Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar sabhtan annemlere gittim arabayla,dönüşte yollar kapalıymış ta kızılay trafiğine girmek zorunda kaldım şimdi geldim eve elim ayağım titriyo çok korktum valla..............

merhaba hoş geldin canım.
hayırdır neden bukadar korktunn kötü birşey olmadı inş.

eline sağlık canım....

ne oldu hayırdır...

oo süper valla....

ay canım rahimağzı yaram vardı onu yaktırdım ve doğumhaneye giridm çatala çıktım püfsss çok sinirdi gerildim resmen doğum provası gibi hissettim neyseki kısa ve acısızz bir işlemdi

aa anladım geçmiş olsun canım...

merhaba hoş geldin canım.
hayırdır neden bukadar korktunn kötü birşey olmadı inş.

trafikten canım ankara trafiği malum ztn anamın zoruyla araba kullanmaya başladım yoksa kullanacağım yoktu hehehe şimdi heryere gidiyorum çok şükür....

sabah 1 yeşil elma yedim

öğlende 1 tane üzümlü kurabiye annemin misafiri vardı başka bişe yemedim...

akşamda kabak yemeği yiyecem

isveç diyeti yalan oldu.....

şimdide ayran ve sigara keyfi yapıyoırum..

slm kızlar sabhtan annemlere gittim arabayla,dönüşte yollar kapalıymış ta kızılay trafiğine girmek zorunda kaldım şimdi geldim eve elim ayağım titriyo çok korktum valla..............
hoşgeldin cnm...

inşallah cnm hayırlısı olur.benim erkek arkadaşım da jeoloji mühendisliği bitirdi.kpss hazırlanıyo ama olmassa polis olcam diyor fakatt ben pek istemiyorum haberlerde fln görüyoruz polislik zor meslek ben polis eşi olamam yani hep aklım onda olur ya bişey olursa diye.

selam bacular ben geldim
nasılsınız bakalım
ben bugün okulda nöbetçiydim tüm gün ayaktaydım çok yoruldum ya
akşama arkadaşa gitcez 7 gibi gider 10 dan sonra geliriz şimdiden söyleyim kızlar

sağol canım.amiin:) menüde ne var bakalım

çorba kabak yemeği ben sadece kabak yemeyi planlıyorum...

selam bacular ben geldim
nasılsınız bakalım
akşama arkadaşa gitcez 7 gibi gider 10 dan sonra geliriz şimdiden söyleyim kızlar

hoşgeldim kuzum,ooo gez valla süper..

selam bacular ben geldim
nasılsınız bakalım

hoşgeldin cnmmm...iyiyiz valla nasıl olalım herzamanki gibi herşey aynı:)sen nasılsın yorgunsun heralde şöyle güzel bir dus al ve form çayını yudumla:)

canım halimize biz şükrediyoruz ama son zamanlarda sanki öğretmenler hiçbir iş yapmıyo yan gelip yatıyo izlenimi veriliyo en baştada bunu yapan bakanlık milletin gözüne girmek için bizi harcıyor

hoşgeldin cnmmm...iyiyiz valla nasıl olalım herzamanki gibi herşey aynı:)sen nasılsın yorgunsun heralde şöyle güzel bir dus al ve form çayını yudumla:)

hoşbulduk canım evet yorgunum malesef
sen nasılsın ücretli işi ne oldu

iyiler canım,küçük uyuyo büyükte okuladan geldi ders yapıcaz birazdan...

maşallah kaçıncı sınıfa gidiyor

bence gayet mantıklı..beraber yapmak istiyen olursa başlayabilirim...bana uyar çünküm...

ay canım rahimağzı yaram vardı onu yaktırdım ve doğumhaneye giridm çatala çıktım püfsss çok sinirdi gerildim resmen doğum provası gibi hissettim neyseki kısa ve acısızz bir işlemdi

ayy canım benim çok geçmiş olsun yaaa..Allah bi daha yaşatmasın...

selam örtmenim ve kitap kurdum..nasılsınız?ya ben bugün kötü bişey yaptım...menümü yazıyım da kızın bana..gerçi bu saydıklarımı yemeyeli nerdeyse 3 ay olmuş
sabah
4 yemek kaşığı menemen
3 yeşil zeytin
ara 1 pastane poğaçası
öğlen 1 bardak ayran,3 kayısı
ikindi 2 ev poğaçası mayalı(hazır açma kadar vardı yani)

akşama sadece salat yiycem..yürüyüşe gitcektim ama misafir var akşama ona hazırlığa başlamam lazım ama önce accık laflyalım istdeim...

maalesef olmadı cnm

hayırlısı olsun canım

selam canım nasılsın
aslında menün çok kötü değil
ikindide poğaça 2 yerine 1 olsaydı daha iyi olurmuş
akşam dediğin gibi salata ile geçirirsen sorun olmaz ama misafir gelcekmiş dikkat et ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…