- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.721
canım hoş geldin tüh yakalayamdım yemekteydim oaraa((
kışlıklar için erken dimi yaws bitirseydik eylülüde
ay canımrahimağzı yaram vardı onu yaktırdım ve doğumhaneye giridm çatala çıktım püfsss çok sinirdi gerildim resmen doğum provası gibi hissettim neyseki kısa ve acısızz bir işlemdi
D anladım canım neki diyorum bende bu çiçek aklıma kabağın çiçeği geldi bazı yörelerde oda dolduruluyor çiçek dolması diye geçiyor öyle birşey sandım
afiyet olsun karnıbaharr hafif ve güzel bir yemektir dam diyett yemeği:)))
bak pek özendim alayım enkısa zamanda bende
tatlım yemek olarak kışlık kız allah iyiliğini versin
bamya börülce işleri malum dün bitiremedim
hııı anladım canım geçmiş olsun tekrar bende nefret ediyorum o çataldan
tatlım kabak çiçeği dolmasıda yapıyoruzda ben çok severim bu arada bu seferki karnıbahar
yasocum ben kaçıyorum canım seni yanlız bıraktığım için üzgünüm ama bitmiycek bu işler gene ben burda oturdukça kendi kendilerine oluvermiyolar malum keşke olsalardı ben pazardan gelir yığardım tezgaha onlar kendilerini hazırlayıp atarlardı dolaba ne güzel olurdu yahuuuuuuuuuuuuu
yasocum ben kaçıyorum canım seni yanlız bıraktığım için üzgünüm ama bitmiycek bu işler gene ben burda oturdukça kendi kendilerine oluvermiyolar malum keşke olsalardı ben pazardan gelir yığardım tezgaha onlar kendilerini hazırlayıp atarlardı dolaba ne güzel olurdu yahuuuuuuuuuuuuu
selam kızlar nasılsınız?
kahvaltım
2 kk beyaz peynir
1 avuç ekmeğin sadece dısı.içini çıkardım:)
1 domates
biraz maydonoz
1 haşlanmıs yumurta
1 bardak meyve suyu
slm canımm görmedimben gelene kadar kaçmışssın yawss
coğrafya calışıoyodum cnm.kpss hazırlanmaya başladım.coğrafyam 0dır benim ona başladım bugün Bismillah diyerekten.Şimdilik iyi anlaşıyoruz meridyen paralel ve yerel saatlerle sonrasını bilemem tabii ki de:d
afiyet olsun canımm çok güzel bir kahvaltı..özellikle "1 avuç ekmeğin sadece dısı.içini çıkardım" bunu çok beğendimDD
napayım ekmek yiyorum bari hamurunu yemeyeyim didim
bu arada görmeye başladım son sayfayı mutluyum huzurluyum.
kıyamam sanaa Allah zihin açıklığı versin kolaylık versin canım
Korkma sakın o korksun sendenn siz iyi arkadşa olun soru çözdükçee doğru çözdükçe şevklenirisninş.
:)) bendede az önce hata veriyordu kk da bakım var yazıyordu.
inşallah cnm ya mat tarih vatandaşlık coğrafya..off offtabii bir de eğitim bilimlerini unutmamak lazım işim cok zor bu sene.hem formasyon alcam hem kpss kursuna gitcem geri kalan zamanlarımda ders çalışcam.formasyon alırken de sürekli sunum vs hazırlamamız gerekiyormus.formasyon alamasam bile normal memurluk için kpss hazırlancam yani her halukarda bu sene bir şekilde devlet memuru olcam inşallahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?