- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.761
yaa nasip işte bak nerden nereye...ama bence eşlerin mesleklerinin aynı olması çok güzel bişey....birbirlerini daha iyi anlayabilirler zannımca.....inş. canım inş.
benim bir arkadaşım var matematik bölümü mezunuydu 1 sene dersanede çalıştı
sonra yükske yaptı formasyon için.
kpss ye hazırlandı atanamadı. konuşurken polisliği önerdim boylu poslu bir arkadaşım ve polislik sınavlarını kazandır 6 ay eğitime tabi tutuldu çevik kuvvet şimdi.
bu arada evlendi evliyken yaptı bu işleri eşide öğretmendi cezevinde öğretmenlik yapıyordu oda eşiyle beraber polislik sınavlarına girdi oda polis oldu çok memnun hayatından. Darısı sana olsun gönlüne göre bir yerde çalışırsın inş.
bacımm benimki de gitti valla..yaaa acayip bi dobralık etkisi oluşturdu bende...herşeyi patır patır sölüyodum bi de acayip laf yapıştırdım o dönemde..baktım olmiycekk bıraktım bende....inş daha sakin ve etrafımda kimsenin çok olmadığı,işlerin yoğun olmadığı bi dönemde yine aklımda...sabah 1 yeşil elma yedim
öğlende 1 tane üzümlü kurabiye annemin misafiri vardı başka bişe yemedim...
akşamda kabak yemeği yiyecem
isveç diyeti yalan oldu.....
şimdide ayran ve sigara keyfi yapıyoırum..
oyy kıyamam yaaa...aslım sen bu hafta güzel kilo verirsin zannımca..bu hareket işe yarar muhakkak...selam bacular ben geldim
nasılsınız bakalım
ben bugün okulda nöbetçiydim tüm gün ayaktaydım çok yoruldum ya
akşama arkadaşa gitcez 7 gibi gider 10 dan sonra geliriz şimdiden söyleyim kızlar
hayırlısı olsun canım
selam canım nasılsın
aslında menün çok kötü değil
ikindide poğaça 2 yerine 1 olsaydı daha iyi olurmuş
akşam dediğin gibi salata ile geçirirsen sorun olmaz ama misafir gelcekmiş dikkat et ha
yaa nasip işte bak nerden nereye...ama bence eşlerin mesleklerinin aynı olması çok güzel bişey....birbirlerini daha iyi anlayabilirler zannımca.....
oyy kıyamam yaaa...aslım sen bu hafta güzel kilo verirsin zannımca..bu hareket işe yarar muhakkak...
hazır hareket demişken bugün de işe yürüyerek gidip geldim..bugün misafirim var die erken döndüm...
akşama gündüz yediğim poğaçanın tarifini aldım..bi de yanına kek yapcam..yeter mi ki kızlar sizce?eski komşularımız gelicekler...hac için uğurlamaya..yaa bi de bişey sorcam böle yolculamaya gelene hediye bişey yapmak gerekir mi sizce?fikir istiyorum yaf...
canımcım akşam hizmet ediyorum ayağına yırtarım yemekten..o sorun dil..bi de kayınvalidemleri de çağırıyım..o kalabalıkda arada kaynarım muhakka..kalabalık olmanın da bu faydası..kimse sana yoğunlaşamıyo..arada kaynıyon..he he hee
şahsen ben eşimin öğretmen olmasını istemem canım hep aynı farklı meslekten olsunlar ki eşler çeşitlilik olsun hayatımızda biraz zaten belli bir süre sonra monotonlaşıyor evlilikler bide meslekler aynı olursa çekilmez valla
canım bu hafta bir şişlik bir şişlik sorma batlıyacam nerdeyse
ben ramazanda kazaya kalmamak için ilaç kullanmayıp adet olmadım ya 2 aydır adet olmuyorum haftaya olcam onun şişkinliği var inş kiloyu çok etkilemez
hadi bakalım canım iyi olur
kızlar nette bişeye rastladım..eşlere,sevgililere,aileye,ev arkadaşlarına(aslım bu kısım senin için sitem etmeyesin die yazdım:))pazar sabah kahvaltı için çok güzel bi öneri...Eki Görüntüle 260259
SOSİSLİ KALP
5 tane uzun sos
5 tane yumurta
rendelenmiş kaşar
tereyağı,tuz
5 tane kürdan
sosisleri ortadan yarıya kadar kesiyoruz sonra ters çevirip kalp şekli verip kürdanla tutturuyoruz.tereyağında hafif kızartıp ortalarındaki boşluklara yumurtaları kırıyoruz biraz tuz ekleyip çok kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.isteğe görede üzerine kaşar rendesi ekliyoruz.
