Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım yaa allah da bozmasın aranızı hiç.çok güzel gerçekten..ama söylediğin insnadan insana eşten eşe değişiyor ne yazık ki..ama ben kimsenin kötü olmasını istmem hele bgn bi arkadaşımın boşanma evresine denk geldim oturup ağlıyacaktım gerçekten..kimsenin evlenipte o duruma düşmesini istemem

yaa senin şu yaşadıklarının hepsini bende yaşadım aynı şeylere bende ağladım aynı şeylere bende üzüldüm..fatmacığım bu bir evre ve geçecek canım sadece biraz sabırlı olman gerekiyor...evlilikte bocalamalar çok oluyor çünkü evlendikten sonra bir çok erkekte rahatlama söz konusu ve o yüzden eşlerine olan ilgileri yarı yarıya düşüyor ama bir müddet sonra bu olay bitiyor biraz da sana bağlı tabii...sen güzelce ziyaretine git dualarını et..gelince herşey düzelmiş olur inşallah canım

fiyona canım orda mısın hala?ses gelmeyince bilemedim de..bi on bi off gözüküyon?yaa sitede de sorun var yani anlamadım gitti...neyse ii geceler...

canım yaa açtım girerim diye ama defne hiç durmadı dün arkadaşım vardı çocuğuyla.arkadaşım çok gergindi eşiyle boşanma evresinde sürekli ağlıyordu oğluyla ben ilgilenmek zorunda kaldım..defnede o gerginlikten heralde sürekli huysuzdu dün 11e kadar uyanıktı.bgn de saat 6 da uyudu valla yorgunluktan :))konuşsak bi iyi olacaktı sennle canım bayadır denk gelmiyoruz çünküü.

Ellerine saglik canim

Canim bende cok mutlu oldum. hangi yemegi sever nelerden hoslanir anneme sorup yapamyi dusunuyorum., kendisine sorarsam soylemez zahmet olmasin diye:) oylede dusuncelidir kardesim. buarada esim davet edelim dedi zaten, ben hic bir sey demedim, bayramda kardesini davet edelim iyi olur dedi. bende cok hevesli gozukmemek icin olur bakariz dedim:) ertesi gun hemen aradim davet ettim:) erkeklerin ailelerin yaninda kiskanc olduklarini biliyorum, her turkiye gidisimiz burnumuzdan geldigi icin...

canim cok guzel bir karar almisin. bende dun kitap okurken bir karar aldim. Ne diye sorarsan, kimsenin hakkinda giymet etmicem. , oncedende aliyordum ama unutuyordum, simdi surekli aklima getiriyorum. reel hayatta arada sirada arkadaslarina kizinca arkasindan konusuyorsun uzuldugun icin. ama onuda yapmicam, hic yorum yapmicam o kisi olmadan. Ins seytan benimle ugrasmazda bu kararim dai olur:)

Haklisin canim, onceleri kimse yok diye sikayet edip kusenler oluyordu, allahtan o seyler artik sikayet konusu olmuyor. Bu arada topigin yeni kanlara ihtiyaci varmis:) yeni gelen arkadaslar cok paylasimda bulunuyorlar sagolsunlar. Ben kilo konusunda bu topicte motive oluyorum. bu konudan sikayetci degilim zaten. bazen gecmiste cok gecmis oluyor :)) sayfalar 20 ye yaklasiyor ,hepsini okumaya calsiyorum :)

Canim kolay gelsin, sadece calismakla ezber yapmakla kalma, mutlaka ogrenmeye calis. cunki ben cok pismanim, hep ezber yaptim unuttum, simdi yurtdisinda yasiyorum, cografyanin ve tarihin nekadar onemli oldugunu anliyorum... keske daha fazla okul doneminde degerini bilseydim diyorum..

ayyy Allah cokkk kolaylık versin..güç kuvvet motivasyon,dikkat vs..... versinnn...

ben cikiyorum arkadaslar,gece gene gireririm ins.

ya bende adete yaklasirken, bir halsizlik, bir yorgunkuk, hic birsey yapasim gelmiyor sizdedemi oyle yaw?? adete bir hafta var .. (gebelik degil malesef.)

merhaba kızlar..
menümü yazmayacağım ne yediğimi bilmiyorum vallah...ne yorucu bir gündü.keşke izin alsaydım sizden..temizliği yaptırdım kadınla bende yaptım canım cıktı..

ya bende adete yaklasirken, bir halsizlik, bir yorgunkuk, hic birsey yapasim gelmiyor sizdedemi oyle yaw?? adete bir hafta var .. (gebelik degil malesef.)

bana bide sinir ekleniyo canım.....

siz naptınız tatlım..üzülme cunku cok hassas bir dönemdesin inş.geçecek hepsii..

hamile mi kalmak istiyorsun ..ay ben cok mu unutkanım sen evlimiydin canım ya..off b12 vitaminim eksik bu ara galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…