Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa nasip işte bak nerden nereye...ama bence eşlerin mesleklerinin aynı olması çok güzel bişey....birbirlerini daha iyi anlayabilirler zannımca.....
bacımm benimki de gitti valla..yaaa acayip bi dobralık etkisi oluşturdu bende...herşeyi patır patır sölüyodum bi de acayip laf yapıştırdım o dönemde..baktım olmiycekk bıraktım bende....inş daha sakin ve etrafımda kimsenin çok olmadığı,işlerin yoğun olmadığı bi dönemde yine aklımda...

selam bacular ben geldim
nasılsınız bakalım
ben bugün okulda nöbetçiydim tüm gün ayaktaydım çok yoruldum ya
akşama arkadaşa gitcez 7 gibi gider 10 dan sonra geliriz şimdiden söyleyim kızlar
oyy kıyamam yaaa...aslım sen bu hafta güzel kilo verirsin zannımca..bu hareket işe yarar muhakkak...
hazır hareket demişken bugün de işe yürüyerek gidip geldim..bugün misafirim var die erken döndüm...
akşama gündüz yediğim poğaçanın tarifini aldım..bi de yanına kek yapcam..yeter mi ki kızlar sizce?eski komşularımız gelicekler...hac için uğurlamaya..yaa bi de bişey sorcam böle yolculamaya gelene hediye bişey yapmak gerekir mi sizce?fikir istiyorum yaf...

canımcım akşam hizmet ediyorum ayağına yırtarım yemekten..o sorun dil..bi de kayınvalidemleri de çağırıyım..o kalabalıkda arada kaynarım muhakka..kalabalık olmanın da bu faydası..kimse sana yoğunlaşamıyo..arada kaynıyon..he he hee

şahsen ben eşimin öğretmen olmasını istemem canım hep aynı farklı meslekten olsunlar ki eşler çeşitlilik olsun hayatımızda biraz zaten belli bir süre sonra monotonlaşıyor evlilikler bide meslekler aynı olursa çekilmez valla

canım bu hafta bir şişlik bir şişlik sorma patlıyacam nerdeyse
ben ramazanda kazaya kalmamak için ilaç kullanmayıp adet olmadım ya 2 aydır adet olmuyorum haftaya olcam onun şişkinliği var inş kiloyu çok etkilemez

hadi bakalım canım iyi olur

Son düzenleme:

sorma kaptancım aynı şişlik bende de var...ama bi daha ilaç kullanma aslım yaa..yumurtlamayı çok etkiliyomuş o ilaçlar...geciktirici kullandın di mi?bi de ben dün sabah 75.2 çıktım.akşam tok karnına yatmadan 73.6sonra şiş olduğumu farkedim yeşil çay içmiştim gün içinde..ondan sanırım bu sabah 1,5 kilo eksik çıktım yine çok şükür..yeşil çay denesen..ya da bebe aspirini içsen mesela o da hızlandırıyo gelmesini...yaa ben de hacca denk gelmesin die öle bişey yapcam ama hiç bi bilgim yok..sen nasıl kullandın..çok özel olmazsa

kızlar nette bişeye rastladım..eşlere,sevgililere,aileye,ev arkadaşlarına(aslım bu kısım senin için sitem etmeyesin die yazdım:))pazar sabah kahvaltı için çok güzel bi öneri...
SOSİSLİ KALP

5 tane uzun sos
5 tane yumurta
rendelenmiş kaşar
tereyağı,tuz
5 tane kürdan

sosisleri ortadan yarıya kadar kesiyoruz sonra ters çevirip kalp şekli verip kürdanla tutturuyoruz.tereyağında hafif kızartıp ortalarındaki boşluklara yumurtaları kırıyoruz biraz tuz ekleyip çok kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.isteğe görede üzerine kaşar rendesi ekliyoruz.

çooooooooooookkkkkkkkkkkkk beğenndiim...çok da kalorili dildir zannımca...sabah bi jest için olabilir...

Son düzenleme:

çok beğendimm.evlenince aşkitoma yapıcam ben:)

yok canım geciktirici değil
ben bu konuda sorunluyum hap kullanıyorum her ay 2 tane adet olmak için hap kullanmazsam olmuyorum
bu yüzden ramazanda adet olmayım diye bu hapları kullanmadım
bu hapların kiloma etkisi çook fazla
her ay 2 tane hap ve ömür boyu

hımmm hiç ilgilenmiyorum

kızlar ben geldim nasılsınız...
ben bitiğim valla bende düzen müzen kalmadı bu hafta kilo veremiycem sanırım ben bu hafta hiç ama inşallah almamışımdır da..