çooooooooooookkkkkkkkkkkkk beğenndiim...çok da kalorili dildir zannımca...sabah bi jest için olabilir...
sorma kaptancım aynı şişlik bende de var...ama bi daha ilaç kullanma aslım yaa..yumurtlamayı çok etkiliyomuş o ilaçlar...geciktirici kullandın di mi?bi de ben dün sabah 75.2 çıktım.akşam tok karnına yatmadan 73.6sonra şiş olduğumu farkedim yeşil çay içmiştim gün içinde..ondan sanırım bu sabah 1,5 kilo eksik çıktım yine çok şükür..yeşil çay denesen..ya da bebe aspirini içsen mesela o da hızlandırıyo gelmesini...yaa ben de hacca denk gelmesin die öle bişey yapcam ama hiç bi bilgim yok..sen nasıl kullandın..çok özel olmazsa
kızlar nette bişeye rastladım..eşlere,sevgililere,aileye,ev arkadaşlarına(aslım bu kısım senin için sitem etmeyesin die yazdım:))pazar sabah kahvaltı için çok güzel bi öneri...Eki Görüntüle 260259
SOSİSLİ KALP
5 tane uzun sos
5 tane yumurta
rendelenmiş kaşar
tereyağı,tuz
5 tane kürdan
sosisleri ortadan yarıya kadar kesiyoruz sonra ters çevirip kalp şekli verip kürdanla tutturuyoruz.tereyağında hafif kızartıp ortalarındaki boşluklara yumurtaları kırıyoruz biraz tuz ekleyip çok kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.isteğe görede üzerine kaşar rendesi ekliyoruz.
çooooooooooookkkkkkkkkkkkk beğenndiim...çok da kalorili dildir zannımca...sabah bi jest için olabilir...
yap yap..adam anlasın bekarken neler kaçırdığını ilkinim....çok beğendimm.evlenince aşkitoma yapıcam ben:)
yok canım geciktirici değil
ben bu konuda sorunluyum hap kullanıyorum her ay 2 tane adet olmak için hap kullanmazsam olmuyorum
bu yüzden ramazanda adet olmayım diye bu hapları kullanmadım
bu hapların kiloma etkisi çook fazla
her ay 2 tane hap ve ömür boyu
hımmm hiç ilgilenmiyorum
kızlar ben geldim nasılsınız...
ben bitiğim valla bende düzen müzen kalmadı bu hafta kilo veremiycem sanırım ben bu hafta hiç ama inşallah almamışımdır da..
geçmiş olsun kaptanım..hayırlısı..ALlah başka dert vermesin ne dielim...
aman da aman havanı yesinler senin...kız aslı var ya hac da Allah nasip ederse bi dua etcem senin için bi dua etcem..bu sene sonunda evli olman için..tutarsa ben karışmam....
bu arada kızlar ben çıkıyorum..mutfak beni bekler..herife yemek de yapmadım daha..bakalım neelr uydurcaz..neyse çok öptüm..iyi bakın kendinize....
hoşgeldin canım
olmadı ama ne güzel gidiyordun
bırakma kendini şimdi kaldığın yerde devam et bırakma sakın nasıl olsa bozdum diye tekrar başla canım
o kadar emek verdin
kızlar ben çıkıyorum bulaşık yıkıyacam
sonrada hazırlanırım yavaş yavaş gezme için gece gelirim artık sizi öpüyorum kocaman
ben geldimm...cezaya kalmak istemiyommm msj sayimi tamamlamamiwim her halde
ben geldimmm kızlarrrp.c halaa olmadıı kızlar ama arkadaşın p.c den giriyorum napimm aklım sizde hep nasılsınız diyeeee fatoşummm canım senide rüyamda gördümm zatiiii
aksilikler hepp peşimde sankii tel. opertr. değiştirdim oda berbattmış tekrar aynıı eski hattıma döndüm oda 6 gun bulacakmış.
aslıya msj atıp sizi soramıyorumda kntr yok alamıyorum mecbur
fatoşuda arayamıyorumm yanii delirmişş bi durumdayımm anlıcanızz yawrularrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yok estapitipiti yafff haşaaaa senin için dimidiydimm..ya canımcım okullar açıldı ya onun telaşı var herkeşlerde..akşama da herkes pert durumda o yüzden de giren azaldı.....normalde çayı şekersiz nescafeyi de 2si bi arada içiyom da bugün kahvaltıyı ekmeksiz yapınca tabi acıktım 2-3 saat sonra....yaaa benim eşimin hem iş sorunu var hem de aile apartmanındayız..kültür çok farklı..ben ilk defa bu kadar yakında bi akrabamla kalıyom..beni bunaltan bu oluyo...hep biarada,hep dipdibeeee((hiç de canları sıkılmıyo anlamadım gitti..ben gitmeyince de soğuk nevale ben oluyom....bi de eşimin evet deme sorunu var..herşeylere evet dien bi tip....neyse yaaabakalım hac gidişine kadar bişey konuşmamaya ve tartışmamya karar verdikk...inş verim alırız....inan insan heyecanlanır ya ben de gram heyecan yok (Sadece üzüntü ve kırgınlık var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?