezzetli oluyor

tatlım bende çoğu zaman kendi kendime yazıyorum şu andada öyle yapıyorum mesela birdaha giremiycem için yedi mesaj yazmak zorundayım ve şuan kimsecikler yok biliyorum zor oluyor ama bizden sonra girenler okurlar mesajlarımızı bize cevap yazarlar sonra biz okuyup yazarız böyle böylede paylaşım olur birbirimizi motive ederiz
yanlış anlama sakın bunları seni eleştirmek için yazmıyorum konuyu sen açtığın için yazıyorum genel olarak yani
biliyorsun daha önceden foruma geliyorum kimse yok şikayetleri çok oluyordu karşılaşıp muhabbet edememek problem oluyordu ama bu kendi kendimize yazdığımız mesajlarda bir paylaşımdır ve hepimiz geçmişe bakıp bu mesajları okuyup karşılık yazıyoruz

Kalp Vakfı Diyeti...

Bir ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal

10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

Bu diyetin günlük menüleri:

30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

kızlar diyet listelerinde böyle bir diyet buldum bir kaç yerdede duymuştum güzel bir diyete benziyor çok makul vede yapılabilir birşey bir bakın bakalım fikirlerinizi bekliyorum sporlada desteklenirse sonuç alınır bence

Son düzenleme:

canım hoş geldin tüh yakalayamdım yemekteydim oaraa ((
kışlıklar için erken dimi yaws bitirseydik eylülüde

geçmiş olsun canımcım nolduki önemli bişi değildir inş

ay canım rahimağzı yaram vardı onu yaktırdım ve doğumhaneye giridm çatala çıktım püfsss çok sinirdi gerildim resmen doğum provası gibi hissettim neyseki kısa ve acısızz bir işlemdi

D anladım canım neki diyorum bende bu çiçek aklıma kabağın çiçeği geldi bazı yörelerde oda dolduruluyor çiçek dolması diye geçiyor öyle birşey sandım
afiyet olsun karnıbaharr hafif ve güzel bir yemektir dam diyett yemeği:)))
bak pek özendim alayım enkısa zamanda bende

kızçeler ben artık kaçtım bugün birdaha gelemem herhalde
ara öğün olarakkarpuz peynir yiyicem ekmeksiz
akşam içinde kendime börülce salatası yapıcam azcık yağla

yarın görüşürüz artık

menü güzel evet vee bizim yapmaya çalıştığımız bir uygulama buna benzer şeyler yapmaya çalışıyoruz bizde hepimizin (ufak akçamakların dışında) menüleri abartı değill birebir olmasada yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…