çok beğendimm.evlenince aşkitoma yapıcam ben:)
yap yap..adam anlasın bekarken neler kaçırdığını ilkinim....

geçmiş olsun kaptanım..hayırlısı..ALlah başka dert vermesin ne dielim...
aman da aman havanı yesinler senin...kız aslı var ya hac da Allah nasip ederse bi dua etcem senin için bi dua etcem..bu sene sonunda evli olman için..tutarsa ben karışmam....
bu arada kızlar ben çıkıyorum..mutfak beni bekler..herife yemek de yapmadım daha..bakalım neelr uydurcaz..neyse çok öptüm..iyi bakın kendinize....

kızlar ben geldim nasılsınız...
ben bitiğim valla bende düzen müzen kalmadı bu hafta kilo veremiycem sanırım ben bu hafta hiç ama inşallah almamışımdır da..

hoşgeldin canım
olmadı ama ne güzel gidiyordun
bırakma kendini şimdi kaldığın yerde devam et bırakma sakın nasıl olsa bozdum diye tekrar başla canım
o kadar emek verdin

sağol canım inş tutar duan bunun yanında çocuk içind edua et canım bu sorunum yüzümden o konuda muallakta sadece koca yetmiyor bana

kızlar ben çıkıyorum bulaşık yıkıyacam
sonrada hazırlanırım yavaş yavaş gezme için gece gelirim artık sizi öpüyorum kocaman

hoşgeldin canım
olmadı ama ne güzel gidiyordun
bırakma kendini şimdi kaldığın yerde devam et bırakma sakın nasıl olsa bozdum diye tekrar başla canım
o kadar emek verdin

yok aslıcığım bırakmam o kadar kilo vermişim alırmıyım geri hiç...ama bu hafta bozuldu yaa dün mesela gece saat 11 e kadar defneyle uğraştım..akşam yemeğini de saat 12 de yedimyine yemiyim filan dediydim ama bu fıstık beni emiyor gece sütüm olmaz diye yemek zorunda kaldım çok bişi yemedim ama yinede rahatsız etti beni...spor filanda yapamadım artık bu hafta böle geçer de önümüzde ki hafta sıkı bi programa sokarım kendimi..

bgn ki menüm

sabah 2 bardak şekersiz çay
2 çay kaşık çilek reçeli
1 dilim peynir kk büyüklüğünde
4 zeytin
bir haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğlen
valla iş yerinde kızlar pide söylemiş çok ta güzel kokunca çeyrek etli pide yedim
ara 1 bardak süt
akşam çok az tulum peyniri
1 dilim kepekli ekmek
1 kase hoşaf

bgn fazla bişi yememişim ama dün çok yedim heralde çünkü dün çok yakın bir arkadaşım eşiyle boşanma kararı almış eşide bunu evden kovmuş (ne adamlar var) arkadaşın 1 yaşında da oğlu var kızcağız ilgilenemedi çocuğuyla çocukta bir yaramaz bi defne bi arkadaşın çocuk derken helak oldum..öğün de kaçınca sürekli açtım durmadan atıştırınca da ne yedim hiç bilmiyorum.akşam da defne uyumadı dün ne yedim ne içtim hiç bişi anlamadım valla....

canım sen bu gidişle yeni pc alırsın bak ben sana diyim

ah canım yaa bende bitti sende mi başladı....bu evlilik değişik bişey birtanem yaa..birde evliliğini tek başına yaşayamıyorsan çok daha zor gerçekten..insan eşinin her koşulda yanında her söylenen lafta ona destek çıkmasını bekliyor..bi de biz bayanlar olarak erkeklere göre daha detaylı düşündüğümüz için daha çabuk kırılıyor kalbimiz...evliliğiniz ne kadardır sürüyor canım bilmiyorum ama eğer birbirinizi seviyorsanız herşeyi atlatırsınız ama sevgi ve saygı yoksa bir çok şey zor toparlanıyor...bizde çok kötüydük çok düşündüm ayrılmayı şartlarımıda sundum kabul etti bu ay sonunda aile terapistine gideceğiz biz birşeyleri çözemiyoruz çünkü bir de böyle deniycez bakalım artık buda çözüm olmazsa yapılacak bişi kalmamıştır demektir..sende her yolu dene tatlım en azından çok çabuk pes ettim keşke bunuda yapsaydım demezsin..inşallah düzelirsiniz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…