Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay canım rahimağzı yaram vardı onu yaktırdım ve doğumhaneye giridm çatala çıktım püfsss çok sinirdi gerildim resmen doğum provası gibi hissettim neyseki kısa ve acısızz bir işlemdi

hııı anladım canım geçmiş olsun tekrar bende nefret ediyorum o çataldan

tatlım kabak çiçeği dolmasıda yapıyoruzda ben çok severim bu arada bu seferki karnıbahar

yasocum ben kaçıyorum canım seni yanlız bıraktığım için üzgünüm ama bitmiycek bu işler gene ben burda oturdukça kendi kendilerine oluvermiyolar malum keşke olsalardı ben pazardan gelir yığardım tezgaha onlar kendilerini hazırlayıp atarlardı dolaba ne güzel olurdu yahuuuuuuuuuuuuu

hııı anladım canım geçmiş olsun tekrar bende nefret ediyorum o çataldan

tatlım kabak çiçeği dolmasıda yapıyoruzda ben çok severim bu arada bu seferki karnıbahar

hımsss:))) ben hiç yemedim kabak çiçeği dolmasıı DD hehe

yaparsan gelir yerim

(( gitme kal ne olurrr(( yaaa ofss kaldım yine tek başıma aslında işim çok benimde ama yapasım gelmiyorr.
şeker sen bakma banaa şaka yapıyorum bak işlerineee bitirince rahat rahat gelirsin.

(( gitme kal ne olurrr(( yaaa ofss kaldım yine tek başıma aslında işim çok benimde ama yapasım gelmiyorr.
şeker sen bakma banaa şaka yapıyorum bak işlerineee bitirince rahat rahat gelirsin.

kahvaltım
2 kk beyaz peynir
1 avuç ekmeğin sadece dısı.içini çıkardım:)
1 domates
biraz maydonoz
1 haşlanmıs yumurta
1 bardak meyve suyu

kahvaltım
2 kk beyaz peynir
1 avuç ekmeğin sadece dısı.içini çıkardım:)
1 domates
biraz maydonoz
1 haşlanmıs yumurta
1 bardak meyve suyu

afiyet olsun canımm çok güzel bir kahvaltı..özellikle "1 avuç ekmeğin sadece dısı.içini çıkardım" bunu çok beğendimDD

slm canımm görmedim ben gelene kadar kaçmışssın yawss

coğrafya calışıoyodum cnm.kpss hazırlanmaya başladım.coğrafyam 0dır benim ona başladım bugün Bismillah diyerekten.Şimdilik iyi anlaşıyoruz meridyen paralel ve yerel saatlerle sonrasını bilemem tabii ki de:d

kızlar ben son sayfayı göremiyorum.mesaj yazdığım halde yine bir önceki sayfa gözüküyor.

kıyamam sanaa Allah zihin açıklığı versin kolaylık versin canım
Korkma sakın o korksun sendenn siz iyi arkadşa olun soru çözdükçee doğru çözdükçe şevklenirisninş.

afiyet olsun canımm çok güzel bir kahvaltı..özellikle "1 avuç ekmeğin sadece dısı.içini çıkardım" bunu çok beğendimDD

napayım ekmek yiyorum bari hamurunu yemeyeyim didim
bu arada görmeye başladım son sayfayı mutluyum huzurluyum.

kıyamam sanaa Allah zihin açıklığı versin kolaylık versin canım
Korkma sakın o korksun sendenn siz iyi arkadşa olun soru çözdükçee doğru çözdükçe şevklenirisninş.

inşallah cnm ya mat tarih vatandaşlık coğrafya..off off tabii bir de eğitim bilimlerini unutmamak lazım işim cok zor bu sene.hem formasyon alcam hem kpss kursuna gitcem geri kalan zamanlarımda ders çalışcam.formasyon alırken de sürekli sunum vs hazırlamamız gerekiyormus.formasyon alamasam bile normal memurluk için kpss hazırlancam yani her halukarda bu sene bir şekilde devlet memuru olcam inşallahhhh.

slm kızlar sabhtan annemlere gittim arabayla,dönüşte yollar kapalıymış ta kızılay trafiğine girmek zorunda kaldım şimdi geldim eve elim ayağım titriyo çok korktum valla..............

inş. canım inş.
benim bir arkadaşım var matematik bölümü mezunuydu 1 sene dersanede çalıştı
sonra yükske yaptı formasyon için.
kpss ye hazırlandı atanamadı. konuşurken polisliği önerdim boylu poslu bir arkadaşım ve polislik sınavlarını kazandır 6 ay eğitime tabi tutuldu çevik kuvvet şimdi.
bu arada evlendi evliyken yaptı bu işleri eşide öğretmendi cezevinde öğretmenlik yapıyordu oda eşiyle beraber polislik sınavlarına girdi oda polis oldu çok memnun hayatından. Darısı sana olsun gönlüne göre bir yerde çalışırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…