- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.781
Ay canım benim aileler arasında çok sıkıfıkı ollmaktan kaynaklanan sorunla roaliblyor. sen duymamaya görmemeye çalış bak hacca gideceksinizz inş. kalbini temiz tutarak kimseyi kırmadan incitmeden gitmeye çalış bu eşinde dahil canım, erkeklern bir çoğunda ailelerine kaşrı aşırı bir düşkünlük, hep bir verici olma durumu var ne hikmetsede evlendikten sonra başlayan bir durum yani genelde bu durum herkeste var sadese sana has bir durum değil fıstık. Sen kötü şeyleri görmemeye çalış ben hep söylüyorum bütün dünyayla küs olaiblirm herkesi karşıma alaiblirim ama eşimle kötü olmaya onunla küs olmaya konuşmamaya dayanamam bunu kaldıramam.
hiçbirşey ağzınızın tadını bozmaya değmezz.
öle yapmaya çalışıyorum zaten..olabildiğince az muhabbet etmeye çalışıyorum...bakalım..demin biz flört ederken birbirimize ayzdığımız mailleri okudum ve çok ama çok üzüldümm....o zamanki konuşmalarla şimdikilerin hiç alakası yok...çok kalbim buruk.....gözlerim doluyo kendimi kandırılmış hissetim birden.....ne yapmam gerektiğine karar vermem gerekecek sanırım hac dönüşü..o zaman bana verilen sözlerin,yapılan hedeflerin 100 metre yakınından bile geçmiyoruz şu an malesef(((
fiyona canım orda mısın hala?ses gelmeyince bilemedim de..bi on bi off gözüküyon?yaa sitede de sorun var yani anlamadım gitti...neyse ii geceler...
20 eylül mesaj sayıları:
aynalar-------- 12
fatta----------18
nazco--------- 21
emidaf--------- izinli(olmasına rağmen 7)
pinkcat87------ 9
prenses88 ------15
selinay2002 -----8:79::79::79:
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------izinli
mihrace --------42
melekayşee -----17
_Aytac_ --------15
günaydın yavru kuşlarrrrr...
ayyy inanmıyorum yaaaa.hiç bişey yapmasanız bile bu kadar süreden sonra kardeşini göreceksin....senin adına çok sevindim cnaım inan ki....onu beraber eğlence merkezlerine götürebilirsin..yakınında disneyland ya da sea world tarzı tek başına gittiğinde zevk alamayacağı yerler varsa oralara götür bence diğer yerler nasılsa hep aynı...araba kiralamanız gerekiyosa şimdiden ayarla mesela....çok özel bi tatil olcek sizin için çünkü..bi de bence eşini önceden hazırla.çünkü nedendir bilinmez beyler bi kıskançlık krizine girme moduna başlıyolar ailesi uzakta olan bayanların ailesi ziyarete gelince...alışveriş vs zaman kalırsa gidersiniz...canımcım bi de ona yolluk ve kışlık bişeyler hazırlasan çok güzel bi jest olur zannımca...senin elinden gelen ama onun yapamaaycağı ve orada fıda olarak tüketebileceiği şeyler..mesela börek tarzı şeyler vs....ayyy süperr yaaaaaa.çölde su bulmuş gibi olur senin içiin eminim....
yaaa ilkin kitap kurdum kusura bakma sana yanlışş sembolü eklemişim...hemen altındaki olcekti neyse fare kaydı herhal idare et olma mı:))
mihro gıııı evde kupa köşen var mı?yoksa hazırla bu gidişle sen de sibel can gibi 1 evi sadece elbiselerin ve ödüllerin için ayırıcan
kızlar ben kaçtım..kahvaltımı edimm.sonra da ver elini güzel günn...
bu arada önemli bi karar aldımm...şikayet etmiycemmmm hiç bişeyden..şükür edicem halimee..baktım şu son dönemde acayip şikayet eden bi kul olmuşum malesefbir de şunu okudum bi yerde çok hoşuma gitti"şükür nimeti ziyadeleştirir(arttırır)"o yüzden sizden de ricam zoruma da gitse ağır da gelse lütfen şikayetlendiğimi fark ettiğiniz an beni uyarınn..haline şükret diin lütfen...neyse haydinn öpüldünüzz....
tatlım bende çoğu zaman kendi kendime yazıyorum şu andada öyle yapıyorum mesela birdaha giremiycem için yedi mesaj yazmak zorundayım ve şuan kimsecikler yok biliyorum zor oluyor ama bizden sonra girenler okurlar mesajlarımızı bize cevap yazarlar sonra biz okuyup yazarız böyle böylede paylaşım olur birbirimizi motive ederiz
yanlış anlama sakın bunları seni eleştirmek için yazmıyorum konuyu sen açtığın için yazıyorum genel olarak yani
biliyorsun daha önceden foruma geliyorum kimse yok şikayetleri çok oluyordu karşılaşıp muhabbet edememek problem oluyordu ama bu kendi kendimize yazdığımız mesajlarda bir paylaşımdır ve hepimiz geçmişe bakıp bu mesajları okuyup karşılık yazıyoruz
coğrafya calışıoyodum cnm.kpss hazırlanmaya başladım.coğrafyam 0dır benim ona başladım bugün Bismillah diyerekten.Şimdilik iyi anlaşıyoruz meridyen paralel ve yerel saatlerle sonrasını bilemem tabii ki de:d
selam kızlar ben geldiiiiiim ama bu gün çok kalamıycam çok işim var malum kışlıkları hazırlıyorum veeeeeeeeeeeeee
bitmiyor bir türlü
sabah okula gittik geldik oğluşun öğle yemeğini yedirdim bende artık işime başlıycam
coğrafya calışıoyodum cnm.kpss hazırlanmaya başladım.coğrafyam 0dır benim ona başladım bugün Bismillah diyerekten.Şimdilik iyi anlaşıyoruz meridyen paralel ve yerel saatlerle sonrasını bilemem tabii ki de:d
selam bacular ben geldim
nasılsınız bakalım
ben bugün okulda nöbetçiydim tüm gün ayaktaydım çok yoruldum ya
akşama arkadaşa gitcez 7 gibi gider 10 dan sonra geliriz şimdiden söyleyim kızlar
slm kızlar nasılsınız....
ben cikiyorum arkadaslar,gece gene gireririm ins.
ya bende adete yaklasirken, bir halsizlik, bir yorgunkuk, hic birsey yapasim gelmiyor sizdedemi oyle yaw?? adete bir hafta var .. (gebelik degil malesef.)
canım yaa allah da bozmasın aranızı hiç.çok güzel gerçekten..ama söylediğin insnadan insana eşten eşe değişiyor ne yazık ki..ama ben kimsenin kötü olmasını istmem hele bgn bi arkadaşımın boşanma evresine denk geldim oturup ağlıyacaktım gerçekten..kimsenin evlenipte o duruma düşmesini istemem
bana bide sinir ekleniyo canım.....
iyi canım sen nassın??
ben cikiyorum arkadaslar,gece gene gireririm ins.
ya bende adete yaklasirken, bir halsizlik, bir yorgunkuk, hic birsey yapasim gelmiyor sizdedemi oyle yaw?? adete bir hafta var .. (gebelik degil malesef.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?